سلام. یک سایت دات کام میخوام بزنم نسبتا شخصی. میخوام عکس هایی که خودم میگیرم و روی اینترنت پیدا میکنم رو بزارم. بعضی وقتها هم توی سایت راج به اتفاقهای روزمره چیز بنویسم. البته به زبون انگلیسی میخوام بنویسم. مهم نیست برام که سایت مخاطب فارسی داشته باشه یا نه. اسمش میخوام انگلیسی باشه و عدد نداشته باشه. کسی پیشنهادی چیزی نداره؟ لطفا پیشنهادای خیلی آستون رو فقط پی ام بدین تا "لوئس" نشه.
مرسی
gitiserver
December 9th, 2012, 10:25
سلام،
برای اینجور سایت ها اگر اسم، فامیل و یا اسم فامیل خودتونم استفاده کنید مناسبه.
من چند تا سایت ایرانی و خارجی میشناسم که دامنه با اسم و فامیل خودشونه، مخاطب هم داره و محتواش هم وبلاگ شخصیه.
korosh-eghbali
December 9th, 2012, 11:00
day2day
baranblog
December 9th, 2012, 11:43
Pcshared
.K.H.A.
December 9th, 2012, 11:58
Reference Wallpaper (http://newpic.ir)
اين دامنه با سابقه 5 ساله ثبت و قالب نيمه اختصاصي و سئو شده رو ميفروشم
اگه تمايل داشتيد PM بدين
+irtci+
December 9th, 2012, 22:27
آگغ اسمش مهم نیت میتونید از خلاصه یه عبارت استفاده کنی.هم کوتاهه هم ثبتش راحت و ممکنه.
مثل photo from me for evry body =pfmfeb.com
hadi-110
December 9th, 2012, 23:05
سلام،
من چند تا سایت ایرانی و خارجی میشناسم که دامنه با اسم و فامیل خودشونه، مخاطب هم داره و محتواش هم وبلاگ شخصیه.
به نظربنده بهترین پیشنهاد همینه!
Shift
December 10th, 2012, 02:32
سلام،
به نظربنده بهترین پیشنهاد همینه!
ممنونم از تمامی کسانی که پاسخ دادن توی این تایپک. اتفاقا خودم یدونه سایت دات کام به اسم و فامیل خودم دارم. اما فقط یه صفحه داره و با ورد پرس نوشتم comming soon. بهر حال من فکر نمیکردم بشه ازین سایت استفاده ای کرد به جز یک پروفایل از خودم. یعنی میتونم ازین سایت برای عکس/ اتفاقات روزانه/ نظرات/ خاطرات قدیم و جدید/ زندگی شخصی/ عکس های گرفته شده از طبیعت و پورتره ی افراد/ آموزش اسکیت/ دنس/ bbys/ کلیپ و ویدیوهای خودم و دوستام/ ..... اینا رو بزارم توی این سایتی که به اسم و فامیل خودم هست یعنی؟ جواب میده. البته دوباره میگم کل سایت میخوام به زبان انگلیسی باشه (دبیر زبانم) و مخاطبام خارجی باشن و مهم نیست مخاطب ایرانی داشته باشم یا نه.
نظر شخصی خودم اینه که فکر نمیکنم روی سایتی با اسم و فامیل خودم جواب بده. تابلو نیست؟ مثلا چن سال دیگه یه نفر از همکارام یا دوستام یا اقوامم یا ... اسم و فامیلم رو گوگل کنن و سایتم بیاد و بره توش ببینه من خاطرات و سوتی ها و گندکاری ها و فیلم و عکس و ... خرت و پرت های روزانم رو نوشتم. فکر کنم تابلو باشه کمی.
