PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک با کار با سرور اختصاصی

hostfire
December 19th, 2012, 11:24
سلام
من قصد خرید یه سرور اختصاصی دارم واسه مجازی سازی فقط!
میخوام از فرانسه بگیرم! مشکلم اینه که اصلا نمیدونم وقتی سرور رو پرداخت کردم حتی چی بهم میدن!
آی پی میدن یا چیز دیگه!

میخوام وی ام ویر روش نصب باشه!
میخواستم بپرسم وقتی پرداخت کنم چی بهم میدن اول!
(سوالام رو تو این تاپیک راجع به مجازی سازی میپرسم این فعلا اولین سوالم بود)
ممنون

babelirani
December 19th, 2012, 11:30
سلام
من قصد خرید یه سرور اختصاصی دارم واسه مجازی سازی فقط!
میخوام از فرانسه بگیرم! مشکلم اینه که اصلا نمیدونم وقتی سرور رو پرداخت کردم حتی چی بهم میدن!
آی پی میدن یا چیز دیگه!

میخوام وی ام ویر روش نصب باشه!
میخواستم بپرسم وقتی پرداخت کنم چی بهم میدن اول!
(سوالام رو تو این تاپیک راجع به مجازی سازی میپرسم این فعلا اولین سوالم بود)
ممنون

با سلام

اول اگه درخواست نصب هر چیزی مثل Centos , Xen , Vmware و ... رو بدید براتون نصب میکنم

بعد یه IP + User Root + Password Root بهتون میدن که میتونید باهاش به سرورتون وصل بشید

ehsaan
December 19th, 2012, 11:33
وقتی داری سفارش رو تکمیل میکنی سیستم عامل رو VMware ESXi 5.1 انتخاب کن. کار کردن باهاش خیلی راحته.

hostfire
December 19th, 2012, 11:41
با سلام

اول اگه درخواست نصب هر چیزی مثل Centos , Xen , Vmware و ... رو بدید براتون نصب میکنم

بعد یه IP + User Root + Password Root بهتون میدن که میتونید باهاش به سرورتون وصل بشید

میخوام Vmware نصب کنن مثلا!
بعد این 3تا رو(IP + User Root + Password Root) که گفتدی میدن رو کجا باید استفاده کنم؟
مثل وی پی اس ریموت دسکتاپ؟

coloserver
December 19th, 2012, 11:42
عزیز چی میدن رو دوستان پاسخ دادن ...ولی به نظر بنده اگه اصلا اشنایی ندارید نگیرید چون ۱۰۰٪ بهمشکل بر میخورید اول اطلاعاتتون رو کامل بفرمایید سپس اقدام به خرید سرور اختصاصی کنید.

hostfire
December 19th, 2012, 11:43
وقتی داری سفارش رو تکمیل میکنی سیستم عامل رو VMware ESXi 5.1 انتخاب کن. کار کردن باهاش خیلی راحته.

مرسی.بعد وصل کردن ای پی و ایناش پچطور؟

hostfire
December 19th, 2012, 11:44
عزیز چی میدن رو دوستان پاسخ دادن ...ولی به نظر بنده اگه اصلا اشنایی ندارید نگیرید چون ۱۰۰٪ بهمشکل بر میخورید اول اطلاعاتتون رو کامل بفرمایید سپس اقدام به خرید سرور اختصاصی کنید.
عزیزم فعلا همین کار رو دارم میکنم.راهی نداره که مثل لوکال هاست چیزی رو ویندوز نصب کنم باهاش کار کنم؟؟

ehsaan
December 19th, 2012, 11:50
مرسی.بعد وصل کردن ای پی و ایناش پچطور؟
با برنامه VMware vSphere Client می تونی به سرورت وصل بشی با استفاده از ip , یوزر root و پسوردی که بهت می دن. و می تونی سرورت رو مدیریت کنی و سرور مجازی بسازی.

