سلام من میخوام یه دامین .com ثبت کنم که در اون کلمهyahoo نیز وجود داره مثلا دامین 123yahoo.com اگه این دامین رو ثبت کنم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد؟ آخه شنیدم که شرکت یاهو کپی رایت داره. ممکن هست که شرکت یاهو این دامین رو از چنگ من در بیاره؟مرسی
my1zarb
December 13th, 2012, 20:56
سلام من میخوام یه دامین .com ثبت کنم که در اون کلمهyahoo نیز وجود داره مثلا دامین 123yahoo.com اگه این دامین رو ثبت کنم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد؟ آخه شنیدم که شرکت یاهو کپی رایت داره. ممکن هست که شرکت یاهو این دامین رو از چنگ من در بیاره؟مرسی
سلام
عموماً مشکلی نیست و می تونید استفاده کنید.
hasun
December 13th, 2012, 21:29
شاید اگر در ضمینه خود یاهو کار کنید ادعای دامین رو میکنن .
موضوع ترجیحاً غیر مرتبط با یاهو باشه .
coloserver
December 13th, 2012, 21:52
نه عزیز همچین چیزی شایعه است.
nimafire
December 13th, 2012, 21:55
البته سال پیش یکی از دامنه هایی که کاربر ما صبت کرده بود شامل yahoo بود. از طرف یاهو با ما مکاتبه کردند جهت اخطار. در هر صورت تجربه ای بود.
hasun
December 13th, 2012, 22:22
نه عزیز همچین چیزی شایعه است.
دوست عزیز شما وقتی از موضوعی اطلاعی ندارید چرا استارتر رو گمراه میکنید ؟!
این دوست نزدیکمه که چند سال پیش از یاهو بهش زنگ زدن : وب نوشته های نبی کرمعلی زاده - نبی تحت تعقیب شرکت یاهو قرار گرفت !!! (http://weblog.nabi.ir/post-26.html)
در جریان دامین facebook.ir هم باشید، خود فیس بوک با شکایت هم نتونست دامین رو پس بگیره چون موضوع دامین غیرمرتبط بود و قوانین جهانی برای غیرمرتبط بودن اهمیتی نمیده . البته در نهایت نمیدونم که الان مالکیت دامین چی شد .
coloserver
December 13th, 2012, 23:08
دوست عزیز شما وقتی از موضوعی اطلاعی ندارید چرا استارتر رو گمراه میکنید ؟!
این دوست نزدیکمه که چند سال پیش از یاهو بهش زنگ زدن : وب نوشته های نبی کرمعلی زاده - نبی تحت تعقیب شرکت یاهو قرار گرفت !!! (http://weblog.nabi.ir/post-26.html)
در جریان دامین facebook.ir هم باشید، خود فیس بوک با شکایت هم نتونست دامین رو پس بگیره چون موضوع دامین غیرمرتبط بود و قوانین جهانی برای غیرمرتبط بودن اهمیتی نمیده . البته در نهایت نمیدونم که الان مالکیت دامین چی شد .
والا همچین چیزی نشنیده بودم... الان شما گفتید... ممنون که چیزی هم به ما اموختید!
هاست 97
December 14th, 2012, 07:42
والا همچین چیزی نشنیده بودم... الان شما گفتید... ممنون که چیزی هم به ما اموختید!
در مورد دامنه های ایرانی هم همینطور هست.
پسوند آی آر یکی از سایتهای خبری معروف ایران دست ما هست.
شکایت کرده اند ولی چون توی ستاد ساماندهی هم ثبت کردیم و موضوع فعالیت اون دامنه هم چیز دیگه ای هست, نتونستند کاری بکنند. چون قانون ثبت دامنه خوبی داریم
radio
December 14th, 2012, 11:52
ممنون از همگی
ممکنه که احتمال 1 درصد وجود داشته باشه که دامینی که توش کلمه یاهو باشه از دست من در بیارن؟
سایتی که میخوام بزنم در مورد جوک،اس ام اس ، سرگرمی هستش
تو یکی از این فروم ها یه کاربری سایت جامعه مجازی داشته و تو دامینش کلمه yahoo وجود داشته!بعد شرکت یاهو بهش ایمیل میزنه که داره از قانون کپی رایت اونا سوء استفاده میکنه!صاحب دامین هم فکر میکنه که این نامه ها اسپم هستند و شرکت یاهو بعد از چند بار اخطار دادن دامین این کاربر رو تصاحب میکنه.
gitiserver
December 14th, 2012, 13:38
سلام،
احتمال این که بخوان دامین رو ازتون بگیرن هست، اما احتمالش خیلی کمه، اگر نام دامنه جایگزین دارین از یه اسم دیگه استفاده کنید.
coloserver
December 14th, 2012, 14:19
در مورد دامنه های ایرانی هم همینطور هست.
