PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار

parsspace
December 8th, 2012, 14:35
با سلام
در این تاپیک سرویس های سایت هاست وارز به نشانی اینترنتی www.hostwz.com‌ ارائه میگردد.
همچنین قوانین ارائه این سرویس ها و اطلاع رسانی در رابطه با آنها انجام میپذیرد.

---------------------------
قوانین عمومی ارائه سرویس ها :

۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه. در خارج از این ساعات در موارد اضطراری موارد پیگیری میگردد.
۲ - تمامی خدمات پشتیبانی اعم از نصب مجدد ویندوز. نصب نرم افزار. بک آپ گیری. درخواست بک آپ و ... شامل هزینه میباشد.
۳ - در خواست ری استارت از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین و تیکت قابل ارسال است. این عمل در صورتی که از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین صورت بگیرد به صورت آنی و در صورت ارسال ازطریق تیکت از ۵ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. شما میتوانید جهت انجام عملیات ری استارت از طریق تیکت درخواست پنل ریبوت نمایید.
۴ - سفارش ها از طریق سایت قابل ارسال خواهد بود. انجام سفارشات پس از ارسال از ۲۰ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. ( بر حسب شرایط ویژه ممکن است بیشتر طول بکشد ). سپس مشخصات وی پی اس شما از طریق پیام در سایت برای شما ارسال خواهد شد. پس از اولین ورود به وی پی اس خود لطفا نسبت به تغییر رمز عبور اقدام نمایید. در غیر این صورت و در صورت لو رفتن رمز وی پی اس شما مسئولیت آن به عهده مشتری خواهد بود.
۵ - پشتیبانی تنها از طریق تیکت. ایمیل و سرویس پشتیبانی آنلاین انجام خواهد شد. موارد درخواست شده در بخش پشتیبانی آنلاین به صورت هم زمان انجام خواهد گرفت و موارد مطرح شده در تیکت ممکن است تا ۲۴ ساعت طول بکشد.
۶ - از هرگونه ارائه وی پی اس جهت تست معذوریم. در صورت عدم رضایت تا ۱ روز درخواست مورد قبول و وجه مربوطه با کسر کارمزد بانک عودت داده خواهد شد
۷ - در صورت دریافت ابیوز ارسال اسپم برای بار اول هشدار و در صورت تکرار از سرور اخراج میشوید. در صورت دریافت ابیوز تورنت و یا نت اسکن بدون هشدار سرویس شما منقضی خواهد شد.
۸ - در صورت اخراج از سرور هیچ گونه وجهی باز پس داده نخواهد شد و بر حسب شرایط بک آپ انجمن شما در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
9 - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. در غیر این صورت موجب اخراج و عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.

این قوانین ممکن است بر حسب شرایط تغییر نماید. هرگونه تغییر در قوانین از طریق اصلاح این پست انجام میپذیرد.

pakradm
December 8th, 2012, 14:44
امکان تست وجود دارد؟
لطفا آیپی جهت تست پینگ ارائه فرمایید

متشکرم

parsspace
December 8th, 2012, 14:53
امکان تست وجود دارد؟
لطفا آیپی جهت تست پینگ ارائه فرمایید

متشکرم

بلی لطفا از طریق یاهو تماس بگیرید

s98
December 8th, 2012, 16:22
هاست وارز 100000% تایید می شود.

ایشون از دوستان خوب و مورد اعتماد ما هستن

parsspace
December 8th, 2012, 18:25
هاست وارز 100000% تایید می شود.

ایشون از دوستان خوب و مورد اعتماد ما هستن

مرسی شما لطف دارید

kingxerxes
December 8th, 2012, 21:40
سی پی بو رم 2 چقدر هست؟بیشتر رم 2 میدید؟یاکمتر

Azad Web
December 8th, 2012, 23:49
سلام
یک وی پی اس با رم 1 یا 2
ترافیک زیاد مهم نیست بیشتر شخصیه
مقداری فضای ssd جهت نصب ویندوز و حدود 80 گیگ هارد ساتا
پورت 1 اشتراکی یا 100 اختصاصی
چند میزنین برامون؟
سرعت دانلود و آپلود در حالت اوج شلوغی سرور چنده حدوداً؟

ehsan_296
December 9th, 2012, 01:36
سعید جان تایید میشن 120٪

می خوامت . اولیش رو برام من زدن :x

parsspace
December 9th, 2012, 03:03
سی پی بو رم 2 چقدر هست؟بیشتر رم 2 میدید؟یاکمتر

با توجه به اینکه اکثر یوزر ها استفاده خواص دارن از سرور که بر روی سی پی یو فشاری نداره برای همین به این نتیجه رسیدیم که بهتره به هر یوزر ۲ کور اختصاص بدیم که به صورت شیر هست. سی پی یو هم محدود نمیشه مگر اینکه یوزری بخواد خیلی از منابع استفاده کنه. این استراتژی رو سرور آلمان جواب داد برای همین بر روی سرور فرانسه هم همین استراتژی را دنبال خواهیم کرد.

پکیج ها قابل تغییر نیستند ولی میتونید ۲ وی پی اس سفارش بدین ولی درخواست بدین که در قالب ۱ وی پی اس بهتون تحویل داده بشه.

parsspace
December 9th, 2012, 03:07
سلام
یک وی پی اس با رم 1 یا 2
ترافیک زیاد مهم نیست بیشتر شخصیه
مقداری فضای ssd جهت نصب ویندوز و حدود 80 گیگ هارد ساتا
پورت 1 اشتراکی یا 100 اختصاصی
چند میزنین برامون؟
سرعت دانلود و آپلود در حالت اوج شلوغی سرور چنده حدوداً؟

فقط رم ۲ ارائه میشه. چون نمیخوایم سرور شلوغ شه. ( پایبندی به شعار هاست وارز : کیفیت بالا با قیمت پایین )
با توجه به محدودیت در هارد اس اس دی در سرویس های دارای این قابلیت سیستم عامل بر روی هارد اس اس دی نصب و از هارد ساتا جهت فایل هاستینگ فضایی برای شما در نظر گرفته خواهد شد. (فضای مربوط به سیستم عامل محاسبه نخواهد شد)
پورت سرور ۲ هست.
قیمت ها در سایت hostwz.com‌ موجود میباشد.
هنوز وی پی اسی بر روی سرور ایجاد نشده. از فردا سفارش ها انجام میشن.

parsspace
December 9th, 2012, 03:09
سعید جان تایید میشن 120٪

می خوامت . اولیش رو برام من زدن :x

قربونت هرکاری کردیم وظیفه بوده

Woshka
December 9th, 2012, 04:29
SSD مخفف Solid Stade Drive
HD مخفف Hard Disk
هارد یک چیز دیگس اس اس دی هی کی چیز دیگس
مثل این میمونه بهگی مادربورد رمی
یا هادر رمی
بنابراین هارد ssd غلط است

ehsan_296
December 9th, 2012, 13:39
قربونت هرکاری کردیم وظیفه بوده

آقایی شما . سرور آلمان تموم شد؟

parsspace
December 9th, 2012, 13:40
SSD مخفف Solid Stade Drive
HD مخفف Hard Disk
هارد یک چیز دیگس اس اس دی هی کی چیز دیگس
مثل این میمونه بهگی مادربورد رمی
یا هادر رمی
بنابراین هارد ssd غلط است

از تذکر شما متشکرم
ولی اگه دقت کنید خود سایت های دیتاسنتر هم ssd رو نوعی hard disk میدونن

10196

fanix
December 9th, 2012, 15:01
سلام
از بین سرور هاتون کدوم کشور رو برای هاست دانلود پیشنهاد میکنید؟
موفق باشید

parsspace
December 9th, 2012, 15:40
آقایی شما . سرور آلمان تموم شد؟

۱ اسلات خالی مونده

Mohsen6558
December 9th, 2012, 16:06
سلام
دوست عزیز نیازمند سرور مجازی ویندوز با یک گیگ رم و دویست گیگ هارد و ترافیک نا محدود (ده تا بیست ترابایت در ماه ترافیک احتمالا روش باشه)

ثبات آی پی خیلی مهمه

می تونم از سرور شما استفاده کنم؟

ehsan_296
December 9th, 2012, 17:06
سلام
دوست عزیز نیازمند سرور مجازی ویندوز با یک گیگ رم و دویست گیگ هارد و ترافیک نا محدود (ده تا بیست ترابایت در ماه ترافیک احتمالا روش باشه)

ثبات آی پی خیلی مهمه

اگه به اول تاپیک دقت می کردم فقط با رم 2 سرورها واگذار میشه . کیفیت عالی قیمت پایین . پایین ترین قیمت افر در سایت هستش .