Ramin
December 19th, 2012, 11:51
میخوام Vmware نصب کنن مثلا!
بعد این 3تا رو(IP + User Root + Password Root) که گفتدی میدن رو کجا باید استفاده کنم؟
مثل وی پی اس ریموت دسکتاپ؟

بعد از دریافت این اطلاعات باید برنامه VMware vSphere Client را دانلود و در سیستم خودتان نصب کنید . بعد از باز کردن این برنامه یک پنجره نمایان می شود که می توانید اطلاعات را در آن وارد کنید و سپس بر روی دکمه کانکت کلیک کنید . چند ثانیه بعد ( بسته به توع اینترنت شما و پینگ تایم ) برنامه سرور شما که همان Vmware است لود می شود و می توانید پنجره را ببنید . بعد از گذر از این مرحله شما باید سرور مجازی یا همان VPs را در سرور خود ایجاد و سیستم عامل مورد نظر را نصب کنید . اگر قصد استفاده از ریموت دارید باید ویندوز (2003 و یا 2008) نصب کنید . برای ساخت وی پی اس در کادر جستجوی موجود در بالای همین صفحه سرچ کنید چندین تاپیک آموزشی در انجمن وجود دارد که دارای تصویر نیز هستند .

hostfire
December 19th, 2012, 11:56
بعد یه سوال دیگه! مثلا نوشته تو مشخصات سرور
port:100mbps این مگا بیت یعنی چی؟

ourweb
December 19th, 2012, 12:04

این پورت ازتباطی میباشد که میگن 100 هست و این 100 تقصیم میشود بین چند سرور که هر سرور 12.5 مگ در ثانیه میگیره .

Ramin
December 19th, 2012, 12:08

سرور را کامپیوتری فرض کنید که در یک کشور دیگر قرار دارد و به اینترنت متصل است . سرعت اینترنت ان کامپیوتر ( سرور ) همان سرعت پرت است . شما در حال حاضر برای خرید اینترنت در ایران باید سرعت موردنظر را تعیین کنید مثلا 128K .256 , ..... سرعت اینترنت سرورها با mb و یا gb سنجیده می شود . واضح هرچه سرعت اینترنت سرور شما بیشتر باشد بهره ی بهتری از سرور دارید و البته هزینه بیشتر ..

برای شروع از پرت 100 استفاده کنید ، اگر نیاز بود بعدا ارتقا دهید !

ehsaan
December 19th, 2012, 12:09
پهنای باند port سرورتون 100 mb در ثانیه هست که بین vpsهایی که می سازی تقسیم میشه.
فرمول سرعت دانلود: port تقسیم بر 8 که در اینجا می شه 12.5
اما این سرعت واسه همه vps ها هست بین همه vpsها تقسیم می شه و اگر فقط یک vps داشته باشه در بهترین حالت سرعتت 12.5 هست.
من اولین سرور مجازی رو طبق همین اموزش که لینک دادم ساختم.
http://www.webhostingtalk.ir/f7/42893/

hostfire
December 19th, 2012, 12:32
سرور را کامپیوتری فرض کنید که در یک کشور دیگر قرار دارد و به اینترنت متصل است . سرعت اینترنت ان کامپیوتر ( سرور ) همان سرعت پرت است . شما در حال حاضر برای خرید اینترنت در ایران باید سرعت موردنظر را تعیین کنید مثلا 128K .256 , ..... سرعت اینترنت سرورها با mb و یا gb سنجیده می شود . واضح هرچه سرعت اینترنت سرور شما بیشتر باشد بهره ی بهتری از سرور دارید و البته هزینه بیشتر ..

