PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا مدیر سرور برای انتقال داده ها از سرور قدیم به جدید هزینه می گیرد؟؟

dicaprio_4244
December 9th, 2012, 19:45
سلام و خسته نباسید

خواستم بدونم شمایی که مدیر سرور هستید اگر کاربرتون وی پی اسش رو ارتقاء بده به سرور جدیدی ازتون با امکانات بهتر، واسه انتقال فایل هاش به سرور جدید هزینه می گیرید؟؟؟ من رم 1 داشتم حالا رفتم رم 4 گرفتم از همون فروشنده روی سرور دیگه ش میگه باید واسه انتقال هزینه بدم

ممنون میشم عرف بازار رو بگید قانون که نداریم

navid2zp
December 9th, 2012, 20:05
نمیشه گفت عرف کلا چطوره یا چطور باید باشه
هر فروشنده ای سیاست کاری خودش رو داره بعضی ها میگیرند بعضی ها هم نه
بعضی ها هم توی برخی از بازه های زمانی که از نظر پشتبان کم میارن و بسیار شلوغ میشند ناچارن یک نفر رو بیارن تا این کارارو انجام بده و ناچاران حداقل توی اون دوره زمانی مبلغی رو برای حقوق اون پشتیبان هم که شده دریافت کنن
در کل نمیشه از کسی بابت گرفتن هزینه بابت انجام همچین کاری گله کرد یا بگیم این که کار درستی انجام میده یا نه
هر کس با سبک و سیاست خودش پیش میره یا موفق میشه یا شکست میخوره

tarsiran
December 9th, 2012, 20:06
به هرحال اینکارا توافقی هستش اما خوب من جای ایشون بودم هزینه ای دریافت نمیکردم اما نمیشه کسی در این مورد خرده گرفت

dicaprio_4244
December 9th, 2012, 20:18
آخه من 1 سالی هست که سرور می خرم و بارها این برام پیش اومده ولی هر مدیر سروری که داشتم رایگان انجام میداده واسه همین تعجب کردم، تازه باید با ارتقاء دادن طرف خوشحال بشه ولی بگه واسه این هزینه می خواد تعجب داره...

MagicVps.Com
December 9th, 2012, 20:33
توافقی هست شاید یکی بگیره و شاید یکیهم باری یانکه مشتریش راضی نگر داره و بقول معرف یک تبلغی هم باری کار خودش کرده باشه به طرف ممکنه بگه مجانی انجام میدم عرف خاصی نداره همه چیز توافقی هست

atilnic
December 9th, 2012, 20:54
سیاست ها کاری هرکس متقاوت میباشد،اما معمولا نمیگرند.چون این کار خود فروشنده هست وگرنه شما درخواست انتقال ندادید!
این سیاست های کاری رو معمولا در توافق نامه یا قوانین سایت قید میکنند تا بعدا به مشکل برنخورند...