فعلا 2 سرور ازشون دارم . کیفیت عالی - پشتیبانی قوی -

parsspace
December 9th, 2012, 19:33
سلام
از بین سرور هاتون کدوم کشور رو برای هاست دانلود پیشنهاد میکنید؟
موفق باشید

فرانسه بهتره

parsspace
December 9th, 2012, 19:34
سلام

ثبات آی پی خیلی مهمه

رم فقط ۲ گیگ داریم
مشکلی از لحاظ پهنای باند وجود نداره
به علت حجم بالای هارد بهتون تخفیف هم میدیم/

Mohsen6558
December 9th, 2012, 22:36
رم فقط ۲ گیگ داریم
مشکلی از لحاظ پهنای باند وجود نداره
به علت حجم بالای هارد بهتون تخفیف هم میدیم/

سلام قیمت رو بفرمایین لطفا

mohamad62
December 9th, 2012, 22:38
تو سایت نوشتین رم = ۲ گیگ - اشتراکی ، یعنی چی ؟

parsspace
December 9th, 2012, 23:25
سلام قیمت رو بفرمایین لطفا

هزینه ها تو سایت هستند
اگه اطلاعات بیشتری میخواید از طریق یاهو تماس بگیرید

parsspace
December 9th, 2012, 23:27
تو سایت نوشتین رم = ۲ گیگ - اشتراکی ، یعنی چی ؟

یعنی رم بین افراد شیر هست. همون حالتی که از همه وی پی اس میخرید.

parsspace
December 10th, 2012, 01:34
۲ آی پی در سرور آلمان باز شد دوستانی که از سرور آلمان وی پی اس میخواستند لطفا سفارشاشون رو ارسال کنن

mohamad62
December 10th, 2012, 08:13
یعنی رم بین افراد شیر هست. همون حالتی که از همه وی پی اس میخرید. یعنی 2 گیگ بین افراد Share میشه ؟ من از جاهای دیگه میخرم ، میگن رم 2 گیگ کاملا اختصاصی

parsspace
December 10th, 2012, 09:46
یعنی 2 گیگ بین افراد Share میشه ؟ من از جاهای دیگه میخرم ، میگن رم 2 گیگ کاملا اختصاصی

خیر اکثر جاها شیر میدن
البته رم شیر و اختصاصی تفاوتی نداره اگر اور سل نشه

mohamad62
December 10th, 2012, 10:01
خوب وقتی Share بشه یعنی اورسل شده دیگه

parsspace
December 10th, 2012, 10:16
خوب وقتی Share بشه یعنی اورسل شده دیگه

خیر
موقع ساخت وی پی اس میتونید تنظیم کنید که مقدار رمی که به وی پی اس میدین رزرو بشه یا نه
اگه رزرو بشه تو هر شرایطی اونقدر رم در اختیار شما هست چون از قبل رزرو شده ولی اگه رزرو نشه وی او ویر تا اون حد رمی که به وی پی اس شما اختصاص داده شده اگه موجود داشته باشه اختصاص میده.
کلا تفاوت اینا وقتی هست که سرور شلوغ میشه و الی در حالت عادی تفاوت خاصی ندارند. حالا اگه اور سل نشه هیچوقت رم سرور اونقدری پر نخواهد شد که به شما کمتر از مقدار تایین شده منابع اختصاص داده بشه

Teranom
December 10th, 2012, 12:19
سلام گفتید رو آلمان آزاد دارید، کچاست تو هتزنر؟ سرعت هارد چطوره؟؟ چون همه اکثرا اینجا اوورسل میکنند، سرعت میاد پایین. با تورنت برای مصرف شخصی مشکل که ندارید؟

parsspace
December 10th, 2012, 12:28
سلام بله هتزنر هست.
خیر اورسل نیست. فکر نکنم دیگه کسی بتونه تو هتزنر اورسل کنه.
تورنت ممنوع هست

Teranom
December 10th, 2012, 13:09
من تورنت استفاده شخصی میخواستم و سید نداره. قبلا همونجا داشته ام. باز اگه میتونستید بگید.

mohamad62
December 10th, 2012, 13:13
موقع ساخت وی پی اس میتونید تنظیم کنید که مقدار رمی که به وی پی اس میدین رزرو بشه یا نه
اگه رزرو بشه تو هر شرایطی اونقدر رم در اختیار شما هست چون از قبل رزرو شده ولی اگه رزرو نشه وی او ویر تا اون حد رمی که به وی پی اس شما اختصاص داده شده اگه موجود داشته باشه اختصاص میده.
کلا تفاوت اینا وقتی هست که سرور شلوغ میشه و الی در حالت عادی تفاوت خاصی ندارند. حالا اگه اور سل نشه هیچوقت رم سرور اونقدری پر نخواهد شد که به شما کمتر از مقدار تایین شده منابع اختصاص داده بشه 10بار این پست رو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم ، اگه رزرو شده باشه پس اختصاصیه ، اگه اشتراکی باشه پس اورسله
فرض کنید یه سرور 10g داریم ، شما چندتا vps یک گیگ رو ، رو این سرور راه میندازید ؟

Teranom
December 10th, 2012, 13:32
10بار این پست رو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم ، اگه رزرو شده باشه پس اختصاصیه ، اگه اشتراکی باشه پس اورسله
فرض کنید یه سرور 10g داریم ، شما چندتا vps یک گیگ رو ، رو این سرور راه میندازید ؟

مطمئنا با این قیمتهایی که اینجا میدن همه باید اوورسلی که شما میگید رو انجام بدند، ولی دو مدل اوورسل داریم: یکی اینکه کاربرا خیلی کمتر معمولا استفاده میکنند، و هیچ مشکلی در نهایت ایجاد نمیشه، یعنی مثلا با ضریب 1.5 تا 2 میفروشند.
مدل دوم اینه که خیلیها متاسفانه انجام میدند، چندین برابر بیشتر میفروشند و به سرور فشار میاد و سرعت کلی پایین میاد. معمولا ضریب بالای 3 است.

اینجور که سوال منو هم جواب دادند، تصورم اینه که ایشون سرعت vps رو در حد معقول ارائه میکنند. یعنی ضریب بالا نمیگیرند که سرور به مشکل بخوره.

parsspace
December 10th, 2012, 15:13
10بار این پست رو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم ، اگه رزرو شده باشه پس اختصاصیه ، اگه اشتراکی باشه پس اورسله
دوست عزیز شما دارید تاپیک بنده رو خراب میکنید. من جواب سوال شمارو میتونم بدم ولی اینجا تاپیک فروشه نه آموزش. اگه نیاز به اطلاعات بیشتری دارید از طریق یاهو با بنده تماس بگیرید

parsspace
December 10th, 2012, 15:19
مطمئنا با این قیمتهایی که اینجا میدن همه باید اوورسلی که شما میگید رو انجام بدند، ولی دو مدل اوورسل داریم: یکی اینکه کاربرا خیلی کمتر معمولا استفاده میکنند، و هیچ مشکلی در نهایت ایجاد نمیشه، یعنی مثلا با ضریب 1.5 تا 2 میفروشند.
مدل دوم اینه که خیلیها متاسفانه انجام میدند، چندین برابر بیشتر میفروشند و به سرور فشار میاد و سرعت کلی پایین میاد. معمولا ضریب بالای 3 است.

اینجور که سوال منو هم جواب دادند، تصورم اینه که ایشون سرعت vps رو در حد معقول ارائه میکنند. یعنی ضریب بالا نمیگیرند که سرور به مشکل بخوره.

بله درسته منظور منم در جواب سوال دوستمون همین بود.
همه در مورد اور سل تصور غلطی دارن. اگر در اورسل یک سری قواعد رعایت بشه و موجب کاهش کیفیت نشه میتونه نتایج مثبتی هم داشته باشه که یکی از اونا کاهش قیمت هست. در صورتی که یک سرور رو بدون اورسل بخواهیم بفروشیم مجبوریم برای هر وی پی اس ۵۱۲ مگابایتی ماهیانه مبلغ ۲۰ تا ۲۵ هزار تومن دریافت کنیم. ولی با اور سل کردن هزینه وی پی اس به ۱۰ هزار تومن کاهش پیدا میکنه. البته اگه اورسل با ضریب بالا انجام بشه موجب کاهش کیفیت میشه که بحثش جداست.

جدای از این موارد گروه ما فعلا به فکر کسب سود بالا نیست و برای ورود به این بازار و رقابت با بقیه دوستان حتی بخشی از هزینه سرور توسط خود ما پرداخت میشه و مجموع مبالغ دریافتی کمتر از هزینه خود سرور هست.

parsspace
December 10th, 2012, 15:22
من تورنت استفاده شخصی میخواستم و سید نداره. قبلا همونجا داشته ام. باز اگه میتونستید بگید.

