PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ کامل از سرور و کانفیگ ها

iranian-portal
December 21st, 2012, 04:21
با سلام

دوستان گرامی روی یک سرور مجازی CentOS و بعد کلوکسو نصب کردم
اما هرکاری کردم سایت با موفقیت روی کلوکسو لود نمیشه!!!
با توجه به این که کلوکسو کنترل پنل کم استفاده ای هست کمتر کاربری مشکلات و کانفیگ های تخصصی رو بلده

شانس خوب ما اینه که یک سرور با کانفیگ کامل و بدون مشکل داریم که روش centos و کلوکسو نصب شده و سایت 4ماه بدون هیچ مشکلی روش بوده

می خوام ببینم چطوری میشه از این سرور مجازی به نوعی یک ایزو یا تمپلیت یا فول بک آپ تهیه کرد
که وقتی وی پی اس رو می سازیم آدرس تمپلیت یا ایزو که گرفتیم با کانفیگ ها و تنظیمات قبل بوت و نصب بشه و تنها کاری که لازمه انجام بدیم تغییر آی پی باشه؟

خیلی خیلی ضروری هست این داستان!!! اصلا چنین امکانی وجود داره که بک آپ کامل همراه با کانفیگ ها از سیستم عامل بگیریم و روی وی پی اس دیگه ای پیاده کنیم؟

my1zarb
December 21st, 2012, 07:15
با سلام

دوستان گرامی روی یک سرور مجازی CentOS و بعد کلوکسو نصب کردم
اما هرکاری کردم سایت با موفقیت روی کلوکسو لود نمیشه!!!
با توجه به این که کلوکسو کنترل پنل کم استفاده ای هست کمتر کاربری مشکلات و کانفیگ های تخصصی رو بلده

شانس خوب ما اینه که یک سرور با کانفیگ کامل و بدون مشکل داریم که روش centos و کلوکسو نصب شده و سایت 4ماه بدون هیچ مشکلی روش بوده

می خوام ببینم چطوری میشه از این سرور مجازی به نوعی یک ایزو یا تمپلیت یا فول بک آپ تهیه کرد
که وقتی وی پی اس رو می سازیم آدرس تمپلیت یا ایزو که گرفتیم با کانفیگ ها و تنظیمات قبل بوت و نصب بشه و تنها کاری که لازمه انجام بدیم تغییر آی پی باشه؟

خیلی خیلی ضروری هست این داستان!!! اصلا چنین امکانی وجود داره که بک آپ کامل همراه با کانفیگ ها از سیستم عامل بگیریم و روی وی پی اس دیگه ای پیاده کنیم؟

سلام
اگر vps روی سرور اختصاصی خودتان باشد و شما به آن دسترسی دارید، این امکان می تواند وجود داشته باشد.

gitiserver
December 21st, 2012, 11:35
سلام،
شما می تونید یه فایل Ova بسازید و هر بار اون رو deploy کنید.
نکته ای که هست معمولا از کلکسو و لینوکس تمپلیت نمیسازن چون بعد از بوت شدن تنظیم شبکش یکم اذیت می کنه!!

برای ova ساختن در vmware به مسیر زیر برید:
File --> Export OVF Template