PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد vps

shadow
December 15th, 2012, 14:52
با سلام به دوستان
من ی خاطره خیلی بد دارم از ی سایتم به اسم dl-dj.com در سال 2005 که بعد از ارسال ایمیل گروهی به 25 هزار نفر از اعضای سایتم ، گفتن شما اسپم کردی دومین 4 حرفی دات کام بنده رو کشیدن بالا و دستم به هیچجا بند نبود
----
حالا بعد از این همه مدت میخوام ی سایت پر بازدید بزنم که ارسال ایمیل خبر نامه به اعضا داره ، ایمیل عضویت و ایمیل اخبار و تغییرات هم داره
به این نتیجه رسیدم تحت هیچ شرایط هاست اشتراکی حتی از مدل مثلا حرفه ای هم پاسخ گو نیست
---
1-میخواستم ببینم اگه من ی وی پی اس بگیرم با ی آی پی اختصاصی فقط برای یک سایت ،الگوریتم ارسال ایمیل ام باید چجوری باشه که آی پی من اسپمیر نشه ، و نره تو بلک لیست که به مشکل نخورم، تحت هیچ شرایط نمیخوام اسپم شه
البته ی سری مطلب خوندم که باید پایین ایمیل ها اسم سایت باشه از رنگای زیاد و فونت بُلد و بزرگ استفاده نکنم ، قسمتی برای لغو ایمیل هم باشه
کلا بگین ارسال ایمیل چجوری باشه که به مشکل نخورم؟ در ساعت نباید فلان قدر ایمیل بیشتر ارسال شه یا چی ؟
---
2- لایسنس دایرکت ادمین لایف تایم برای وی پی اس بگیرم چند در میاد ؟

mahdi2009
December 15th, 2012, 15:17
سلام.
در مورد ارسال انبوه ایمیل همه شرکتها مشکل دارن باهاش چون دیتاسنتر حساس هست اغلب روی ارسال انبوه اون هم به دلیل اهمیتی که ای پیها برای دیتاسنترها دارن! یکی از دوستانی که میخواست برای انجمنش هاست تهیه بکنه ظاهرا روی سرورهای المان میشه روزانه 2000 الی 2500 ایمیل ارسال کرد ان هم با زمانبدی که یک جا ارسال نشه . شخصا تست نکردم مخصوصا اینکه شما روی اسپم نشدن ایمیل حساس هستید. ولی باز هم اگر ارسال هرزنامه و تبلیغات داشته باشید کاربران شما رو اسپم بدونن سرویس دهنده نسبت به امار کاربران ای پی رو اسپم میکنه!

لایسنس دایرکت ادمین در سایتش موجوده 299 دلار لایف تایم.

shadow
December 15th, 2012, 15:39
سلام.
در مورد ارسال انبوه ایمیل همه شرکتها مشکل دارن باهاش چون دیتاسنتر حساس هست اغلب روی ارسال انبوه اون هم به دلیل اهمیتی که ای پیها برای دیتاسنترها دارن! یکی از دوستانی که میخواست برای انجمنش هاست تهیه بکنه ظاهرا روی سرورهای المان میشه روزانه 2000 الی 2500 ایمیل ارسال کرد ان هم با زمانبدی که یک جا ارسال نشه . شخصا تست نکردم مخصوصا اینکه شما روی اسپم نشدن ایمیل حساس هستید. ولی باز هم اگر ارسال هرزنامه و تبلیغات داشته باشید کاربران شما رو اسپم بدونن سرویس دهنده نسبت به امار کاربران ای پی رو اسپم میکنه!

لایسنس دایرکت ادمین در سایتش موجوده 299 دلار لایف تایم.

آره میتونم محدود کنم ، ولی بعد از چند وقت 2000 تا در روز خیلی خنده دار به نظر میرسه :(
من میخواستم مثلا طوری تنظیم کنم هر 5 -8 ثانیه ی ایمیل ارسال شه
چون ی سایت پر بازدید مثل همین wht مطمئنا بیشتر از این ایمیل در روز ارسال میکنه، و من میخواستم ببینم اول از دیتا سنترم مطمئن بشم ؟؟ یعنی اول از اونا بپرسم پس ؟

--
در مورد قیمت دایرکت ادمین هم من واقعا گیج شدم هرجا ی قیمتی دارن میدن ، یجا میگه 49 دلار ، ی جا میگه 89 دلار الانم که 299 شنیدم :| اینا باهم از نظر امکانات فرق دارن واسه vps لایف تایماش ؟

barfhost
December 15th, 2012, 15:55
با سلام و عرض ادب

تمام دیتاسنترها با ارسال ایمیل به صورت انبوه مشکل دارن چون اسپم حساب میشه!
قبل از خرید باید بپرسید در روز اجازه ارسال چنتا ایمیل دارید