به جهت جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است برای سرور پیش بیاد در صورت اخطار از طرف دیتا سنتر ما یک بار اخطار میدهیم و دفعه بعد سرویس رو ترمینیت میکنیم.
اگه مسئولیت استفاده از تورنت رو به عهده میگیرید میتونم بهتون سرویس بدم. فقط ۱ آی پی با رم ۲ گیگ باقی مونده.

saeidz
December 10th, 2012, 16:15
کارشون حرف نداره
کیفیت سرور و برخورد و پشتیبانی عالی هستش

ehsan_296
December 11th, 2012, 00:47
منتظر سرور از انگلیس هم هستیم :دی

kingxerxes
December 11th, 2012, 05:06
من سرور گرفتم خوبه
از نظر پیشتیبانی شب ها هم هستن که عالیه

parsspace
December 11th, 2012, 15:50
منتظر سرور از انگلیس هم هستیم :دی

انشاالله سرور جدید از انگلیس هست

Teranom
December 11th, 2012, 16:58
من یک سرور ازشون تو آلمان گرفتم، بر عکس سرورهای افتضاح penoil که قبلا اینجا ازشون گرفته بودم، مال ایشون فعلا کاملا مورد قبوله و قیمت مناسب.
سرعت هم فعلا خیلی خوبه. چه هارد چه دانلود.

parsspace
December 11th, 2012, 17:08
من سرور گرفتم خوبه
از نظر پیشتیبانی شب ها هم هستن که عالیه

خواهش میکنم شما لطف دارید
امیدوارم همیشه از سرویس های ما راضی باشید

parsspace
December 11th, 2012, 17:09
من یک سرور ازشون تو آلمان گرفتم، بر عکس سرورهای افتضاح penoil که قبلا اینجا ازشون گرفته بودم، مال ایشون فعلا کاملا مورد قبوله و قیمت مناسب.
سرعت هم فعلا خیلی خوبه. چه هارد چه دانلود.

خواهش میکنم. به علت مشکلی هم که در زمینه ارسال اطلاعات پیش اومد بی نهایت عذر میخوام.

parsspace
December 11th, 2012, 17:14
به درخواست دوستان سرویس های ۱ گیگ و ۳ گیگ فرانسه نیز اضافه شد
سرور آلمان فعلا پر هست. دوستانی که تقاضای سرور آلمان با رم بیشتر از ۱ گیگ دارن با بنده از طریق یاهو در تماس باشند

parsspace
December 12th, 2012, 20:40
تمام سفارش ها انجام شد. منتظر سفارشات جدید دوستان هستیم

Mohsen6558
December 13th, 2012, 00:25
سلام دوست عزیز
سایت رو چک کردم قیمتی برای درخواستم پیدا نکردم:
یه سرور می خوام با یه گیگ رم که دویست گیگ هارد داشته باشه
هارد سرعت بالا لازمه چون این دویست گیگ در ماه 20 ترابایت دانلود ازشون می شه
می شه برای این قیمت بدین؟

homo
December 13th, 2012, 10:55
سلام این قیمت ها که با تخفیفه برای یه ماهه یا برای بقیه ماهها هم هست

parsspace
December 15th, 2012, 15:11
سلام این قیمت ها که با تخفیفه برای یه ماهه یا برای بقیه ماهها هم هست

تخفیف فعلا پا برجاست تا سرور پر شه بعد یواش یواش قمیت ها افزایش پیدا میکنه و در هر ماه حداکثر ۵۰۰۰ تومان افزایش داریم. البته مکنه هیچ وقت تخفیف ها کاملا حذف نشه چون باید تو بازار با بقیه رقابت کنیم. سرور آلمان که فعلا چند وقته با تخفیف ثابت داره ارائه میشه.

parsspace
December 15th, 2012, 17:34
سلام دوست عزیز
سایت رو چک کردم قیمتی برای درخواستم پیدا نکردم:
یه سرور می خوام با یه گیگ رم که دویست گیگ هارد داشته باشه
هارد سرعت بالا لازمه چون این دویست گیگ در ماه 20 ترابایت دانلود ازشون می شه
می شه برای این قیمت بدین؟

لطفا با آی دی بنده در تماس باشید

djamir
December 15th, 2012, 19:07
ببخشید سرور 2012 هم نصب می کنید

parsspace
December 15th, 2012, 21:04
خیر ۲۰۰۳ فقط نصب میکنیم

djamir
December 16th, 2012, 12:29
خیر ۲۰۰۳ فقط نصب میکنیمچرا من به 2012 نیاز دارم

behzadwow
December 16th, 2012, 14:27
mishe ip test bara alman va france bedin?

parsspace
December 17th, 2012, 02:15
با آی دی بنده تماس بگیرید جهت آی پی تست.

Teranom
December 17th, 2012, 09:03
من از ایشون چند روز پیش سرویس گرفتم، و با اینکه فقط 2003 داشتند، برای من windows 2008 r2 نصب کردند که من خودم بتونم اکتیوش کنم. تا به حال هم هیچ مشکلی روی هارد یا سرعت cpu نداشتم. کاملا برعکس سرورهای تاپیک همسایه PENOIL

parsspace
December 18th, 2012, 03:18
من از ایشون چند روز پیش سرویس گرفتم، و با اینکه فقط 2003 داشتند، برای من windows 2008 r2 نصب کردند که من خودم بتونم اکتیوش کنم. تا به حال هم هیچ مشکلی روی هارد یا سرعت cpu نداشتم. کاملا برعکس سرورهای تاپیک همسایه PENOIL

خواهش میکنم لطف دارید.

دوستانی که ساعت ۵ ۶ عصر به بعد سفارش میدن سفارشاشون ساعت ۱۲ شب به بعد تحویل داده میشه. لطفا گلایه مند نباشند .

ffaariidd
December 18th, 2012, 10:54
سلام

این پلن 15000 تومانی با رم 2 گیگ رو من توی سایتتون پیدا نکردم.

اگه میشه ip تست برای پینگ رو برای من پ.خ کنید.

parsspace
December 18th, 2012, 14:57
پلن ها یکم تغییر کردن ولی هنوز پلن ۱۵ تومنی داریم سری b‌و c‌فرانسه
با آی دی بنده تماس بگیرید جهت آی پی تست

parsspace
December 20th, 2012, 15:08
ویرایش شد

behzadwow
December 20th, 2012, 16:31
هاست وارز 100% تایید می شود.

از پشتیبانی، کیفیت، و امنیت بالا برخوردار می باشد
پیشنهاد من به شما هاست وارز می باشد
موفق باشید.

ms121ir
December 21st, 2012, 18:30
سلام ، رح 2 گیگ آلمان یا فرانسه یا هلند موجود هست ؟ اوور نمیشه ؟

parsspace
December 22nd, 2012, 07:36
کلا ۳ تا سرور موجود هست. ۱ آلمان و ۲ فرانسه

ehsanembo
December 22nd, 2012, 20:46
یک سرور سفارش داده شد ... زود تحویل دادن ... اما سرور یک مشکل داشت ، تیکت دادم هنوز پاسخ ندادن ...
یک موضوع دیگه اینکه فکر کنم ارسال ایمیل سایتشون دچار مشکل شده ، هیچ ایمیلی برای بنده ارسال نشد ...

امیدوارم همانطور که دوستان تایید کردن کیفیت سرور ها و پشتیبانی مناسب باشه ...

behzadwow
December 22nd, 2012, 20:50
چه مشکلی دارین؟

iFire
December 23rd, 2012, 11:46
موجودی دارین؟
الان سفارش بدیم کی تحوید میدید؟
سنت او اس ۶.۲ یا ۶.۳ نصب می کنین؟
با تشکر از زحمات شما

rezasniper2012
December 23rd, 2012, 12:10
دیگه نمیشه سفارش داد ؟! مشکل چیه

Ahura
December 23rd, 2012, 15:47
منم یک سرور از آلمان سفارش دادم
زود تحویل دادند
اما سرورشون مشکل داشت
از دیروز صبح قرار بوده مشکل من رو حال کنند
اما هنوز هیچ اقدامی نکردند که هیچ
جوابگوی تیکت هم نیستند !

ممنون میشم حداقل اینجا پاسخگو باشند !

kalak888
December 24th, 2012, 11:57
منم یک سرور از آلمان سفارش دادم
زود تحویل دادند
اما سرورشون مشکل داشت
از دیروز صبح قرار بوده مشکل من رو حال کنند
اما هنوز هیچ اقدامی نکردند که هیچ
جوابگوی تیکت هم نیستند !
ممنون میشم حداقل اینجا پاسخگو باشند !
من هم تاييد مي كنم!!
پشتيبانيشون افتضاحه...
اخيرا هم اصلا نه جواب چت ميدت و نه جواب تيكت...
فردا پس فردا هم احتمالا سايت رو جمع مي كنن و مابمونيم سر بي كلاه!!

rezasniper2012
December 24th, 2012, 12:58
شانس آوردم سفارش ندادم !!!!!!!!

