توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا ما نمیتونیم فرهنگ سازی کنیم ؟
paradiseserver
December 16th, 2012, 17:43
درود به همه ی دوستان
میخواستم در مورد رعایت نکردن قانون کپی رایت در ایران نظر شما رو بخوام
چرا بعضی از دوستان لطف دارند و قالب سایت های دیگر رو ریپ میکنند ؟
آیا واقغا نمیفهمند که این کار رو میکنند
هیچ قانونی در این مورد نیست ؟
به نظر شما این مدیران بیچاره ی سایت ها چه گناهی کردند که باید قالبشون ریپ بشه ؟
از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو بگن
با تشکر درودگری
barfhost
December 16th, 2012, 17:56
با سلام
متاسفانه قوانین کپی رایت در ایران اجرا نمیشه و پیگیری اینجور مسائل به راحتی نیست!
در مورد قالب کافیه یه سرچ کنید قالبی نیست که ریپ نشده باشه! و به نظرم سایتهایی که در مورد اسکریپت اینجور چیزا هستن نقش خیلی مهمی در این ضمینه دارن و به راحتی حقوق دیگران زیر پا میزارن
قالبی که براش هزینه شده درست نیست ریپ بشه و برای دانلود قرار بدن
امیدورم روزی برای این مسائل فرهنگ سازی بشه گرچه بنده امیدی ندارم!
cacodemon
December 16th, 2012, 18:05
درود به همه ی دوستان
با تشکر درودگری
شما تا حالا فیلم خارجی ندیدی؟
اگر دیدی که حتما دیدی براش پول دادی؟
یعنی شما هم نمیفهمیدی این کار درست نیست؟
از این کامپیوتری که داری پست میفرستی ویندوزش اصله؟
اگه اصله همه نرم افزاراشم خریدی؟
تا حالا فیلم ایرانی از دوستات قرض گرفتی نکاه کنی؟
در صورتی که باید کرایش میکردی
حالا یکی اومده قالبتون و ریپ کرده که اشتباه از نظر من نباید ناراحت بشیم
چون کل عمرمون خودمون این جوری رفتار کردیم
Sent from my iPad using Tapatalk HD
paradiseserver
December 16th, 2012, 18:08
ما نمیتونیم بگیم تا حالا اشتباه نکردیم دوست عزیز من هم ناراحت هستم از اینکه چرا قوانین توی کشور خودمون اجرا نمیشه
Saati
December 16th, 2012, 18:16
بحث نرم افزار و ویندوز و این چیزا رو میشه جدی نگرفت . لابد چرا ؟ چون وقتی از طرف خیلی از کشورها تحریم میشیم و نمیتونیم از خیلی از سرویس های خوب و ر وز دنیا استفاده کنیم ، چرا باید به قوانین اون ها احترام بزاریم ؟!
به نظر من بهتره حداقل به شرکت ها و برنامه نویس و سایت های ایرانی و وطنی احترام بزاریم و رعایت کپی رایت رو از این نقطه شروع کنیم و بعد فراتر از خود داخل کشور ...
ourweb
December 16th, 2012, 18:46
بحث خوبیه ولی بی فایده هست در عرض وقت تان رو الکی میگزرونید . از استارتر این تاپیک هم معلوم تازه کار هستند و بیشتر به سمت 100 پست دارن میرن . پس این رو ادمه ندید به هیچ جواب درستی نمیرسید درضمن شما میتونی جلوی ریپ قالبت رو بگیری اگه بلد باشی ! .
ourweb
December 16th, 2012, 18:49
شما که دم از فرهنگ میزنی داری از whmcs نال استفاده میکنی و مثل اب خوردن قالب whmcs رو میشه ریپ کرد نمونه .
http://portal.paradiseserver.org/templates/paradiseserver/footer.tpl
اول خودت رو تعقیر بده تا به بقیه هم تاثیر بزاره عزیزم .
ourweb
December 16th, 2012, 19:17
ما نمیتونیم بگیم تا حالا اشتباه نکردیم دوست عزیز من هم ناراحت هستم از اینکه چرا قوانین توی کشور خودمون اجرا نمیشه
این کشور انقدر بی قانون که نگو داخل هر اداره که بری اگر پول ندی کارت راه پیدا نمیکنه من امروز صبح رفتم برای گذرنامه ام رشوه دادم که ردم کرده به خدا مملکته داریم پر *** .
danitfk
December 16th, 2012, 19:17
طرف خودِش تا دیروز ریپ میزد ؛ حالا میگه ریپ نزنید.
