توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی سرور جایگزین hostdl
mohammad50
December 9th, 2012, 12:10
سلام و خسته نباشید
من مدیر وب سایت تفریحی سیمافان به آدرس www.simafun.com هستم وب سایتم به مدت یک سال میشه که بر روی سرورهای هاست دی ال بود و با ماهیانه 15 هزار تومن هاستم رو تمدید میکردم و هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه این شرکت اعلام کرد که دیگه قادر به ارائه سرویس نمی باشد از اون روز من کل نت رو به هم زدم تا بلکه یک هاست جایگزین انتخاب کنم و سایتم رو انتقال بدم اون جا حتی یه بار به سایت www.irpowerweb.com انتقال دادم ولی بعد از یک روز «تنها یک روز سابت» من رو ساسپند کردن !!!
الان نمیدونم چیکار کنم حتی از اون شرکت irpowerweb یک سرور مجازی با رم یک گیگ گرفتم بازم سایت فقط دو ساعت بالا اومد بعدش خوابید !!
الان میخواستم از همکاران و عزیزان با تجربه در این مورد کمک بطلبم چون واقعاً سردرگم شدم
سی ام اس سایت وردپرس آخرین ورژن هست
بازدید هم تو وب گذر حدوداً ما بین 5 تا 6 هزار آی پی هست
قالبم هم مال سایت آلامتو هست که خودم کمی تغییرات دادم توش و حتی خودم کدهاشو از نظر html5 استاندارد کردم .
dertgtr
December 9th, 2012, 12:19
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD با کد تخفیف free-pure-cloud-ssd-nov می تونید یک ماه رایگان استفاده کنید
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
بر اساس هزینه ای که میخواهید بکنید راهنمایی خواهید شد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
naghi123
December 9th, 2012, 12:39
با سلامتلفن مشاوره برای سرور از ایران : 02166378056بر اساس هزینه ای که میخواهید بکنید راهنمایی خواهید شد.ارادتمند سجادیهیا حقاز ایشون نگیرید فوق العاده گرانفروش هستند سرورهاشون هم واقعا افتضاحهه هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ اپتایم .. یکبار چنین اشتباهی را کردم
mohammad50
December 9th, 2012, 12:41
پیشنهاد بعدی ؟؟
amirizadi
December 9th, 2012, 12:42
با سلام
میتوانم وی پی اس با رم و کانفیگ عالی و با قیمت مناسب تقدیمتان کنم
پ-خ بدید
ms313
December 9th, 2012, 12:43
از ایشون نگیرید فوق العاده گرانفروش هستند سرورهاشون هم واقعا افتضاحهه هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ اپتایم .. یکبار چنین اشتباهی را کردم
خب شكايتي دارين تو بخش شكايت انجام بدين.
اين چه كار هستيش كه همكار رو تخريب مي كنيد؟
parsianweb
December 9th, 2012, 12:45
از ایشون نگیرید فوق العاده گرانفروش هستند سرورهاشون هم واقعا افتضاحهه هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ اپتایم .. یکبار چنین اشتباهی را کردم
این کار درست نیست. با توجه به تعداد پست هاتون ....
انتقادی هست بصورت سازنده بیان کنید.
parsianweb
December 9th, 2012, 12:47
سلام و خسته نباشید
من مدیر وب سایت تفریحی سیمافان به آدرس مجله خبری | سیمافان (http://www.simafun.com) هستم وب سایتم به مدت یک سال میشه که بر روی سرورهای هاست دی ال بود و با ماهیانه 15 هزار تومن هاستم رو تمدید میکردم و هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه این شرکت اعلام کرد که دیگه قادر به ارائه سرویس نمی باشد از اون روز من کل نت رو به هم زدم تا بلکه یک هاست جایگزین انتخاب کنم و سایتم رو انتقال بدم اون جا حتی یه بار به سایت irPowerWeb - میزبان مطمئن وب سایت شما (http://www.irpowerweb.com) انتقال دادم ولی بعد از یک روز «تنها یک روز سابت» من رو ساسپند کردن !!!
الان نمیدونم چیکار کنم حتی از اون شرکت irpowerweb یک سرور مجازی با رم یک گیگ گرفتم بازم سایت فقط دو ساعت بالا اومد بعدش خوابید !!
الان میخواستم از همکاران و عزیزان با تجربه در این مورد کمک بطلبم چون واقعاً سردرگم شدم
سی ام اس سایت وردپرس آخرین ورژن هست
بازدید هم تو وب گذر حدوداً ما بین 5 تا 6 هزار آی پی هست
قالبم هم مال سایت آلامتو هست که خودم کمی تغییرات دادم توش و حتی خودم کدهاشو از نظر html5 استاندارد کردم .
