ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه حــــــ ـــــــــــــــــــرفه ای هـــستی بیــا تو تاپیک

onogh
December 13th, 2012, 18:49
سلام خدمت همه دوستان
من kloxo نصب کردم روی سرور و روش سایت ران کردم بدون مشکل داره کار میکنه...
به نظرتون از لحاظ امنیت و ... چطوره kloxo؟
مشکلاتش چیه؟
چه چیز های دیگه باید نصب بشه رو سرور؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...

coloserver
December 13th, 2012, 21:03
کلوکسو رو نمیشه با سی پنل و یا دایرکت ادمین مقایسه کرد ولی در درجه خودش بسیار خوب هست ، یکی از مزیت هاش اینه که نیاز به لایسنس نداره.. :دی

websazha
December 13th, 2012, 21:17
در حد هزینه ای که پرداخت نمی کنید امنیت داره !
عالی نیست خوب هم نیست خیییلی بد هم نیست!
برای سایت های با درجه اهمیت کم دیتا و دیفیس شدن مهم نباشه مناسب هست.

DreamServer
December 13th, 2012, 21:33
lxGuard محافظت میکنه و جلوگیری میکنه از DDOS ( تاحدودی ) و DOS !
خوبه ، یه دونه تم هم فکر میکنم داره که اینترفیس خوبی بهش میده!
تا حدودی جواب میده ولی خب امنیت ...! بحث امنیتش و بیشتر امنیت هایی که میشه اینه که بیشتر میشه گفت به اصطلاح "جوجه هکر" ها نمیتونند کاری کنن وگرنه هکری که...!

Ariya
December 13th, 2012, 22:57
با سلام.

آقا kloxo راحت هك ميشه.

با تشكر.

nimafire
December 13th, 2012, 23:56
شما از کنترل پنلی استفاده میکنید که رایگان هست. هر انتظاری از یک سیستم رایگان داشته باشید بیهوده است. امنیت بروزرسانی و ... در این پنل ضعیف هست و بیشتر به درد مصارف شخصی میخورد نه حرفه ای.
ماشین پراید را با مثلا تندر 90 حقایسه کنید که کیسه هوا دارد و بدنه محکم تر.
میخواهید با پراید با سرعت 120 به بالا در جاده رانندگی کنید؟؟؟

امنیت که خوب منیجر متخصص این پنل باید بر اساس تجربه هایش سیستم را تا جایی که میشود فیکس کند.

astro.alireza
December 14th, 2012, 01:48
شما از کنترل پنلی استفاده میکنید که رایگان هست. هر انتظاری از یک سیستم رایگان داشته باشید بیهوده است. امنیت بروزرسانی و ... در این پنل ضعیف هست و بیشتر به درد مصارف شخصی میخورد نه حرفه ای.
ماشین پراید را با مثلا تندر 90 حقایسه کنید که کیسه هوا دارد و بدنه محکم تر.
میخواهید با پراید با سرعت 120 به بالا در جاده رانندگی کنید؟؟؟

امنیت که خوب منیجر متخصص این پنل باید بر اساس تجربه هایش سیستم را تا جایی که میشود فیکس کند.

با فرمایش شما موافق نیستم! لینوکس هم رایگانه و می بینیم که بهترینه!
سیستم های اپن سورس فقط به درد کارای حرفه ای می خوره و برعکس نظر شما هزینه بالایی داره. مثلا شما فرض کن می خواید یه سایت حساس و خیلی بزرگ مثلا فیس بوک رو هاست کنید. به نفع شماست از سیستمی مثل کلوکسو استفاده کنید چون هم می دونید توش چه خبره و هم به راحتی می تونید توسعه بدیدش و با توجه به کاربری خودتون تغییرش بدید.
واسه کاربری های ساده و در حد فروش هاست و ... بهترین انتخاب کنترل پنل پولی هست چون می تونید از فروشنده تقاضای آپدیت و ساپورت داشته باشید.

hostspace
December 14th, 2012, 07:39
با سلام.

آقا kloxo راحت هك ميشه.

با تشكر.

منبع؟
مرجع؟
آموزش؟
چیزی دارید که بتونه ثابت کنه سروری که کلوکسو هست و فقط یک سایت روشه ، راحت هک میشه؟

onogh
December 14th, 2012, 15:14
دوستان من حالا چیکار کنم که وی پس اسم و باید ریست بزنم؟
کم میاره گویا!
cms : wordpress hast

mahdi2009
December 14th, 2012, 15:33
دوستان من حالا چیکار کنم که وی پس اسم و باید ریست بزنم؟
کم میاره گویا!
cms : wordpress hast

مشخصات منابع وی پی استون؟ چه اروری یا مشکلی ایجاد شده میگید کم میاره؟

onogh
December 14th, 2012, 15:40
مشخصات منابع وی پی استون؟ چه اروری یا مشکلی ایجاد شده میگید کم میاره؟

دادا بیا اینجا :
http://www.webhostingtalk.ir/f139/66192/
وقتی هم کم میاره میزنه برقراری ارتباط با دیتابیس مقدور نمیشه و این حرفا!
جوری میشه که دیگه تو کلوکسو هم نیمتونم برم!

secure_host
December 15th, 2012, 02:28
با سلام
امکان ایمن سازی این کنترل پنل نیز وجود دارد ولی در صورتی که دانشی زیادی در مورد لینوکس ندارید توصیه نمی گردد زیرا برخی ار مباحث مربوط به بهینه سازی و ایمن سازی این کنترل پنل نیازمند تغییراتی در سیستم عامل و نصب برخی از Package ها به صورت customize شده می باشد. ولی در کل base کنترل پنل با base کنترل پنل های مانند cPanel و DirectAdmin قابل قیاس نمی باشد ولی از Plesk بهتر است.
با تشکر