تا چند وقت پیش whmcsـش نال بود حالا داره به یکی دیگه میگه چرا نال داری استفاده می کنی :))
داســــــّـــتانی دارید به خداا
ourweb
December 16th, 2012, 19:19
طرف خودِش تا دیروز ریپ میزد ؛ حالا میگه ریپ نزنید.
تا چند وقت پیش whmcsـش نال بود حالا داره به یکی دیگه میگه چرا نال داری استفاده می کنی :))
داســــــّـــتانی دارید به خداا
عزیزم من هنوز سیستم whmcs نال قالب هم نال نکردم از یک سایت خارجی خریدم و فارسی کردم دارم خودم میگم گلم .
cacodemon
December 16th, 2012, 19:53
بحث نرم افزار و ویندوز و این چیزا رو میشه جدی نگرفت . لابد چرا ؟ چون وقتی از طرف خیلی از کشورها تحریم میشیم و نمیتونیم از خیلی از سرویس های خوب و ر وز دنیا استفاده کنیم ، چرا باید به قوانین اون ها احترام بزاریم ؟!
به نظر من بهتره حداقل به شرکت ها و برنامه نویس و سایت های ایرانی و وطنی احترام بزاریم و رعایت کپی رایت رو از این نقطه شروع کنیم و بعد فراتر از خود داخل کشور ...
متاسفانه نظرتون کاملا اشتباه
اگر تحریم هستیم برای اینه که اول ما قوانین جامعه جهانی و نادیده گرفتیم
بعد میگید بازم باید لج کنیم تا اینکه خودمونو درست کنیم
vpspro.org
December 16th, 2012, 21:35
شما تا حالا فیلم خارجی ندیدی؟
اگر دیدی که حتما دیدی براش پول دادی؟
یعنی شما هم نمیفهمیدی این کار درست نیست؟
از این کامپیوتری که داری پست میفرستی ویندوزش اصله؟
اگه اصله همه نرم افزاراشم خریدی؟
تا حالا فیلم ایرانی از دوستات قرض گرفتی نکاه کنی؟
در صورتی که باید کرایش میکردی
حالا یکی اومده قالبتون و ریپ کرده که اشتباه از نظر من نباید ناراحت بشیم
چون کل عمرمون خودمون این جوری رفتار کردیم
کاملا موافقم
habiballahafg
December 16th, 2012, 22:29
ایران باید از ابتدا همه را تحت قانون بگذاره
از فیلم و آهنگ و ویندوز و ...
چون فقط همین جوری هست که میشه این قانون را اجرایی کرد متاسفانه یک بازی pes ۱۲ در یونان قیمت کردم گفت ۵۰ یورو که در ایران من از دستم قرض میگرفتم و جالب هم اینجا است شما فقط ۳ بر میتونید نصب کنید این بازی های اورجینال ولی در ایران شما به صورت نه محدود میتونستید نصب کنید
ms313
December 16th, 2012, 22:35
چي رعايت ميشه اين رعايت بشه؟!
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 10:45
یکی از کاستی های بسیاری از ما ایرانی ها ناآشنایی با قانون هست تا با رعایتش، از حقوق خودمون دفاع کنیم.
پیشگیری بهتر از درمان است. خیلی ها می خواهند کاری کنند که طرح ها و ایده هاشون محفوظ بمونه؛
خوب برید قانون مربوط به همین مورد رو مطالعه کنید.
