aliarkhodi
December 14th, 2012, 22:55
سلام دوستان یک سرور مجازی برای چند تا سایت شخصی می خوام که یکسری شرایط الزامی دارم و یکسری شرایط هم هست که اگه برقرار باشه بهتره
این ها رو صد درصد و کامل می خوام :
کنترل پنل کلوکسو نصب شده باشه
ورژن پی اچ پی 5.3.17 باشه
آموزش و راهنمایی برای کار با کلوکسو می خوام و هر مشکلی که داشته باشم در مورد بالا آوردن سایت روی سرور باید راهنمایی کنید
البته این رو بگم که خیلی هم مبتدی نیستم و زیاد اذیت تون نمی کنم
کانفیگ اولیه امنیتی خوب میخوام
پشتیبانی هم در مواقعی که مشکل داشته باشه میخوام مخصوصا بکاپ دیتابیسم خیلی برام مهمه
حالا شرایطی که برقرار باشه بهتره :
از آلمان باشه بهتره (فقط برای زندیکی فاصله و سرعت بهتر در ایران )
بکاپ روی سرور دیگه گرفته بشه
هارد هم حدود 10 تا 15 گیگ کافیه
و در پایان قیمت خیلی مهمه هست چون برای سایت های شخصی میخوام و پشتیبانی هم خیلی خیلی مهم هست
ضمنا این رو بگم که چند روز پیش یک سرور از یک نفر در همین انجمن گرفتم کیفیت سرور خوب هست ولی اشون اصلا در مواردی که مشکل داشتم کمک و راهنمایی نکردند
ضمنا اون سرور رو بیشتر برای تست و یاد گرفتن کار روی سرور گرفته بودم و کنترل پنل هم نصب کردم ولی موفق نشدم سایت بالا بیارم (که فکر می کنم به خاطردی ان اس هست )
و البته ورژن پی اچ پی رو هم نتونستم تغییر بدم
این ها رو صد درصد و کامل می خوام :
کنترل پنل کلوکسو نصب شده باشه
ورژن پی اچ پی 5.3.17 باشه
آموزش و راهنمایی برای کار با کلوکسو می خوام و هر مشکلی که داشته باشم در مورد بالا آوردن سایت روی سرور باید راهنمایی کنید
البته این رو بگم که خیلی هم مبتدی نیستم و زیاد اذیت تون نمی کنم
کانفیگ اولیه امنیتی خوب میخوام
پشتیبانی هم در مواقعی که مشکل داشته باشه میخوام مخصوصا بکاپ دیتابیسم خیلی برام مهمه
حالا شرایطی که برقرار باشه بهتره :
از آلمان باشه بهتره (فقط برای زندیکی فاصله و سرعت بهتر در ایران )
بکاپ روی سرور دیگه گرفته بشه
هارد هم حدود 10 تا 15 گیگ کافیه
و در پایان قیمت خیلی مهمه هست چون برای سایت های شخصی میخوام و پشتیبانی هم خیلی خیلی مهم هست
ضمنا این رو بگم که چند روز پیش یک سرور از یک نفر در همین انجمن گرفتم کیفیت سرور خوب هست ولی اشون اصلا در مواردی که مشکل داشتم کمک و راهنمایی نکردند
ضمنا اون سرور رو بیشتر برای تست و یاد گرفتن کار روی سرور گرفته بودم و کنترل پنل هم نصب کردم ولی موفق نشدم سایت بالا بیارم (که فکر می کنم به خاطردی ان اس هست )
و البته ورژن پی اچ پی رو هم نتونستم تغییر بدم