Ahura
December 24th, 2012, 23:19
درود و سلام
من از مدیران خواهش می کنم به این موضوع رسیدگی کنند تا اشخاصی امسال ایشون بقیه همکاران رو زیر سوال نبرند !
متاسفانه بنابر محدودیت هایی که انجمن اعمال شده امکان شکایت در انجمن انتقادات برای بنده مقدور نیست
برای همین اینجا اعلام می کنم

من 3 روزه از ایشون سرور گرفتم
2 روز طول کشید که برای من سیستم عامل عوض کنند (سیستم عاملی که اول نصب کرده بودند بصورت خام نبود و مشکل داشت )
بعد این 2 روز سرور برای من 3 ساعت کار کرد و الان مشکل خورده و بالا نمیاد
با پشتیبانی تماس میگیرم جوابگو نیستند
با سیستم چت سایتشون صحبت کردم
طبق عکس زیر جواب بنده رو دادند در کمال بی احترامی

10468
10469

واقعاً انتظار میره مسئولین پیگیری کنند
ارادتمند

ehsan_296
December 24th, 2012, 23:40
من چند وقته با ایشون کار می کنم و راضی هستم ازشون .

شاید واقعا مشکل داشته باشن . یه خورده تحمل کنید بد نیست

Ahura
December 24th, 2012, 23:48
من چند وقته با ایشون کار می کنم و راضی هستم ازشون .

شاید واقعا مشکل داشته باشن . یه خورده تحمل کنید بد نیست

خیلی محترمانه می تونستند بگن مشکل دارم
تو این کار همه به مشکل می خورند
ایشون نفر اول و آخر نخواهد بود
اما این مدل صحبت کردن درست نیست
مشکل اصلی اینجاست

باید جوابگوی مشتریشون باشند
نه ... ! !

kingxerxes
December 25th, 2012, 00:56
دوست عزیز من الان 6 وی پی اس از ایشون داشتم و مشکلی نداره ساپورتشون نمیدونم چه اتفاقی پیش امده که 2 روز هست جواب من را ندادن سوالی داشتم اما 100% به زودی مشکل حل میشه
کمی صبور باشید

parsspace
December 25th, 2012, 01:03
با سلام
در مورد ثبت سفارش جدید متاسفانه آی پی هامون تموم شده و امکان ثبت سفارش جدید فعلا مقدور نیست.
در مورد پاسخ دادن به تیکت متاسفانه مسافرت فوری پیش اومد. البته سرویس ها چک میشدن که مشکل نداشته باشند ولی تیکت هارو نمیتونستم پاسخ بدم.
در مورد جناب اهورا هم با این کاراتون به اعتبار ما نمیتونید ضربه بزنید خیلی ها تو همین تاپیک نظرشون رو در مورد سرویس های ما گفتن.
با توجه به عدم رضایت شما سرویس شما ترمینت میشه شما هم لطفا شماره حسابتون رو تیکت کنید پولتون به حسابتون برگرده. بک آپ سرویستون هم در اختیارتون قرار داده میشه که آسیبی به اطلاعاتتون نرسه.
اگر شخص دیگری هم از سرویس ما ناراضی هست میتونه درخواست بازگشت وجه بکنه.

Ahura
December 25th, 2012, 07:56
در مورد جناب اهورا هم با این کاراتون به اعتبار ما نمیتونید ضربه بزنید خیلی ها تو همین تاپیک نظرشون رو در مورد سرویس های ما گفتن.
با توجه به عدم رضایت شما سرویس شما ترمینت میشه شما هم لطفا شماره حسابتون رو تیکت کنید پولتون به حسابتون برگرده. بک آپ سرویستون هم در اختیارتون قرار داده میشه که آسیبی به اطلاعاتتون نرسه.

دوست عزیز
من 3 روزه سرور گرفتم و هیچ استفاده ای نکردم
مریض هم نیستم بخوام به اعتبار کسی ضربه بزنم !
وقتی پشتیبانی شما اینطور جواب من رو می ده
شما انتظار دیگه ای دارید ؟

ehsan_296
December 25th, 2012, 11:06
دوست عزیز
من 3 روزه سرور گرفتم و هیچ استفاده ای نکردم
مریض هم نیستم بخوام به اعتبار کسی ضربه بزنم !
وقتی پشتیبانی شما اینطور جواب من رو می ده
شما انتظار دیگه ای دارید ؟

اخوی یه همچین عکسی نمی تونه سند محکمی باشه برای اثبات ادعا . دارم می گم من جز اولین نفرهایی بودم که با سعید جان کار می کنه
نباید به همین راحتی بیای اینجا و اینطوری قضاوت کنی

من از پارس آپتایم - صفحه اصلی پورتال (http://www.parsuptime.com/) سرویس داشتم برای اولین بار - بعد از 2 ماه آخر اومدم تو این فروم گفتم این شرکت مشکل داره - در صورتی که مشکل از طرف شرکت بود و کل اطلاعات منو هم پاک کردن

نه بعد 3 روز. الانم که جواب دادن و بک آپ هم بهتون می دن .

پس الکی نخواه که آبروی کسی رو از بین ببری

یا حق

Ahura
December 25th, 2012, 13:08
اخوی یه همچین عکسی نمی تونه سند محکمی باشه برای اثبات ادعا . دارم می گم من جز اولین نفرهایی بودم که با سعید جان کار می کنه
نباید به همین راحتی بیای اینجا و اینطوری قضاوت کنی

من از پارس آپتایم - صفحه اصلی پورتال (http://www.parsuptime.com/) سرویس داشتم برای اولین بار - بعد از 2 ماه آخر اومدم تو این فروم گفتم این شرکت مشکل داره - در صورتی که مشکل از طرف شرکت بود و کل اطلاعات منو هم پاک کردن

نه بعد 3 روز. الانم که جواب دادن و بک آپ هم بهتون می دن .

پس الکی نخواه که آبروی کسی رو از بین ببری

یا حق

من هیچ موقع همچین حقی به خودم نمی دم که با آبروی کسی بازی کنم !
من از طریق همین تاپیک با این شرکت آشنا شدم
جوابگوی تیکت بنده نبودند ! چند نفر دیگه هم شاکی شدن در همین تاپیک و بنده هم شکایتم رو مطرح کردم !
فکر نمی کنم کار غیر اصولی کرده باشم

ببخشید اگر قرار باشه این عکس ها مدرک نباشه پس شما به چی میگی مدرک ؟
من این عکس ها رو گذاشتم تا حرفم رو ثابت کنم در مورد جواب گو نبودن و برخود ایشون با بنده !

جالبه
با این برخودی که ایشون با بنده داشتند
الان بنده هم محکوم شدم ! :|

Ahura
December 25th, 2012, 13:22
ضمناً الان نزدیک 12 ساعته از پست ایشون می گزره
هنوز هیچ بکاپی در اختیار بنده قرار ندادند !
در صورتی که ایمیل بنده تو سایشتون هست یا زیر تیکت بنده می تونستند بکاپ رو بزاند !

parsspace
December 25th, 2012, 17:16
دوست عزیز ۱۵ گیگ بک آپ رو کجا بزارم؟ اف تی پی معرفی کنید لطفا.

Ahura
December 25th, 2012, 17:22
دوست عزیز ۱۵ گیگ بک آپ رو کجا بزارم؟ اف تی پی معرفی کنید لطفا.

دوست عزیز
شما فرمودید بکاپ در اختیارتون قرار میدم
نگفتید فضا بدید !

اطلاعات مورد نیاز برای بکاپ تیکت شد

ارادتمند

parsspace
December 25th, 2012, 17:27
دوستان بلاک آی پی جدید برای سرور فرانسه تهییه شد. لیست پلن ها برای دوستانی که در انتظار بودن جهت ارسال سفارش جدید باز شد.
سرور آلمان هم ۲ تا آی پی خالی شد که همون دیشب سفارش جدید دریافت شد فعلا سفارش جدید قبول نمیکنیم.

kingxerxes
December 26th, 2012, 00:28
سلام اقا سعید عزیز من پی ام توی یاهو و تیکت توی سایت گزاشتم گفتم احتمالا گرفتارید که ندیدید اینجا زدم یاداوری بشه ممنون

parsspace
December 26th, 2012, 04:55
با توجه به اینکه دوستان به اندازه کافی تو این چند روزه زحمت های مارو مورد تشکر و ما رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار دادن تغییراتی در سیستم پشتیبانی انجام دادیم که به شرح ذیل میباشد :

۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه.
۲ - تمامی خدمات پشتیبانی اعم از نصب مجدد ویندوز. نصب نرم افزار. بک آپ گیری. درخواست بک آپ و پنل ریبوت ... شامل هزینه میباشد.
۳ - در صورت نیاز به ری استارت سرور سریع باید درخواست پنل ریبوت بدین. در غیر این صورت یا باید از طریق پشتی بانی آنلاین درخواست بدین همون موقع ریست انجام میشه یا از طریق تیکت که ممکنه تا ۲۴ ساعت طول بکشه.
۴ - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. اعتراض در هر کجا خارج از سایت موجب عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.
۵ - پشتیبانی تنها از طریق تیکت. ایمیل و سرویس پشتیبانی آنلاین انجام خواهد شد.

