توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب قالب وردپرس
farshid2345678
December 21st, 2012, 00:49
سلام.من امروز ورد پرس فارسی 3.5 رو نصب کردم و فقط یه تم روش بود.تم 2012 . هر چی خواستم تم جدید نصب کنم نشد.
نه از تو سی پنل نه از خود پنل مدیریت که میشه دانلود و نصب کرد و نه از صفحه مدیریت که میشه از کامپیتر اپلود کرد.
وقتی هم که تم رو تو پوشه کانتنت و تم میذارم و اسم پوشه رو با پوشه 2012 عوض میکنم هیچی نشون نمیده.
مشکل اینه که تو نصب که میره فقط یه صفحه سفید میاد.اسم پوشه هم که عوض میکنم سایت فقط یه صفحه سفید داره هیچی دیگه نداره.
همین ورد پرس رو روی یه هاست دیگه نصب کردم بدون مشکل کار میکنه.
به منیجر هاستم هم گفتم میگه بگو چه فانکشنی رو باز کنم تا اکی کنم.
مشکل اینجاست که هیچ اروری نمیده و فقط صفحه تمام سفید میشه.
دوستان میدونن مشکل از چیه؟؟
شرمنده طولانی شد.
my1zarb
December 21st, 2012, 07:04
سلام.من امروز ورد پرس فارسی 3.5 رو نصب کردم و فقط یه تم روش بود.تم 2012 . هر چی خواستم تم جدید نصب کنم نشد.
نه از تو سی پنل نه از خود پنل مدیریت که میشه دانلود و نصب کرد و نه از صفحه مدیریت که میشه از کامپیتر اپلود کرد.
وقتی هم که تم رو تو پوشه کانتنت و تم میذارم و اسم پوشه رو با پوشه 2012 عوض میکنم هیچی نشون نمیده.
مشکل اینه که تو نصب که میره فقط یه صفحه سفید میاد.اسم پوشه هم که عوض میکنم سایت فقط یه صفحه سفید داره هیچی دیگه نداره.
همین ورد پرس رو روی یه هاست دیگه نصب کردم بدون مشکل کار میکنه.
به منیجر هاستم هم گفتم میگه بگو چه فانکشنی رو باز کنم تا اکی کنم.
مشکل اینجاست که هیچ اروری نمیده و فقط صفحه تمام سفید میشه.
دوستان میدونن مشکل از چیه؟؟
شرمنده طولانی شد.
سلام
محتوای error_log ها را چک کنید.
در آنجا خطاها لیست شده اند به همراه نام function های مورد نظر.
farshid2345678
December 21st, 2012, 13:01
عزیز اصلا همچین فایلی توش نیست باید تو روت باشه که نیست
farshid2345678
December 21st, 2012, 13:11
دوباره هم همه چیو پاک کردم مجدد نصب کردم حتی دیتا بیس رو ولی باز هم نه تم نصب شد نه فایل error_log توش وجود داره
my1zarb
December 21st, 2012, 14:17
دوباره هم همه چیو پاک کردم مجدد نصب کردم حتی دیتا بیس رو ولی باز هم نه تم نصب شد نه فایل error_log توش وجود داره
از سرویس دهنده هاست خود بخواهید مکان error_log ها را به شما نشان دهد.
یا اینکه متن آن را در اختیار شما بگذارد.
shivahost
December 21st, 2012, 14:30
فکر کنم بهترین راه اینه که هاست را تغییر دهید و هر روز گیر یک فانکشن نیفتید....
farshid2345678
December 21st, 2012, 14:34
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟اخه مشکل از چی میتونه باشه.
گویا فقط هاست مشکل داره
shivahost
December 21st, 2012, 14:37
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟اخه مشکل از چی میتونه باشه.
گویا فقط هاست مشکل داره
بله، متاسفانه بعضی هاستینگ ها بدون اینکه بدانند کدام فانکشن ها برای امنیت سرور خطرناک هستند میان و هرچه فانکشن در این مقاله و آن مقاله می بینند می بندند بدون اینکه حتی با کارکرد آنها آشنا باشند و بعد منتظر مشکلات کاربران می شوند تا فانکشن های ضرور را کشف کنند و باز کنند.
farshid2345678
December 21st, 2012, 15:00
بله، متاسفانه بعضی هاستینگ ها بدون اینکه بدانند کدام فانکشن ها برای امنیت سرور خطرناک هستند میان و هرچه فانکشن در این مقاله و آن مقاله می بینند می بندند بدون اینکه حتی با کارکرد آنها آشنا باشند و بعد منتظر مشکلات کاربران می شوند تا فانکشن های ضرور را کشف کنند و باز کنند.
پس با این حساب فعلا قید این قضیه رو باید بزنم.میخواستم به صورت امتحانی یه سایت راه اندازی کنم روش یک سری کار انجام بدم که نشد دیگه.از این هاست هم 1 ماه باقی مونده بود گفتم تا فرصت هست ازش استفاده کنم که نشد.
با تشکر از لطف شما عزیز.
راستی طراحی سایت چقدر هزینه داره حدودا؟
shivahost
December 21st, 2012, 15:03
یعنی سوالی کردید بسیار عمومی.... از 50 هزار تومان براتون کار انجام می دهند تا 20 میلیون تومان و حتی بیشتر.... چه سایتی؟ چه امکاناتی؟
p.shahryar
December 27th, 2012, 20:11
پس با این حساب فعلا قید این قضیه رو باید بزنم.میخواستم به صورت امتحانی یه سایت راه اندازی کنم روش یک سری کار انجام بدم که نشد دیگه.از این هاست هم 1 ماه باقی مونده بود گفتم تا فرصت هست ازش استفاده کنم که نشد.
با تشکر از لطف شما عزیز.
برای طراحی سایت باید ببینی میخای باهاش چیکار کنی اگه میخای پول دربیاری پس بهتره یکم خرجش کنی
هرچند یه هاست خوب و بی مشکل زیربنای بهتری برای فعالیتت میسازه.
ولی قیمت بستگی به نوع فهالیت داره
sazsaz
December 27th, 2012, 23:23
شما نوشتيد از هاست هم نشد
شما پوشه قالب را آپلود كرده و از توي مديريت انتخاب قالب نماييد
peymankazemi
December 30th, 2012, 15:24
پرمیژن ها رو هم چک کنید ...
farshid2345678
January 10th, 2013, 10:45
دوستان همه این کارها رو انجام دادم ولی باز هم درست نشد.همچنان مشکلش باقیست.