دوستان راه هست، اما خیلی از ماها نشناختیمش و از بودنش مطلع نیستیم.
جستجو کنید تا پیدا کنید.
فرض کنیم نیست؛ دست جمعی برید به نهاد مربوطه و درخواست بدید تا قوانینی در این زمینه وضع بشه.
اما قبلش خوب بگردید.
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 11:07
الان با یک شرکت ثبت تلفنی صحبت کردم و درباره ایده های اینترنتی و طراحی ها صحبت کردم
گفتن که کاملا قابل ثبت هست و شماره ثبت می گیرید و بعدا هم قابل پیگیری خواهد بود.
اگر کسی قالبی طراحی کرد خبر بده تا شماره تلفن بدم و بره ثبت کنه (تهران) و بقیه دوستان انجمن رو از مراحل کار مطلع کنه.
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 11:20
با پیشگیری که خودمون انجام می دیم و برخورد جدی با افرادی که سو استفاده می کنند و اطلاع رسانی از برخوردهایی که انجام می شه می تونیم جلوی خیلی از رفتارها رو بگیریم
vpspro.org
December 17th, 2012, 11:52
الان با یک شرکت ثبت تلفنی صحبت کردم و درباره ایده های اینترنتی و طراحی ها صحبت کردم
گفتن که کاملا قابل ثبت هست و شماره ثبت می گیرید و بعدا هم قابل پیگیری خواهد بود.
اگر کسی قالبی طراحی کرد خبر بده تا شماره تلفن بدم و بره ثبت کنه (تهران) و بقیه دوستان انجمن رو از مراحل کار مطلع کنه.
خوب داداش همینحا تلفن رو بزار :دی
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 12:34
مشکلی نداره و می تونم بذارم
اما می خوام به چند نفر که می خوان طرح جدیدشونو ثبت کنن بدم تا پیگیر باشم و نتیجه کارو به همه دوستان اعلام کنیم
abasaqa
December 17th, 2012, 12:46
نظر شخصی بنده که فکر می کنم منطقی است:
بهتر است قوانین کپی رایت رو بزاریم برای کشوری صنعتی شده. در یک کشور جهان سومی و درحال پیشرفت قوانین کپی رایت بهتر است سخت گیرانه نباشد. اینکه یه عده بگن باید باشه و عده ی دیگری بگن نباشه که نیست. این یک سیاست کاری بسیار بزرگ است و قرار دادن این قوانین مانند خیلی قوانین دیگر نباید سلیقه ای باشد.
اگر پهنای باند یک کاربر اینترنت حداقل ده مگابایت بود،
اگر سرانه ملی اشخاص کارگر و کامند زیر خط فقر جهانی نبود،
اگر شما به خاطر تخصصتون ماهانه 2500 دلار حقوق می گرفتید،
قطعا قوانین کپی رایت رو هم خیلی جاها رعایت می کردید.
من شخصا درآمد ماهانه ام 200 دلار است! بیام کپی رایت رعایت کنم با یک اینترنت 128 کیلوبایت محدود، مثلا چه کار انسان دوستانه ای کردم؟
شما می خواهید یک آیده آل جهانی رو توی یه ........ قرار بدید؟
اگر شما فرهنگ سازی می کنید، بهتر است اول دلیل گران تمام شده اینترنتی که کمتر از یک سنت خرج داره و من بابتش 20 هزار تومن در ماه میدم رو پی گیری کنید. اونای دیگه حل میشه.
از ریشه باید رفت جلو، نه ویرایش و آراستن شاخ و برگ.
در ضمن متن امضای بنده این است:
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
m3hdi
December 17th, 2012, 12:56
نظر شخصی بنده که فکر می کنم منطقی است:
بهتر است قوانین کپی رایت رو بزاریم برای کشوری صنعتی شده. در یک کشور جهان سومی و درحال پیشرفت قوانین کپی رایت بهتر است سخت گیرانه نباشد. اینکه یه عده بگن باید باشه و عده ی دیگری بگن نباشه که نیست. این یک سیاست کاری بسیار بزرگ است و قرار دادن این قوانین مانند خیلی قوانین دیگر نباید سلیقه ای باشد.
