PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Cacti در کنترل پهنای باند چقدر دقیق است ؟

MahanDev
December 15th, 2012, 11:26
سلام
یک سرور ایران دارم میخوام روش Vmware نصب کنم
نرم افزار Cacti در کنترل پهنای باند چقدر دقیق است ؟ چون سرور در ایران است و قیمت پهنای باند بالا باید دقیق دقیق باشه

Hostpolis
December 15th, 2012, 11:34
poller این نرم افزار در بهترین وضعیت 5 دقیقه یکبار میانگین میگیره. بنابراین دقت این نرم افزار میانگین بین هر دو interval هست.

شما از cacti استفاده کن و جهت احتیاط کمی قیمتت رو بالاتر بگذار. مثلا 1 درصد که ضرر نکنی.

در ضمن برای ISP ها اصولا 95% یا 90% محاسبات انجام میشه. اینطوری 5 یا 10 درصد peak حذف میشه. برای شما اینطور نیست؟

MahanDev
December 15th, 2012, 11:36
یعنی میفرمایید Cacti شاید 1 درصد اشتباه داشته باشه در کنترل پهنای باند ؟
الان xen / solusvm داریم به نظر دقیق میاد ولی مجازی ساز جالبی نیست

Hostpolis
December 15th, 2012, 11:57
هیچ ابزار اندازه گیری 100% دقیق تیست. (فیزیک دبیرستان) برای اندازه گیری زمان سرورهایی تو دنیا کار میکنن که ساعت و دقیقه و ثانیه حساب میکنن و سال گذشته اعلام شد که 1 صدم ثانیه در سال خطا داشتن.

میزان اشتباه رو من بلد نیستم اندازه بگیرم. ولی همونطور که گفتم cacti بر فرض مثال الان یک عددی رو دریافت میکنه و 5 دقیقه بعد دوباره عدد رو از سوئیچ می پرسه. میانگین این دو عدد میشه عددی که cacti در نظر میگیره. این چیزی هست که در سایت نوشته. شاید مکانیسم پیچیده تر باشه.

دقیق ترین راه که کمترین خطا رو داشته باشه، استفاده از لوگ سوئیچ هست که تعداد پکت ها رو براتون میشمره! ولی خوب هیچ موقع نمیگه که سایز پکت چقدر بوده.