جهت تست و benchmark کیفیت سرورهای Synaptica و YesUp به دوستانی که تمایل داشته باشند تست رو انجام بدند یک ماه سرور رایگان بدون دریافت وجه ارائه خواهد شد.
هدف تست:
- سرعت پورت
- کیفیت هارد نصب شده با لود 24 سرور مجازی
- Backplane مادربورد
میباشد.
از علاقه مندان دعوت میشود ذیل این پست، برنامه تستشون رو اعلام بفرمایند.
sadeght
December 20th, 2012, 23:43
سلام خدمت همکاران گرامی
جهت تست و benchmark کیفیت سرورهای Synaptica و YesUp به دوستانی که تمایل داشته باشند تست رو انجام بدند یک ماه سرور رایگان بدون دریافت وجه ارائه خواهد شد.
هدف تست:
- سرعت پورت
- کیفیت هارد نصب شده با لود 24 سرور مجازی
- Backplane مادربورد
میباشد.
از علاقه مندان دعوت میشود ذیل این پست، برنامه تستشون رو اعلام بفرمایند.
یعنی هر کسی برای تست می تواند یک ماه رایگان بگیرد؟
porya_spy
December 20th, 2012, 23:48
سلام من میخوام اگه امکان داره
مشخصات سروری که میدین چی هست؟
برام اطلاعات رو ایمیل کنید
porya.sm@gmail.com
با تشکر فراوان
AFRAMOBILE
December 20th, 2012, 23:50
اگه میشه برای منم ارسال کنین ببینم چطوره
hamed88x@yahoo.com
Hostpolis
December 21st, 2012, 00:01
مشخصات سرور دقیقا سروری هست که از yesup دارید.
به جز نوع هارد و رم.
علت این کار ما این هست که کیفیت هارد و رم و پورت دیتاسنتر Synaptica رو خود کاربران با Yesup مقایسه و benchmark کنند.
برای درخواست سرور لطفا مشخصات سرور رو از پنل yesup عکس بگیرید و با فرمت jpg در سامانه تیکت my.synapti.ca ارسال کنید.
websazha
December 21st, 2012, 01:31
طرح جالب و خوبی هست.
که پیش نیاز داشتن این سرور داشتن سرور از yesup هست جهت جلوگیری از دریافت های بی رویه و سود جویانه...
بگذریم منتظر استیبل شدن دیتاسنتر شما هستیم.که با این آفر ظاهرا اطمینان به استیبل بودن بالا هست.
اگر پورت ها اختصاصی 1gb کنید و یا 10gb خیلی بهتر میشه مانور بدیم بر روی آفر های شما
tehvps
December 21st, 2012, 01:37
آقای راستگو لطفا نتایج و به ما هم اعلام کنیم، در مورد آپتایم هم یک مقایسه ای انجام بدید
majidisaloo1
December 21st, 2012, 01:40
طرح خوبی هست اما فکرمیکنم در حق کسانی که سرور مجازی میفروشند ظلم میشه و همجنین مشتری هایی که دارین چون با قدرتی و اختیاراتی که دارین میتونین ....
فکر میکنم کافی باشه توضیحاتم و متوجه شده باشید
Reza68
December 21st, 2012, 01:46
با سلام
بنده نیاز به سرور با هارد دیسک بالای 8 ترابایت دارم برای سایت فیلم که بتونیم مدت زمانی اماده سازی فایل بعد از کلیک کاربر بر روی لینک دانلود رو ببینیم و این مقدار رو در تمام زمان هایی که میزان دیتا روی هاردد بالاست بررسی بشه به عبارتی مهمترین چیزها برای ما
1-پورت قوی با پهنای باند بالا ( یعنی اگر پورت 100 هستش همیشه روی 12 مگ دانلود بمونه اگه 1 گیگ هستش روی 110 مگ بمونه به عبارتی پایداری پورت همیشگی در تمام ساعت باشه)
2-زمانی که دیتا سرور بالاست وقتی چند صد کاربر روی لینک مشابه یا غیر مشابه کلیک می کنند چقدر زمان میبره تا فایل توسط دانلود منیجر یا هر چیزی اماده دانلود بشه ( سرور رد استیشن رید 200 وقتی 4 ترابایت فول کرده بودم روی سرور زمان لود فایل بیش از 2 دقیقه طول می کشید)
3-هارد دیسک بالا و قیمت آپگرید مناسب و کمتر تو مپی رایت سخت گیری کنند
اگه براتون امکان داره بنده نیاز به سرور با هارد های بالای 9 و 12 ترابایت دارم با رم متناسب با هارد دیسک همچنین قعطات دیگه مناسب برای هارد دیسک و فایل سرور دانلود فیلم و 100 درصد کیفی ت خوب باشه تمدید و ... صورت می گیره چون کارمون همیشگی هستش
موفق و پیروز باشید
sudo
December 21st, 2012, 02:02
باسلام
اخیرا که با آقای راستگو صحبت داشتم، فرمودند که قصد و توانایی فروش سرور اختصاصی جدید را ندارند ....
