توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرداخت کردم میگه پرداخت نکردی ؟
only-only
December 14th, 2012, 12:22
سلام
من دیشب از هاستینگی هاست خریدم مبلغ پرداختی شد 11 هزار تومان و به صورت آنلاین پرداخت رو زدم و وصل شد به درگاه بانک ملت و زده بود پذیرنده payline بعد از اینکه مشخصات کارت ملی ام رو وارد کردم
نوشت با موفقیت پرداخت انجام د به سایت ببازگشت خواهید شد
و اس ام اسی رو گوشیم اومد ( چون سرویس سپتا فعاله ) که مبلغ 11 هزار ازتون کسر شد
و وقتی که به سایت بازگشت شدم دیدم زده مبلغ بدهکار 11 هزار یعنی هیچ تغییری نکرد تیکت زدم به مدیر
مدیر هاستینگ میگه چیزی برای ما ثبت نشده شماره پیگیری بده ؟ من شماره پیگیری ندارم
رفتم عابر بانک ملی و 10 گردش آخر گرفتم فقط زده خرید اینترنتی 11 هزار تومان ساعت فلان و تاریخ فلان
خوب حالا من باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
Metalik
December 14th, 2012, 12:27
سلام
بعد از 72 ساعت اگر پول به حسابتون بر نگشت باید از بانک پیگیری کنید
only-only
December 14th, 2012, 12:36
مرسی پس منتظر میمونم اگه برگشت نخورد همین تاپیک رو آپ میکنم که راهنماییم کنید
+irtci+
December 14th, 2012, 12:40
برگشت نمیخوره.عملیات موفق بوده.باید شماره پیگیری از بانک بگیری بدی به مدیر هاستینگ تا بصورت دستی چک و تایید بشه.
خودتو سه روز معطل نکن.
only-only
December 14th, 2012, 12:45
خوب من شماره پیگیری از کی باید بگیرم ؟
درگاه بانک ملت بود
عابر بانکم بانک ملی
؟
habiballahafg
December 14th, 2012, 12:48
با سلام خوب شما از مدیر بخواهید نگاه کنند که در ساعتی که شما پرداخت را انجام دادید نگاه کنه که واریزی داشته یا خیر ؟
only-only
December 14th, 2012, 12:57
با سلام خوب شما از مدیر بخواهید نگاه کنند که در ساعتی که شما پرداخت را انجام دادید نگاه کنه که واریزی داشته یا خیر ؟
میگه چیزی برا من ثبت نشده منتظر باش تا پولت ظرف 48 ساعت برگشت بشه
الانم که صورت حساب گرفتم مبلغ موجودیم همون مبلغ دیشبیه که بعد از کسر مبغلغ 11 هزار برام اس ام اس شد
hannah
December 14th, 2012, 12:58
بانک ملت این مشکل رو زیاد داره 2 3 تا از یوزر های ما هم این مشکل رو داشتند میگه پرداخت موفقیت آمیز بود پولو کم میکنه ولی فاکتور پرداخت نمیکنه
هزینه رو به حسابتون بر نمیگردونه
اگر از پای لاین بود به خود پای لاین یا به کسی که خریدید بگید شماره تراکنش و ساعت تاریخ بدید تا ستل کنه
mohsensoltani
December 14th, 2012, 13:03
با سلام
سلطانی هستم از بخش فنی payline
لطفاً در سایت عضو بشید و تیکت بذارین تا مشکلتون در اسرع وقت حل بشه
موفق باشید
pouyasazan
December 14th, 2012, 13:04
با شماره 02127312731 شرکت به پرداخت ملت(24 ساعته) تماس بگیرید. شماره کارت و مبلغ را اعلام کنید در صورتی که واقعا موفقیت آمیز باشد به شما شماره ارجاع میدهند. آن را به مدیر هاست اعلام کنید تا ستل کنند.
only-only
December 14th, 2012, 13:10
اگر از پای لاین بود به خود پای لاین یا به کسی که خریدید بگید شماره تراکنش و ساعت تاریخ بدید تا ستل کنه
موقعه ای که روی فاکتور روی گزینه ی پرداخت آنلاین با کارت شتاب زدم این صفحه اومد
10324
بعدم که مشخصات عابر بانک ملی رو زدم نوشت با موفقیت انجام شد به سایت برگشت داده میشوید
only-only
December 14th, 2012, 13:16
با سلام
سلطانی هستم از بخش فنی payline
لطفاً در سایت عضو بشید و تیکت بذارین تا مشکلتون در اسرع وقت حل بشه
موفق باشید
تیکت فرستادم
SatSat
December 14th, 2012, 13:25
دوست عزیز کلا بانک ملی مشکل زیاد داره حالا چراش رو نمی دونم از من 200000 تومان که از کارت بانک سامانم بود کم کرد و پول رو تو عابر بانک به من نداد بعد از 2 ماه رفتنو اومدن کلی بحث فنی و غیر فنی بهشون قبولوندم که دستگاه به من پول نداده
ولی حالا کار شما و باقی دوستان که ممکنه با بانک ملی به مشکل بخورن
اول شما برو شعبه بگو پرینت اون روز رو بهت بده توش تراکنش هم هست حالا اگ زیاد با بانک ملی کار می کنه برو و تو این سایت ثبت نام کن بعدش برو شعبه بگو کد فعال سازی رو بهت بدن منبعد همه حسابهای ملی ر می تونی از همون کنترل کنی کی پول واریز شده کی پرداخت شده قبض آب بوده یا برق یا ... فقط ایرادش اینه که همیشه برا 1 رو قبل ر رو لیست می کنه دقیقا همون پرینتی که از شعبه درخواست می کنی رو این سرویس بهت می ده ولی همیشه یه روز عقبه سایتش اینه
https://ebank.bmi.ir/mbsweb/bankmelli/Login.aspx?showhead=0 ثبت نام کردی با کارت ملیت برو همون شعبهای که حساب داری و باقی ماجرا
گفتم شاید به درد باقی دوستان هم بخوره برای همین اینجا نوشتم
only-only
December 14th, 2012, 13:30
با شماره 02127312731 تماس گرفتم و شماره پیگیری بهم دادن
تیکت دادم آقای سلطانی مدیر فنی پای لین ایشون هم مشکل رو حل کردن