توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بروزرسانی وردپرس
behroozkami
December 13th, 2012, 21:55
سلام ،
خواستم وردپرسم رو آپدیت کنم به 3.5 به صورت خودکار خطای
بهروزرسانی خودکار وردپرس با شکست مواجه شد - لطفاً دوباره برای بهروزرسانی اقدام کنید.
داد بعد به صورت دستی آپدیت کردم شد 3.6 آلفا بازم این خطا تو بالای صفحه ی مدیریتم هستش چطوری پاکش کنم
هر کاری کردم نشد وردپرس رو کلا حذف کردم دوباره نصب کردم حتی اومدم 3.4.2 بازم نشد هر کاری کردم نشد که نشد
کسی بلده ؟؟؟
m2n
December 13th, 2012, 22:20
سلام ،
خواستم وردپرسم رو آپدیت کنم به 3.5 به صورت خودکار خطای
بهروزرسانی خودکار وردپرس با شکست مواجه شد - لطفاً دوباره برای بهروزرسانی اقدام کنید.
داد بعد به صورت دستی آپدیت کردم شد 3.6 آلفا بازم این خطا تو بالای صفحه ی مدیریتم هستش چطوری پاکش کنم
هر کاری کردم نشد وردپرس رو کلا حذف کردم دوباره نصب کردم حتی اومدم 3.4.2 بازم نشد هر کاری کردم نشد که نشد
کسی بلده ؟؟؟
عزیز اگر خطا رخ داده دیگه کاری با فایل ها نداشته باشید چون دیتابیس مشکل داره و تنها با یک خط کد اضافه کردن درست میشه
برای تعمیر خودکار [[پایگاه داده]] در نسخه های ۲٫۹ به بالا دستور زیر را به فایل پیکربندی (wp-config.php) وردپرس اضافه کنید:
define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
اجرای بهینه سازی: سپس آدرس زیر را در مرورگر خود اجرا کنید:
Example Domain (http://example.com/wp-admin/maint/repair.php)
نکته: بعد از مراحل بهینه سازی, پیشنهاد می شود.دستوری را که قبلا به فایل wp-config.php اضافه کردید برای امنیت بیشتر حذف کنید.