توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور در vps روی فولدر ها پسورد گذاری کنم
saeed_slow
December 20th, 2012, 01:04
سلام
من وی پی اس دارم ازش به عنوان هاست دانلود استقاده میکنم حالا میخوام بعد از اینکه روی لینک دانلود کلیک شد پنجره یوزر و پسورد ضاهر بشه
من این کارو قبلا در دایرکت ادمین روی فایل هام انجام داده بودم اما در سرور مجازی اطلاعی ندارم چطور باید اینکارو انجام داد؟
babelirani
December 20th, 2012, 01:06
با سلام
این سوال بارها پرسیده شده دوست عزیز اگه سرچ میکردید پیدا میکردید
ولی برای این کار چند راه وجود داره
1.استفاده از ftp server ها مثل FileZilla Server و ....
2.استفاده از اسکریپت اختصاصی که براتون نشوته بشه ( معمولا" روی Linux نصب میشه )
saeed_slow
December 20th, 2012, 01:20
باور کنید خیلی جستجو کردم بعضی ها که اسکریپت معرفی کرده بودن برای فروش اما من کاری و که در هاست وب سایت در دایرکت ادمین انجام میدادم میخوام یه روشی باشه مشابه اون یوزر تغریف کنم
الان ویندوزم 2003 باید filezila server نصب کنم بعد روی فولدر ها پسورد گذاری کنم ؟ دوست عزیز میشه یوزر هم به هر تعدادی خواستیم تعریف کنیم؟
با استفاده از IIS il هم میشه این کارو انجام داد کدام روش بهتر است
babelirani
December 20th, 2012, 01:27
باور کنید خیلی جستجو کردم بعضی ها که اسکریپت معرفی کرده بودن برای فروش اما من کاری و که در هاست وب سایت در دایرکت ادمین انجام میدادم میخوام یه روشی باشه مشابه اون یوزر تغریف کنم
الان ویندوزم 2003 باید filezila server نصب کنم بعد روی فولدر ها پسورد گذاری کنم ؟ دوست عزیز میشه یوزر هم به هر تعدادی خواستیم تعریف کنیم؟
با استفاده از IIS il هم میشه این کارو انجام داد کدام روش بهتر است
متاسفانه شبیه اون روش امکان پذیر نیست که روی دایرکت ادمین انجام میدادید
در مورد File Zilla Server اینجا کامل توضیح داده شده
آموزش نرم افزار FileZilla Server - انجمن هاستینگ جو (http://forum.hostingjoo.ir/showthread.php?tid=41)
روی IIS هم به صورت کامل نمیشه یوزر و پسورد داد مگه اینکه نرم افزار مربوطه رو دانلود کنید که رایگان نیست و بسیار گرون قیمت هم هستش