می خوام رو ای پی اصلی که vmwear esxi نصب هست ویندوز نریزم با ایپی دیگم میخوام این کارو بکنم چطور میتونم رو اون یکی ای پی ویندوز بریزم چون با ای پی های اضافی که دارم نمیتونم وارد vmwear بشم فقط با ای پی اصلی میشه چه کنم ؟
tbdownload
December 14th, 2012, 00:42
سوال بهتر
ای پی سرور اصلی من
95.xxx.183.xxx
و پک ای پی های من 10 عدد و از رنج
178.162.168.46
تا
X
چطوری باید توی vmw
تعریف و اد کنم و سرور مجازی که ساختم روی یه ای پی خاصل بالا بیارم؟
TebyanHost
December 14th, 2012, 10:13
دوست عزیز شما نمیتونید روی سرور اصلی ویندوز بزنید
باید با استفاده ای وی ام ویر سرور مجازی بسازید و استفاده کنید
ezat1
December 14th, 2012, 14:35
با سلام دوست عزیز اینجور که فهمیدم البته مال 13 ساعت پیش هست اما خب .
ببین مشکلت اینجاس که vmware نصب شده و شما کلاینت پرسرعت برای وارد شدن توسط vsheper رو نداری ؟
اگر فرض اینجور هست ؟
به هر حال باید یک ایزوب ویندوز حالا هر چی که هست رو سرورت باشه !
1- یا باید ssh فعال باشه رو vmware با اون دانلود کنی رو سرورت البته محیط دستوری هستش .
2- یا باید یه vps قرض بگیری ایزو رو دانلود کنی با دانلود و نصب vsheper به سرورت وصل بشی و از روی vps رو سرورت upload کنی .
گزینه دوم اجباری هست نباشه با سرعت اینترنت داخلی خونت نمی تونی کاری کنی ./
3- بعد از ایزو که روی سرور رفت یک سرور مجازی اینجاد میکنی و لیزو رو روش ران میکنی ویندوز رو نصب میکنی بالا که اومد براش یکی از اون آی پی هاتو ست میکنی بعد پینگ بگیر اگه پینگ داد !
تمام میتونی ریموت سرو ایجاد شده رو فعال کنی و بهش از سیستم خونت ریموت بزنی و vps رو پس بدی .
در نهایت گفته دوستمون شما نمیتونی vmware رو جایگزین کنی با ویندوز در اصل این vmware همه کارس ./
سوالی بود بپرس بلد بودیم جواب میدیم
tbdownload
December 15th, 2012, 09:58
با سلام دوست عزیز اینجور که فهمیدم البته مال 13 ساعت پیش هست اما خب .
ببین مشکلت اینجاس که vmware نصب شده و شما کلاینت پرسرعت برای وارد شدن توسط vsheper رو نداری ؟
اگر فرض اینجور هست ؟
به هر حال باید یک ایزوب ویندوز حالا هر چی که هست رو سرورت باشه !
1- یا باید ssh فعال باشه رو vmware با اون دانلود کنی رو سرورت البته محیط دستوری هستش .
2- یا باید یه vps قرض بگیری ایزو رو دانلود کنی با دانلود و نصب vsheper به سرورت وصل بشی و از روی vps رو سرورت upload کنی .
گزینه دوم اجباری هست نباشه با سرعت اینترنت داخلی خونت نمی تونی کاری کنی ./
3- بعد از ایزو که روی سرور رفت یک سرور مجازی اینجاد میکنی و لیزو رو روش ران میکنی ویندوز رو نصب میکنی بالا که اومد براش یکی از اون آی پی هاتو ست میکنی بعد پینگ بگیر اگه پینگ داد !
تمام میتونی ریموت سرو ایجاد شده رو فعال کنی و بهش از سیستم خونت ریموت بزنی و vps رو پس بدی .
در نهایت گفته دوستمون شما نمیتونی vmware رو جایگزین کنی با ویندوز در اصل این vmware همه کارس ./
سوالی بود بپرس بلد بودیم جواب میدیم