PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا تا یک هاستینگی به یه دیتاسنتر میره همه مدیرا انتقال میدن (xlhost.com)

m2n
December 8th, 2012, 19:13
برای سئوال شده تا چند وقت پیش 90 درصد هاستینگ ها رو هتزنر بودن الان همه رفتن رو xlhost.com (http://bgp.he.net/dns/f1.64.be.static.xlhost.com) چرا اینطوری شده یعنی تو ایران یکی بره رو یه دیتاسنتر همه اسباب کشی می کنن رو اون دیتاسنتر دلیلش چیه؟ :39:
یه زمانی هم درست رو لیزوب اینطوری شد الان فکر کنم تعداد میزبانی کنندگان رو لیزوب کمتر 10 هاستیننگ باشه :39:

ServerDL.com
December 8th, 2012, 19:19
واللا تا جایی که ما می دونیم هنوز خیلی ها رو هتزنر هستند
خدمات هتزنر براشون خوبه قیمت هم بسیار مقبول !
حالا 1-2 نفر رفتند دلیل نمیشه بگیم همه رفتند اونور ...
بعضی ها سهل انگاری خودشون بوده که پا رو دم هتزنر گذاشتند
اگر آدم آسته بره آسته بیاد مشکل پیش نخواهد آمد هرگز .
ا ما تقریبا یکسالی میشه داریم با هتزنر کار می کنیم .
بدون مشکلیم تا 99%
خیلی ها رو هم مشناسم که خیلی قبل تر از ما بودند و هستند .
هتزنر انتخاب خوبی است اگر خودت مشتقیم خرید کنی !
موفق باشند دوستان

البته من به نظر سایرین احترام می زارم ولی نظر من این است .

m2n
December 8th, 2012, 19:37
ممنون از پاسخ شما الان حدود 20 تا هاستینگ چک کردم که قبلا رو هتزنر بودن و الان رفتن xlhost اونم درست هاستینگ هایی هستن که چند سالی رو هتزنر بودن الان چی شده که کوچ کردن هتزنر کیفیتش اومده پائین یا xlhost خدمات بهتری ارایه میده؟در صورتی که xlhost پینگ مناسبی به ایران نداره :39:

mohsen1
December 8th, 2012, 19:41
1- مدیر ایرانی الاصل - نتیجه : تضمین عدم تحریم
2- محاسبه قیمت دلار پایین تر نرخ رایج بازار - نتیجه : هزینه کمتر
3- تخفیف قابل توجه در صورت داشتن بیش از یک سرور - نتیجه : هزینه کمتر تر :d
4- کیفیت قابل قبول
و ...

m2n
December 8th, 2012, 19:44
خب پینگ به ایران دیگه معنی نداره یعنی فراموش شده (یادش بخیر یه زمانی همه دنبال آلمان،هلند بودن واسه پینگ کم)

m3hdi
December 8th, 2012, 19:56
به زودی شاهد کوچ بعدی هم باشید ...
کلا ایرانی جماعت هرجا ارزون بدن همون جاست (البته محدودیت آی پی هم نداشته باشه تا 60 تا :) )

hasun
December 8th, 2012, 20:00
نتیجه تجربه شخصی من اینه که کیفیت هاستینگ آمریکایی خیلی بالاتر و بهتر از سرویس های آلمان و هلنده .
و البته xlhost هم مدیرش ایرانیه و همچنین با بعضی از مشتری های قدیمی دلار نرخ پایین حساب میکنه و مهمتر از اون حساب بانک سامان داره برای پرداخت مالی .
کیفیت پورت 100 که میده هم خیلی خوبه . من ازشون سرویس دارم .

m2n
December 8th, 2012, 21:12
اگر اشتباه نکنم اولین گیت فا بود که رو xlhost سرور داشت بعد آقای کمانگر رفتن رو xlhost (البته این آمار شخصی بنده هست) بعد الان دیگه همه دارن کوچ می کنن شایدم این حرف دوستمون

به زودی شاهد کوچ بعدی هم باشید ...

واقعا واقعیت داره.البته ارزون بودن شاید 10 درصد باشه ولی اعتقاد بنده این هست که ایرانی هستیم و خدا کنه که با افزایش کاربران کیفیت xlhost هم مثل هتزنر افت نداشته باشه.

m3hdi
December 8th, 2012, 21:32
دیتاسنتر xlhost رو نه تایید و نه رد می کنم
در بعضی موارد که ارزونیش باعث شده کاربران ایرانی بهش توجه کنند و مورد بعدی هم به نظر من نداشتن محدودیت ارئه آی پی
نکته ای که اهمیت داره اینه که این دیتاسنتر در آمریکا قرار داره مدیر و خود شرکت باید تابع قوانین آمریکا باشند و اونجا ایران نیست که با چند روش بشه دور زد و کسی خبر دار نشه . به هرحال توصیه من اینه بکاپ فراموش نشه هیچ بعید نیست ایشون رو تحت فشار قرار بدن و ایشون هم مجبور باشه سرورها رو مسدود کنه
نکته بعدی این هست که جالبه بدونید 2 سال پیش که بنده با این دیتاسنتر کار میکردم پشتیبانی 24 ساعته ای وجودنداشت و از پایان روز جمعه تا شروع روز کاری دوشنبه بخش پشتیبانی هم مثل بخش فروش تعطیل بود البته الان رو خبر ندارم

shahab-f
December 8th, 2012, 21:39
البته اینطور که شما میگی نیست !
ولی خب خیلی هارو هتزنر اذیت داره میکنه نمونش خود ما ما هم مجبور شدیم انتقال بدیم xlhost کارمنداش خیلی با وجداتر از این هتزنرند - رفتیم رو xlhost پینگ بالارو به امنیت اطلاعاتمون ترجیح دادیم :d

habiballahafg
December 8th, 2012, 21:58
xlhost مدیرش ایرنی است و تحریم ها تا حدودی نیست
ولی دلیل دیگه این که xlhost شبکه و آپ تایم قوی داره که دیتا سنتری کمتر پیدا میشه که مثل xlhost باشه
همچنین قیمت مناسب داره

gitiserver
December 9th, 2012, 00:11
والا با اذیت هایی که جدیدا هتزنر می کنه به نظرم خودش شرایط کوچ رو فراهم کرده، حالا چه جایی بهتر از xlhost؟!
ما هم تصمیم داریم از اینجا برای هاستینگ سرویس بگیریم.

shahab-f
December 9th, 2012, 00:21
xlhost مدیرش ایرنی است و تحریم ها تا حدودی نیست
ولی دلیل دیگه این که xlhost شبکه و آپ تایم قوی داره که دیتا سنتری کمتر پیدا میشه که مثل xlhost باشه
همچنین قیمت مناسب داره

تحریم که اینطوری هم نیست که نباشه ولی خب مثل جاهای دیگه سریع سرور رو فرمت نمیکنند حداقل میزارند بک اپاتو ببری