البته سرویس پشتیبانی برای مشتریان خاص کما فلسابق ۲۴ ساعته و رایگان خواهد بود.

Ahura
December 26th, 2012, 07:21
۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه.

ما 24 ساعته تیکت زدیم هنوز هیچ جوابی نگرفتیم ! دیگه کار از ساعت اداری و ... گذشته !
نمی دونم لج کردید یا هر چیز دیگه
اما جز اینکه شرکت خودتون رو ببرید زیر سوال کار دیگه ای نمی کنید
الان 4 5 روز من از شما سرویس گرفتم و .... ، 2 روزه قراره بکاپ بدید هنوز خبری نیست ، 2 روز قرار وجه عودت بشه هنوز خبری نیست ! !

۴ - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. اعتراض در هر کجا خارج از سایت موجب عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.

توی آخرین تیکتی هم که دیشب زدم هیچ جوابی نگرقتم ، پشتیبانیتون آنلاین بود، اما جوابگو بنده نبود !
پس مجبور شدم از این طریق پیگیر کارم بشم

اون 10 تومان واسه من هیج ارزشی نداره
اما باید جلو بعضی ها ایستاد :)

من هیچ کاری به اعتبار شرکت شما و ... ندارم
شاید شما 100 تا مشتری داری و همه راضی هستند !
اما من 5 روز علاف شما هستم و هیچ رضایتی هم ندارم !

و تا وقتی هم مشکل من حل نشده همچنان پیگیر هستم
از هر طریقی که بتونم !

پس لطفا 1 : پول من رو برگشت بزنید ( شماره حساب تو تیکت زدم )
2 : بکاپ سرور من رو در اختیار بنده قرار بدید

ارادتمند

parsspace
December 26th, 2012, 10:02
ما 24 ساعته تیکت زدیم هنوز هیچ جوابی نگرفتیم ! دیگه کار از ساعت اداری و ... گذشته !
نمی دونم لج کردید یا هر چیز دیگه
اما جز اینکه شرکت خودتون رو ببرید زیر سوال کار دیگه ای نمی کنید
الان 4 5 روز من از شما سرویس گرفتم و .... ، 2 روزه قراره بکاپ بدید هنوز خبری نیست ، 2 روز قرار وجه عودت بشه هنوز خبری نیست ! !

توی آخرین تیکتی هم که دیشب زدم هیچ جوابی نگرقتم ، پشتیبانیتون آنلاین بود، اما جوابگو بنده نبود !
پس مجبور شدم از این طریق پیگیر کارم بشم

اون 10 تومان واسه من هیج ارزشی نداره
اما باید جلو بعضی ها ایستاد :)

من هیچ کاری به اعتبار شرکت شما و ... ندارم
شاید شما 100 تا مشتری داری و همه راضی هستند !
اما من 5 روز علاف شما هستم و هیچ رضایتی هم ندارم !

و تا وقتی هم مشکل من حل نشده همچنان پیگیر هستم
از هر طریقی که بتونم !

پس لطفا 1 : پول من رو برگشت بزنید ( شماره حساب تو تیکت زدم )
2 : بکاپ سرور من رو در اختیار بنده قرار بدید

ارادتمند
من میدونم مشکل از کجاست و شما به چه منظور این موضوع رو داری پیگیری میکنی.
مشکل از نرخ سرویس های ماست. شما با این کارات نمیتونی مارو زیر سوال ببری. کسایی که از ما سرویس گرفتن هم کیفیت سرویس هامون رو دیدن هم پشتیبانیمون رو. برای خیلی از دوستان حتی ساعت ۳ شب ویندوز نصب کردم. ساعت ۵ صبح سفارش ارسال کردن ۲۰ دقیقه بعد سرویسشون رو تحویل گرفتن.

میخوای جلوی ما واستی؟ خیل خوب شما جلوی ما وایستا. ببینیم کی به کجا میرسه.
من کاری ندارم شریکم با شما چطوری صحبت کرده ولی از شواهد امر پیداست شما از اول با قصد این جریان رو پیگیری کردی. تا معذرت خواهی نکنی نه پولت رو برمیگردونم نه بک آپت رو میدم. حالا هرکاری دوست داشتی بکن. از اول دنبال همین بودی دیگه؟ خودم همینجا اعلام کردم. ماهم جلوی کسی که میخواد مارو خراب کنه وا میستیم.

پولت رو هم میندازم صندوق صدقات چون دنبال اینجور پول در آوردن نیستم. بک آپ سرورت رو هم نگه میدارم هروقت معذرت خواهی کردی بهت میدم.
لطفا دیگه تو تاپیک من این بحث رو ادامه نده دوست داشتی برای خودت تاپیک بزن.

Ahura
December 26th, 2012, 10:07
خیل خوب شما جلوی ما وایستا. ببینیم کی به کجا میرسه. لطفا دیگه تو تاپیک من این بحث رو ادامه نده دوست داشتی برای خودت تاپیک بزن.
من کاری ندارم شریکم با شما چطوری صحبت کرده ولی از شواهد امر پیداست شما از اول با قصد این جریان رو پیگیری کردی. تا معذرت خواهی نکنی نه پولت رو برمیگردونم نه بک آپت رو میدم. حالا هرکاری دوست داشتی بکن.
پولت رو هم میندازم صندوق صدقات چون دنبال اینجور پول در آوردن نیستم. بک آپ سرورت رو هم نگه میدارم هروقت معذرت خواهی کردی بهت میدم.

واقعاً ممنون از این پاسخگویی خوب و منتقی شما
جالب اینجاست بدهکارم شدیم
باید از ایشون عذرخواهی کنیم ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شریک شما با شما داره کار می کنه
پس شما باید جوابگو باشید
من همیشه به قصد دنبال حقم بودم
الانم فکر نکنم حرف غیر منتقی بزنم !
اون 10 تومان هیچ ارزشی نداره
جز اینکه شما شخصیت و اعتبار خودتون رو جلو این همه آدم ببرید زیر سوال
من تا جوابم رو نگیرم در همین تاپیک پیگیر هستم

از مدیران هم خواهش می کنم پیگیری کنند
حرف های ایشون هست
حرف های بنده هم هست
خودتون قضاوت کنید

ارادتمند

parsspace
December 26th, 2012, 10:13
واقعاً ممنون از این پاسخگویی خوب و منتقی شما
جالب اینجاست بدهکارم شدیم
باید از ایشون عذرخواهی کنیم ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شریک شما با شما داره کار می کنه
پس شما باید جوابگو باشید
من همیشه به قصد دنبال حقم بودم
الانم فکر نکنم حرف غیر منتقی بزنم !
اون 10 تومان هیچ ارزشی نداره
جز اینکه شما شخصیت و اعتبار خودتون رو جلو این همه آدم ببرید زیر سوال
من تا جوابم رو نگیرم در همین تاپیک پیگیر هستم

از مدیران هم خواهش می کنم پیگیری کنند
حرف های ایشون هست
حرف های بنده هم هست
خودتون قضاوت کنید

ارادتمند

باشه شما پیگیری کن
بنده دیگه به شما هیچ جوابی نمیدم چون در شان خودم نمیبینم با شما جر و بحث کنم.
هروقت معذرت خواهی کردین تیکت انتقال بک آپتون رو پیگیری میکنم.

Ahura
December 26th, 2012, 10:16
باشه شما پیگیری کن
بنده دیگه به شما هیچ جوابی نمیدم چون در شان خودم نمیبینم با شما جر و بحث کنم.
هروقت معذرت خواهی کردین تیکت انتقال بک آپتون رو پیگیری میکنم.

می تونم بدونم چرا باید معذرت خواهی کنم ؟ ؟ ! ! !

parsspace
December 26th, 2012, 11:14
دوستان قوانینی جهت ارائه سرویس تعیین شده که تو پست اول قابل مشاهده هست
همچنین با توجه به نیاز کاربران به پنل ریبوت دوستانی که تمایل دارن میتونن درخواست خودشون رو از طریق تیکت ارسال کنن تا به صورت رایگان در اختیارشون قرار بگیره.

ehsan_296
December 26th, 2012, 23:22
سعید جان بیخیال شو لطفا . ارزش این همه حرف زدن و وقت گرفتن رو نداره

Ahura
December 27th, 2012, 23:20
خیلی خیلی از همه عزیزان شرمندم !

اما به نظر من ***ی و مال مردم خوردن شاخ و دم نداره :x

ارزشی نداره ها ! پول 2 تا چیپس و پفک میشه !

