ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ارسال ایمیل

ehsaan
December 15th, 2012, 09:47
سلام . در whmcs هیچ ایمیلی با ایمیلی که روی هاستم ساختم ارسال نمیشد از smtp گوگل استفاده کردم باز هم ارسال نشد.
فکر می کردم مشکل از whmcs هست . یه اسکریژت ساده تماس با ما که روی یه هاست دیگه کار میکرد رو گداشتم روی هاستم اما بازم چیزی ارسال نشد.
توس سرور centos از چه راهی میشه فهمید که سرویس مورد نیاز نصب و فعال هست؟ اگر نبود چطور می تونم فعال کنم؟
اصلا فرم معمولی تماس با ما هم که کار نکرد دلیلش کانفیگ نبودن سرور هست؟
آیا با نصب directadmin نباید خودش کانفیگ می شد؟
از directadmin توی webmail هم که می رم نه ارسال می کنه و نه دریافت.

da6276
December 15th, 2012, 14:44
مشکل از کرن جابز هست

ehsaan
December 15th, 2012, 14:57
آخه یه اسکریپت تماس با ما ساده و مستقل هم که روی یه هاست دیگه جوای می داد اینجا کار نمی کنه

≡ ALEX ≡
December 16th, 2012, 01:18
تنظیمات مربوط به ایمیل رو درست انجام دادید؟! یا از PHP Mail استفاده کنید و یا اگر از SMTP استفاده می کنید علاوه بر بررسی صحت تمامی فیلد ها به این نکته توسط داشته باشید که برای استفاده از حالت SSL بر روی پورت 465 می بایست آدرس Mail Server رو معادل آدرس Hostname سرور تنظیم کنید و اینکه روی میل سرور SSL فعال شده باشه. در غیر این صورت از نام دامنه سایت و یا زیر دامنه mail آن برای آدرس و پورت 25 استفاده کنید.

ehsaan
December 16th, 2012, 08:24
یه فرم ساده تماس با ما که روی چندین هاست دیگه کار می کرده و نیازی به این تنظیمات نداشته روی هاست من کار نمی کنه ! توی دایرکت ادمین هم یک ایمیل ساختم از web mail که می خوام ایمیل ارسال کنم ارسال نمی شه دریافت هم نمی کنه

≡ ALEX ≡
December 16th, 2012, 14:06
در اینصورت مشکل از سرور هستش. اگر مدیر سرور خودتون هستید، باید سرویس های ایمیل رو چک کنید و از صحت اجرای آن ها اطمینان حاصل کنید.