ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ سرور

adamous06
December 13th, 2012, 21:24
سلام
من یه سرور دارم با رم 512 لینوکس و کنترل پنل دایرکت ادمین
سمت راست بخش کنترل پنل دائم مسج میاد در خصوص bruteforce and ddos attack
در این مورد سوال کردم گفتن باید سرور کانفیگ بشه،اگه کسی میتونه اینکارو انجام بده لطفاً هزینه رو بفرمایین

coloserver
December 13th, 2012, 21:41
هاستینگی که ازش سرور دارید وظیفه داره واستون کانفیگ کنه عزیز.

hasun
December 13th, 2012, 21:54

خیر اکثر هاستینگها سرور خام و بدون کانفیگ تحویل مشتری میدن .
هزینه کانفیگ معمولاً جداگانه باید پرداخت بشه .

coloserver
December 13th, 2012, 22:01
خیر اکثر هاستینگها سرور خام و بدون کانفیگ تحویل مشتری میدن .
هزینه کانفیگ معمولاً جداگانه باید پرداخت بشه .

بنده عزیز خودم کار هاستینگ میکنم سرور رو کانفیگ شده به مشتری تحویل میدم جز در موارد خاص مانند کانفیگ سی پنل یا کانفیگ ibsng مبلغ کانفیگ دریافت شده.

DreamServer
December 13th, 2012, 22:11

دوست عزیز ببخشید که دخالت میکنم ولی وظیفه هاستینگ هست که کانفیگ کنه؟!

habiballahafg
December 13th, 2012, 22:22
نه کانفیگ ابتدایی که در زمان خرید و قبل از تحویل به مشتری رایگان است و هاستینگ باید انجام بده والی بعد از این که تحویل داد کانفیگ با هزینه است من خودم به شاخصه بعد از تحویل با هزینه لانفیگ انجام میدادم حتی در بخش قوانین سایت هم بود

adamous06
December 13th, 2012, 22:29
دوستان امکان داره قوانین سایتتتون و مشکلاتونو بزارین واسه بعد؟این تایپیک شد محل دعوای شما

DreamServer
December 13th, 2012, 22:57
Cgi نصب کنید فکر میکنم حل بشه مشکلتون ولی دقیق در این مورد اطلاع ندارم ولی فکر میکنم این فایروال کمک کنه و یه کانفیگ کامل آپاچی ( البته اگه وب سرورتون آپاچی هست و عوض نکردید! )

secure_host
December 15th, 2012, 02:37
با سلام
سیاست کاری هر شرکت جهت ارایه خدمات هاستینگ و مدیریت و کانفیگ کردن VPS ها متفاوت از یکدیگر است . که این موارد را در شرایط استفاده اعلام می دارد و مشتری نیز طبق همان اطلاع رسانی ها می تواند نسیت به خدمات توقع داشته باشد که ممکن است یک شرکت Unmanaged VPS تحویل مشتری دهد و یکی دیگر Managed VPS . پس بهتر است دعوا نکنید.
بنده متوجه نشدم . این پیغامی که در Message Center شما مشاهده می گردد نمایان گر 2 نوع حمله می باشد. آیا می خواهید سرور در مقابل این حملات ایمن باشد ؟
یا میخواهید این پیغام ها دریافت نشود ؟
با تشکر