اگر پهنای باند یک کاربر اینترنت حداقل ده مگابایت بود،
اگر سرانه ملی اشخاص کارگر و کامند زیر خط فقر جهانی نبود،
اگر شما به خاطر تخصصتون ماهانه 2500 دلار حقوق می گرفتید،
قطعا قوانین کپی رایت رو هم خیلی جاها رعایت می کردید.
من شخصا درآمد ماهانه ام 200 دلار است! بیام کپی رایت رعایت کنم با یک اینترنت 128 کیلوبایت محدود، مثلا چه کار انسان دوستانه ای کردم؟
شما می خواهید یک آیده آل جهانی رو توی یه ........ قرار بدید؟
اگر شما فرهنگ سازی می کنید، بهتر است اول دلیل گران تمام شده اینترنتی که کمتر از یک سنت خرج داره و من بابتش 20 هزار تومن در ماه میدم رو پی گیری کنید. اونای دیگه حل میشه.
از ریشه باید رفت جلو، نه ویرایش و آراستن شاخ و برگ.
حرف حساب
شما با درآمد ماهانه 1 میلیون نمی تونید بخاطر یک بازی کامپیوتری 200 هزار تومان خرج کنید ، 1 میلیون در ایران خرج یک نفر هم نیست
ایران از خیلی از قوانین طبعیت نمی کنه پس جایی برای کپی رایت نمیمونه
اگر قرار باشه کپی رایت رعایت بشه داخلی خارجی نداره ، با این ارزش ریال مطمئن باشید این چیزها فعلا در ایران وارد نخواهد شد.
مشکلات اساسی تری هست که باید رفع بشه جا برای این موارد نیست
amirhoseyn
December 17th, 2012, 13:02
درود به همه ی دوستان
با تشکر درودگری
هر وقت ویندوزت اورجینال شد بعد بیا از کپی رایت حرف بزن
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 13:15
خیلی از دوستان از ویندوزهای اصل و نرم افزارهای اصلی استفاده می کنن
و هستن کسایی که می خواستن کسب و کار اینترنتی داشته باشن اما حاضر نشدن رفتارهای زشتی که من و بعضی از شماها داریم انجام می دیم رو انجام بدن.
چون شخصیتشون بالاتر از من و بعضی از شماهاست و حاضر نشدن ***ی کنن.
این که شما درآمدتون راضی تون نمی کنه دلیل نمی شه ***ی کنید،
این که درآمدهامون کمه دلیل نمی شه دست تو جیب همدیگه کنیم.
رعایت حقوق معنوی باعث می شه محصولی که شما منتشر می کنی رو کسی کپی نکنه و نتیجه زحماتتو به دست بیاری،
یعنی به جای این که تعداد کمی بخرن اما تعداد زیادی ازش استفاده کنن، تعداد متوسطی ازت بخرن و ازش استفاده کنن.
این جوری درآمد شما افزایش پیدا می کنه و می تونی محصولات دیگه رو اصل بخری و دیگه نیازی به ***ی نداری.
پس اجرای این کار به نفع همه ست به جز اونایی که فقط مصرف کننده هستن و راحت خور بار اومدن
که در صورت اجرای قانون، این افراد یا از گرسنگی می میرن و یا خودشونو تغییر می دن.
abasaqa
December 17th, 2012, 13:20
.
این لحن شما بسیار زننده است. و امیدوارم بن بشید!
شما اگر در توانتان هست، همانند سی پنل، کاری کنید نسخه نال شده تان کار نکند!
اگر هم نیست، یک قالب با اچتمل ویرایش کردن و دوتا گرافیک گوشه اش گذاشتن، زیاد کار مهمی نیست که خیلی ها را ..... خطاب کنید.
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 13:24
این لحن شما بسیار زننده است. و امیدوارم بن بشید!