نظر شما چیه؟
Shift
December 10th, 2012, 19:29
ممنونم از تمامی کسانی که پاسخ دادن توی این تایپک. اتفاقا خودم یدونه سایت دات کام به اسم و فامیل خودم دارم. اما فقط یه صفحه داره و با ورد پرس نوشتم comming soon. بهر حال من فکر نمیکردم بشه ازین سایت استفاده ای کرد به جز یک پروفایل از خودم. یعنی میتونم ازین سایت برای عکس/ اتفاقات روزانه/ نظرات/ خاطرات قدیم و جدید/ زندگی شخصی/ عکس های گرفته شده از طبیعت و پورتره ی افراد/ آموزش اسکیت/ دنس/ bbys/ کلیپ و ویدیوهای خودم و دوستام/ ..... اینا رو بزارم توی این سایتی که به اسم و فامیل خودم هست یعنی؟ جواب میده. البته دوباره میگم کل سایت میخوام به زبان انگلیسی باشه (دبیر زبانم) و مخاطبام خارجی باشن و مهم نیست مخاطب ایرانی داشته باشم یا نه.
نظر شخصی خودم اینه که فکر نمیکنم روی سایتی با اسم و فامیل خودم جواب بده. تابلو نیست؟ مثلا چن سال دیگه یه نفر از همکارام یا دوستام یا اقوامم یا ... اسم و فامیلم رو گوگل کنن و سایتم بیاد و بره توش ببینه من خاطرات و سوتی ها و گندکاری ها و فیلم و عکس و ... خرت و پرت های روزانم رو نوشتم. فکر کنم تابلو باشه کمی.
نظر شما چیه؟
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟
gitiserver
December 10th, 2012, 21:43
چه اشکالی داره ببینن؟ مگر خلاف قراره بکنید؟
نظر بنده اینه که اینجور اسم ها خیلی کلاسیک هستن، سایت هایی که خیلی شیک و مرتب هستن و با دامین اسم فامیل هستن از طرف شخصیت خوبی به ذهن می گیرم b-)
Shift
December 10th, 2012, 22:34
چه اشکالی داره ببینن؟ مگر خلاف قراره بکنید؟
نظر بنده اینه که اینجور اسم ها خیلی کلاسیک هستن، سایت هایی که خیلی شیک و مرتب هستن و با دامین اسم فامیل هستن از طرف شخصیت خوبی به ذهن می گیرم b-)
سلام. خیلی ممنون بابت کامنت. خب ببینین، توی همین انجمن ها ازینجا گرفته تا تمامِ "فارِم" ها و انجمن های دیگه. هیچ کسی با اسم و فامیلش یوزر و کاربری نساخته. (همه نه ولی اکثرن) خب اینا که خلاف که نمیخوان بکنن. اما بازم با اسم و فامیل اصلیشون توی اینترنت نیستن. چه برای پست گذاشتن و چه وبلاگ زدن و چه فیس. مثلا 95 درصدِ وبلاگایی که من دیدم (چه ایرانی و چه خارجی) اسم و فامیل نبودن نام وبلاگشون. بنظرم تابلو هست بازم.
اگر کسی بتونه جواب قاطعانه ای بمن بده ممنون میشم.
Shift
December 10th, 2012, 23:39
؟؟؟؟؟؟
gitiserver
December 10th, 2012, 23:51
اولا داستانه انجمن با سایت شخصی فرق می کنه، مثلا در این سایت خیلیا (مثل خود من) از اسم سایت برای نام کاربری استفاده کردند که یه دلیلش می تونه تبلیغ سایت باشه.
یکی دیگه از دلایلی که افراد از اسم مستعار استفاده می کنن اینه که دوس دارن با اون اسم روحیات و شخصیت خودشون یا روحیات و شخص مورد علاقشون رو معرفی کنن.
در وبلاگ ها چون معمولا رویه موضوع خاصی پست ایجاد می کنن ، معمولا از اسمی هم معنی با محتوای وبلاگ استفاده می کنند.
در شبکه های اجتماعی عموما افراد از اسم و فامی حقیقی استفاده می کنند. (ما که اینطوری دیدیم)
اما وقتی قرار یه سایت رسمی باشه که با موضوعات مختلف پست روش قرار می گیره و این پست ها دست نوشته و شخصی هستن، یک اسم عمومی برای سایت میشه انتخاب بشه اما به نظر من اگر از اسم و فامیل نویسنده باشه زیبا تره، البته سایر دوستان هم هستن و می تئنن بهتر از من راهنمایی کنن.