PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضاف کردن قسمت کد تخفیف به سیستم Freer

sardarn
December 15th, 2012, 10:02
سلام

کسانی که می خواهند قسمت کد تخفیف به سیستم اضاف کنند پیام بفرستند.سیستم در مدیریت Freer امکان مشاهده،ویرایش و حذف اطلاعات کد تخفیف را دارد.و همچنین می توانید در صد و تعداد قابل استفاده از کد را مشهاده و تعدادی که تاکنون استفاده شده را ببینید.

عکس از محیط:

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f148/11396-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-freer-3-freer-gift-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f148/11397-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-freer-4-freer-gift-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f148/11395-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-freer-2-freer-gift-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f148/11394-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-freer-1-freer-gift-png (http://pcndownload.ir/sha/index.php)

نمونه:
فروش اينترنتي شارژ (http://pcnsms.ir/sha/index.php)

قابلیت محدود کردن روی محصول خاصی اضاف شد
قابلیت تعریف کد تخفیف 100 درصد اضاف شد
قابلیت ایجاد گروهی کد تخفیف اضاف شد

بروزرسانی 91/11/25
امکان اضاف کردن کد تخفیف با فایل txt افزوده شد.

بروزرسانی 92/4/2
1. در صفحه تعریف کارت می شه برای کارت ها توضیح نوشت
2. قبلا وقتی برای ویرایش یک کارت سر میزیدیدنشون نمی داد که کدوم محصولات تیک خوردن اما الان هر کدوم که قبلا تیک خورده باشن موقع ویرایش نشون می ده.

قیمت هم 15 هزارتومان.
برای پرداخت آنلاین می تونید از لینک زیر استفاده نمایید

پرداخت آنلاين بانک ملت (http://pcndownload.ir/pay/)

باتشکر

cacodemon
December 15th, 2012, 17:56
اسکرین شات بزارید لطفا

poriya_hashie
December 15th, 2012, 18:05
لینک بدید لطفا

sardarn
December 15th, 2012, 19:43
عکس از محیط پیوست شد.در لینک زیر هم می تونید نمونه ببینید که کد های تخفیف زیر برای سیستم تعریف شده
wht به اندازه 20 درصد و new به اندازه 10 درصد تخفیف بده

فروش اینترنتی شارژ (http://pcndownload.ir/sha/index.php)

hoka
December 15th, 2012, 20:58
اگه میشه از index و قسمت اعمال کد هم عکس بگیرید

cacodemon
December 15th, 2012, 21:04
به صورت پلاگین اضافه میشه؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

sardarn
December 16th, 2012, 09:40
به صورت پلاگین اضافه میشه؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

با سلام

خیر

sardarn
December 16th, 2012, 09:41
اگه میشه از index و قسمت اعمال کد هم عکس بگیرید

توی لینکی که دادم می تونید ببینید

http://pcndownload.ir/sha/index.php

Milad99
December 16th, 2012, 15:19
سلام و تشکر از دوست خوبمون برای این ماژول
فقط 1-2 مورد رو در این اعمال ماژول اعمال کنند انشالله بنده اولین نفر خواهم بود که این رو میخرم از ایشون

1- این قابلیت رو اضافه کنید که بشه کدهای تخفیف که تعریف میکنیم برای یک محصول خاص اعمال بشه. مثلا اگر دو محصول ایرانسل و همراه اول داریم ما میخوایم کد new فقط برای ایرانسل اعمال بشه و یا حتی مثلا فقط برای ایرانسل 2000 تومانی.
2- یک دکمه اعمال تخفیف در کنار باکس تعریف کنید که خریدار وقتی محصول رو انتخاب میکنه و کد رو میزنه همونجا قیمت جدید رو قبل از رفتن به صفحه پرداخت ببینه.