شما اگر در توانتان هست، همانند سی پنل، کاری کنید نسخه نال شده تان کار نکند!
اگر هم نیست، یک قالب با اچتمل ویرایش کردن و دوتا گرافیک گوشه اش گذاشتن، زیاد کار مهمی نیست که خیلی ها را ..... خطاب کنید.
منظور من ویرایشگران نبود
مثالی هم نزدم که کسی بخواد به خودش بگیره
m3hdi
December 17th, 2012, 13:24
خیلی از دوستان از ویندوزهای اصل و نرم افزارهای اصلی استفاده می کنن
و هستن کسایی که می خواستن کسب و کار اینترنتی داشته باشن اما حاضر نشدن رفتارهای زشتی که من و بعضی از شماها داریم انجام می دیم رو انجام بدن.
رعایت حقوق معنوی باعث می شه محصولی که شما منتشر می کنی رو کسی کپی نکنه و نتیجه زحماتتو به دست بیاری،
یعنی به جای این که تعداد کمی بخرن اما تعداد زیادی ازش استفاده کنن، تعداد متوسطی ازت بخرن و ازش استفاده کنن.
این جوری درآمد شما افزایش پیدا می کنه و می تونی محصولات دیگه رو اصل بخری و دیگه نیازی به ***ی نداری.
پس اجرای این کار به نفع همه ست به جز اونایی که فقط مصرف کننده هستن و راحت خور بار اومدن
که در صورت اجرای قانون، این افراد یا از گرسنگی می میرن و یا خودشونو تغییر می دن.
زیادی تحت تاثیر قرار گرفتید دوست عزیز
دخل ایران با خرج جهان نمی خونه ، این یه چیزه ساده ست
هزینه پشتیبانی که به یک کارمند در ایران تعلق می گیره شاید نصف هزینه ای باشه که در خارج از ایران تعلق میگیره (همون کار)
بنده هم از کسپر اسکای نسخه اصلی استفاده می کنم ولی این یعنی کمک کردم به پیشرفت جهان ؟ نه !
هز زمان تونستیم خودمونو جزوی از جهان کنیم و برای ما در جهان ارزش قائل شدن می تونیم خودمونو قاطی کنیم
نه که تا با کسی حرف می زنیم و آی پی ایران هستیم طرف حاضر به صحبت هم نیست ...
موفق باشید
abasaqa
December 17th, 2012, 13:29
منظور من ویرایشگران نبود
مثالی هم نزدم که کسی بخواد به خودش بگیره
این که شما درآمدتون راضی تون نمی کنه دلیل نمی شه ...ی کنید،
مثال نزدید! یهو همو رو انداختید توی این لیست!
اگر مطابق سخن شما باشد:
من سری به سایت شما زدم!
سی پنل به شما رسما اجازه نمیده از امکاناتشون استفاده کنید! چون ایرانی هستید!
اما باز شما استفاده می کنید!؟؟؟؟؟؟؟
چه پاسخی برای این سوال دارید؟
زیرا احساس می کنم بنده و خیلی های دیگر را گرفته!
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 13:39
مثال نزدید! یهو همو رو انداختید توی این لیست!
اگر مطابق سخن شما باشد:
من سری به سایت شما زدم!
سی پنل به شما رسما اجازه نمیده از امکاناتشون استفاده کنید! چون ایرانی هستید!
اما باز شما استفاده می کنید!؟؟؟؟؟؟؟
چه پاسخی برای این سوال دارید؟
زیرا احساس می کنم بنده و خیلی های دیگر را گرفته!
این قسمت نوشته هامو بخونید :
خودم هم جزیی از کسایی هستم که رفتار نادرست دارن.
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 13:44
زیادی تحت تاثیر قرار گرفتید دوست عزیز
دخل ایران با خرج جهان نمی خونه ، این یه چیزه ساده ست
هزینه پشتیبانی که به یک کارمند در ایران تعلق می گیره شاید نصف هزینه ای باشه که در خارج از ایران تعلق میگیره (همون کار)
بنده هم از کسپر اسکای نسخه اصلی استفاده می کنم ولی این یعنی کمک کردم به پیشرفت جهان ؟ نه !