برای شروع از پرت 100 استفاده کنید ، اگر نیاز بود بعدا ارتقا دهید !
نه این رو میدونم! میخواستم بدونم مگا بیت با مگا بایت فرق داره؟
بعد این همه جا تاپیک میزنن پورت 1 گیگ واسه وی پی اس! یعنی چی این؟ یعنی پورت سرور اصلیشون 1گیگا بایت هستش؟ بعد من از سرور اصلی مثلا 8 گیگ رم 16 تا وی پی اس بدم این 100 مگ شیر میشه بین همشون؟

hostfire
December 19th, 2012, 12:34
پهنای باند port سرورتون 100 mb در ثانیه هست که بین vpsهایی که می سازی تقسیم میشه.
فرمول سرعت دانلود: port تقسیم بر 8 که در اینجا می شه 12.5
اما این سرعت واسه همه vps ها هست بین همه vpsها تقسیم می شه و اگر فقط یک vps داشته باشه در بهترین حالت سرعتت 12.5 هست.
من اولین سرور مجازی رو طبق همین اموزش که لینک دادم ساختم.
http://www.webhostingtalk.ir/f7/42893/

این آموزش خیلی خوب بود!16 تا وی پی اس داشته باشم میشه6.25؟؟؟
این سرعت کم نیست یا خوبه؟
آخه اکثر سروا kimusfi پورتشون 100 مگه!

ehsaan
December 19th, 2012, 12:38
نه این رو میدونم! میخواستم بدونم مگا بیت با مگا بایت فرق داره؟
بعد این همه جا تاپیک میزنن پورت 1 گیگ واسه وی پی اس! یعنی چی این؟ یعنی پورت سرور اصلیشون 1گیگا بایت هستش؟ بعد من از سرور اصلی مثلا 8 گیگ رم 16 تا وی پی اس بدم این 100 مگ شیر میشه بین همشون؟
1 GB واسه سرور اصلیشون هست.
100 mb بین همه شیر می شه.
mb با Gb فرق داره و gb 10 برابر هست.

ehsaan
December 19th, 2012, 12:42
این آموزش خیلی خوب بود!16 تا وی پی اس داشته باشم میشه6.25؟؟؟
این سرعت کم نیست یا خوبه؟
آخه اکثر سروا kimusfi پورتشون 100 مگه!
عزیز وقتی port 100 میگری سرعت دانلود می شه 12.5
این 12.5 بین هر 16 سرور به استراک گذاشته می شه و ممکنه یه سرور خیلی هم استفاده کنه یه سرور بیشتر اینجور نیست که 12.5 تقسیم بر 16 بشه و به هر سرور یک سرعت ثابت برسه . اما توی سرور مجازی روی کارت شبکه که کیلیک کنی می نوسیه 100mbps

hostfire
December 19th, 2012, 12:47
عزیز وقتی port 100 میگری سرعت دانلود می شه 12.5
این 12.5 بین هر 16 سرور به استراک گذاشته می شه و ممکنه یه سرور خیلی هم استفاده کنه یه سرور بیشتر اینجور نیست که 12.5 تقسیم بر 16 بشه و به هر سرور یک سرعت ثابت برسه . اما توی سرور مجازی روی کارت شبکه که کیلیک کنی می نوسیه 100mbps

همینو میخواستم بدونم!
بعد مقدار پورت ها فقط 100 مگ و 1 گیگ و 10 گیگ هستش فقط؟

hostfire
December 19th, 2012, 12:48
یه سوال دیگه! چند نوع وی ام ویر داریم؟

ehsaan
December 19th, 2012, 12:49
همینو میخواستم بدونم!
بعد مقدار پورت ها فقط 100 مگ و 1 گیگ و 10 گیگ هستش فقط؟
تا جایی که من دیدم آره. همینا بوده. اگر بیشتر هم باشه من بیخبرم جایی ندیدم.

