PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم : مشکل پینگ ندادن سرور vps

ACTION_GAMER
December 12th, 2012, 22:48
سلام
چند روزیه با این مشکل درگیرم
من چندتا سرور وی پی اس دارم
گاهی اوقات یکی از سرورام پینگ نمیده
(سرور از بیرون پینگ میده و حتی با ریموت سرور لاگین هم میکنه و هیچ مشکلی نداره)
ولی وقتی داخل یکی دیگه از سرورام وارد میشم و سرور مورد نظرم رو پینگ میگیرم پینگ نمیده و بعد مدتی درست میشه
کل سرورام رو از یکجا گرفتم
این مشکل باعت میشه تا یوزرا برای اون مدتی که پینگ تایم اوت میده ارور 930 بدن.
مشکل از کجاست؟

≡ ALEX ≡
December 12th, 2012, 23:13
چک کنید DNS ها در کارت شبکه سرور به درستی وارد شده باشند. از DNS هایی که دیتاسنتر میده استفاده کنید نه انواع public یا default.

ACTION_GAMER
December 12th, 2012, 23:18
شرمنده زیاد حرفه ایی نیستم
از گجا باید بدونم درست وارد شده؟

coloserver
December 13th, 2012, 00:19
مشکل از کانفیگ کارت شبکه است
به دیتا سنتر گفتید تا بهش نگاه بندازند؟

ACTION_GAMER
December 13th, 2012, 00:21
نه هنوز
من با دیتا سنتر ارتباطی ندارم
از داخل خود سرورم میتونم درستش کنم؟

coloserver
December 13th, 2012, 00:34
از کجا سرور هارو گرفتید پس؟

ACTION_GAMER
December 13th, 2012, 00:39
من مستقیم از دیتا سنتر نگرفتم
از همین فروشندگان وی پی اس

coloserver
December 13th, 2012, 00:40
دقیقا از هرکسی که گرفتید موظف است مشکتون رو حل کنه!

≡ ALEX ≡
December 13th, 2012, 00:40
دوست عزیز ایشون VPS گرفته اند نه Dedicate !! :) پس به دیتاسنتر مربوط نیست...

استارتر، نمیدونم از لینوکس استفاده می کنید یا ویندوز. اگر لینوکس هست که معمولا لینوکس خانواده RedHat نصب می کنند، باید با دستور Setup و وارد شدن در Network Setting و سپس DNS Management این مورد رو تنظیم کنید. اگر ویندوز هست باید از کنترل پنل Network رو بیارید و با راست کلیک روی Local Area Connection گزینه Properties را آورده، سپس به برگه Networking رفته و پس از انتخاب TCP/IP version 4 آن را ویرایش کنید و DNS ها رو تنظیم کنید.

ACTION_GAMER
December 13th, 2012, 00:48
ویندوزه
اینجایی هم که میگید رفتم
تنظیمات اوکیه
مشکل اینجاست که مشکلش دائمی نیست 2 سااعت وصله یه ربع قطعه

≡ ALEX ≡
December 13th, 2012, 00:50
ویندوزه
اینجایی هم که میگید رفتم
تنظیمات اوکیه
مشکل اینجاست که مشکلش دائمی نیست 2 سااعت وصله یه ربع قطعه

احیانا dns ها یکی از این موراد نیست:

4.2.2.4
4.2.2.2
8.8.8.8

؟؟

coloserver
December 13th, 2012, 00:53
دوست عزیز ایشون VPS گرفته اند نه Dedicate !! :) پس به دیتاسنتر مربوط نیست...

ایشون هم فرمودند.. ولی دوست عزیز بنده مثلا هاستینگ کار میکنم موظف هستم وقتی به مشتری وی پی اس میدم بدون مشکل باشی و در بروز مشکل مشکلشو حل کنم.
ایا غیر اینه؟

≡ ALEX ≡
December 13th, 2012, 01:23
ایشون هم فرمودند.. ولی دوست عزیز بنده مثلا هاستینگ کار میکنم موظف هستم وقتی به مشتری وی پی اس میدم بدون مشکل باشی و در بروز مشکل مشکلشو حل کنم.
ایا غیر اینه؟

درسته. ولی این جای بحث داره. و نوع دیگری از بحث در مورد پشتیبانی فروشندگان ایرانی!! پس بهتره ایشون خودشون دست به کار بشوند تا معطل. در کل اینجا انجمنی برای آموزش و به اشتراک گذاری اطلاعات عمومی/نیمه تخصصی/غیر تجاری است. افراد بسیاری از طریق اطلاعات ارایه شده در این قبیل سایت ها نیاز خود را برطرف می کنند. لذا بنده هم پاسخ مقتضی را می دهم تا اینکه ایشون رو به جای دیگری حواله کنم. در مورد تذکری هم که به شما دادم هم این مورد مطرحه. قصد جسارت یا ... نیست، نیت اصلاح کلمات برای درک بهتر مراجعین هستش.

موفق باشید

coloserver
December 13th, 2012, 12:27
درسته. ولی این جای بحث داره. و نوع دیگری از بحث در مورد پشتیبانی فروشندگان ایرانی!! پس ....

موفق باشید
بله عزیز شما درست می فرمایید.. ولی ای بایستی جا بیوفته کسی که به مشتری سرویس میده موظف پشتیبانی کامل از سرویسش هست...
با تشکر

ehsan_296
December 13th, 2012, 12:49
آی پی سرورت چیه ؟ اگه روی 5.9.0.0 رنج سرور دارید . مشکل از سرور نیست . از اینترنتی که دارید هست

ای اس پی هایی مثل صبانت، شاتل و چند تای دیگه با این رنج نمی دونم چه مشکلی دارن . 2 ساعت جواب می ده بعد 2 ساعت قطع میشه

VpsParse
December 13th, 2012, 23:19
سلام
سرور ریست کنید اگه بازم پینگ نداد
دی ان اس ها و نت ماسک و گت وی رو ست کنید

≡ ALEX ≡
December 14th, 2012, 13:57
بله عزیز شما درست می فرمایید.. ولی ای بایستی جا بیوفته کسی که به مشتری سرویس میده موظف پشتیبانی کامل از سرویسش هست...
با تشکر

البته نه دوست عزیز، فروشنده زمانی موظف به پشتیبانی فنی در این موارد هست که سرویس فروخته شده Managed باشه و دستمزد ها دریافت بشه.

coloserver
December 14th, 2012, 14:11
البته نه دوست عزیز، فروشنده زمانی موظف به پشتیبانی فنی در این موارد هست که سرویس فروخته شده Managed باشه و دستمزد ها دریافت بشه.

والا بنده که الان 4 سال است دارم کار میکنم سرویس کانفیگ شده دست مشتری میدم و تا اونجایی که بتونم مشکلات رو حل میکنم... روال کاری بعضی ها شاید فرق میکنه.. یا ما اشتباه میکردیم!