اون لیمیتی که بر حسب تعدا فروش هم گذاشتین خیلی خوبه.ممنون

sardarn
December 16th, 2012, 19:19
سلام و تشکر از دوست خوبمون برای این ماژول
فقط 1-2 مورد رو در این اعمال ماژول اعمال کنند انشالله بنده اولین نفر خواهم بود که این رو میخرم از ایشون

1- این قابلیت رو اضافه کنید که بشه کدهای تخفیف که تعریف میکنیم برای یک محصول خاص اعمال بشه. مثلا اگر دو محصول ایرانسل و همراه اول داریم ما میخوایم کد new فقط برای ایرانسل اعمال بشه و یا حتی مثلا فقط برای ایرانسل 2000 تومانی.
2- یک دکمه اعمال تخفیف در کنار باکس تعریف کنید که خریدار وقتی محصول رو انتخاب میکنه و کد رو میزنه همونجا قیمت جدید رو قبل از رفتن به صفحه پرداخت ببینه.

اون لیمیتی که بر حسب تعدا فروش هم گذاشتین خیلی خوبه.ممنون

سلام
قابلیت محدود کردن برای محصولی خاص اضافه شد اما دکمه اعمال تخفیف فعلا وقتش ندارم.از نظر امنیتی هم زیاد خوب نیست.
در هر صورت خواستید در خدمتم

Milad99
December 16th, 2012, 19:29
سلام
قابلیت محدود کردن برای محصولی خاص اضافه شد اما دکمه اعمال تخفیف فعلا وقتش ندارم.از نظر امنیتی هم زیاد خوب نیست.
در هر صورت خواستید در خدمتم
ممنون از پشتیبانی شما
اگر اون دکمه هم اضافه کنید خیلی خوب میشه.
من این ماژول رو میخوام.
باید پرداخت رو انجام بدم بعد شما فایل ها رو ارسال میکنید کپی کنم؟ باید جدولش در دیتابیس دستی اضافه بشه؟

sardarn
December 17th, 2012, 09:08
ممنون از پشتیبانی شما
اگر اون دکمه هم اضافه کنید خیلی خوب میشه.
من این ماژول رو میخوام.
باید پرداخت رو انجام بدم بعد شما فایل ها رو ارسال میکنید کپی کنم؟ باید جدولش در دیتابیس دستی اضافه بشه؟

سلام
از دیتابیس اکسپورت می گیرید و اطلاعات کارت ها رو پاک می کنید بعد اطلاعات هاست رو میدید براتون نصب می کنم و مجددا اطلاعات دیتابیس رو خودتون ایمپورت می کنید
برای پرداخت هم از همون لینک پرداخت آنلاین که دادم می تونید استفاده نمایید

Milad99
December 17th, 2012, 16:30
پرداخت انجام شد.
مشخصات مورد نیاز pm شد.
منتظر هستم
sardarn
December 17th, 2012, 16:32
پرداخت انجام شد.
مشخصات مورد نیاز pm شد.
منتظر هستم
سلام
حداکثر تا آخر شب انجام می شود

Milad99
December 17th, 2012, 16:34
سلام
حداکثر تا آخر شب انجام می شود

ممنون از سرعت عمل شما

sardarn
December 17th, 2012, 16:52
ممنون از سرعت عمل شما

سلام

تمام شد.مشکلی بود در خدمتم

Milad99
December 17th, 2012, 17:18
سلام

تمام شد.مشکلی بود در خدمتم

ممنون.
کدها رو تعریف کردم اما وقتی روی پرداخت کلیک میکنم تخفیف ها اعمال نمیشه.
کد تخفیف:offsale
لطفا بررسی کنید...

sardarn
December 17th, 2012, 21:43
ممنون.
کدها رو تعریف کردم اما وقتی روی پرداخت کلیک میکنم تخفیف ها اعمال نمیشه.
کد تخفیف:offsale
لطفا بررسی کنید...

سلام
چک کردم.تعداد قابل استفاده تموم شده بود.افزایشش دادم الان درسته.شما هر بار پرداخت بزنید یک بار استفاده حساب می شه بعد از اون اگه از تعداد مجاز بگذره دیگه تخفیف حساب نمی کنه

Milad99
December 18th, 2012, 01:11
سلام
چک کردم.تعداد قابل استفاده تموم شده بود.افزایشش دادم الان درسته.شما هر بار پرداخت بزنید یک بار استفاده حساب می شه بعد از اون اگه از تعداد مجاز بگذره دیگه تخفیف حساب نمی کنه

بله مشکل برطرف شد.ممنون از دقت شما
فقط یک مورد دیگه ای هست که pm کردم براتون.
kianesfahan
December 18th, 2012, 08:06
با سلام .