hostfire
December 19th, 2012, 14:47
امکانش هست تفاوت مجازی ساز هارو هم بگید!
وی ام ویر و اکسی 5

ehsaan
December 19th, 2012, 15:06
دقیق نمی دونم چه ورژن هایی داره اما فکر کنم شما VMware Workstation رو توی pc خودتون کار کردید یا جایی دیدن که یک ماشین مجازی ساز هست ، VMware ESXi 5.1 هم یکی از نسخه های VMware هست که مثل یک سیستم عامل عمل می کنه یا بهنره بگم یک سیستم عامل هست که با برنامه VMware vSphere Client بهش وصل میشن و مدیریتش می کنن.

hostfire
December 19th, 2012, 17:43
درسته با
VMware Workstation رو ویندوز خودم کار کردم! لوش یه بار لینوکس نصب کردم که کل هاردمو اشتباهی پروندم!
واسه نصب لینوکس رو سرور مجازی از همون آموزش باید استفاده کنم؟ یا لینوکس فرق داره؟

naghi123
December 19th, 2012, 18:20
کیمسوفی تنظیمات شبکه اش یکم سخته به نظرم کیمسوفی خوب هست ولی باید حرفه ای باشی تا برات ابیوز نفرستن - کیمسوفی برای یه شخص تازه کار توصیه نمیشه همونطور که گفتم باید خوب اب دیده باشی

ehsaan
December 19th, 2012, 18:20
آره همین جوری هست به جای iso ویندوز ، لینوکس می زاری
http://agonis.ir/blog/1391/05/15/cenetos-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D9%86%D8%B5%D8%A8/

ehsaan
December 19th, 2012, 18:21
کیمسوفی تنظیمات شبکه اش یکم سخته به نظرم کیمسوفی خوب هست ولی باید حرفه ای باشی تا برات ابیوز نفرستن - کیمسوفی برای یه شخص تازه کار توصیه نمیشه همونطور که گفتم باید خوب اب دیده باشی
موافقم ، به نظر من از redstation بگیر ، نمایندگیشون هم آلما هست که من خودم ازشون سرور گرفتم و راضی هستم.

hostfire
December 19th, 2012, 18:50
ممنون! نظرتون راجع به xlhost چطوره؟ بعد همشک عذاب گرفتم یعنی پورت 100 کم نمیاد؟

ehsaan
December 19th, 2012, 18:55
ممنون! نظرتون راجع به xlhost چطوره؟ بعد همشک عذاب گرفتم یعنی پورت 100 کم نمیاد؟
خودم ندارم. اما دوستم داره و خیلی راضی هست.

hostfire
December 19th, 2012, 18:58
بعد یه چیز دیگه!
نمایندگی xlhost تو ایران چه سایتیه؟
آلما هم باز نمیشه!
فرق مجازی ساز ها تو چیه؟

ehsaan
December 19th, 2012, 19:02
بعد یه چیز دیگه!
نمایندگی xlhost تو ایران چه سایتیه؟
آلما هم باز نمیشه!
فرق مجازی ساز ها تو چیه؟
فکر میکنم این باشه گیت فا | هاست ویندوز – هاست لینوکس – سرور مجازی – سرور اختصاصی – ثبت دامنه (http://gatefa.com/)

hostfire
December 19th, 2012, 19:10
ممنون! مرسی واقعا امروز خیلی کمک کردید!
این مورد یعنی چی؟
امکان نصب سیستم عامل از روی تمپلیت با فرمت ova

ehsaan
December 19th, 2012, 19:15
پیشنهاد میکنم از تمپلیت دگیران استفاده نکنی. خودت یه سیستم عامل نصب تنظیمات رو انجام بده و ازش تمپلیت بگیر و از تمپلیت خودت استفاده کن. شما اولین سیستم عاملت رو نصب کن رو دور می افتی.
منم دقیقا 2 هفته هست سرور دارم و قبلش بلد نبودم. توی 2 روز اول یاد گرفتم.
اگر سیستم عامل سرورت VMware ESXi 5.1 باشه می تونم کمکت کنم.