اما آدم یه 100 تومنی که به نا حق ازش می خورن آتیش میگیره

اما هیچ کس با مال مردم به جایی نرسیده و نخواهد رسید ;;)

behzadwow
December 28th, 2012, 03:00
من دخالت نمی کنم ولی سرویس های hostwz رو واقعا هیچ جا نمیشه گیر آورد. از لحاظ امنیت و سرعت واقا محشره. و مثله اینکه آقا سعید این چند روزه دست تنها و گرفتاره که دیر پاسخ میده.
با یک ذره صبر و تحمل سرویس خوبی گیرتون میاد.

Ahura
December 28th, 2012, 10:02
من دخالت نمی کنم ولی سرویس های hostwz رو واقعا هیچ جا نمیشه گیر آورد. از لحاظ امنیت و سرعت واقا محشره. و مثله اینکه آقا سعید این چند روزه دست تنها و گرفتاره که دیر پاسخ میده.
با یک ذره صبر و تحمل سرویس خوبی گیرتون میاد.

دوست عزیز !
من هم این کاره هستم
برام مشکل پیش میاد
هیچ بحثی نیست
این کار همش مشکل
منم درک می کنم
اما مشکل من اینجاست که با این وضع پاسخگوییشون ، بنده بدهکارم شدم !
سرویس بنده رو که مسدود کردن
بکاپ هم بهم ندادن
پول بنده رو هم عودت ندادند !
در صورتی که مشکل از ایشون بوده
ایشون از من خوشش نمیاد با من کار نکنه
اما دلیل نمیشه که مال مردم بخوره !
من هیچ وقت نگفتم این شرکت بده یا خوبه !
از اول که ببینید فقط و فقط از حق خودم دفاع کردم ؛ به کسی هم نگفتم آقا ازین شرکت سرویس بگیر با نگیر !

هر کس مسئول کار خودشه !

ehsan_296
December 28th, 2012, 13:41
آقا چقدر دادی؟ شماره کارت بده من برات کارت به کارت کنم بری دنبال زندگیت.

شریک سعید بهت یه حرفی زده شمام یه کم تحمل داشته باش .

الان من از یه جا دیگه وی پی اس گرفتم . کلی مشکل داره طرف قبول هم نمی کنه . حالا هی برم بگم اره تو فلان تو بهمان

پس کن بابا

Ahura
December 28th, 2012, 22:35
آقا چقدر دادی؟ شماره کارت بده من برات کارت به کارت کنم بری دنبال زندگیت.

شریک سعید بهت یه حرفی زده شمام یه کم تحمل داشته باش .

الان من از یه جا دیگه وی پی اس گرفتم . کلی مشکل داره طرف قبول هم نمی کنه . حالا هی برم بگم اره تو فلان تو بهمان

پس کن بابا

شما شاید از حقت بگذری !
اما من نمی گذرم
چون حرف نا حقی نزدم

من نمی دونم شریک ایشون بوده یا هر کس دیگه
اما مسئولین این شرکت خیلی راحت می تونستند با یک عذرخواهی خیلی کوچیک ..
من نه تنها صبر می کردم
بلکه تعریف شرکت رو هم می کردم

اما ایشون با بی احترامی تمام جواب بنده رو دادند
و بنده هم تا وقتی بکاپ و پولم رو نگیرم بیخیال نمی شم
!

:)

4danlod
December 30th, 2012, 15:57
آقا سعید فقط یک مشکل دارن ...

عملکرد ایشون کند است مثلا یک وی پی اس تا 2 روز تحویلش طول می کشد که بعضی مواقع در سفارش های زیاد جالب نمی باشد ...

الان من یک وی پی اس را 2 روز طول کشید چون میخواهم 3 تا وی پی اس دیگه سفارش بدم و نیاز دارم سریع آماده شود می ترسم ریسک کنم ...

اگر سرعت عملکردشون را بالا ببرن عالی می شود...

Ahura
January 8th, 2013, 13:07
ایشون مشکل بنده رو حل کردن و داستان ختم به خیر شد :)

ehsan_296
January 19th, 2013, 15:42
هنوز فروش داری اخوی؟

aliqq
January 21st, 2013, 20:11
مد جدید !! تا دلار میکشه بالا یدفه فردا صبحش میبینی میزنه پسورد سرور که 20 روز با هاش وصل میشدی !! اشتباه است !! بعد تیکت میزنی با کلی تا خیر جواب میدن که 5000 تومن هزینه ریست پسورده !! بعد با خودت میگی 6 روز بیشتر از سروره نمونده منم که کارم مهم نیست بی خیالِ برخورد بدشون از یه جا دیگه میگیرم اما پول زور نمیدم !! بعد فردا میبینی کلا سرورت دوون شد !! آقا درسته به قول شما پسوردمو گم کردم یا هک شده و 5000 تومن ریستش هزینه داره !!،اما قانونا هنوز 5 روز از سرورم مونده ها چرا دوونش میکنین !!؟! اینجاس که یه چیزای دیگه هم دستگیرت میشه !! ;)

البته احتمالا الان سینه چاکا میریزن وسطو تایید ایشون پشت تایید !!!

11008

baranblog
January 21st, 2013, 21:38
آقا من 3 روز وی پی اس تحویل گرفتم 4 روز نمیتونم بهش وصل هر چی هم تیکت میزنیم کسی جواب مارو درست نمیده اون 2 تا شماره بالای سایت هم حالت دکور داره

parsspace
January 21st, 2013, 21:55
مد جدید !! تا دلار میکشه بالا یدفه فردا صبحش میبینی میزنه پسورد سرور که 20 روز با هاش وصل میشدی !! اشتباه است !! بعد تیکت میزنی با کلی تا خیر جواب میدن که 5000 تومن هزینه ریست پسورده !! بعد با خودت میگی 6 روز بیشتر از سروره نمونده منم که کارم مهم نیست بی خیالِ برخورد بدشون از یه جا دیگه میگیرم اما پول زور نمیدم !! بعد فردا میبینی کلا سرورت دوون شد !! آقا درسته به قول شما پسوردمو گم کردم یا هک شده و 5000 تومن ریستش هزینه داره !!،اما قانونا هنوز 5 روز از سرورم مونده ها چرا دوونش میکنین !!؟! اینجاس که یه چیزای دیگه هم دستگیرت میشه !! ;)

البته احتمالا الان سینه چاکا میریزن وسطو تایید ایشون پشت تایید !!!

11008

دوست عزیز وقتی حرفی از دهنت قراره خارج شه قبلش مزه مزه کن. تهمت زدن خیلی آسونه ولی شما یه روزی باید جواب پس بدی.
سرور شما هم دان شد به علت نت اسکن. آی پیتون الان لاک شده.
طبق قوانین شماره ۷ و ۹ سرویس شما کنسل شد.

هاست وارز - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات وی پی اس (vps) هاستینگ و طراحی وبسایت (http://hostwz.com/pages/rules)

http://up.takbb.com/image.php?di=M2KN
http://up.takbb.com/image.php?di=C70P

parsspace
January 21st, 2013, 22:00
آقا من 3 روز وی پی اس تحویل گرفتم 4 روز نمیتونم بهش وصل هر چی هم تیکت میزنیم کسی جواب مارو درست نمیده اون 2 تا شماره بالای سایت هم حالت دکور داره

شماره سفارش شما چیه؟

baranblog
January 21st, 2013, 22:05
این آی پی منه هر کی تونست ریموت بشه به ما هم اطلاع بده : 178.32.26.9

چقدر خوب بود که اینقدر اینجا سریع جواب میدادین جواب تیکت ها هم میدادین ، حتما طبق قانون 9 هم منم اخراج شدم الان !!!

aliqq
January 21st, 2013, 22:09
دوست عزیز وقتی حرفی از دهنت قراره خارج شه قبلش مزه مزه کن. تهمت زدن خیلی آسونه ولی شما یه روزی باید جواب پس بدی.
سرور شما هم دان شد به علت نت اسکن. آی پیتون الان لاک شده.
طبق قوانین شماره ۷ و ۹ سرویس شما کنسل شد.

هاست وارز - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات وی پی اس (vps) هاستینگ و طراحی وبسایت (http://hostwz.com/pages/rules)

http://up.takbb.com/image.php?di=M2KN
http://up.takbb.com/image.php?di=C70P

پس همون که خودتون گفتینه ؟!؟ هک شدم !؟ ای بابا !! چه هکر با معرفتی 2 روزه سرور دستشه دقیقا بعد از زدن این تاپیکم اینجا کارا بدشو شرو میکنه !!!

