توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ارائه مشاوره در زمینه هاستینگ
ebsai
December 18th, 2012, 04:29
با سلام
دوستان با تجربه در زمینهی خرید و مدیریت سرور و هاستینگ
بنده مدیر یک شرکت طراحی وب هستم و در آیندهی نزدیک قصد راهاندازی یک شرکت هاستینگ را دارم لطفا اگر کسی توانایی های لازم برای ارائه مشاوره کامل به اینجانب در این خصوص را دارد بدون اینکه ذینفع باشد اعلام بفرماید تا هماهنگی لازم را انجام دهم به صورت حضوری و یا از طریق وب با هم صحبت کنیم.
لازم به ذکر است هزینهی مشاوره نیز پرداخت میشود.
sa_sh41
December 18th, 2012, 10:22
بنده در خدمتم
بدون دریافت هزینه تجربیاتم در زمینه هاستینگ در اختیارتون بزارم
یک سری ایده هم هم در این زمینه دارم اگه مایل باشین و علاقه مند بتون میگم
Metalik
December 18th, 2012, 20:14
سلام
در زمینه مشاوره حضوری در خدمت هستم
موفق باشید
lived
December 18th, 2012, 23:43
سلام
چند نکته وجود داره و اونم اینه که شما چون خودتون شرکت طراحی وب سایت دارید لزوما یک سرور برای سایتهاتون احتیاج دارید و اینو باید بدونین فروش هاستینگ در ایران کار پر دردسر و کم درآمدی است زیرا شما باید به یک سطح زیادی از مشتریان دست پیدا کنید تا سرور براتون سود ده بشه
و به این موضوع احتیاج دارید که یک لینوکس کار و ویندوز کار که به مسائل هاستینگ کاملا واقف باشه داشته باشید
توی کار هاستینگ تجربه خیلی بیشتر از علم مهمه زیرا بعضی مسائل بدون تجربه قابل حل نیست و از نظر علمی جوابی براشون ندارید
برای اینکه سرور تهیه کنید بهتره خودتون پی پال و یا ویزا کارت داشته باشید اگر هم نداشتید از طریق سایتهای پرداخت کننده میتونید پرداخت کنید
برای انتخاب کشور میزبان آلمان ، کانادا ، هلند مناسب هستند و قوانین کپی رایت شدیدی ندارید
yahoo id : vpsvps55
yahoo id : vps.selling