قضیه چی هست که حالا قصد ارائه تست دارید؟!
با تشکر
Hostpolis
December 21st, 2012, 02:22
ما قصد فروش فعلا نداریم تا وضعیت شبکه با Upgrade هایی که ظرف 2-3 هفته آینده و البته فردا شب انجام میدیم بهتر بشه. مضافا اینکه آخر سال هست و ما هم احتیاج به کمی استراحت داریم.
ماه ژانویه سفارش های جدید رو ثبت میکنیم و میخوایم بدونیم که دیتاسنترهای رقیبمون از چه سخت افزاری استفاده میکنند که ما هم اگر کاربرانمون به اون نوع سخت افزار نیاز دارند براشون تامین کنیم.
ولی اول میخوایم بدونیم آیا این سخت افزار ارزش تهیه داره یا نه؟ چون با هارد دسکتاپی که با 24 سرور مجازی fail بشه طبیعتا هیچ کاربری خوشحال نخواهد شد. اگر دوستانی که سرور دارند جاهای مختلف از جمله دیتاسنتر مذکور به ما دسترسی جهت مشاهده نوع دیتا استور هاشون بدن یا اسکرین شات بگیرن کمک بزرگی هست. چرا که ما همیشه گرون ترین سخت افزار رو خریداری کردیم. اگر با سخت افزاری که ارزونتر باشه که در عین حال نیاز کاربر رو تامین کنه و آسیب نبینه بتونیم سرویس ارزونتر بدیم طبیعتا این کار رو میکنیم.
ما نقاط قوت و ضعف خودمون رو میدونیم. شبکه ما آپتایمش پایین تر از دیتاسنترهای تراز بالاتر هست و شدیدا در این قسمت داریم کار میکنیم. دلیل اینکه سرور نمیفروشیم یکیش این هست.
سخت افزار ما عمدتا از دیتاسنترهای تراز اول یا بهتر هست یا هم سطحه. حتی نوع کابل شبکه ای که ما استفاده میکنیم به جرات میتونم بگم از 95% درصد دیتاسنترها کیفیت بیشتری داره.
به لحاظ قیمت رقابت پذیر هستیم.
فارسی هم صحبت میکنیم و از همه مهمتر کارمون رو هم بلدیم.
حالا وقت این هست که کاربران عمده نیازشون رو مطرح کنند. اینکه صرفا همه دوستانی که عمده خرید میکنند به ما ایمیل بدند که شما در وب هاستینگ تالک نفروشید و بگذارید همکاران بفروشند مادامیکه خود همکاران نیاز خودشون و کاربرانشون رو شفاف مطرح نکنند، امکان پذیر نیست.
امیدوارم مباحث بالا سوء تفاهم ایجاد نکنه.
Hostpolis
December 21st, 2012, 02:34
طرح خوبی هست اما فکرمیکنم در حق کسانی که سرور مجازی میفروشند ظلم میشه و همجنین مشتری هایی که دارین چون با قدرتی و اختیاراتی که دارین میتونین ....
فکر میکنم کافی باشه توضیحاتم و متوجه شده باشید
خوشحال میشم این مورد رو با جزئیات بیشتری باهم صحبت کنیم. ترجیح میدم بازار رو بشناسم قبل از اقدام. انتخاب روش تماس با شما.
