ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت با ای پی ایران بالا نمیاد ولی پینگ میده

pop_0098
December 20th, 2012, 23:10
مشکل از بعد از ظهر شروع شد

و سایت تو بعضی شهر های ایران بالا نمیاد با ای پی ایران و با ای پی غیر ایران راحت بالا میاد

سایت درست هست و من که مشکل دارم با سایت های دیگه ای مثل وی بی ایران هم همین مشکل را دارم مثل سایت خودم

با ای پی ایران بالا نمیاد و ای پی غیر ایران راحت میاد

پینگ میزنم به دامین پینگ میده و درست هست هاست تراک هم مشکلی نداره با سایت

این جا اینترنت استان اصفهان داره محدود میکنه که خودشون هم زدن سایت را باز نکرد نه سایت من و هر ساتی که گفتم از جاهای دیگه هاست گرفتند

بعد گفت مال ف ی ل ت ر کردن هست

حالا میخوام بدونم کی درست میشه و یا درست شدنی هست یا باید پیگیری حضوری کنم تا درست بشه و کجا و یا صبر کنم

چون اونها گفتند کاری نمیتونند بکنند اخه من باید کجا برم و چی بگم که این مشکل درست بشه

my1zarb
December 20th, 2012, 23:34

و سایت تو بعضی شهر های ایران بالا نمیاد با ای پی ایران و با ای پی غیر ایران راحت بالا میاد

سایت درست هست و من که مشکل دارم با سایت های دیگه ای مثل وی بی ایران هم همین مشکل را دارم مثل سایت خودم

این جا اینترنت استان اصفهان داره محدود میکنه که خودشون هم زدن سایت را باز نکرد نه سایت من و هر ساتی که گفتم از جاهای دیگه هاست گرفتند

حالا میخوام بدونم کی درست میشه و یا درست شدنی هست یا باید پیگیری حضوری کنم تا درست بشه و کجا و یا صبر کنم

چون اونها گفتند کاری نمیتونند بکنند اخه من باید کجا برم و چی بگم که این مشکل درست بشه

ممکن است آی پی شما توسط فایروال سرور بلاک شده باشد.
می توانید با دستور tracert ردیابی بهتری داشته باشید.

ServerMelli.com
December 21st, 2012, 01:35

اسم سایتتون را می فرمایید؟ احیانا سرور سایتتون درکشور انگلستان نیست که ؟

majidisaloo1
December 21st, 2012, 01:41
نه عزیز این روز ها اختلال زیاد هست روی اینترنت این مشکل دیگه عادی شده