ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری بسیار عجله دارم

danyal.parsa
December 17th, 2012, 23:39
سلام
من یک سرور اختصاصی پر قدرت از ای وب گرفتم برای سایتی که دارم
منتهی اصلا نمی تونم باهاش کار کنم
اموزشهای این سایت را دیدم که بیشتر اموزش وی پی اس سازی هستش
بزرگواری کنید راهنمایی کنید عجله زیادی دارم
به من سی پنل دادن
ولی کنترل پنلش دبلیو اچ ام هستش
ممنون

ourweb
December 17th, 2012, 23:43
سلام
من یک سرور اختصاصی پر قدرت از ای وب گرفتم برای سایتی که دارم
منتهی اصلا نمی تونم باهاش کار کنم
اموزشهای این سایت را دیدم که بیشتر اموزش وی پی اس سازی هستش
بزرگواری کنید راهنمایی کنید عجله زیادی دارم
به من سی پنل دادن
ولی کنترل پنلش دبلیو اچ ام هستش
ممنون

سلام میتونید با ایدی من در تماس باشید بهتون کمک میکنم.

danyal.parsa
December 18th, 2012, 01:52
کسی نیست راهنمایی کنه

rominait
December 18th, 2012, 02:15
با سلام
عموما براي اين موارد سرويسي به نام مديريت سرور هست .
خود شركت ارائه دهنده در قبال هزينه اي ماهانه مديريت مي كنن سرورتون رو و كاراتون رو انجام ميدن.
و اكثر شركت ها اين سرويس رو ارائه ميدن .

ourweb
December 18th, 2012, 09:29
با سلام
عموما براي اين موارد سرويسي به نام مديريت سرور هست .
خود شركت ارائه دهنده در قبال هزينه اي ماهانه مديريت مي كنن سرورتون رو و كاراتون رو انجام ميدن.
و اكثر شركت ها اين سرويس رو ارائه ميدن .
سلام ما بهشون گفتیم در یاهو ایشون 184 دلار پول سرور داده زورش میاد 70 بده براش سرور کانفیگ کنیم من نمیدونم چطوری میخواد کار کنه سرور فقط روش سی پنل نصب همین چیزی دیگه ای روش نیست حتا دی ان اس هم نزده دیگه ...

sa_sh41
December 18th, 2012, 10:15
با سلام
هر اموزشی خواستین من در خدمتم

j4b3r
December 18th, 2012, 10:34
سلام
اگر سرور رو برای آموزش خودتون گرفتید، برای مطالب آموزشی جستجو کنید.
ولی چون گفتین هزینه ی زیادی دادید احتمالا برای آموزش نیست.
در این صورت پیشنهاد میکنم حتما سرور رو بدین به شخصی که تواناییش رو داره تا براتون کانفیگ کنه.

Ramin
December 18th, 2012, 10:42
سرور را برای کانفیگ در اختیار دوستان حاضر در همین انجمن قرار دهید . شما باید یک بار هزینه کانفیگ را پرداخت کنید

wareztm
December 18th, 2012, 11:18
سلام

سی پنل از طریق whm مدیریت میشه.دسترسی ssh هم باید اطلاعاتش رو بهتون داده باشن ککه اگه نگرفتید باید دریافتش کنید

شما باید در whm اکانت بسازید و قبل از این کار باید موارد امنیتی ، فایروال و ... و همینطور تنظیمات پیکیج رو + دسترسی های کنترل پنل کاربر رو انجام بدید.

مایل باشید برای شما کانفیگ و امن سازی انجام میدیم / در صورتی هم که سرور رو از ما خریداری میکردید رایگان برای شما انجام میشد.

با هزنه کم برای شما انجام میشه کانفیگ و امن سازی/ در کوتاه ترین زمان ممکن 09176156062

coloserver
December 18th, 2012, 11:29
دوست عزیز واسه کانفیگ پرداخت هزینه اجتناب ناپذیره شما باید حتما هزینه ای برای کانفیگ در نظر بگیرید... خواستید میتونید با ما یا با یکی از دوستان تماس گرفته و با پرداخت هزینه سرور رو کانفیگ شده تحویل ب***ید.

habiballahafg
December 18th, 2012, 11:29
سلام شما در ابتدا میبایست یک ریسلر ایجاد کنید بر روی دامنه dns ها را ست کنید سپس با استفاده از رمز عبور و نام کاربری که برای ان دادید میتوانید وارد سی پنل باشد اگر میخواهید من میتوانم به رایگان سی پنل را بر روی دامنه ست کنم هیچ کاری هم نداره خودتون هم میتونید انجام بدید