دوست عزیز sardarn (http://www.webhostingtalk.ir/member/11060/) ماژول فقط برای نصب بر روی یک دامنه است ؟

ماژول را می دهید خودمان نصب کنیم ؟

sardarn
December 18th, 2012, 13:43
با سلام .

دوست عزیز sardarn (http://www.webhostingtalk.ir/member/11060/) ماژول فقط برای نصب بر روی یک دامنه است ؟

ماژول را می دهید خودمان نصب کنیم ؟

سلام
روی هر سیستمی که مربوط به خودتان باشد نصب می شود نه فقط یک دامنه.
اطلاعات هاست رو می دید و براتون نصب می کنم

باتشکر

Milad99
December 18th, 2012, 18:56
سلام
روی هر سیستمی که مربوط به خودتان باشد نصب می شود نه فقط یک دامنه.
اطلاعات هاست رو می دید و براتون نصب می کنم

باتشکر

سلام
میشه بگید کدوم Table ها رو نیاز دارید که ایمپورت کنیم بدیم خدمت شما تغییرات رو اعمال کنید؟؟
چون بدلیل مسایل امنیتی و اینکه اطلاعات کاربران درون برخی تیبل ها هست دسترسی کامل ممکن نیست.

sardarn
December 18th, 2012, 19:28
سلام
میشه بگید کدوم Table ها رو نیاز دارید که ایمپورت کنیم بدیم خدمت شما تغییرات رو اعمال کنید؟؟
چون بدلیل مسایل امنیتی و اینکه اطلاعات کاربران درون برخی تیبل ها هست دسترسی کامل ممکن نیست.

سلام
توی پ.خ گفتم

Milad99
December 20th, 2012, 15:54
سلام
توی پ.خ گفتم

سلام مجدد دوست عزیز
ممنون از پیگیری خوب و مستمر شما
مشکل کاملا برطرف شد.
فقط فایل ها رو کپی کردم و دیتابیس رو همون قبلی خودم گذاشتم. فعلا همه چیز خوب کار میکنه
فقط 2نکته برای کاملتر شدن این ماژول خدمتتون میگم که نیازش احساس میشه و اگر فرصت کردید حتما اعمال کنید.ما استقبال خواهیم کرد ;)

1- دکمه اعمال تخفیف رو هم لحاظ میکردید که بعد از وارد کردن کد تخفیف و قبل از رفتن به صفحه پرداخت،مقدار تخفیف بر روی قیمت لحاظ شده و نمایش داده شود.
2- اگر بخوایم مثلا 3محصول رو یک کد تخفیف بهشون بدیم، امکان پذیر نیست و فقط یک انتخاب داریم. اگر Check Box باشه که بتونیم چند محصول رو انتخاب کنیم عالی میشود بجای Radio Button

تشکر مجدد

sardarn
December 20th, 2012, 16:17
سلام مجدد دوست عزیز
ممنون از پیگیری خوب و مستمر شما
مشکل کاملا برطرف شد.
فقط فایل ها رو کپی کردم و دیتابیس رو همون قبلی خودم گذاشتم. فعلا همه چیز خوب کار میکنه
فقط 2نکته برای کاملتر شدن این ماژول خدمتتون میگم که نیازش احساس میشه و اگر فرصت کردید حتما اعمال کنید.ما استقبال خواهیم کرد ;)

1- دکمه اعمال تخفیف رو هم لحاظ میکردید که بعد از وارد کردن کد تخفیف و قبل از رفتن به صفحه پرداخت،مقدار تخفیف بر روی قیمت لحاظ شده و نمایش داده شود.
2- اگر بخوایم مثلا 3محصول رو یک کد تخفیف بهشون بدیم، امکان پذیر نیست و فقط یک انتخاب داریم. اگر Check Box باشه که بتونیم چند محصول رو انتخاب کنیم عالی میشود بجای Radio Button

