توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست برای آپلود تصاویر وبلاگ هایم
jahan654
December 16th, 2012, 01:15
من چند تا وبلاگ دارم
که معمولا تصاویر زیادی را آپلود می کنم
قبلا در دو آپلود سنتر وطن دانلود و پرشین وی آپلود می کردم که اول وطن دانلود همگی را پاک کرد و بعد هم پرشین وی (بد بخت کسانی که مثلا من به این دو سایت اعتماد کردند)
حالا تصمیم گرفتم عکس هایی را در وبلاگم می گذارم را در هاستم خودم آپلود کنم
به نظر شما چه هاستی بگیرم
آیا می خواد یک اسکریپت خاصی نصب کنم یا از نرم افزاری استفاده کنم ؟ (نیاز به راهنمایی اساسی)
به نظر شما چطور دسته بندی کنم چند تا پوشه بسازم و عکس های هر وبلاگ را در آن بگذارم یا روش دسته بندی بهتری سراغ دارید؟
هر نکته ای مفیدی که می دانید بکارم می آید بفرمایید
در ضمن چند تا وبلاگ دارم که هر روز آپدیت می کنم
barfhost
December 16th, 2012, 01:19
با سلام
شما باید سرور مجازی تهیه کنید و iis نصب کنید
jahan654
December 16th, 2012, 01:26
با سلام
شما باید سرور مجازی تهیه کنید و iis نصب کنید
برای سه چهار وبلاگ صرفه اقتصادی ندارد که سرور مجازی بگیرم
فکر کنم چند گیگ هاست کافی باشد
سرعت و آپ تایم هم مهم است
دوستان در مورد برنامه های مورد استفاده و نحوه دسته بندی عکس ها در هاست توضیحی بدهند ممنون می شوم
jahan654
December 16th, 2012, 19:22
دوستان نظری ندارند که
چطور تصاویر را دسته بندی کنم
و از همه مهمتر از چه نرم افزار یا اسکریپتی استفاده کنم؟؟؟
mehran00
December 16th, 2012, 22:11
من چند تا وبلاگ دارم
که معمولا تصاویر زیادی را آپلود می کنم
قبلا در دو آپلود سنتر وطن دانلود و پرشین وی آپلود می کردم که اول وطن دانلود همگی را پاک کرد و بعد هم پرشین وی (بد بخت کسانی که مثلا من به این دو سایت اعتماد کردند)
حالا تصمیم گرفتم عکس هایی را در وبلاگم می گذارم را در هاستم خودم آپلود کنم
به نظر شما چه هاستی بگیرم
آیا می خواد یک اسکریپت خاصی نصب کنم یا از نرم افزاری استفاده کنم ؟ (نیاز به راهنمایی اساسی)
به نظر شما چطور دسته بندی کنم چند تا پوشه بسازم و عکس های هر وبلاگ را در آن بگذارم یا روش دسته بندی بهتری سراغ دارید؟
هر نکته ای مفیدی که می دانید بکارم می آید بفرمایید
در ضمن چند تا وبلاگ دارم که هر روز آپدیت می کنم
دوست عزیز نیازی به هاست نیست ، سایت های زیادی مثل پرشیان گیگ یا پیکو فایل انتخاب های مناسبی هستند چون امتحانشون رو پس دادند و الان مدت زمان زیادی هست که دارن به صورت رایگان سرویس میدن ، به نظر من اول از این سایت ها اقدام کنید و اگه نیاز شما برطرف نشد هاست لینوکس بگیرید و به نظرم با اف تی پی میتونید عکساتونو آپ کنید تو هاستتون و نیازی به نصب اسکریپ نیست
coloserver
December 19th, 2012, 12:00
هاست دانلود با حجم کم متناسب با کارایی شما میتونه به راحتی مشکتون رو حل کنه که هم از نظر لینک ها خیالتون راحته که خراب نمیشن و هم از نظر اقتصادی به صرفه است.