Hostpolis
December 21st, 2012, 02:38
باسلام
اخیرا که با آقای راستگو صحبت داشتم، فرمودند که قصد و توانایی فروش سرور اختصاصی جدید را ندارند ....
قضیه چی هست که حالا قصد ارائه تست دارید؟!
با تشکر
توانایی رو داریم ولی قصد رو نه :)
هدف از این قبیل کارها تست هست برای شناخت بازار.
1oveless
December 21st, 2012, 02:44
با سلام،
فقط کسانی که سرور از Yesup دارن امکان دریافت سرور از شما رو دارن برای تست؟
Hostpolis
December 21st, 2012, 02:47
با سلام،
فقط کسانی که سرور از Yesup دارن امکان دریافت سرور از شما رو دارن برای تست؟
سلام به شما،
بله، هدف اینکار مقایسه دو سرور هست. از اینکه به این بحث توجه کردید تشکر میکنم.
tizparvaz
December 21st, 2012, 02:50
خوشحال میشم نتیجرو بدونم جناب راستگو
چون شدیدا قصد انتقال سرورها به yesup رو دارم در جریان هستید که مشکل من چی هست تلفنی هم خدمتتون عرض کردم
شما به وعده هایی که میدید عمل نمیکنید البته پوزش میخوام که اینو میگم شما تو تاپیکهای فروش اولتون گفتید از ماه نوامبر لینک به آسیا اروپا بهتر میشه اماعملا تغییری ندیدم الان میگید تا 2 3 هفته دیگه دارید تغییراتی میدید که وضعیت بهتر بشه و امیدوارم به این مورد عمل کنید .
در نهایت امیدوارم سرورهایی که به عنوان تست به کاربرای این دیتاسنتر میدید از نظر شبکه مشابه حال عادیتون باشه تا این مقایسه بتونه بهتون کمک بکنه
Hostpolis
December 21st, 2012, 02:56
خوشحال میشم نتیجرو بدونم جناب راستگو
چون شدیدا قصد انتقال سرورها به yesup رو دارم در جریان هستید که مشکل من چی هست تلفنی هم خدمتتون عرض کردم
شما به وعده هایی که میدید عمل نمیکنید البته پوزش میخوام که اینو میگم شما تو تاپیکهای فروش اولتون گفتید از ماه نوامبر لینک به آسیا اروپا بهتر میشه اماعملا تغییری ندیدم الان میگی تا 2 3 هفته دیگه دارید تغییراتی میدید که وضعیت بهتر بشه و امیدوارم به این مورد عمل کنید .
در نهایت امیدوارم سرورهایی که به عنوان تست به کاربرای این دیتاسنتر میدید از نظر شبکه مشابه حال عادیتون باشه تا این مقایسه بتونه بهتون کمک بکنه
سلام خدمت شما.
حتما نتیجه رو خدمت مشترکین اعلام میکنیم. و از انتقاد مستقیمتون تشکر میکنم.
بابت لینک مستقیم به ایران متاسفانه بنده قولی که به من داده شده بود رو به شما دادم. ترجیح میدم این مبحث رو با مشترکین عمده بصورت خصوصی صحبت کنیم تا از کم و کیف قضیه با خبر باشید و از همه مشخصات من، صرفا بدقولی به خاطر شما نمونه.
ما فردا شب و 2-3 هفته آینده تغییراتی در شبکه میدیم که هم سرعت بهتر بشه هم پینگ.
به لحاظ سخت افزاری ما در کیفیت کارمون شک نداریم ولی به لحاظ پورت و اینترنت من پذیرای هرگونه انتقاد هستم. و بدون شک ما این انتقاد ها رو تاثیر میدیم تا وضعیت مناسبی برقرار بشه.
tizparvaz
December 21st, 2012, 03:18
سلام خدمت شما.
حتما نتیجه رو خدمت مشترکین اعلام میکنیم. و از انتقاد مستقیمتون تشکر میکنم.