تشکر مجدد

سلام
انشاءالله در آینده

Milad99
December 21st, 2012, 13:04
انشالله.
یه نکته دیگه اینکه وقتی پرداخت با کد تخفیف انجام میشه، در قسمت پرداخت ها هزینه اصلی محصول نمایش داده میشه و نه هزینه ای که کاربر با تخفیف پرداخت کرده.
این رو هم فیکس کنید خوب میشه
سپاس

Milad99
December 22nd, 2012, 12:58
و یک مورد دیگه اینکه آیتمی برای فعال/غیرفعال کردن تخفیف ها گذاشته بشه.
درحال حاضر میبایست کد تخفیف رو کاملا حذف کرد تا غیر فعال بشه.
و یه نکته بگم اینکه من با گفتن این موارد یک وقت قصد زیر سوال بردن این ماژول رو ندارم، بلکه باید بگم بیس این ماژول خیلی خوب نوشته شده. منتها چون تقریبا اولین بار هست که این ماژول نوشته میشه، طبیعتا کمبودهایی داره که خودم رو موظف میدونم نکاتی رو جهت بهبود و تکمیل این ماژول بگم.
sardarn
December 22nd, 2012, 13:07
و یک مورد دیگه اینکه آیتمی برای فعال/غیرفعال کردن تخفیف ها گذاشته بشه.
درحال حاضر میبایست کد تخفیف رو کاملا حذف کرد تا غیر فعال بشه.
و یه نکته بگم اینکه من با گفتن این موارد یک وقت قصد زیر سوال بردن این ماژول رو ندارم، بلکه باید بگم بیس این ماژول خیلی خوب نوشته شده. منتها چون تقریبا اولین بار هست که این ماژول نوشته میشه، طبیعتا کمبودهایی داره که خودم رو موظف میدونم نکاتی رو جهت بهبود و تکمیل این ماژول بگم.
سلام
خواهش می کنم.اتفاقا این ها خوبن و می تونم کمبود هاش رو متوجه بشوم.فعلا برای انجام این کار می توانید روی ویرایش کلیک کرده و تعداد قابل استفاده رو کم کرده و به تعداد فروش رفته قرار دهید.

باتشکر

Milad99
December 22nd, 2012, 15:58
سلام
خواهش می کنم.اتفاقا این ها خوبن و می تونم کمبود هاش رو متوجه بشوم.فعلا برای انجام این کار می توانید روی ویرایش کلیک کرده و تعداد قابل استفاده رو کم کرده و به تعداد فروش رفته قرار دهید.

باتشکر

بله این روش هم میشه (البته من متوجه این نکته نبودم)
ممنون از این راهنمایی

lahijsabz
December 26th, 2012, 10:02
دوست عزيز يه شماره تماس بذارين تا بااهاتون تماس بگيرم
arashkian2@yahoo.com

sardarn
December 26th, 2012, 11:27
دوست عزيز يه شماره تماس بذارين تا بااهاتون تماس بگيرم
arashkian2@yahoo.com

سلام
از طریق پ.خ جواب دادم

Milad99
December 31st, 2012, 13:07
سلام
از طریق پ.خ جواب دادم

عزیز اگه میشه این قابلیت رو قرار بده که بشه یک کد تخفیف رو به چند محصول خاص ارائه داد (Check Box) (درحال حاضر فقط یک محصول یا همه محصولات قابل انتخابند)

sardarn
December 31st, 2012, 20:12
عزیز اگه میشه این قابلیت رو قرار بده که بشه یک کد تخفیف رو به چند محصول خاص ارائه داد (Check Box) (درحال حاضر فقط یک محصول یا همه محصولات قابل انتخابند)

سلام
اضاف شد.لطفا دفعه دیگه اول هماهنگ کنید بعد پرداخت نمایید.چون الان وقت آپدیت کردنش رو ندارم

باتشکر

Milad99
December 31st, 2012, 20:44
سلام
اضاف شد.لطفا دفعه دیگه اول هماهنگ کنید بعد پرداخت نمایید.چون الان وقت آپدیت کردنش رو ندارم

باتشکر

سلام.ممنون این مورد خیلی ضروری بود.
دارم فایل ها رو جایگزین میکنم.نتیجه رو بهتون اطلاع میدم...
سپاس