سایت شما سرور خیلی قوی لازم ندارد
افزونه های اضافی را پاک کنید. وردپرستان را بهینه کنید و از افزونه های کش استفاده کنید سرویس دهنده های معمولی هم می توانند از شما میزبانی کنند.
mohammad50
December 9th, 2012, 12:52
سلام دوست من .
بله خودم هم تعحب میکنم که چرا یک گیگ رم رو سایت پر میکند
از افزونه wp super chache هم استفاده میکنم . به نظرتون برای بهینه سازی بهتر چه کارهای دیگری میتونم انجام بدم ؟
m2n
December 9th, 2012, 13:15
سایت شما از نظر کد سالم هست هاست هم از همین هاست های معمولی بگیرین کفاف کارتون میده اون شرکتی که شمارو مسدود کرده شاید به لود سی پیو حساس بوده.
سرور مجازی هم که می فرمایین استفاده کردین لابد از کانفینگ مناسبی برخوردار نبود.
یک هاست از دوستان تهیه کن بشین بی درد سر مدیرت کن.
Pars98
December 9th, 2012, 20:19
دوست عزیز شما مشکلی دارین ؟!
کلا 5 تا پست دادید ، 4 تاش فقط قصد خراب کردن سرویس دهنده ها رو داشتید
یکیش که همینه اینم 4 تای دیگه :
http://www.webhostingtalk.ir/f57/62718/post611296/?highlight=#post611296
http://www.webhostingtalk.ir/f118/65191/post607264/?highlight=#post607264
http://www.webhostingtalk.ir/f16/65160/?highlight=#post606188
http://www.webhostingtalk.ir/f91/65049/?highlight=#post605059
RoobinaServer تایید میشن
SV24.CO
December 9th, 2012, 20:23
ایشون فرد شریفی هستند ، خجالت بکشید . در ضمن این چه مدل انتقاد هست اگر حرفتون صحت داره؟
جدیدا یک سری افرادی همینطور رها شدن تو انجمن که فقط قصد ایجاد بی نظمی تو انجمن رو دارند. مدیران توجه کنند !
RoobinaServer
December 9th, 2012, 20:28
با سلام
یوزرتون در سیستم فروش را اعلام کنید که ببینم اولا چه سرویسی داشتید دوما چه تیکتی زدید که کیفیت را زیر سوال بردید و واحد های پشتیبانی ما به شما جواب سربالا دادن که اینگونه میگید
اگر مشکلی با کیفیت و ... باشه هزینه برگشت میخوره مطمئن باشید. (طبق قوانین برگشت هزینه هزینه خرج های پهنای باند و ... که غیر قابل برگشت هست و خرج شده کم میشه البته)
لطفا به حاشیه نکشید و اگر شکایت و کارتون درست هست در بخش انتقادات بیان کنید و مشخصاتی از خودتون بیان کنید. شماره تلفنی آدرسی چیزی که حرفتون اگر درسته بشه قانونی این تخریب شما را پیگیری کرد.
همین جواب زیر کافیه :
دوست عزیز شما مشکلی دارین ؟!
کلا 5 تا پست دادید ، 4 تاش فقط قصد خراب کردن سرویس دهنده ها رو داشتید
یکیش که همینه اینم 4 تای دیگه :
http://www.webhostingtalk.ir/f57/62718/post611296/?highlight=#post611296
http://www.webhostingtalk.ir/f118/65191/post607264/?highlight=#post607264
http://www.webhostingtalk.ir/f16/65160/?highlight=#post606188
http://www.webhostingtalk.ir/f91/65049/?highlight=#post605059
ارادتمند سجادیه
یا حق
TARIMEHR
December 9th, 2012, 21:10
توی این مدت 9 ماهه که ایشون رو میشناسم و تقریبا هم روزانه بیشتر از 10 ساعت این انجمن هستم و پست ها رو میخونم تاپیک شکایتی درباره ی ایشون و گروهشون ندیدم
djboy
December 9th, 2012, 21:50
WP Super Cache , htdocs رو بهینه کنین خوب میشه
سرویس خوب هم هستش
****** - شاپل - مایا - خوبن
سلام و خسته نباشید .
من همیشه وقتی میدیدیم تو فروم ها وقتی کسی یه سوال میپرسه دعوا راه میفته با خودم میگفتم شاید بعضی ها عصبی هستن یا منطقی نیستن که کار به اون جاها میکشه .
ولی امروز خودم متوجه شدم حق دارن.
تو مملکتی که ما داریم زندگی میکنیم تا ببینیم کسی داره پیشرفت میکنه از پاش میگیریم میکشیم پایین ، این واقعاً تاسف بار هست .
