توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند یک نفر برای....
fanix
December 14th, 2012, 23:21
سلام
نیاز به یک نفر دارم که iis رو نصب کنه و کلیه تنظیمات مربط برای یک سایت دانلود فیلم و سریال رو انجام بده
در ضمن حق الزحمه نیز محفوظ است
هر کسی واقعا تواناییش رو دارم هزینه ای که میگیره رو پ.خ کنه
موفق باشید
pedram.sistani
December 14th, 2012, 23:39
بنده در خدمتم
با ایمیل
parsehostingco@gmail.com
در ارتباط باشید
fanix
December 14th, 2012, 23:43
بنده در خدمتم
با ایمیل
parsehostingco@gmail.com
در ارتباط باشید
سلام
ایمیل ارسال شد
موفق باشید
Reza.exe
December 14th, 2012, 23:43
iis برای این کار مناسب نیست
barfhost
December 14th, 2012, 23:47
iis برای این کار مناسب نیست
با عرض پوزش از استاتر
شما پیشنهاد دیگه ای دارید؟
iis راحترین و بهترین هست
لطفا دلایل خود را بیان نمایید
DreamServer
December 14th, 2012, 23:49
در خدمتیم.
fanix
December 15th, 2012, 00:07
در خدمتیم.
سلام
ایمیل ارسال شد
موفق باشید
1oveless
December 15th, 2012, 01:13
با عرض پوزش از استاتر
شما پیشنهاد دیگه ای دارید؟
iis راحترین و بهترین هست
لطفا دلایل خود را بیان نمایید
http://www.ax.barandl.com/uploads/13555213941.jpg
اگر از من هم بپرسید الان میگم به درد نمیخوره، البته اول کار خوب هست، اما من الان پشیمون شدم و میخوام به لینوکس change کنم OS رو.
پدر ram رو در میاره!
------------
سایت بنده هم فیلم هست ....
OnlineServer
December 15th, 2012, 01:22
nginx مناسبتر هست برای سرور دانلود .
hamedwolf
December 15th, 2012, 01:28
iis مناسب نیست بعضی از plugin ها مشکل بر میخورید شما بهتر هست 1 هاست cpanel بگیرید یا از linux استفاده کنید
اگه هم ویندوز هست plesk نصب کنید ولی iis یا xamp جوابگو نیست
fanix
December 15th, 2012, 06:41
nginx مناسبتر هست برای سرور دانلود .
تنظیماتش از iis راحت تره؟
OnlineServer
December 15th, 2012, 09:22
تنظیماتش از iis راحت تره؟
تنظیمات شو اگر آشنایی ندارید باید کسی براتون یک بار انجام بده .
درصورت تمایل براتون انجام میدیم برای اطلاعات بیشتر یا نمونه های سرور های دانلودی تماس بگیرید
y id : redhat.master
09124225407 محمدی
aligoli
December 15th, 2012, 13:23
اگر مشکلتون حل نشد با ما ارتباط داشته باشید.
http://www.my.hezarnevis.com/contact.php
coloserver
December 15th, 2012, 14:23
با احترام به نظر دوستانی که میگن iis مناسب نیست.. بنده نظرم اینه iis بهترین گزینه موجوده من خیلی از سرور های مختلف رو iis کانفیگ کردم.. خدارو شکر تا الان که مشکلی نداشته.
DreamServer
December 15th, 2012, 15:18
دوستان ایشون برای سایت دانلود میخواستن و میتونن از iis استفاده کنن بخاطر راحتی کار و اگر وب سرور دیگر هم میخواید کانفیگ کنید Nginx همون طور که دوستان گفتن بهترین گزینه هستش.
DreamServer
December 15th, 2012, 15:23
تنظیمات iis از همه راحت تر هستش.
Ramin
December 15th, 2012, 15:47
دوستانی که فرمودند iis مناسب نیست دلیل دارند؟ به صورت عملی تجربه داشته اند؟
بنده مشکلی برای این وب سرور تا کنون مشاهده نکرده ام . ترافیک مصرفی ما به صورت میانگین 20-25 ترا می باشد . و هیچ مشکلی از نظر رم و .... وجود نداشته است
mahdi2009
December 15th, 2012, 16:00
دوستانی که فرمودند iis مناسب نیست دلیل دارند؟ به صورت عملی تجربه داشته اند؟
بنده مشکلی برای این وب سرور تا کنون مشاهده نکرده ام . ترافیک مصرفی ما به صورت میانگین 20-25 ترا می باشد . و هیچ مشکلی از نظر رم و .... وجود نداشته است
حداقل در تنظیمات دیفالت iis پینگ تایم مناسبی نمیده نسبت به رقبای لینوکسی. سرعت انتقال دیتا از از کانکشنها ثبات نداره. و ... در ضمن مقدار مصرف منابع بسیار زیادتر هست ولی بله به گفته دوستان راحتترین گزینه هست و ...