Danestani
January 20th, 2013, 05:45
قابلیت ارایه محصول با ۱۰۰ % تخفیف و رایگان رو هم داره ؟

sardarn
January 21st, 2013, 10:08
قابلیت ارایه محصول با ۱۰۰ % تخفیف و رایگان رو هم داره ؟

سلام
فعلا نه.اما تا چند روز دیگه ممکنه اضاف کنم

Danestani
January 21st, 2013, 12:56
اگه اضافه کنید من خریدار هستم
من خودم پلاگین با امکان فروش کالا به صورت رایگان رو از خود جناب freer خرید کردم . البته اسکریپت من اکانت ساز ibsng هست و مخصوص فروش شارژ نیست
اما به دنبال کد تخفیف با امکان رایگان سازی نیز هستم

sardarn
January 25th, 2013, 14:32
اگه اضافه کنید من خریدار هستم
من خودم پلاگین با امکان فروش کالا به صورت رایگان رو از خود جناب freer خرید کردم . البته اسکریپت من اکانت ساز ibsng هست و مخصوص فروش شارژ نیست
اما به دنبال کد تخفیف با امکان رایگان سازی نیز هستم

سلام
امکانات زیر به سیستم اضاف شد:

1- امکان ایجاد گروهی کد تخفیف
2- امکان تخفیف 100 درصد
3- امکان محدود کردن کد به تعدادی محصول خاص

Milad99
January 25th, 2013, 23:54
سلام
امکانات زیر به سیستم اضاف شد:

1- امکان ایجاد گروهی کد تخفیف
2- امکان تخفیف 100 درصد
3- امکان محدود کردن کد به تعدادی محصول خاص

آقا الان تست کردم ظاهرا اوکی هست و جواب میده ممنون از شما
فقط یه موردی که داره موقعی که روی ویرایش یک کدتخفیف کلیک میشه،محصولاتی که کد برای اونها تیک خورده، بصورت تیک نخورده نشون میده یعنی درواقع در هنگام خوندن اطلاعات همرو بدون تیک نشون میده.اگه این مشکل رفع بشه خیلی خوب میشه

Pro
January 26th, 2013, 10:59
با تشکر از شما بنده هم تست کردم اوکی بود.
بسیار ممنون

sardarn
January 26th, 2013, 13:47
با تشکر از شما بنده هم تست کردم اوکی بود.
بسیار ممنون

سلام
شما از من سیستم رو گرفتید؟

Milad99
January 27th, 2013, 20:35
ممنون از بروزرسانی ماژول

sardarn
February 13th, 2013, 18:54
سلام

بروزرسانی 91/11/25

poriya_hashie
February 13th, 2013, 19:20
سلام

بروزرسانی 91/11/25

توی یاهو ادتون کردم و پ.خ دادم بهتون

Milad99
May 24th, 2013, 15:03
سلام وقت بخیر
یه درخواست داشتم

میخواستم اگه بشه یه فیلد به عنوان comment به جدول کد تخفیف ها اضافه کنید.
در واقع از این فیلد میخوام به عنوان Text Box استفاده کنم که مثلا موقعی که یه کد تخفیف ایجاد میکنم یک سری اطلاعات هم براش بنویسم که در مراجعه بعدی اون اطلاعات رو رهم نشون بده. برای مثال یه کد تخفیف رو ایجاد کردم برای یک کاربر خاص بوه و بعد از مدتی میخوام اون رو حذف کنم اما به دلیل تعدد کارتهای تخفیف پیدا کردن اون کد سخت میشه. بنابراین اگر همراه هر کد تخفیف یک فیلد comment هم درج بشه که ما اطلاعات مربوط به اون کد رو برا خودمون بنویسیم و بعد بتونیم مشاهده کنیم عالی میشه.
منتظر پاسختون هستم. تشکر

