توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرویس برای ایمیل
hostspace
December 12th, 2012, 19:42
سلام دوستان
من وبسایتی دارم که فعلا حدود 800 کاربر داره
برای این 800 کاربر ، روزی یک ایمیل باید ارسال کنم
چندین بار از جی میل یا سرور مجازی استفاده کردم و اسپم شدم
روشی ، چیزی برای حل این مشکل سراغ ندارید ؟
و اینکه خودم برنامه نویس php هستم. اگه از آدرس ایمیل های مختلف ارسال کنم باز هم سرور اسپم میشه ؟
parsdrive
December 12th, 2012, 19:45
درود
بهترین کار تهیه یک وی پی اس و راه اندازی و کانفیگ میل سرور هست تا از طریق اون ایمیل ها رو براحتی ارسال کنید.
hostspace
December 13th, 2012, 03:41
ممنون از راهنماییتون
بعد وی پی اس اسپم شناخته نمیشه ؟
برای این کار وی پی اس ویندوز بهتره یا لینوکس ؟
الان سایت روی یک وی پی اس لینوکس میزبانی میشه ، از همون سرور میتونم میل ارسال کنم ؟
Aria
December 13th, 2012, 03:51
سلام.
شما میگید 800 تا کاربر دارید که میخواید برای اونها روزانه یک ایمیل بفرستید.
دلیل اینکه نمی خواید سرور vps شناسایی بشه چی هست دقیقاً ؟
با تشکر.
hostspace
December 13th, 2012, 04:04
خوب سایت هایی مثل payline یا سایتی مثل همین webhostingtalk که هر پاسخی به پست داده میشه میل میکنه
چطور اسپم نمیشه ؟
Aria
December 13th, 2012, 04:13
خوب سایت هایی مثل payline یا سایتی مثل همین webhostingtalk که هر پاسخی به پست داده میشه میل میکنه
چطور اسپم نمیشه ؟
شما پاسخ بنده رو ندادید، برای چی میخواید ایمیل سرور یا همون vps مشخص نشه ؟!
hostspace
December 13th, 2012, 04:20
ممنون از پاسخگوییتون
ببینید ، من تو قوانین خیلی از دیتاسنتر ها خوندم که نوشته ارسال ایمیل به تعداد بالا ، باعث بسته شدن سرویس میشه
من الان یک وی پی اس ویندوز از هتزنر دارم ، می خوام روزانه به کاربرهام ایمیل بدم و ضعیت سایتم رو اعلام کنم ( سایت هاستینگ نیست و اسکریپت اختصاصی هست)
حالا با توجه به قوانینی که دیتاسنتر ها در مورد ایمیل گذاشتن . می خوام ببینم چطور می تونم به یوزرهام روزانه ایمیل ارسال کنم ، بدون اینکه وی پی اس من abuse بشه !
hostspace
December 13th, 2012, 04:21
در واقع دنبال روش یا سرویسی هستم که بتونم روزانه به کاربرهام میل بدم
Aria
December 13th, 2012, 04:23
ممنون از پاسخگوییتون
ببینید ، من تو قوانین خیلی از دیتاسنتر ها خوندم که نوشته ارسال ایمیل به تعداد بالا ، باعث بسته شدن سرویس میشه
من الان یک وی پی اس ویندوز از هتزنر دارم ، می خوام روزانه به کاربرهام ایمیل بدم و ضعیت سایتم رو اعلام کنم ( سایت هاستینگ نیست و اسکریپت اختصاصی هست)
حالا با توجه به قوانینی که دیتاسنتر ها در مورد ایمیل گذاشتن . می خوام ببینم چطور می تونم به یوزرهام روزانه ایمیل ارسال کنم ، بدون اینکه وی پی اس من abuse بشه !
آیا یوزر هایی که می فرمایید، خودشون عضو سایت شما شدن و خودشون درخواست ارسال ایمیل کردند ؟
آیا راهی برای کاربران هست که اعلام کنند نمی خوان ایمیل دریافت کنند ؟ برای مثال گزینه ای در بخش مدیریت کاربری سایت شما هست که این اختیار رو به کاربر بده ؟
بنده راه حل این مورد رو به صورت ساده میدونم و میتونم بهتون آموزش بدم، ولی قبل از آموزش موارد برای بیشتر شدن مشکلات شبکه های دنیا، باید اطمینان حاصل بشه که کار شما قانونی هست.
با تشکر.
hostspace
December 13th, 2012, 04:40
آیا یوزر هایی که می فرمایید، خودشون عضو سایت شما شدن و خودشون درخواست ارسال ایمیل کردند ؟
آیا راهی برای کاربران هست که اعلام کنند نمی خوان ایمیل دریافت کنند ؟ برای مثال گزینه ای در بخش مدیریت کاربری سایت شما هست که این اختیار رو به کاربر بده ؟
بنده راه حل این مورد رو به صورت ساده میدونم و میتونم بهتون آموزش بدم، ولی قبل از آموزش موارد برای بیشتر شدن مشکلات شبکه های دنیا، باید اطمینان حاصل بشه که کار شما قانونی هست.
با تشکر.
خودشون عضو شدن .
اما جایی نیست که اعلام کنن نمیخوان ایمیل دریافت کنن . اما میتونم این گزینه رو اضافه کنم.
Aria
December 13th, 2012, 04:44
سلام.
این گزینه رو اضافه کنید و یک message به صورت مشخص در صفحه اول تمام کاربران قرار بدید و بک چیزی به این شکل بنویسید:
از هفته آینده ارسال ایمیل های وبسایت به شما آغاز می شود و جهت اطمینان و جلوگیری از هر گونه مشکلات بعدی، گزینه حذف ایمیل آدرس شما از لیست دریافت کنندگان ایمیل در پنل شما قرار گرفته است و در صورتی که تمایل به دریافت ایمیل های ما ندارید، می توانید با استفاده از این گزینه نام خود را حذف نمایید. برای ورود به بخش مربوطه اینجا (لینک بخش گزینه خارج شدن از لیست) کلیک کنید.
بعد از انجام این کار در همین تاپیک screenshot بزارید تا روش انجام کار برای ایمیل سرور به شما اعلام شود که حدود 3 تا 5 روز کار خواهد برد و پس از آماده شدن ایمیل سرور، کاربرانی که مایل به دریافت ایمیل نیستند نیز نام خود را از لیست حذف کردند.
با تشکر.
hostspace
December 13th, 2012, 04:55
باشه ممنونم ازتون
تا فردا انجامش میدم و اعلام میکنم;;)