بی خیال حاجی ! زندگی همش تجربس !!چه برا شما چه برا من !

parsspace
January 21st, 2013, 22:16
شما تعادل روحی ندارید. تاریخ و ساعت تو تصاویر مشخص هستند. اگه مشکلی با این موضوع دارید میتونید شکایت کنید.

aliqq
January 21st, 2013, 22:21
شما تعادل روحی ندارید. تاریخ و ساعت تو تصاویر مشخص هستند. اگه مشکلی با این موضوع دارید میتونید شکایت کنید.

قضاوت با دوستان !!

parsspace
January 21st, 2013, 22:42
قضاوت با دوستان !!

بله. دوست عزیز اینجا تاپیک فروشه نه دادگاه.
من دیگه نمیخوام این تاپیکو کش بدم ولی خودت یه نگاهی به جواب هایی که ارسال کردی و تهمت هایی که زدی بنداز کلاتو قاضی کن.

baranblog
January 21st, 2013, 22:53
آقا سرویس من رو هم بستن ما رو هم تهدید کردن که پست های تو انجمن رو پاک کنم ، خوبه دیگه شیوه جدیده تاپیک فروش میزارن تو انجمن بعد پول رو میگیرن بعد سرویس رو از مشتری میگیرن اعتراض هم کرد طبق قانون 9 که فقط تو سایتشون ارزش قانونی داره و طبق قانون اساسی هیچ ارزشی نداره میبندن

sepiddownload.com
January 22nd, 2013, 00:52
سلام
2 گیگ رم
3.5 گیگ پردازنده
200 گیگ هارد
ماهانه چقدر ؟ 25 تومان میتونید بدید ؟

baranblog
January 22nd, 2013, 00:55
آقا سرویس من رو هم بستن ما رو هم تهدید کردن که پست های تو انجمن رو پاک کنم ، خوبه دیگه شیوه جدیده تاپیک فروش میزارن تو انجمن بعد پول رو میگیرن بعد سرویس رو از مشتری میگیرن اعتراض هم کرد طبق قانون 9 که فقط تو سایتشون ارزش قانونی داره و طبق قانون اساسی هیچ ارزشی نداره میبندن

parsspace
January 22nd, 2013, 01:07
حق اعتراض از کسی گرفته نشده. خیلیا از ما سرویس دارن و راضی هستند. خیلی ها هم راضی نبودن و طبق قوانین درخواست دادن پولشون برگشت داده شد.
به هر حال ما طبق قوانین خودمون کار میکنیم. ما سرویس رو میدیم مشتری و در صورت بروز مشکل کاری که میتونیم بکنیم ری استارت هست و در نهایت نصب مجدد سیستم عامل.
تاحالا ۲ زار از پولی که از دیگرون گرفتیم حروم نبوده و اعتقادی به این جور پول در آوردن نداریم.
کسایی هم که به ما اینچنین تهمت هایی میزنن اینو بدونن که اولا کارشون نتیجه ای تو کار ما نداره چون روزی رسون خداست و اینم بدونن که ازشون نمیگذریم.

parsspace
January 22nd, 2013, 01:10
سلام
2 گیگ رم
3.5 گیگ پردازنده
200 گیگ هارد
ماهانه چقدر ؟ 25 تومان میتونید بدید ؟

با سلام خیر متاسفانه. با توجه به افزایش نرخ دلار فکر نمیکنم با این قیمت ها دیگه سرویسی گیرتون بیاد

sepiddownload.com
January 22nd, 2013, 01:16
چقدر میتونید ارائه بدید با این قیمت ؟

baranblog
January 22nd, 2013, 01:29
آقا شما احیانا بازیگر نیستی
آقا پول ملتو برگشت بزنین ، خدا بهتون گفته مردم رو تو تیکت تهدید کنید؟

parsspace
January 22nd, 2013, 01:36
چقدر میتونید ارائه بدید با این قیمت ؟

70 تومن

baranblog
January 22nd, 2013, 01:46
تو تاپیک شکایت میبینمت عزیز

parsspace
January 22nd, 2013, 01:53
تو تاپیک شکایت میبینمت عزیز
هرکاری دوست داری بکن واسم اهمیتی نداره.

baranblog
January 22nd, 2013, 01:56
این که معلومه اگه اهمیت داشتن ملت ، کلاهبرداری نمیکردی

parsspace
January 22nd, 2013, 02:01
جناب هرچی به دهنت میاد داری به ما میگی. ریپورت میدم ادمین بیاد بنت کنه ها!

baranblog
January 22nd, 2013, 02:05
اتفاقا اونی که باید بن بشه تویی که دیگه سر کاربرای وب هاستینگ تالک کلاه نذاری ، امثال تو هستن که فضای انجمن خراب میکن و مردم و رو بی اعتماد میکنی نسبت به آفر های انجمن ، اینجا یه فضای آموزشی نه کلاهبرداری

parsspace
January 22nd, 2013, 02:13
اتفاقا اونی که باید بن بشه تویی که دیگه سر کاربرای وب هاستینگ تالک کلاه نذاری ، امثال تو هستن که فضای انجمن خراب میکن و مردم و رو بی اعتماد میکنی نسبت به آفر های انجمن ، اینجا یه فضای آموزشی نه کلاهبرداری

من نزدیک ۱۰۰ تا مشتری وی پی اس دارم که اکثرا بچه های اینجان شما نیاز نیست تعیین تکلیف کنی. من دیگه جواب پست هاتو نمیدم چون خیلی کار دارم. خدا نگهدار

baranblog
January 22nd, 2013, 02:20
آره چند نمونه رو در صفحه قبل دیدم سروشو دان کرده بودی ، بقیه هم که بخوان حرف بزنند طبق بند 9 سرورشون کنسل میکنید همونطوری که منو تهدید کردی که تو انجمن صحبت نکنم.

خیلی رو میخواد پول ملتو بخوری بعد با پررویی تمام بیای جواب هم بدی یعنی واقعا داریم به کجا میریم طرف پولمو ***یده بعد تو روی من مونده داره با من کل کل میکنه به همین راحتی

aliqq
January 22nd, 2013, 19:27
آره چند نمونه رو در صفحه قبل دیدم سروشو دان کرده بودی ، بقیه هم که بخوان حرف بزنند طبق بند 9 سرورشون کنسل میکنید همونطوری که منو تهدید کردی که تو انجمن صحبت نکنم.

خیلی رو میخواد پول ملتو بخوری بعد با پررویی تمام بیای جواب هم بدی یعنی واقعا داریم به کجا میریم طرف پولمو ***یده بعد تو روی من مونده داره با من کل کل میکنه به همین راحتی

تایید میشه منم که اصلا راضی که نبودم هیچ امروز شکایت فرستادم فتا هرچیم که ترتیب اثر ندن اما من کار خودمو میکنم ! از یکی شکایت زباد بشه حتما رسیدگی میکنن،شمام بفرست !

parsspace
January 22nd, 2013, 20:15
تایید میشه منم که اصلا راضی که نبودم هیچ امروز شکایت فرستادم فتا هرچیم که ترتیب اثر ندن اما من کار خودمو میکنم ! از یکی شکایت زباد بشه حتما رسیدگی میکنن،شمام بفرست !

دوست عزیز نت اسکن کردی آیپی مارو بلاک کردی بعد میگی راضی نبودی؟ عجب ...
مشکل شما کیفیت سرویس نیست مشکل شما عدم توانایی استفاده از اونه. معلوم نیست چه بلایی سرو ویندوز آوردی بعد انتظار داری ما مشکل رو برات حل کنیم. بعدم که گندش درومد از سرور چه استفاده ای کردی. حالا هم تهدید میکنی که به پلیس فتا گزارش میدی؟ دستت درد نکنه کار مارو راحت میکنی.

baranblog
January 22nd, 2013, 22:16
منم شکایت رو امروز فرستادم ، شده چند میلیون هم خرج کنم نمیزارم امثال این آقا سر اعضای انجمن کلاه بزارند ، مگه میشه روز روشن سر مردم کلاه گذاشت بعد راست راست تو انجمن آفر داد...

novinvps.com
January 23rd, 2013, 03:42

دوست عزیز نت اسکن کردی آیپی مارو بلاک کردی بعد میگی راضی نبودی؟ عجب ...
مشکل شما کیفیت سرویس نیست مشکل شما عدم توانایی استفاده از اونه. معلوم نیست چه بلایی سرو ویندوز آوردی بعد انتظار داری ما مشکل رو برات حل کنیم. بعدم که گندش درومد از سرور چه استفاده ای کردی. حالا هم تهدید میکنی که به پلیس فتا گزارش میدی؟ دستت درد نکنه کار مارو راحت میکنی.