ادمین سایت
May 24th, 2013, 15:40
خیلی جالبه. دستتون درد نکنه

sardarn
May 25th, 2013, 21:54
سلام وقت بخیر
یه درخواست داشتم

میخواستم اگه بشه یه فیلد به عنوان comment به جدول کد تخفیف ها اضافه کنید.
در واقع از این فیلد میخوام به عنوان Text Box استفاده کنم که مثلا موقعی که یه کد تخفیف ایجاد میکنم یک سری اطلاعات هم براش بنویسم که در مراجعه بعدی اون اطلاعات رو رهم نشون بده. برای مثال یه کد تخفیف رو ایجاد کردم برای یک کاربر خاص بوه و بعد از مدتی میخوام اون رو حذف کنم اما به دلیل تعدد کارتهای تخفیف پیدا کردن اون کد سخت میشه. بنابراین اگر همراه هر کد تخفیف یک فیلد comment هم درج بشه که ما اطلاعات مربوط به اون کد رو برا خودمون بنویسیم و بعد بتونیم مشاهده کنیم عالی میشه.
منتظر پاسختون هستم. تشکر

سلام
یکم سرم شلوغه.تا یک ماه دیگه فکر کنم وقت کنم

sardarn
June 23rd, 2013, 12:41
سلام
دو امکان افزوده شد.
1. در صفحه تعریف کارت می شه برای کارت ها توضیح نوشت
2. قبلا وقتی برای ویرایش یک کارت سر میزیدیدنشون نمی داد که کدوم محصولات تیک خوردن اما الان هر کدوم که قبلا تیک خورده باشن موقع ویرایش نشون می ده.

ali.ms
July 1st, 2013, 01:29
سلام من از شما سرویس را خریدای کرده ام. الان میخواستم برام اپگیرد کنید،

sardarn
July 1st, 2013, 10:58
سلام
ایمیل بدید.اطلاعات هاست بدید

shandiz
July 17th, 2013, 12:23
sardarn دوست عزیز قیمت چند هستش؟چنانچه بدهید خودم نصب کنم مشتری هستم.چون به هیچ وجه امکان ارائه هاست نیستش.

sardarn
July 17th, 2013, 12:30
sardarn دوست عزیز قیمت چند هستش؟چنانچه بدهید خودم نصب کنم مشتری هستم.چون به هیچ وجه امکان ارائه هاست نیستش.

سلام
قیمت 15 هزارتومان هست.می تونید از تیبل card که اطلاعات کارت ها داخلش هست اکسپورت بگیرید بعد اطلاعات هاست بدید نصب کنم.چون کار هاش خیلی هست.

shandiz
July 17th, 2013, 12:35
یک سوال فقط.کد باز هستش؟

vitamin_3p2p
December 15th, 2013, 17:02
سلام من این پلاگین رو می خوام !
لطفاً با من تماس بگیرید
میخوام روی فریر من نصب بشه
فقط قبلش چند سوال داشتم ، آیا با توجه به آپدیت های انجام شده سیستم و پلاگین شما بدون مشکله ؟ بعد از پرداخت چقدر زمان میبره این پلاگین نصب بشه ؟

sardarn
December 16th, 2013, 09:14
سلام من این پلاگین رو می خوام !
لطفاً با من تماس بگیرید
میخوام روی فریر من نصب بشه
فقط قبلش چند سوال داشتم ، آیا با توجه به آپدیت های انجام شده سیستم و پلاگین شما بدون مشکله ؟ بعد از پرداخت چقدر زمان میبره این پلاگین نصب بشه ؟

سلام
سیستم بدون مشکل هست و معمولا با توجه به میزان وقتی که آزاد داشته باشم تا آخر شب انجام می شود
موفق باشید

vitamin_3p2p
December 16th, 2013, 09:24
سلام پس ممنون میشم برای من نصبش کنید اطلاعات هاست رو به ایمیل بفرستم یا خصوصی کنم ؟ پرداخت هم انجام دادم ، میشه الان نصبش کنید ؟
تراکنش رو براتون پیام خصوصی کردم

sardarn
December 16th, 2013, 09:25
سلام پس ممنون میشم برای من نصبش کنید اطلاعات هاست رو به ایمیل بفرستم یا خصوصی کنم ؟ پرداخت هم انجام دادم ، میشه الان نصبش کنید ؟
تراکنش رو براتون پیام خصوصی کردم

سلام
اطلاعات پ.خ کنید
موفق باشید

ho3in.dr
January 5th, 2014, 16:33
سلام داداش .... قیمت گفتی 15 تومن ؟؟لینک آنلاین بده پرداخت کنم ....خودتم نصب میک نی ؟؟؟؟