hostfire
December 19th, 2012, 19:23
آخه تاحالا خیلی پول خرج کردمو بی نتیجه مونده! نمیخوام اینبار بی نتیجه بمونه ! میخوام همه چیزو بدونم بعد شروع کنم.
میشه بپرسم تمپلیت یعنی چی اصلا؟

ehsaan
December 19th, 2012, 19:36
مثلا یک سیستم عامل نصی میکنی به عنوان مثال ویندوز ، آپدیت میکنی -برنامه های مورد نیازتو نصب میکنی و هر تنظبمات دیگه که مورد نیاز هست. مثلا 2 ساعت وقت میبره این کارا
بعد از همه این کارا یک تمپلت (میشه گفت یه جور کپی یا بک آپ یا مثل ایمیج گرفتن از cd ) از ویندوزت میگیری ، سری بعدی این تمپلیت رو اجرا میکنی واسه یرور جدید و همه چیز رو توی 10- 15 دقیقه بدست میاری و فقط به سرور جدید ip میدی.
بهتر از این نمیتونستم بیان کنم.

reza*
December 19th, 2012, 20:25
آقا احسان واقعا دمت گرم با این همه صبر و شکیبایی

ehsaan
December 19th, 2012, 20:37
آقا احسان واقعا دمت گرم با این همه صبر و شکیبایی
آخه خودم حتی وقتی سرور گرفتم این چیزا رو نمی دونستم ، اما تو این 2 هفته بچه های انجمن خیلی کمکم کردن. بدون هیچ چشم داشتی

reza*
December 19th, 2012, 21:11
آخه خودم حتی وقتی سرور گرفتم این چیزا رو نمی دونستم ، اما تو این 2 هفته بچه های انجمن خیلی کمکم کردن. بدون هیچ چشم داشتی

:)) واقعا ؟ هنوزم از این کارا میکنن ؟ایول بچه های انجمن

hostfire
December 19th, 2012, 21:49
مثلا یک سیستم عامل نصی میکنی به عنوان مثال ویندوز ، آپدیت میکنی -برنامه های مورد نیازتو نصب میکنی و هر تنظبمات دیگه که مورد نیاز هست. مثلا 2 ساعت وقت میبره این کارا
بعد از همه این کارا یک تمپلت (میشه گفت یه جور کپی یا بک آپ یا مثل ایمیج گرفتن از cd ) از ویندوزت میگیری ، سری بعدی این تمپلیت رو اجرا میکنی واسه یرور جدید و همه چیز رو توی 10- 15 دقیقه بدست میاری و فقط به سرور جدید ip میدی.
بهتر از این نمیتونستم بیان کنم.

اقا وجدادنن دمت گرم! خیلی گلی!
ای دی یاهوتونو میشه پ.خ کنید برام؟

hostfire
December 19th, 2012, 22:03
:)) واقعا ؟ هنوزم از این کارا میکنن ؟ایول بچه های انجمن

آره! من همه چیمو از اینجا یاد گرفتم!

hostfire
December 20th, 2012, 00:55
یک سوال دیگه!
فرق vmware با openvz چیه؟

babelirani
December 20th, 2012, 01:16
یک سوال دیگه!
فرق vmware با openvz چیه؟

با سلام

ببنید نمیشه گفت این دوتا فرق با هم دارن هر دو مجازی ساز هستن ولی خوب هر کدوم خصوصیات خودشون رو دارن