هز زمان تونستیم خودمونو جزوی از جهان کنیم و برای ما در جهان ارزش قائل شدن می تونیم خودمونو قاطی کنیم
نه که تا با کسی حرف می زنیم و آی پی ایران هستیم طرف حاضر به صحبت هم نیست ...
موفق باشید
این چند خط رو بخون و خوب بهش فکر کن :
یعنی درآمد کسی که وافعا داره کار می کنه و تولید می کنه بیشتر می شه،
این یعنی درآمد پرسنل شما بیشتر می شه
و می تونن با رعایت اخلاق زندگی کنن.
بقیه افراد هم درآمدشون بیشتر می شه
و می تونن محصولات شما رو از خودتون بخرن و حق شما هم حفظ می شه.
abasaqa
December 17th, 2012, 13:55
این قسمت نوشته هامو بخونید :
خودم هم جزیی از کسایی هستم که رفتار نادرست دارن.
من طبق شرایط فعلی ام استفاده از اسکریپ های نال شده رو نادرست نمی دونم.! و دوست ندارم کسی به من بگه کارم نادرست و زشت است.
===
در ضمن به نظر شخصیم قانون کپی رایت چیزی بیش از یک scheme نیست.
===
می دونی یه چیزی هست که ما هر روز چندین بار با اون سرو کله می زنیم. همه می خوان دنیا رو بهتر کنن. و چیز جالبی است. منتها هرکسی سلیقه ای داره و سعی می کنه طبق نظر شخصی خودش دنیا رو بهتر کنه.
===
به جای تهمت و حرف زشت زدن به این و اون و کارهاشون، بهتر است راه خود رویم و اگر خوب بود افرادی هم راهمان خواهند شد.
.
پ.ن:
من با شما مشکلی ندارم. با کپی رایت مشکل دارم. کپی رایت رو طوری جلوه دادند که انگار ارزش است! باید در تمامی حالات رعایت شود! یک قانون لایزال است! من با اینا مشکل دارم و خیلی هم فکر کرده ام.
اگر این جور باشد باید:
200 دلار ویندوز سون فول پرو
20 دلار اینترنت
نزدیک به 2500 دلار برای: آفیس+ چند برنامه کاربردی دیگر
4800 دلار برای برنامه های فتوشاپم و خیلی نرم افزار دیگه که ازشون استفاده می کنم و روی کامپیوترم نصبه!
500 دلار برای هاست
نزدیک به 400 دلار برای نرم افزار های نصب روی هاستم!
این نرخ ها رو تقریبی گفتم ولی ماهانه حدود: 8 هزار دلار در ماه.
بعد من با 200 دلار در ماه چقدر صبر کنم تا اینا رو مهیا کنم؟ حدود چندین سال! تا اینکه تازه باید راه بیوفتم یه دونه هاست ارزون بخرم و بعد بگم ملت بیاید مشتری شید!
احساس می کنم من خیلی بیشتر روی این چیزا فکر کردم. اینقدر رویایی و آرمانی فکر کردن! و برای بقیه راه و چاره اندیشیدن زیاد جالب نیست.
طنز: از دوستانی که شغل پردرآمد 10 هزار دلاری در ماه سراغ دارن پیام بدن، می خوام قانونی زندگی کنم:53:
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 14:13
من طبق شرایط فعلی ام استفاده از اسکریپ های نال شده رو نادرست نمی دونم.! و دوست ندارم کسی به من بگه کارم نادرست و زشت است.
===
در ضمن به نظر شخصیم قانون کپی رایت چیزی بیش از یک scheme نیست.
===
می دونی یه چیزی هست که ما هر روز چندین بار با اون سرو کله می زنیم. همه می خوان دنیا رو بهتر کنن. و چیز جالبی است. منتها هرکسی سلیقه ای داره و سعی می کنه طبق نظر شخصی خودش دنیا رو بهتر کنه.
