توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه دات آی آر
saeed_slow
December 18th, 2012, 16:11
سلام دوستان من نیاز به چند دامنه دات آی آر دارم به دلیل ارزان بودن.
قبلش میخواستم بدونم این شناسه ای که تو سایت نیک ایجاد میکنیم حتما باید واقعی باشه مشخصات؟
barfhost
December 18th, 2012, 16:12
بله باید مشخصات واقعی باشه
saeed_slow
December 18th, 2012, 16:20
من خیلی از سایت های موزیک و فیلم رو دیدم دامنه دات آی آر استفاده میکنن بعد مشکلی پیش نمیاد؟
azaditafakor
December 18th, 2012, 17:39
معمولا اونها از قدیم اکانت نیک دارند. (شاید با مشخصات ساختگی!)
شما اگر تازه می خواید اکانت ثبت کنید بهنره که انجام ندید.
saeed_slow
December 18th, 2012, 17:47
مرسی ممنون دوستان بیخیال دات آی ار شدم دات کام دیگه نمیصرفه واسمون البته هنوز آدرس فعلی آزاده کسی دامین ارزون و خوب سراغ نداره؟
MOHAMMAD MOHSEN
December 18th, 2012, 18:19
مرسی ممنون دوستان بیخیال دات آی ار شدم دات کام دیگه نمیصرفه واسمون البته هنوز آدرس فعلی آزاده کسی دامین ارزون و خوب سراغ نداره؟
.pro و .asia
فقط یه چند نکته
.asia ، امکان privacy protect نداره
.pro باید در یک حرفه ای تخصص داشته باشین و رجیستری این دامین می تونه ازتون درخواست مدرک رسمی در زمینه تخصصتون رو بکنه و در صورت عدم ارائه دامین شما لغو میشه (البته تا الان همچین موردی نداشتیم)
https://www.karbaran.com/domainchecker.php
saeed_slow
December 18th, 2012, 19:25
متوجه نشدم در یک حرفه ای منظور شما فعالیت سایته یا تجربه و مهارت های فنی؟ کسی قیمت دامین eu. رو نداره؟
MOHAMMAD MOHSEN
December 18th, 2012, 19:32
متوجه نشدم در یک حرفه ای منظور شما فعالیت سایته یا تجربه و مهارت های فنی؟ کسی قیمت دامین eu. رو نداره؟
حرفه منظور حرفه خود شماست که باید براش مدرک رسمی داشته باشید. البته شاید هیچوقت هم چک نشه و از شما مدرکی نخوان! برای eu هم باید آدرس و تلفن اروپا داشته باشین 28200 تومان برای ثبت eu با آیدی من iraniannic در تماس باشین