در Vmware شما میتونید به راحتی هر چندتا VPS بسازید ( کار باهاش راحته )
ولی در openvz با پیچیدگی خواصی برای ساخت VPs باهاش مواجه هستید

openvz نصب به Vmware از منابع کمتر سرور اختصاصیتون استفاده میکنم و کلا" openvz سبکتره

openvz برای کار های ساده که میخواید روی سرور اختصاصی انجام بدید توصیه میشه ولی Vmware میتونه راحتر کارهای پیچیده تر رو ران کنه البته Xen از هر دو در این زمینه بهتره

ourweb
December 20th, 2012, 08:32
جالب کار میدونید چیه این اقا دیروز 30 تا پست ارسال کرده بود الان شده 70 پیشرفت خوبی بود به 100 به زودی میرسی و تاپیک فروشت رو هم میبینیم هر هاستیگ 1 روز جالبه

hostfire
December 20th, 2012, 09:03
با سلام

ببنید نمیشه گفت این دوتا فرق با هم دارن هر دو مجازی ساز هستن ولی خوب هر کدوم خصوصیات خودشون رو دارن

در Vmware شما میتونید به راحتی هر چندتا VPS بسازید ( کار باهاش راحته )
ولی در openvz با پیچیدگی خواصی برای ساخت VPs باهاش مواجه هستید

openvz نصب به Vmware از منابع کمتر سرور اختصاصیتون استفاده میکنم و کلا" openvz سبکتره

openvz برای کار های ساده که میخواید روی سرور اختصاصی انجام بدید توصیه میشه ولی Vmware میتونه راحتر کارهای پیچیده تر رو ران کنه البته Xen از هر دو در این زمینه بهتره
مرسی! پس من بگم vmware نصب کنه.

جالب کار میدونید چیه این اقا دیروز 30 تا پست ارسال کرده بود الان شده 70 پیشرفت خوبی بود به 100 به زودی میرسی و تاپیک فروشت رو هم میبینیم هر هاستیگ 1 روز جالبه

خودم دقت نکرده بودم به این موضوع!
ضمنان! سوال پرسیده!اسم تالار رو دقت کنید!سوالات و مشکلات!اگه شما خیالت راحت میشه اینجا اصلا تو بخش فروشش تاپیک نمیزنم:| ضمنان من الان سرور دارم؟
ملت بیکارنا!

ourweb
December 20th, 2012, 13:19
مرسی! پس من بگم vmware نصب کنه.

خودم دقت نکرده بودم به این موضوع!
ضمنان! سوال پرسیده!اسم تالار رو دقت کنید!سوالات و مشکلات!اگه شما خیالت راحت میشه اینجا اصلا تو بخش فروشش تاپیک نمیزنم:| ضمنان من الان سرور دارم؟
ملت بیکارنا!

عزیزم میخواهی سرور بخری برای فروش سرور مجازی به 100 تا پست هم برسی 100 درصد میری بزنی پست فروش رو حداقل 4 تا مطلب اموزشی میزاشتی که بگن باز مطلب خوب گزاشته نه اون چیزی که بلدی رو میایی الکی اینجا تاپیک میزنی که تعداد پست هات بالا بره این انجمن هم بی صاحب شده اگه صاحب داشت نمیزاشت اینطوری اسپم ارسال کنی دادش .

babelirani
December 20th, 2012, 13:32
عزیزم میخواهی سرور بخری برای فروش سرور مجازی به 100 تا پست هم برسی 100 درصد میری بزنی پست فروش رو حداقل 4 تا مطلب اموزشی میزاشتی که بگن باز مطلب خوب گزاشته نه اون چیزی که بلدی رو میایی الکی اینجا تاپیک میزنی که تعداد پست هات بالا بره این انجمن هم بی صاحب شده اگه صاحب داشت نمیزاشت اینطوری اسپم ارسال کنی دادش .

اگه این انجمن صاحب داشت شمام بدون هیچ دلیل و مدرکی به کسی تهمت نمیزدی

barfhost
December 20th, 2012, 13:33

فکر نمیکنید این طرز برخورد درست نباشه!!

انجمن مدیر داره اگه مشکلی باشه خودشون اخطار میدن یا بن می کنن و نیازی به اخطار شما نیست!