امروز من بعد اینکه در این انجمن مشکل خودم رو بسیار واضح بیان کردم یکی از دوستانم گفت نباید میگفتی از "هاست دی ال سرویس داره و بازدیدت زیاده اول" من تعجب کردم بعد دیدم حق داره چون وقتی میبینن انتقال حتمی هست و سایت هم در هاست های اشتراکی جوابگو نخواهد بود . قیمت های پرتابی خودشون رو اعلام میکنن نمیدونم این داداشمون که تو سایت mizbansite.com هست تو این جا عضو هست یا نه ولی من از ایشون یه هاست لینوکس حرفه ای سفارش دادم که ماهی 7 هزار تومن بود و وقتی از طریق اینترنت بانک ملت هزینشو پرداخت کردم برگشتم دیدم سفارشم پاک شده !!!
بعد تیکت دادم بهشون که من وجه این هاست رو بعد سفارش واریز کردم ولی اومدم دیدم سفارشم پاک شده !! به من گفتن که سایت شما پر بازدیده و باید از فلان لینک هاستینگ پر بازدید سفارش بدید بازدید سایت و .. رو اعلام کردم بعد ج دادن ماهی 55 هزار تومن میشه !!
بهشون گفتم قبول لطفا مقدار رم و سی پیو رو اعلام کنید اینا رو فرستادن
چهار عدد سی پی یو
Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz
رم 16 گیگ
که الانم تیکت رو ویرایش کردن رم رو کردن 32 گیگ !!!
چهار عدد سی پی یو
رم 32 گیگ
بعد وقتی اعتراض کردم اینم شد جوابشون
"بین 900 مشتری شمارو نمیبینیم اصلا اما مقداری ادب خوب هست"
"ما پرسنل داریم
شرکتیم مالیات میدیم
در ضمن میبینید که متاسفانه جمع کردند
حتی یه شماره تلفن هم نداشتند در سایتشون همکار ماست نمیتونیم ازشون بد بگید
استاد ما بودند
اما همین شما ها باعث شدید بنده های خدا ورشکست بشند
در ضمن برای هاست اشتراکی 10000000000 گیگ رم هم ارزشی نداره
برای هاست پورت قوی ، سی پی یو خوب
و هارد پر سرعت نیازه"
. نمیدونم حالا چی بگم به این افراد . فقط میتونم بگم پول مال این دنیاس یکم هم فکر آخرت باشید .
علی یارتون
RoobinaServer
December 9th, 2012, 22:36
من از ایشون یه هاست لینوکس حرفه ای سفارش دادم که ماهی 7 هزار تومن بود و وقتی از طریق اینترنت بانک ملت هزینشو پرداخت کردم برگشتم دیدم سفارشم پاک شده !!!
. نمیدونم حالا چی بگم به این افراد . فقط میتونم بگم پول مال این دنیاس یکم هم فکر آخرت باشید .
علی یارتون
سلام عزیز اشکان عزیز در همین انجمن هم عضو هستند دنبال 7 هزار تومن بودید ؟
مشکل اینجاست که فکر میکنید اشکان عزیز میگن 7 تومن سودشون 5 تومنه و 2 تومن بابت هاست میره و چون شما گفتید هاست دی ال به شما گفتند 55 تومن که سودشون بشه 53 هزار تومن.
عزیز با فکر آن دنیا بودن هزینه ماهانه سرور و خرج های دیگر در نمیاد وقتیم در نیاد میشه برکناری کار یا بسته شدن سرور که با بسته شدن سرور همین مشتریان 5 تومنی یا کلا مشتریانی که دنبال ارزانی هستند و چونه میزنند میریزند سر آدم و فروشنده را به آن دنیا میفرستند چه بسی کل خاندانشان را از آن دنیا فراخوانی میکنن :)
بارها به دوستان در انجمن گفتم که اگر فکر آن دنیا هستید وارد کار سرور بشید و خودتان چنین قیمتی بفروشید و کسی نتوانسته.
هاست دی ال سرورهاشون خیلی قدرت مند و کلو بود
کلا شرایطش با بقیه فرق داشت. اشکان عزیز همان میزبان سایت کلو نیستند سرورها کاملا اجاره ای هست و کلی هزینه های دیگه.
نمیدونم چه طور گفتید این حرف ها را ولی خب ... چی بگم.
امیدوارم پیدا کنید میزبان خوب را برای خودتون (همان میزبان سایت فعلا بهترین هستند در سرویس های خارج)
ارادتمند سجادیه
یا حق
par30webhost
December 9th, 2012, 22:41
سلام و خسته نباشید .
