ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال بسیار مهم درباره xampp (راهنمایی فوری)

downp30
December 20th, 2012, 03:33
با سلام

دوستان من چنتا سوال دارم از xampp

ببینید من الان این برنامه رو روی سرور مجازی 2008 نصب کردم

الان من می خوام اولا آدرس اجرایی فایلها آی پی نباشد و یک دامین خاص رو بزارم روش .. می خواستم ببینم این عمل چطوری هست

مورد دوم ببینید من یک سیستم وردپرس نصب کردم توی htdocs اما وقتی توی مرورگر خودمون (توی کامپیوتر خودم نه وی پی اس) آدرس آی پی رو میزنم و اون پوشه مثلا http://ip/wordperss هیچ چیزی نمایش داده نمیشه حتی خود آی پی رو هم که میزنم چیزی نمی یاد ... می خواستم ببینم آیا تنظیماتی داره؟ببینید سرویس ها هم کامل روشن هستن ....

باتشکر از دوستان .. منتظر پاسخ های شما هستم

majidisaloo1
December 20th, 2012, 08:37
در مورد اولین سوال باید برین توی کنترل پنل دامنه و اگه دامنه روی سی پنل یا دایرکت ادمین پارک شده باشه میرید از هر 2 جا A Record میزنید به آی پی تون
دومین سوال هم دلایل نختلفی میتواند داشته باشه که باید چک بشه و عیب یابی بشود

downp30
December 20th, 2012, 10:37
در مورد اولین سوال باید برین توی کنترل پنل دامنه و اگه دامنه روی سی پنل یا دایرکت ادمین پارک شده باشه میرید از هر 2 جا A Record میزنید به آی پی تون
دومین سوال هم دلایل نختلفی میتواند داشته باشه که باید چک بشه و عیب یابی بشود

سلام ببینید من تازه نصب کردم xampp رو و الان روی آدرس localhost توی خود وی پی اس میاد محتوا اما بیرون وی پی اس که توی مرورگر آی پی رو میزنم نمیاد چیزی .... تنظیمات خاصی رو هم هنوز انجام ندادم .. نیاز به تنظیماتی نداره این مورد؟

hostfire
December 20th, 2012, 10:54
احتمالا فایروال ویندوزتون روشنه! غیر فعالش کنید ببینید درست میشه؟ واسه رکورد هم خواستید با id من در تماس باشید بهتون یاد میدم
par30_vb