===
به جای تهمت و حرف زشت زدن به این و اون و کارهاشون، بهتر است راه خود رویم و اگر خوب بود افرادی هم راهمان خواهند شد.
.
پ.ن:
من با شما مشکلی ندارم. با کپی رایت مشکل دارم. کپی رایت رو طوری جلوه دادند که انگار ارزش است! باید در تمامی حالات رعایت شود! یک قانون لایزال است! من با اینا مشکل دارم و خیلی هم فکر کرده ام.
اگر این جور باشد باید:
200 دلار ویندوز سون فول پرو
20 دلار اینترنت
نزدیک به 2500 دلار برای: آفیس+ چند برنامه کاربردی دیگر
4800 دلار برای برنامه های فتوشاپم و خیلی نرم افزار دیگه که ازشون استفاده می کنم و روی کامپیوترم نصبه!
500 دلار برای هاست
نزدیک به 400 دلار برای نرم افزار های نصب روی هاستم!
این نرخ ها رو تقریبی گفتم ولی ماهانه حدود: 8 هزار دلار در ماه.
بعد من با 200 دلار در ماه چقدر صبر کنم تا اینا رو مهیا کنم؟ حدود چندین سال! تا اینکه تازه باید راه بیوفتم یه دونه هاست ارزون بخرم و بعد بگم ملت بیاید مشتری شید!
احساس می کنم من خیلی بیشتر روی این چیزا فکر کردم. اینقدر رویایی و آرمانی فکر کردن! و برای بقیه راه و چاره اندیشیدن زیاد جالب نیست.
طنز: از دوستانی که شغل پردرآمد 10 هزار دلاری در ماه سراغ دارن پیام بدن، می خوام قانونی زندگی کنم:53:
در زندگی مواردی هست که شخصی و سلیقه ایه؛ توی این موارد آزاد هستیم و می تونیم هر کاری کنیم.
اما مواردی عمومی و اجتماعی هستن که دیگه به خواست ما نیست.
ما می تونیم تو حیاط خونمون هر جور که می خوایم رانندگی کنیم (اگر صدا و دود ماشین کسانی که خارج از خونه هستن رو اذیت نکنه) اما نمی تونیم تو خیابون هر جور که می خوایم رانندگی کنیم.
این که اینارو از هم تشخیص بدیم بستگی به سطح بلوغمون داره.
انشاالله محصولی تولید کنید و همه حقوق شما رو رعایت کنن و از کسب و کارتون لذت ببرید ودرآمدتون بیشتر شه.
انشاالله همین اتفاق برای همه بیفته تا بتونن محصول شما رو خرید کنن.
اما الان اونا پول ندارن! می دونی چرا؟
چون محصولی که تولید می کنن رو ما نمی خریم و صبر می کنیم از جای دیگه ارزون تر و مفت تهیه کنیم.
بعد محصولی که خودمون تهیه می کنیم فروش نمی ره! می دونی چرا؟
چون ما محصولات کسی رو نخریدیم و پول ندارن که محصولات مارو بخرن.
نتیجه این می شه که همه مون فقیر می مونیم. نتیجه فقر یا تحمل گرسنگی می شه یا ***ی یا تلاش برای رفع گرسنگی (http://www.webhostingtalk.ir/f118/48376/?highlight=).
شاید بعضی ها پاسخ بدن که خوب همه همه چی رو مجانی بذارن؛
می دونی نتیجه ش چی می شه؟ فقر !
چون همون طور که ما محصولات همه رو رایگان به دست میاریم، محصولات مارو رایگان به دست میارن،
پس ما هیچی کسب نمی کنیم.
soheyl_ir89
December 17th, 2012, 14:31
من سری به سایت شما زدم!
سایتی که در امضای من هست مال من نیست
و من برای کسب درآمد، لینک بازاریابی گرفتم از نیک سرور.
فقط خواستم توضیح سایتو بدم که متعلق به من نیست