مقایسه دیفالتی که انجام دادم شخصا بر روی اپاچی و iis و lighttpd بود امروز هم انجیکس دارم نصب و کانفیگ میکنم ولی مطمعنا وب سرور iis رو نمیشه بهتر از رقبای لینوکسی خودش دونست در سطح عامش البته!(افراد خواصی هستن که تبحر دارن در وب سرورها ی ویندوز شاید کارایی رو بتونن بهینه بکنن!) در انتها باز هم بر سر بحث مصرف منابع 99درصد قدرت در اختیار لینوکس هست! و وب سرورهای مربوطش.
mahdi2009
December 15th, 2012, 16:03
سلام
نیاز به یک نفر دارم که iis رو نصب کنه و کلیه تنظیمات مربط برای یک سایت دانلود فیلم و سریال رو انجام بده
در ضمن حق الزحمه نیز محفوظ است
هر کسی واقعا تواناییش رو دارم هزینه ای که میگیره رو پ.خ کنه
موفق باشید
سلام.
دوست عزیز اگر در ابتدای راه هستید به راحتی اموزشهای مربوطه نصب وب سرور(iis) و تنظیمات مابقی اولیه در انجمن هست ولی اگر نیاز به تنظیمات خواص حرفه ایی دارید عنوان کنید دوستان متوجه بشن و همکاری بکنن باهاتون.
خودتون میتونید در حد متوسط هم تنظیمات سرعت و ... و تنظیمات امنیتی وب سرور رو انجام بدین با اموزشهای موجود.
DreamServer
December 15th, 2012, 16:09
با مهدی عزیز کاملا موافقم! Raminn (http://www.webhostingtalk.ir/member/11998/) مزه ی nginx بیاد زیره زبونت اصلا دیگه برای دانلود سمت هیچ کدوم از وب سرور ها نمیری!!! اگر روی آپاچی هم حرفه ای باشه کسی خیلی عالی میشه کانفیگ کرد ( البته نه برای دانلود به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه ) ولی این دوستمون همونطوری که به ما گفتند یه کانفیگ ساده میخوان که فکر میکنم با همون iis هم کارشون راه بیافته!
fr0nk
December 15th, 2012, 16:11
درست نیست که بیایم تو حالت دیفالت مقایسه کنیم
شما طبق manual ها و تجربه iis 7.5 رو کانفیگ کنید
قول میدم از هیچ نظری به مشکل نخورید
سروری بوده برای دانلود کانفیگ کردم با همین iis 7.5
حجم دانلود فوق العاده بالا بوده ولی هیچ تایمی منابع کم نیورده و نیاز به ریستارت یا چیزی پیدا نکرده
البته منکر این قضیه نمیشم که nginx و lighttpd دوتا وب سرور فوق العاده قوی اند برای دانلود (nginx که اصلا حرفی توش نیست و من خودم به شخصه بخوام دانلود سرور بیارم بالا میرم سمتش) اما از نظر یه کاربر غیر it man هم نگاه کنید که مشککلات بعدی لینوکس حل کردنش به راحتی ویندوز نیست
محیط گرافیکی و user friendly برای این دسته از کاربران بهترین انتخابه
به علاوه روی server edition های مایکروسافت به راحتی سرویس های دیگه مورد نیازتون هم قابل راه اندازی هست مثل اپدیت سرور ها با WSUS یا فایل سرور و ....
DreamServer
December 15th, 2012, 16:29
حجم دانلود فوق العاده بالا بوده ولی هیچ تایمی منابع کم نیورده و نیاز به ریستارت یا چیزی پیدا نکرده
البته منکر این قضیه نمیشم که nginx و lighttpd دوتا وب سرور فوق العاده قوی اند برای دانلود (nginx که اصلا حرفی توش نیست و من خودم به شخصه بخوام دانلود سرور بیارم بالا میرم سمتش) اما از نظر یه کاربر غیر it man هم نگاه کنید که مشککلات بعدی لینوکس حل کردنش به راحتی ویندوز نیست
به علاوه روی server edition های مایکروسافت به راحتی سرویس های دیگه مورد نیازتون هم قابل راه اندازی هست مثل اپدیت سرور ها با WSUS یا فایل سرور و ....
