PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در به در شدم تو رو خدا کمک !

ali_xtra
December 14th, 2012, 21:11
اول سلام و عرض ادب
آقا دستم به دامنتون کمک کنید ببینیم چیکار باید کنیم :-s الان یه ماهی میشه در به در شدم شانسی اینجارو پیدا کردم

یه سایت دارم مرجع تصاویر فول اچ دی هست اول یه هاست یه گیگ گرفتم گفتم یواش یواش میرم جلو حالا یه گیگ پر شده میبینم هاست کم میارم حدودا 16 17 گیگ عکس هست که باید آپلود کنم و هر روز بیشتر میشه و بخوام هاست معمولی بگیرم پولش خیلی میشه
یکی گفت VDS یا VPS بگیر که اون هم اصلا به دردم نمیخوره قیمتشم هم بالاس ، یه شرکت هم بهم پیشنهاد داد گفت یه هاست 20 گیگ میدم ماهیانه 30 تومن از همین هاست معمولیا بود بعدا رفتم دیدم شرکتش کلاه برداریه بیخیال شدم و میخواد بکنه تو پاچمون ، یکی بهم یه حرفی زد که واقعا گیج شدم ، هاست دانلود بگیرم ! !!!!! اول اینو عرض کنم که تاحالا هاست دانلود نگرفتم و نمیدونم چی هست فقط یه مقدار کمی ازش اطلاع دارم
اول یه نکته مهم بگم که سیستم مدیریت محتوای سایتم طوری هست که برای ارسال پست یعنی همون عکس ها فقط نیاز به لینک مستقیم عکس ها دارم ( که البته از تو پنل مدیریت سایت آپلود میکنم و دونه دونه لینک میده بهم ) مثلا www.example.com/example.jpg ، بعد تمامی عکس ها تو یه فولدر تو هاست هستن !
دوم اینکه من رفتم پرسیدم گفتن که هاست دانلود دیتابیس نداره یعنی فقط جهت دانلود و آپلود استفاده میشه نمیشه روش سیستمی نصب کرد ، حالا من میگفتم میشه یه هاست معمولی مثلا 500 مگ سایت رو آورد روش که بالا بیاد بعد اون فولدر که عکس ها توشه رو وصل کنیم به هاست دانلود ؟ یعنی هر چی عکس میره تو اون فولدر بره تو هاست دانلود دیگه تو هاست نره !!؟
بعدش تو یه پست خوندم که به گفته بروبکس خودتون هاست دانلود یه دونه دیتابیس داره یعنی اگه بشه با اون یه اپلود سنتر شخصی بسازیم که عکس ها رو هاست دانلود آپ بشن که خیلی خوب میشه ! چون گفتم سایت من فقط به لینک مستقیم عکس ها نیاز داره ! میتونم برم اونجا عکس هارو اپ کنم از اون ور هم تو سایت پست بدم ! اینم لینک پستی که در این مورد هست شاید کمکتون کنه منظورمو بفهمید
http://www.webhostingtalk.ir/f58/51802/
لطفا اگه میشه کمک کنید الان یه ماهی میشه سایتم رو هواس و در به در هستم از شانس بدم هم شرکتی که ازش هاست میگرفتم امسال بسته شد ! لطفا یه هاست فروش هم بهم معرفی کنید که واقعا کیفیت و امنیت داشته باشه ممنون میشم ! (:|

mr-secret
December 15th, 2012, 00:07
سلام سایت زیر پیشنهاد میشه قبل خرید باهاشون تماس بگیرید تایید شده دوستان هم هست

www.netafraz.com

barfhost
December 15th, 2012, 00:14
سلام

بهترین گزینه ، شما باید برای وب سایت از هاست استفاده کنید و برای عکسها از vps یا vds

babelirani
December 15th, 2012, 01:18
با سلام

اول بگم جای تاپیک که زدید اشتباهه

دوست عزیز شما یه چیز خیلی کوچیک رو دارید بزرگ میکنید

ببنید هر هاست دانلودی الزاما" بدون دیتابیس نیست ولی بسیاری از هاست های دانلود بدون دیتابیس هستند و بنده هم بهتون پیشنهاد میکنم بدون دیتا بیس کار کنید