بابت لینک مستقیم به ایران متاسفانه بنده قولی که به من داده شده بود رو به شما دادم. ترجیح میدم این مبحث رو با مشترکین عمده بصورت خصوصی صحبت کنیم تا از کم و کیف قضیه با خبر باشید و از همه مشخصات من، صرفا بدقولی به خاطر شما نمونه.
ما فردا شب و 2-3 هفته آینده تغییراتی در شبکه میدیم که هم سرعت بهتر بشه هم پینگ.
به لحاظ سخت افزاری ما در کیفیت کارمون شک نداریم ولی به لحاظ پورت و اینترنت من پذیرای هرگونه انتقاد هستم. و بدون شک ما این انتقاد ها رو تاثیر میدیم تا وضعیت مناسبی برقرار بشه.
همین گل روی شماست که مارو نگه داشته
اوکی
فقط منظورتون از مشتریهای عمده متوجه نمیشم
mamali5
December 21st, 2012, 03:22
روش خوبی برای ارتقا کیفیت کارتون پیش گرفتید.
موفق باشید
Reza.exe
December 21st, 2012, 03:38
سلام
به نظر من روی قیمت پهنای باندتون باید کار کنید
چون قیمت پهنای باندتون خیلی بالاست
Hostpolis
December 21st, 2012, 09:23
همین گل روی شماست که مارو نگه داشته
اوکی
فقط منظورتون از مشتریهای عمده متوجه نمیشم
مشترکینی که 3 سرور یا بیشتر دارند. (از ایران)
Hostpolis
December 21st, 2012, 09:28
سلام
به نظر من روی قیمت پهنای باندتون باید کار کنید
چون قیمت پهنای باندتون خیلی بالاست
ممنون میشم کمی بازتر بکنید مورد رو.
ما 20 ترابایت ترافیک روی سرورها میدادیم که البته دیتاسنترهای دیگه مثل آی وب و yesup ده ترابایت میدن.
هزینه 1 ترابایت رو 5 دلار تعریف کردیم.
روی قیمت خیلی نمیشه بازی کرد چون تعیین کننده قیمت ترافیک صرفا قیمتی که carrier اعلام میکنه نیست. به هزینه پهنای باند، هزینه های دیگه ای مثل اجاره فایبرهای شهری، روتینگ، سوئیچینگ و غیره هم اضافه میشه. به هر حال میشه دربارش تحقیق کرد.
dertgtr
December 21st, 2012, 10:50
اگر از Yesup وی پی اس ( سرور مجازی ) داشته باشیم قابل قبول هست ؟ تشکر
sudo
December 21st, 2012, 11:06
توانایی رو داریم ولی قصد رو نه :)
هدف از این قبیل کارها تست هست برای شناخت بازار.
قصد جسارت نداشتم، اما برای جای سوال بود ...
در هر صورت ...
موفق باشید:53:
majidisaloo1
December 21st, 2012, 11:12
خوشحال میشم این مورد رو با جزئیات بیشتری باهم صحبت کنیم. ترجیح میدم بازار رو بشناسم قبل از اقدام. انتخاب روش تماس با شما.
فرق نمیکنه جناب راستگو شما شماره اصلی من به همراه آدرس های میل و... رو دارین هر طور مایل باشین در خدمتم
m-mehdipoor
December 21st, 2012, 13:02
ما قصد فروش فعلا نداریم تا وضعیت شبکه با Upgrade هایی که ظرف 2-3 هفته آینده و البته فردا شب انجام میدیم بهتر بشه. مضافا اینکه آخر سال هست و ما هم احتیاج به کمی استراحت داریم.
ماه ژانویه سفارش های جدید رو ثبت میکنیم و میخوایم بدونیم که دیتاسنترهای رقیبمون از چه سخت افزاری استفاده میکنند که ما هم اگر کاربرانمون به اون نوع سخت افزار نیاز دارند براشون تامین کنیم.
