ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبلیغات ایمیلی

paradiseserver
December 20th, 2012, 11:32
سلام از دوستان کسی هست که با تبلیغات ایمیلی آشنا باشه؟

برای تبلیغات چطوره؟

electro
December 20th, 2012, 11:54
من هم دنبالشم . لطفا کمک کنید

paradiseserver
December 20th, 2012, 12:03
اگر کسی تبلیغ میکنه لطفا راهنمایی کنه ما رو

rominait
December 20th, 2012, 12:05
سلام
ما انجام ميديم
چند تا توصيه :
1- براي هاستينگ به جرات مي تونم بگم خيلي كم تاثيره .
اما اگر ارسال به بانك ايميل وب سايت ها و وبلاگ داران بشه خوبه .
2- مشكل بسيار بدتر اينه كه خيلي از كسايي هم كه ايميل رو دنبال مي كنند اصلا هيچي نمي دونند و فقط سئوال پيچتون مي كنن و مي رن .

اگر مي خواهيد انجام بديد :
1- حتما به بانك هاي ايميل مشخص ( مالكان وب سايت ها ، وبلاگ ها و شركت ها بفرستيد كه بهترين باز خورد رو داره )
2- يا موضوع ايميل رو عمومي بذاريد و متنشو مرتبط با هاستينگ يا اگر براي مورد شماره 1 بالا ارسال مي كنيد ساده گويي و پلن ها و تفاوت هايي رو درج كنيد كه جذب كننده باشه و مداوم لينك بديد ( كد پاپ آپ هم خوبه )

اگر راهنمايي خواستيد مي تونم توضيحاتي رو خصوصي براتون بفرستم . ( از روي تجربه )

paradiseserver
December 20th, 2012, 12:07
میشه بیشتر توضیح بدید؟

electro
December 20th, 2012, 12:09
ببینید , من میخوام بدونم از چه نرم افزاری باید استفاده بشه
من نرم افزار زیاد دارم اما نمیدونم طریقه استفاده چجوری هستش
اگر اسکریپتی چیزی هستش خب به ما هم بگین
راهنمایی کنید لطفا

paradiseserver
December 20th, 2012, 12:12
ببینید , من میخوام بدونم از چه نرم افزاری باید استفاده بشه
من نرم افزار زیاد دارم اما نمیدونم طریقه استفاده چجوری هستش
اگر اسکریپتی چیزی هستش خب به ما هم بگین
راهنمایی کنید لطفا

اسکریپت هست ولی فکر نکنم به درد بخوره

paradiseserver
December 20th, 2012, 12:21
up

rominait
December 20th, 2012, 12:26
سلام
چرا اسكريپت هست و خوب واقعا به درد هم مي خوره

Interspire_EM602

براي مثال واقعا مناسب است اما يك سرور مجازي و حدالقل 2 اي پي داشته باشيد واقعا جواب مي دهد براي شروع .

و طوري تنظيم كنيد كه ارسال ها رندوم و با فاصله انجام شود 100 درصد هم به اينباكس مي رود .

حالا چرا سرور مجازي چون رم و سي پي يو به شدت مصرف مي كنه و بعيد مي دونم براي ارسال بالا هاستينگي قبول كنه مگه اينكه ارسالتون محدود باشه .

اما نرم افزار هاي تحت ويندوزي هم هست كه مي تونيد روي يك سرور ويندوزي نصب كنيد و واقعا كارتون رو جواب ميده .

دقيقا چجوري و در چه حدي و با چه ميزان توان مالي مي خواهيد انجام دهيد كه راهنمايتون كنم.

paradiseserver
December 20th, 2012, 12:30
این اسکریپت رایگانه؟ میشه رایگان استفاده کرد؟

soheil.zare2006
December 20th, 2012, 12:34
سلام
با سرویس تخصصی تبلیغات ایمیل مارکتینگ در خدمتم
سامانه ارسال ایمیل گروهی / تبلیغاتی (http://vipservice.ir/email.html)

rominait
December 20th, 2012, 12:35
سلام
بله
100 درصد رايگانه
و مي تونيد استفاده كنيد

barfhost
December 20th, 2012, 12:36
عذر میخوام

شخصا تا به حال ندیدم هیچ کدوم از پنلها ایمیل 100% به اینباکس ارسال کنه بعد از چند روز تمام ایمیلها به اسپم میره (تجربه بنده در 5 سال اسپم اینو بهم ثابت کرده چت روم، بلاگفا ، میهن بلاگ و... هر کجا که فکر کنید اسپم کردم)

مگر با شرکتهای خارجی کار کنید که هزینه زیادی دارن تا اونجا که میدونم این شرکتها پولی به یاهو و گوگل پرداخت می کنن که ایمیل به اینباکس بره

rominait
December 20th, 2012, 12:41
روشي كه استفاده مي كنيد مهمه
تا به الان جز برخي موارد كه اشتباه از ما بوده تمام ايميل ها به ايباكس رفته و يكي از خوبي هاي اين نرم افزار اينه كه شما مي تونيد با ورژن جديدش متوجه شيد كه آيا به اينباكس رفته يا اسپم شديد و حتي گزينه اي داره كه اگر ايميل ها باز شوند برگشت به شما ميده .

البته توجه كنيد كه از يك حدي روي يك اي پي بيشتر مانور بديد اسپم شناخته ميشه .

به همين دليل هست .

اين اسكريپت براي استفاده واقعا مناسبه البته نرم افزار ها و اسكريپت هاي ديگه اي هم هست كه سعي مي كنم توضيح بدم بهتون و يه جا هم آپلود كنم.

اما ساده بگم اگر براي ارسال كم مي خواهيد از همان نرم افزار استفاده و در تنظيمات راهنمايتون مي كنم كه به اينباكس بره .

4 ساله كه يكي از خدماتمون ايميل بوده .

paradiseserver
December 20th, 2012, 12:51
عذر میخوام

شخصا تا به حال ندیدم هیچ کدوم از پنلها ایمیل 100% به اینباکس ارسال کنه بعد از چند روز تمام ایمیلها به اسپم میره (تجربه بنده در 5 سال اسپم اینو بهم ثابت کرده چت روم، بلاگفا ، میهن بلاگ و... هر کجا که فکر کنید اسپم کردم)

مگر با شرکتهای خارجی کار کنید که هزینه زیادی دارن تا اونجا که میدونم این شرکتها پولی به یاهو و گوگل پرداخت می کنن که ایمیل به اینباکس بره

یعنی شرکت های خارجی 100% ایمیل های ارسالیشون به اینباکس میره ؟

rodfile.ir
December 20th, 2012, 14:46
ارسال ایمیل تبلیغاتی به بیش از 1 میلیون کاربر فعال

Mailsender.ir|ارسال ایمیل تبلیغاتی|ارسال ایمیل گروهی (http://www.mailsender.ir)