شما 1 هاست معمولی برای سایتتون میگیرید و سایت رو روش بالا میارید مثلا" ادرس سایتتون هست www.test.com

خوب حالا سایتتون بالا اومده بدون مشکل حالا برای اپلود عکس هاتون یه هاست دانلود میگیرید و از جایی که میخواید هاست دانلود بگیرید بهشون میگید که ادرس هاست دانلودتون Image.test.com باشه

حالا شما روی هاست دانلودتون عکس آپلود میکنید مثلا یه عکس به اسم 1.jpg حالا ادرسی که باید در سایتتون برای نمایش عکس وارد کنید
Image.test.com/1.jpg هستش دیگه لازم نیست هاست دانلود رو به چیزی در هاست معمولیتون وصل کنید یا اینکه عکس رو دوباره در هاست معمولیتون آپلود کنید

lived
December 15th, 2012, 02:04
اگر میخواین قوی کار کنید در هر صورت به سرور احتیاج دارید که یا عکسها رو بذارید و لینک مستقیم کنید که پورت سرور جوابگوی کاربراتون باشه ویا کلاس سایت و عکس و محتویات رو کلا روی یه سرور ایمن شده قرار میدید و حرفه ای ادامه میدیدن
اگر مشاوره خواستید ای دی من در امضاء هست

www.denaserver.com
December 15th, 2012, 03:31
سلام

بهترین گزینه ، شما باید برای وب سایت از هاست استفاده کنید و برای عکسها از vps یا vds

سلام
من گفته این همکار گرامی را تایید می کنم
شما یک vps بگیرید برای اینک مستفیم عکس ها (وی پی اس ماهیانه 11 هزار تومان میشه حدودا)
یک هاست هم بگیرید برای سایت 1گیگ (اینم ماهیانه اگر حساب کنید ماهی 5 تومان)
جمعش میشه 16 تومان !

armin1376
December 15th, 2012, 05:51
همون کاری که خودت گفتی به نظرم از همه بهتر و معقول تره که یه هاست میزبانی بگیری و سایتو روش بالا بیری و یه هاست دانلودم بگیری که عکساتو روش آپ کنی اینجوری بازدید کننده هات هم مشکلی از نظر دانلود عکس ها ندارن

اینم اضافه کنم که هاست دانلود دیتابیس نداره و نمیشه سایتو روش بالا اورد

گفتی دنبال یه هاستینگ خوب هستی من خودم حدود یک سالو نیمه که دو تا هاست(یکی میزبانی و یکی دیگم هاست دانلود) از میهن وب هاست دارم مشکل خاصی باهاشون نداشتم تا حالا

majid2009s
December 15th, 2012, 09:17
اگر 20-30 تومان رقم زیادیه براتون بنده پیشنهاد میکنم از مدیا فایر استفاده کنید برای عکسها لینک مستقیم میده

da6276
December 15th, 2012, 14:49
یه سرور مجازی با رم256 و هارد بالا بگیر وعکس هات رو روش بزار و لینک مسقیم بده
کمک خواستی در خدمتم

ali_xtra
December 18th, 2012, 01:39
سلام دوستان اینترنتم قطع بود شرمنده ، از همگی بابت کمک هایی که کردید تشکر میکنم و ممنونم :-* پست هاتون رو همه رو خوندم کمک بزرگی بود ، در مورد VDS و VPS رفتم تحقیق کردم ولی یه چیزی رو نفهمیدم ، اگه میشه یه کم بیشتر کمک کنید ممنون میشم
اول اینکه اگه یه VDS یا VPS بگیرم میشه هم عکس هارو روش آور و هم خود سایت رو ؟ یعنی دیگه نیازی به هاست دانلود و هاست معمولی نیست اگر یکی از اینارو بگیرم ؟
دوم اینکه این VPS یا VDS که میگید من هر جا رفتم دیدم فقط رم و سی پی یو و اچ دی دی و غیر زده بود و جای به عنوان فضا ندیدم که مثلا گفته باشه 15 گیگ 20 گیگ و ... ، از کجا میشه فهمید چقدر فضا داره ؟ منظورم یه چیزی مثل هارد خود کامپیوتر مثلا 80 گیگ ! برای همون 16 گیگ عکسی هست که پرسیدم
سوم اینکه ، آخره آخرش با مبلغ 30 هزار تومان در ماه حتی هزار تومان هم بیشتر نه ! بهترین چیزی که میتونم بگیرم چیه ؟ :-s