Mr.Te0
January 5th, 2014, 17:46
طریقه سفارش به چه صورته دوست عزیز؟>

sardarn
January 5th, 2014, 18:30
سلام داداش .... قیمت گفتی 15 تومن ؟؟لینک آنلاین بده پرداخت کنم ....خودتم نصب میک نی ؟؟؟؟

سلام
از لینک زیر پرداخت نمایید:
درگاه پرداخت آنلاین (http://pcndownload.ir/pay/)
درگاه پاسارگاد را انتخاب نمایید.بله.خودم نصب می کنم
موفق باشید

sardarn
January 5th, 2014, 18:32
طریقه سفارش به چه صورته دوست عزیز؟>

سلام
هزینه را از لینک زیر پرداخت نمایید سپس اطلاعات هاست بفرستید تا نصب انجام شود.

موفق باشید

Ndanda
February 15th, 2014, 12:26
سلام
هزینه را از لینک زیر پرداخت نمایید سپس اطلاعات هاست بفرستید تا نصب انجام شود.

موفق باشید
سلام دوست عزیز من صبح براتون پول واریز کردم مشخصات هم ارسال کردم لطفا برای من انجام بدید ممنون

sardarn
February 15th, 2014, 12:50
سلام دوست عزیز من صبح براتون پول واریز کردم مشخصات هم ارسال کردم لطفا برای من انجام بدید ممنون

سلام
بعد اتمام کار اطلاع داده می شود
موفق باشید

tarenoco
March 1st, 2014, 08:51
سلام خیلی ممنون از شما ولی من دمو رو نتونستم ببینم اگر امکان هست دمویی قرار دهید

sardarn
March 2nd, 2014, 09:26
سلام خیلی ممنون از شما ولی من دمو رو نتونستم ببینم اگر امکان هست دمویی قرار دهید

سلام
فروش اينترنتي شارژ (http://pcnsms.ir/sha/)

bia2server
March 11th, 2014, 17:14
ماژول بازيابي اکانت
پيگيري
يادآوري تمديد اکانت به مشتري سالم
لينک خريد مستقيم
خبرنامه ايميلي
براي فرير با قیمت ارزان

sat2they
March 19th, 2014, 12:15
سلام
هنوز هم این ماژول رو ارائه میدید ؟

sardarn
March 19th, 2014, 14:18
سلام
هنوز هم این ماژول رو ارائه میدید ؟

سلام
بله
موفق باشید

sina.navidi
May 31st, 2014, 15:00
با سلام
امکانش هست فایل نصبی در اختیار خودمون قرار بگیره؟
ما از چند سابدامنه برای سایت استفاده میکنیم که امکان افزایش سابدامنه ها در اینده وجود دارد
قیمت همون 15 تومنه؟

sardarn
June 1st, 2014, 18:42
با سلام
امکانش هست فایل نصبی در اختیار خودمون قرار بگیره؟
ما از چند سابدامنه برای سایت استفاده میکنیم که امکان افزایش سابدامنه ها در اینده وجود دارد
قیمت همون 15 تومنه؟

سلام
خودتون نمی تونید نصب کنید چون مراحلش سخته و چندین فایل و دیتابیس باید ویرایش بشه.
امکان استفاده بر روی ساب دامین های خوتون وجود داره
قیمت هم 15 هزارتومان هست.
موفق باشید

ariacomp.server
June 9th, 2014, 10:02
سلام
من ماژول های زیر رو برای فریر دارم

ماژول اکانت ساز خودکار برای فریر با قابلیت اتصال به IBSng با قابلیت نام کاربری و رمز عبور دلخواه
ماژول تخفیف
ماژول یادآوری اکانت به مشتری
ماژول خبرنامه ایمیلی
ماژول خرید مستقیم
ماژول بازیابی اکانت
ماژول ساخت اکانت خودکار
ماژول مبلغ دلخواه
درصورتی خواستید در خدمتم

javadk
January 22nd, 2017, 00:24
دوستان,
الان کسی ماژول بروز شده کوپن تخفیف رو ارایه میده؟