ولی اول میخوایم بدونیم آیا این سخت افزار ارزش تهیه داره یا نه؟ چون با هارد دسکتاپی که با 24 سرور مجازی fail بشه طبیعتا هیچ کاربری خوشحال نخواهد شد. اگر دوستانی که سرور دارند جاهای مختلف از جمله دیتاسنتر مذکور به ما دسترسی جهت مشاهده نوع دیتا استور هاشون بدن یا اسکرین شات بگیرن کمک بزرگی هست. چرا که ما همیشه گرون ترین سخت افزار رو خریداری کردیم. اگر با سخت افزاری که ارزونتر باشه که در عین حال نیاز کاربر رو تامین کنه و آسیب نبینه بتونیم سرویس ارزونتر بدیم طبیعتا این کار رو میکنیم.
ما نقاط قوت و ضعف خودمون رو میدونیم. شبکه ما آپتایمش پایین تر از دیتاسنترهای تراز بالاتر هست و شدیدا در این قسمت داریم کار میکنیم. دلیل اینکه سرور نمیفروشیم یکیش این هست.
سخت افزار ما عمدتا از دیتاسنترهای تراز اول یا بهتر هست یا هم سطحه. حتی نوع کابل شبکه ای که ما استفاده میکنیم به جرات میتونم بگم از 95% درصد دیتاسنترها کیفیت بیشتری داره.
به لحاظ قیمت رقابت پذیر هستیم.
فارسی هم صحبت میکنیم و از همه مهمتر کارمون رو هم بلدیم.
حالا وقت این هست که کاربران عمده نیازشون رو مطرح کنند. اینکه صرفا همه دوستانی که عمده خرید میکنند به ما ایمیل بدند که شما در وب هاستینگ تالک نفروشید و بگذارید همکاران بفروشند مادامیکه خود همکاران نیاز خودشون و کاربرانشون رو شفاف مطرح نکنند، امکان پذیر نیست.
امیدوارم مباحث بالا سوء تفاهم ایجاد نکنه.
به شخصه مایل هستم ایرانی هایی مثل آقای راستگو که واقعا هدفشون ارائه ی سرویس خوب است در همه جا موفق باشن.
من سرور قوی با سایت های سنگین دارم، از انگلستان و رد استیشن، اگر نیاز به اسکرین شات یا چیز دیگری دارید، خوشحال می شم همکاری کنم.
اطلاعات تماسم هم که در سایتتون موجوده، امری بود در خدمتم.
Hostpolis
December 21st, 2012, 18:57
اگر از Yesup وی پی اس ( سرور مجازی ) داشته باشیم قابل قبول هست ؟ تشکر
خیر، حتما باید سرور باشه تا بتونیم خود سرور رو تست کنیم. تشکر
Hostpolis
December 21st, 2012, 18:59
به شخصه مایل هستم ایرانی هایی مثل آقای راستگو که واقعا هدفشون ارائه ی سرویس خوب است در همه جا موفق باشن.
من سرور قوی با سایت های سنگین دارم، از انگلستان و رد استیشن، اگر نیاز به اسکرین شات یا چیز دیگری دارید، خوشحال می شم همکاری کنم.
اطلاعات تماسم هم که در سایتتون موجوده، امری بود در خدمتم.
سلام، خوشحال میشم کانفیگ سرور رو برای ما ارسال کنید.
مادربورد و رم و پردازنده معمولا همگن هستند. هارد اهمیت ویژه ای داره.
Ramin
December 21st, 2012, 19:21
1- پورت شبکه ( دسترسی مشترکان آسیایی و خصوصا ایرانی ) ، هزینه های ترافیک
2- کیفیت هارد سرور ها
این دو مورد را اگر مورد برررسی دقیق تر قرار دهید مطمئنا کیفیت بالاتر خواهد رفت
موفق باشید
Hostpolis
December 21st, 2012, 19:26
1- پورت شبکه ( دسترسی مشترکان آسیایی و خصوصا ایرانی ) ، هزینه های ترافیک
2- کیفیت هارد سرور ها
این دو مورد را اگر مورد برررسی دقیق تر قرار دهید مطمئنا کیفیت بالاتر خواهد رفت
موفق باشید
از نقطه نظر شما تشکر میکنم.
به لحاظ هارد فعلا اطلاعاتی که حاصل کردیم نشون میده که نه تنها کیفیت هارد هامون بهتره، بلکه با هارد مشابه قیمت سرورهای ما ارزانتر از سرورهای yesup خواهد بود.