poriya_hashie
December 18th, 2012, 02:02
دوست عزیز یک هاست سالانه برای سایت بگیر
+ یک vps و همونو برای اپلود عکسات استفاده کن اگر نیشاز داشتی به راهنمایی با من در ارتباط باش

habiballahafg
December 18th, 2012, 11:46
نظر من این است که برای راحتی vps با رم ۱ و هارد بالا بگیر تا در آینده دوباره دچار مهاجرت نشی

ali_xtra
December 19th, 2012, 12:21
خوب آقا تصمیم گرفتم یه هاست بگیرم کلا پول هاست جدا به علاوه VPS ماهیانه
رفتم VPS بگیرم طرف میگه 25 تومن هزینه خود VPS هست 60 تومن هم config و license و نصب و اینجور چیزا زیاد سر در نیوردم
با 20 30 تومن VPS که به کار من بیاد واسم مشکل درست نکنه از کجا باید بگیرم ؟ میشه معرفی کنید و اطلاعات VPS هم بدید لطفا

ali_xtra
December 21st, 2012, 22:11
سلام دوباره خیلی ممنون که جواب ندادید یه VPS گرفتم الان میگن روش لینوکس بریزیم یا ویندوز ؟ واسه کار من چی میاد ؟
CPU: Intel Xeon Dual Core E series
Port Speed: 1000 Mbps
مجازي سازي شده با Vmware Esxi 5

حافظه رم

256 مگابايت

فضاي هارد
30 گيگابايت

پهناي باند
800 گيگابايت

سيستم عامل
ويندوز / لينوکس

پورت (آپلينک)

1000 Mbps

chaleshgaran
December 21st, 2012, 23:39
اول از همه بگم که اگه بخواین برین روی vps باید اینو هم در نظر بگیرین که قیمتش شاید براتون زیاد باشه . من پیشنهاد میدم که هاست نامحدود بگیرین . من می تونم به شما این هاست رو بدم . اصلا پرداخت نکنین 1 ماه مجانی میدم استفاده کنین .اصلا دوست نداشتین پس بدین به خودم. تضمینی تضمینی هست .

tizparvaz
December 22nd, 2012, 01:35
وینذوز بگیرید راحت ترید روش آی آی اس نصب کنید

delta
December 22nd, 2012, 01:46
وی پی اس دردسر میشه برات..حالا ببین کی بهت گفتم..اینجا بیشتر وی پی اس فروشند برای همین پیشنهاد میدند..وگرنه هاست دانلود راحت کارت رو انجام میداد بدون دردسر..ببین کی بهت گفتم.پشیمون شدی بیا به خودم پ خ بده کارت رو با هاست راه میندازم..

razavihost
December 22nd, 2012, 09:31
وی پی اس دردسر میشه برات..حالا ببین کی بهت گفتم..اینجا بیشتر وی پی اس فروشند برای همین پیشنهاد میدند..وگرنه هاست دانلود راحت کارت رو انجام میداد بدون دردسر..ببین کی بهت گفتم.پشیمون شدی بیا به خودم پ خ بده کارت رو با هاست راه میندازم..