پسوند آی آر یکی از سایتهای خبری معروف ایران دست ما هست.
شکایت کرده اند ولی چون توی ستاد ساماندهی هم ثبت کردیم و موضوع فعالیت اون دامنه هم چیز دیگه ای هست, نتونستند کاری بکنند. چون قانون ثبت دامنه خوبی داریم
پس فکر کنم در مورد دامین های بین المللی هم همینطور باشه...نتونند کاری بکنند اگه محتواش فرق کنه.
farbodsteps
December 14th, 2012, 14:41
وقتی فیس یوک نتونه دامین ای ارش رو با شکایت بگیره پس هیچ کس دیگه ای هم نمی تونه کاری کنه(صاحب دامین facebook.ir هم تو انجمن پرشین تولز عضو هست)
allbert
December 14th, 2012, 14:50
ثبت کنید . اگر فعالیت های شما با قوانین کشور مقایرت نداشته باشه هیچ مشکلی نخواید داشت .
پ . ن
دامنه ای ار فیسبوک توسط یک ایرانی ثبت شد . فیسبوک پس از شکایت هم نتوانست دامنه را پس بگیرد
موفق باشید
om!d-D
December 14th, 2012, 19:55
دامنه قیسبوک رو تا اونجا که یادمه فیسبوک یه پیشنهاد 100 دلاری بهش داده بهش داده بود برای خرید ... فکر کنم فروخت
Hostpolis
December 14th, 2012, 20:24
لطفا یکم به جای اینکه بدون مطالعه و دانش کافی پاسخ یک نفر رو بدید قبلش خودتون مطالعه کنید.
همه دامنه ها اعم از بین المللی و منطقه ای از قوانین ICANN تبعیت میکنند.
این لینک قوانین و مراحل ادعای مالکیت هست: Uniform Domain-Name Dispute-Resolution Policy | ICANN (http://www.icann.org/en/help/dndr/udrp)
بصورت عمومی، اگر اسمی که ثبت میکنید عرفا برند یک شرکت باشه و واقعا در دنیا وجود نداشته باشه (نتونید اینو ثابت کنید) باید دامنه رو به همراه هزینه هایی که ثبت کننده متحمل شده واگذار کنید.
بطور مثال هر ترکیبی که از Google باشه میشه ثبت کرد ولی قانونا دچار مشکل میشید.
yahoo شاید چون تم ابری و بعضا صوفی فارسی داره بشه توجیه کرد.
وقتی از شما شکایت میشه، شکایت کننده میتونه درخواست ایجاد دادگاه (پنل میگن اصطلاحا) 1 نفره یا 3 نفره بکنه که البته هزینش رو میپردازه.
دادگاه های منطقه ای در منطقه و بین المللی در 2 کشور برگزار میشن که قبلا آمریکا و سنگاپور بودن. الان رو باید چک کنید.
موضوع دفاعیه کافیه 3 شرط رو ثابت کنه:
- شما با دامنه قصد سوء و نیت منفی داشتید
- شما کسب و کار مشابه ایجاد کردید.
- شما قصد فروش دامنه رو جهت کسب سود داشتید.
(سعی کردم ترجمه کنم، شاید بد ترجمه شد)
در صورتی که مقصر شناخته بشید، از ثبت دامنه بعدا توسط شما جلوگیری میشه.
Amir.Mansoury
December 14th, 2012, 20:40
یکبار ما برای یکی از کاربرامون ثبت کردیم و براحتی استفاده میکرد. مشکلی نبود.
coloserver
December 14th, 2012, 22:15
یکبار ما برای یکی از کاربرامون ثبت کردیم و براحتی استفاده میکرد. مشکلی نبود.