شما میتونید از گروه های یاهو یا گوگل برای ارسال ایمیل استفاده کنید
یا از پنل هاس ارسال ایمیل ولی تا به حال ندیدم %100 تمام ایمیلها به اینباکس بره

قوانینی در ارسال ایمیل هست که باید حتما رعایت کنید
به طور مثال آخر ایمیل باید آدرس محل ذکر بشه
کاربر باید اجازه لغو عضویت داشته باشه
از کوتاه کننده لینک استفاده کنید تا آدرس شما وارد لیست سیاه نشه
متن خیلی کوتاه و به صورت رندوم ارسال بشه به طور مثال برای 1000 تا ایمیل یه متن برای 1000 تا بعدی یه متن دیگه
سعی کنید تو ایمیل تا حد امکان از عکس استفاده نکنید
و......

در کل هیچ تظمینی در ارسال به اینباکس نیست! اگه یاهو یا گوگل آی پی شمارو به عنوان اسپمر شناسایی کنن و وارید لیست بشید تمام ایمیلها به اسپم میره

شاد باشید

fr0nk
December 15th, 2012, 16:57
ببینید بحث تعداد مطرح نیست

بحث چگونگی ارسال مطرحه

رعایت قوانین ارسال،متن ارسالی و....

و نحوه تنظیم برای ارسال ( مثلا پارت بندی 50000 ایمیل به 5 پارت 10000 و ارسال هر کدوم تو بازه زمانی مشخص)

اسکریپت ارسال کننده و کانفیگ مهمه

اسکریپت هایی که طبق کرون جاب کار میکنن خیلی بهتر جواب میدن ( البته مود unattend و automatic هم دارن که یه جورایی ایمیلاتون رو کاستومایز میکنند)

habiballahafg
December 15th, 2012, 17:04
خوب شما میبایست از dc سوال کنید و اینکه چند تا ایمیل میتونید ارسال کنید و این که از این ایمیل ها برای چه مقصدی استفاده کنید هم مهم است برای این که اسپم شناخته نشه

shadow
December 15th, 2012, 18:54
ببینید بحث تعداد مطرح نیست

بحث چگونگی ارسال مطرحه

رعایت قوانین ارسال،متن ارسالی و....

و نحوه تنظیم برای ارسال ( مثلا پارت بندی 50000 ایمیل به 5 پارت 10000 و ارسال هر کدوم تو بازه زمانی مشخص)

اسکریپت ارسال کننده و کانفیگ مهمه

اسکریپت هایی که طبق کرون جاب کار میکنن خیلی بهتر جواب میدن ( البته مود unattend و automatic هم دارن که یه جورایی ایمیلاتون رو کاستومایز میکنند)
فکر میکنم من ی سرویس حرفه ای لینوکس بگیرم برای سایتم
و ی وی پی اس 256 جدا برای ارسال ایمیل با اسکریپت خاص ، فکر میکنم اینی که شما میگید بهتر جواب میده
ولی سرور ارسال ایمیل رو باید جدا کنم

shadow
December 15th, 2012, 18:58
با سلام و عرض ادب

تمام دیتاسنترها با ارسال ایمیل به صورت انبوه مشکل دارن چون اسپم حساب میشه!
قبل از خرید باید بپرسید در روز اجازه ارسال چنتا ایمیل دارید

شما میتونید از گروه های یاهو یا گوگل برای ارسال ایمیل استفاده کنید
یا از پنل هاس ارسال ایمیل ولی تا به حال ندیدم %100 تمام ایمیلها به اینباکس بره

قوانینی در ارسال ایمیل هست که باید حتما رعایت کنید
به طور مثال آخر ایمیل باید آدرس محل ذکر بشه
کاربر باید اجازه لغو عضویت داشته باشه
از کوتاه کننده لینک استفاده کنید تا آدرس شما وارد لیست سیاه نشه
متن خیلی کوتاه و به صورت رندوم ارسال بشه به طور مثال برای 1000 تا ایمیل یه متن برای 1000 تا بعدی یه متن دیگه
سعی کنید تو ایمیل تا حد امکان از عکس استفاده نکنید
و......

در کل هیچ تظمینی در ارسال به اینباکس نیست! اگه یاهو یا گوگل آی پی شمارو به عنوان اسپمر شناسایی کنن و وارید لیست بشید تمام ایمیلها به اسپم میره

شاد باشید

بله این نکات کاملا تو اسکریپتی که داریم مینویسیم رعایت شده ، فقط عکس رو نمیدونستم
مرسی ممنون