شما هم خوب هاست فروشی :دی
شما فایل هاتون با حجم بالا با چی میخواید رویه هایت آپلود کنید؟
اگه هاست بگبرید باید هستم با ftp به هاست وصل بشنید و انتقال بدین ها این چیزی که میخواید بهش وصل بشین یا سیستم خونه خودتون هست یا یه سرور مجازی
اگه سیستم خونه باشه که باید یک بار اینو دانلود کنی یه بار آپلود کنید که در هر دو حالت از حجم دانلودت کم میشه که باید کلی پول حجم بدی.پس گول ارزون بودن هاست رو نخور چون خرج جانبی داره.
حالا اگه سرور مجازی داشته باشی روش یه وب سرور نصب میکنی بعد رویه همون فایل هارو دانلود میکنی بعد عکساتو یا فایلاتو میریزی داخل پوشه وب سرور و لینک میدی داخل سایت.
هم هزینه پهنای باند نمیدی داخل ایران هم این که سرعت عملت بالا میره چون با اینترنت درپیت ایران نه دالود داری نه آپ.

خواستین واسه سرور مجازی من در خدمتم

http://www.webhostingtalk.ir/f15/66394/#post618503

tizparvaz
December 22nd, 2012, 09:57
برای کار ایشون که عکس هست شاید هاست بهتر باشه اما بازم وی پی اس سرتره نه بخاطر اینکه من وی پی اس میفروشم بخاطر کاربردیتر بودنش و اینکه خیالتم راحتتره

ali_xtra
December 24th, 2012, 12:55
سلام دوباره
VPS رو امروز بهم تحویل دادن یه IP با یه یوزر نیم و پسورد ، رفتم یه کم تحقیق کردم فهمیدم باید با برنامه remote desktop connection واردش بشم ، وارد شدم انگار وارد کامپیوتر یکی دیگه شدم باحال بود فقط یه چیزی من نفهمیدم
این کاری که من میخوام انجام بدم باید چیکار کنم ؟ یعنی منظورم آپلود و دانلود عکس ها و نصب اسکریپت آپلود عکس هست

Clark
December 24th, 2012, 15:37
سلام
اول باید IIS نصب کنید
بعد PHP روش راه بندازید ( اگه اسکریپت مورد نظر تحت PHP باشه )
بعد اگه بخواید دامنه بدید DNS و Active Directory Domain هم باید نصب کنید و کانفیگش کنید ( پیشنهاد نمی شه یکم برای شما سخت )
البته سرویس DNS به تنهای هم کار شمارو راه می ندازه
در اخر اسکریپت مورد نظر بزارید در IIS
*اگه اسکریپت هم دیتا بیس بخواد باید MySQL و PHPMyAdmin هم نصب بشه

درکل شک دارم به این زودی ها خودتون بتونید راه بندازید اگه عجله دارید اطلاعات برای یه نفر که انجام میده بفرسید که براتون تنظیم کنه اگر نه اموزش همش وجود داره مرحله به مرحله انجام بدید .
موفق باشید .

babelirani
December 24th, 2012, 15:57
سلام دوباره
VPS رو امروز بهم تحویل دادن یه IP با یه یوزر نیم و پسورد ، رفتم یه کم تحقیق کردم فهمیدم باید با برنامه remote desktop connection واردش بشم ، وارد شدم انگار وارد کامپیوتر یکی دیگه شدم باحال بود فقط یه چیزی من نفهمیدم
این کاری که من میخوام انجام بدم باید چیکار کنم ؟ یعنی منظورم آپلود و دانلود عکس ها و نصب اسکریپت آپلود عکس هست

دوست عزیز شما روی سرورتون یه IIS نصب میکنم و یکی از فولدر هارو برای تعریف میکنید به عنوان Directory بعد عکس هاتون رو توی VPs دانلود کرده و میریزید توی اون پوشه دیگه نیازی به کار دیگه نیست

اگر نتونستید نصب کنید اطلاعات VPs رو پ.خ کنید براتون نصب میکنم

ali_xtra
December 25th, 2012, 16:31
دادا Clark (http://www.webhostingtalk.ir/member/59240/) شما خودت این کارایی که گفتی رو انجام میدی یا کسی رو سراغ داری ؟ من خودم تمام این چیزایی که گفتی رو رفتم واسه آموزش گشتم پیدا میشه ولی کامل نیستن راستش منم اولین بارم هست از وی پس اس استفاده میکنم میترسم خراب شه لول :-s