100 البته درسته ! ولی خب یه مورد هم هست وقتی کسی براش مهم باشه کانفیگ هیچ موقع نمیاد محیط گرافیکی ویندوز رو نصب کنه و فکر میکنم همون محیط کامند براش باقی باشه .
البته حرف شما کاملا متین هست.
100 البته درسته ! ولی خب یه مورد هم هست وقتی کسی براش مهم باشه کانفیگ هیچ موقع نمیاد محیط گرافیکی ویندوز رو نصب کنه و فکر میکنم همون محیط کامند براش باقی باشه .
البته حرف شما کاملا متین هست.
چون اگه اینقدر دانلود بالاس که نیاز به nginx هست دیگه این وسط پنل جایی نداره
mahdi2009
December 15th, 2012, 16:56
خارج از حالت دیفالت هم باز وب سرور یا حتی سرورهای ویندوز نمیتونن با لینوکس رقابتی داشته باشن بله راحت و عامه پسند هستند ولی مشکل گشا نیستند! همین دوست استارتر تاپیک چون برای میزبانی فایلهای حجیم میخوان وب سرور و خود سرور رو وقتی چند ماه دیگه با کمبود منابع روبرو بشن در نتیجه ازدیاد تقاضا و فشار روی منابع نتیجش مهاجرت اجباری هست به لینوکس.
نصب ریموت و دسکتاپ و ارائه ریموت هم حتی باز منابع کمتری نسبت به ویندوز نیاز داره در لینوکس! نیازی هم به پنل ندارن! کسی که براشون وب سرور نصب میکنه اف تی پی هم منیج میکنه که فایلهاشون رو مدیریت بکنند. از سرور دیگه از نیاز داشتند.
راحتی کار برای یوزر و ادمین سرور یا کانفیگ کننده تفاوت داره با مناسب بودن ابزار برای کار مورد نیاز!
CrisS
December 15th, 2012, 16:56
من هم iis نصب کردم هم nGinx هیچ کدام جوابگو نبودن سایت دانلود فیلم نبودن
ولی iis بهتر از بقیه وب سرورا هستش
fr0nk
December 15th, 2012, 17:20
خارج از حالت دیفالت هم باز وب سرور یا حتی سرورهای ویندوز نمیتونن با لینوکس رقابتی داشته باشن بله راحت و عامه پسند هستند ولی مشکل گشا نیستند! همین دوست استارتر تاپیک چون برای میزبانی فایلهای حجیم میخوان وب سرور و خود سرور رو وقتی چند ماه دیگه با کمبود منابع روبرو بشن در نتیجه ازدیاد تقاضا و فشار روی منابع نتیجش مهاجرت اجباری هست به لینوکس.
نصب ریموت و دسکتاپ و ارائه ریموت هم حتی باز منابع کمتری نسبت به ویندوز نیاز داره در لینوکس! نیازی هم به پنل ندارن! کسی که براشون وب سرور نصب میکنه اف تی پی هم منیج میکنه که فایلهاشون رو مدیریت بکنند. از سرور دیگه از نیاز داشتند.
راحتی کار برای یوزر و ادمین سرور یا کانفیگ کننده تفاوت داره با مناسب بودن ابزار برای کار مورد نیاز!
بیایم یکم تعصب رو بزاریم کنار ( من خودم به شدت لینوکس بازم و اعتقاد مبرم به nginx دارم و بیشتر سرور هایی که دستم برای کانفیگشون بازه nginx میاد اما اینکه بگیم در همه حالت کدوم بهتره نمیشه گفت،کار کانفیگ و بحث وب سرور ها یه چیزه نسبیه.هر وب سروری یه کانفیگ طلایی داره و هر کانفیگ کننده ای یه متود طلایی.پس نمیشه 100% قضاوت کرد.اما در برتری وب سرور های لینوکسی نسبت به ویندوزی شکی نیست
در هر حال باید ببینیم کار این دوستمون در چه حده تا خیلی راحت تر از اینها بشه اظهار نظر کرد