من همیشه وقتی میدیدیم تو فروم ها وقتی کسی یه سوال میپرسه دعوا راه میفته با خودم میگفتم شاید بعضی ها عصبی هستن یا منطقی نیستن که کار به اون جاها میکشه .
ولی امروز خودم متوجه شدم حق دارن.
تو مملکتی که ما داریم زندگی میکنیم تا ببینیم کسی داره پیشرفت میکنه از پاش میگیریم میکشیم پایین ، این واقعاً تاسف بار هست .
امروز من بعد اینکه در این انجمن مشکل خودم رو بسیار واضح بیان کردم یکی از دوستانم گفت نباید میگفتی از "هاست دی ال سرویس داره و بازدیدت زیاده اول" من تعجب کردم بعد دیدم حق داره چون وقتی میبینن انتقال حتمی هست و سایت هم در هاست های اشتراکی جوابگو نخواهد بود . قیمت های پرتابی خودشون رو اعلام میکنن نمیدونم این داداشمون که تو سایت mizbansite.com هست تو این جا عضو هست یا نه ولی من از ایشون یه هاست لینوکس حرفه ای سفارش دادم که ماهی 7 هزار تومن بود و وقتی از طریق اینترنت بانک ملت هزینشو پرداخت کردم برگشتم دیدم سفارشم پاک شده !!!
بعد تیکت دادم بهشون که من وجه این هاست رو بعد سفارش واریز کردم ولی اومدم دیدم سفارشم پاک شده !! به من گفتن که سایت شما پر بازدیده و باید از فلان لینک هاستینگ پر بازدید سفارش بدید بازدید سایت و .. رو اعلام کردم بعد ج دادن ماهی 55 هزار تومن میشه !!
بهشون گفتم قبول لطفا مقدار رم و سی پیو رو اعلام کنید اینا رو فرستادن
چهار عدد سی پی یو
رم 16 گیگ
که الانم تیکت رو ویرایش کردن رم رو کردن 32 گیگ !!!
چهار عدد سی پی یو
رم 32 گیگ
بعد وقتی اعتراض کردم اینم شد جوابشون
"بین 900 مشتری شمارو نمیبینیم اصلا اما مقداری ادب خوب هست"
"ما پرسنل داریم
شرکتیم مالیات میدیم
در ضمن میبینید که متاسفانه جمع کردند
حتی یه شماره تلفن هم نداشتند در سایتشون همکار ماست نمیتونیم ازشون بد بگید
استاد ما بودند
اما همین شما ها باعث شدید بنده های خدا ورشکست بشند
در ضمن برای هاست اشتراکی 10000000000 گیگ رم هم ارزشی نداره
برای هاست پورت قوی ، سی پی یو خوب
و هارد پر سرعت نیازه"
علی یارتون
حق دارید دوست عزیز
تو سایت http://www.hub.par30webhost.org بشوید و تیکت بدید که هاست با چه بازدیدی می خواید تا بهتون قیمت بدیم حدود 25 تا 30 هزار تومان ماهانه میشه با بازدیدی که شما دارین.
بلافاصله سرویستون فعال میشه ولی اینا بدونین ما سرور هامون به قدرت مندی hostdl نیست.
تصمیم با شماست.
mohammad50
December 9th, 2012, 22:44
من فقط شرح چیزی که سرم اومد رو نوشتم و قصد تخریب کسی رو ندارم امیدوارم همتون موفق باشید .
ولی قبول کنید تا ما ایرانی ها این چنین با یکدیگر برخورد میکنیم انتظار پیشرفت کشورمون کمی دشوار به نظر میرسه
RoobinaServer
December 9th, 2012, 22:45
من فقط شرح چیزی که سرم اومد رو نوشتم و قصد تخریب کسی رو ندارم امیدوارم همتون موفق باشید .
ولی قبول کنید تا ما ایرانی ها این چنین با یکدیگر برخورد میکنیم انتظار پیشرفت کشورمون کمی دشوار به نظر میرسه
پکیجی که شما انتخاب کردید در سایتشون پکیج پر بازدید بود؟
لطف میکنید آدرس آن صفحه را بدید ؟
یا حق
SV24.CO
December 9th, 2012, 22:56
کلا بازار و وضعیت اقتصادی خیلی جالب شده ! "مخصوصا" در بازار هاستینگ . متاسفانه خیلی از همکاران خوذمون یه قیمت های عجیب و غریبی میدن که آدم شاخ در میاره . برید تو همین بخش فروش وی پی اس ببینید . قیمت ارز 3 برابر شد! قیمت وی پی اس تغییر نکرد و "حتی در برخی موارد" همکاران قیمت های پایین تر از اون موقع میدن !
خوب این یعنی چی؟ یعنی داره چه اتفاقی میوفته؟ دیگه ادامه نمیدم... !