شما یه کاربر ساده هستین و هیچ دخل و تصرفی ندارید

گیریم به پست 100 رسیدن طبق قوانین مجاز به ایجاد تاپیک فروش هستن

تاپیک این بنده خدارو منحرف نکنید هیچکس از روز تولدش با سرور به دنیا نیامده

hostfire
December 20th, 2012, 15:03
سلام دوستان! بنده واسه شفاف سازی میگم!
ایشون به بنده پیغام خصوصی دادن مبنی بر اینکه :

با سلام امیدوارم روز خوبی داشته اگر سرور اختصاصی هنوز نگرفتید از کانادا با قیمت خیلی خوب داریم با پشتیبانی ما و اموزش

تکین هاست - خدمات میزبانی وب - سبد خرید (http://www.takinhost.ir/cart.php?gid=1)
مجازی سازی هم رایگان انجام میشود
برای سوعالات بیشتر میتونید با شماره 09392832729 تماس بگرید .

بنده دیدیم ایشون دلار 3100 تومنی رو میخواد به بنده بده 3250 تومن! فبول نکردم! بعد رفتم دیدم که یکی این تاپیک رو هم برای ایشون زده و ایشون هم جوابگو نبوده و راست راست داره تو انجمن میچرخه کسیم کاری به کارش نداره!
راسیتش از من انقد پول خودن که دیگه تا مطمعن نشم خرید نمیکنم! :(
http://www.webhostingtalk.ir/f129/66061/

بخدا حتی id یاهوو یوزر ehsaan رو گرفتم تا ایشون راجع به من اینجوری فکر نکنه و هرچی سوال دارم از صبح دارم تو یاهو میپرسم.که ایش.ن فکر نکنه پستام میخواد زیاد شه فقط! نه آقای من من نمیدونم وی ام ویر چیه!:-s

tak~vps
December 20th, 2012, 15:13
سرعت شبکه هست مثلا 100 مگابت دانلود 12 مگ در ثانیه برات بزنه

hostfire
December 21st, 2012, 12:27
اقا این sub net mask رو برام توضیح میدید؟
چون یکی از دوستان گفت کیموسفی تنظیمات داره! من به اونی که میخوام ازش بگیرم گفتم گفت تنظیماته sub net mask منظورش بوده که من خودم انجام میدم!
این sub net mask چیه؟؟؟؟
بعد گیت فا هم گفت فعلا سرور واسه مجازی سازی نمیدیم چون اسپمینگ و اکانتینگ توش زیاده و xlhost هی ایبوز میده و xlhost »ناسب این کار نیست! فعلا هم بیشتر از 5 آی پی نمیتونیم ارائه کنیم!
آلما هم که هنوز تعظیله!

hostfire
December 25th, 2012, 22:02
خواهشا این سوال رو با سوال بالای جواب بدید!
wmvare خودش چند گیگ از رم سرور رو مشغول میکنه؟
یعنی رم 8 گیگ باشه از چند گیگش میشه فروخت؟

ehsaan
December 25th, 2012, 23:21
اقا این sub net mask رو برام توضیح میدید؟
چون یکی از دوستان گفت کیموسفی تنظیمات داره! من به اونی که میخوام ازش بگیرم گفتم گفت تنظیماته sub net mask منظورش بوده که من خودم انجام میدم!
این sub net mask چیه؟؟؟؟
بعد گیت فا هم گفت فعلا سرور واسه مجازی سازی نمیدیم چون اسپمینگ و اکانتینگ توش زیاده و xlhost هی ایبوز میده و xlhost »ناسب این کار نیست! فعلا هم بیشتر از 5 آی پی نمیتونیم ارائه کنیم!
آلما هم که هنوز تعظیله!
میخواستم واست توضیح بدم اما هر چی می نوشتم گیج کننده بود. شما اول باید با ip ها آشنا بشی و بعد مفهوم ساینت بندی رو بدونی. این فایل رو که پیوست کردم دانلود کن فصل 3 رو کامل بخون. اگر سوالی بود اون موقع راحتتر می تونم جواب بدم.