سلام
اول از همه عذر خواهی میکنم دخالت میکنم تو بحث شما
من این همکارمون رو نمیشناسم اصلا کی هستند و یا هرچی
ولی رو به مشتری هایی که مثل شما ابیوز های مثل پورت اسکن و... میاد ، سعی کنید سرویستون رو امن نگه دارید ! به خصوص ویندوز سرور 2003 ای ها ! و اونهای که تو کار فروش وی چی ان هستند ! اونهایی که فایروال روشن نمیکنند ! یک بد افزار که به صورت پنهاتی میتونه به راحتی کار شمارو مختل کنه و همه نوع سو استفاده از سرویستون کنه !
Ddos
port scan
spam
...

baranblog
January 23rd, 2013, 11:28
با تشکر از نوین عزیز آقا در مورد پولی که خورده شد و وی پی اسی که تحویل داده نشد هم یک توصیه به اعضای انجمن بکنید
ما چیکار کنیم اینجوری سرمون کلاه نره...

reza*
January 23rd, 2013, 11:39
سعید تهدید هم میکنی ما خبر نداریم ؟ :))

baranblog
January 23rd, 2013, 15:29
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11046-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DB%B1-%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%88-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-ssd-%D9%88-%D8%B1%D9%85-%DB%B2-%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%DB%B1%DB%B5-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-1-21-2013-11-31-36-pm-jpg

نه تهدید ،شما اصلا اینجا تهدید میبینی ، خودشم تاکید کرده من تهدید نمی کنم...

Musketeer
January 26th, 2013, 10:55
سلام عزیز
من یه سرور برای استفاده شخصی میخوام، یعنی مثلا تورنت مستقیم کنم باهاش و خودم دانلود کنم. این مورد داره از نظر شما و بسته میشه؟

parsspace
January 27th, 2013, 22:04
دوست عزیز تورنت به خودی خود مشکلی نداره.مشکل وقتی هست که فایل کپی رایت دار دانلود کنید. من میتونم سرویس بهتون بدم ولی مشکل ابیوز پای خودتونه.

parsspace
January 27th, 2013, 22:06
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/11046-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DB%B1-%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%88-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-ssd-%D9%88-%D8%B1%D9%85-%DB%B2-%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%DB%B1%DB%B5-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-1-21-2013-11-31-36-pm-jpg

نه تهدید ،شما اصلا اینجا تهدید میبینی ، خودشم تاکید کرده من تهدید نمی کنم...

مشکل اینجاست که من به شما به عنوان مشتری احترام گذاشتم و بهتون فرصت دادم تا نقض قانونتون رو جبران کنید چون دوست نداشتم سرویستون به خاطر بحثی که به شما مربوط نیست فسخ بشه. ولی ظاهرا به هر کسی نباید احترام گذاشت.

parsspace
January 27th, 2013, 22:07
چند تا آی پی خالی شده. دوستانی که درخواست داده بودن میتونن سفارش جدید ارسال کنند.

onogh
January 27th, 2013, 22:09
موفق باشید...:53:

TIZAB
January 27th, 2013, 22:11
سرور با هارد بالا هم واگذار میکنید؟
قیمت 150 و 250گیگابایت هارد دیسک چقدر است؟

mihankid
January 27th, 2013, 22:20
اين قيمت هايي كه داخل سايت هست تخفيفاتش براي ماه اول هست يا هميشه با همين قيمت تمديد ميشه
چون مثلا زده 40 درصد تخفيف ميخواستم در اين مورد ن را راهنمايي كنيد

wweiran
February 5th, 2013, 17:25
سایت شما مورد داره؟

kingxerxes
February 6th, 2013, 10:55
من از ایشون سرویس دارم و الان وسط سرویس داره میگه باید هزینه بدید
دوستان بقیه هم همین مشکل دارند؟

wweiran
February 6th, 2013, 12:09
کاملاتایید میشه

wweiran
February 6th, 2013, 12:11
ایشان به معنای واقعی کلاهبردار هستند

parsspace
February 6th, 2013, 12:58
این شرکت یک کلاه بردار بزرگه ازش نخرید 8 وی پی اس دارم بالای 15-25 روز مانده به اخر ماه میگه باید 3برابر پول بدی اگر نه سرویس قطع میشه
مدارکش هم موجوده و برای شکایت به پلیس فتا میدم تا دیگه اینجور کلاه بردارا نیان اینجا

همونطور که ۱۰ بار به عرض رسید با توجه به افزایش بی رویه قیمت ارز توان پرداخت سرور فرانسه رو نداشتیم. لذا تصمیم به عدم تمدید اون سرور گرفتیم. (مشکلی که اکثر ارائه دهنده ها تو این سایت باهاش مواجه هستند)
به همین جهت ما ۳ بار میل زدیم و ایمیل چهارمی هم زدیم که توش تمام ماجرا رو شرح دادیم.
گفتیم که دوستانی هم که زیر ۱۵ روز از سرویس ها استفاده کردند درخواست وجه کنن.
شما سروری که ۴ روز مونده تموم شه رو هم میخوای کل پولش رو بگیری در حالی که هنوز سرویست آپ هست.
همونطور که گفتیم آرشیو چتمون رو ضبط کردین بگذارید بقیه هم ببینن قضاوت کنن.
من به شما پیشنهاد دادم که :
۱ - سرویس های زیر ۱۵ روز رو هزینش رو بهتون برگردونم و سرویس هایی که بیش از ۱۵ روز از عمر اونا میگذره به صورت روز شمار در سرور دیگری به شما سرویس وی پی اس ارائه کنم
۲ - مبلغی به عنوان خسارت به شما پرداخت بشه و ۲ عدد وی پی اس نیز در اختیار شما قرار بگیره.
در هر صورت شما قبول نکردی. شما انتظار داری کل وجه پرداختی تمامی سرویس ها به شما بگرده که این مقدور نیست. بالاخره از سرویس هات استفاده کردی. الانم که هنوز سرویس های شما فعال هستند جلو جلو اومدی اینجا این پست رو ارسال کردی.
به هر حال طبق قانون ۹ سایت هاست وارز اشتراک شما به جهت عدم رعایت قوانین لغو و سرویس دهی به شما منتفی گردید. و طبق قانون ۸ به جهت اخراج از سایت هیچگونه وجهی بازگشت داده نمیشود.

parsspace
February 6th, 2013, 13:02

سرویس شما نیز به همین علت ( قانون شماره ۹ ) منقضی شد.

parsspace
February 6th, 2013, 13:05

سرویس شما نیز به همین علت ( قانون شماره ۹ ) منقضی شد.

wweiran
February 6th, 2013, 13:26
24 هزار تومن چی شد؟؟

parsspace
February 6th, 2013, 13:29
24 هزار تومن چی شد؟؟

شماره حسابت رو پ.خ کن به حسابت واریز کنم.

kingxerxes
February 6th, 2013, 13:30
همه حرف های یاهو شما با برنامه اسکرین رکوردر سیو شده و انشالله شعبه 31 به جرم کلاه برداری از شما شکایت میکنم امروز هم مطرح کردم شنبه هم پیشگیرش میشم
نه شرکت ثبت شده داری که باهاش بفروشی نه چیز دیگه زمانی که جریمه و راهی زندان شدید میبینمتون
همه من را میشناسن حرف نمیزنم عمل میکنم

parsspace
February 6th, 2013, 13:36
همه حرف های یاهو شما با برنامه اسکرین رکوردر سیو شده و انشالله شعبه 31 به جرم کلاه برداری از شما شکایت میکنم امروز هم مطرح کردم شنبه هم پیشگیرش میشم
نه شرکت ثبت شده داری که باهاش بفروشی نه چیز دیگه زمانی که جریمه و راهی زندان شدید میبینمتون
همه من را میشناسن حرف نمیزنم عمل میکنم

دوست عزیز نیازی به این همه تهدید نیست. به حرفی که زدی عمل کن. منم بدم نمیاد از شما به جهت تهمت و افترا شکایت کنم. در حالی که سرویستون هنوز فعال بود به من اتهام ***ی زدین. الانم سرویستون به علت نقض قوانین سایت (اتهام کلاهبرداری و ***ی) فسخ شده اگه مشکلی با این موضوع داری از طریق مراجع قضایی پیگیری کن.

kingxerxes
February 6th, 2013, 13:36
امده میگه 30 هزار تومان کلا پول دادم بهت بدم اینم عکس پنل ببینم 7 سرویس دیگه چیه تا کی وقت داره
اینها مدارکی هست که به پلیس فتا میفرستم
فکر کردی با حذف پنل و .... اطلاعات میپره؟
فکر میکردم اینطور باشی همه چیز را مستند کردم
http://up.iranblog.com/images/clmtmvtszt0i7g42bfk.jpg

به جز یک سرویس اولین سرویس یعدی پرداختش 3/12/91 هست یعنی 15 روز و مبلغ 104000تومان را پس ندادن
وقتی امدی دادگاه و جواب پس دادی دیگه دنبال کلاه برداری نخواهی یود
هر کسی مشکلی داره با این اقا پخ بده که شنبه با هم بریم دادسرای شعبه 31

kingxerxes
February 6th, 2013, 13:38
امدید زدید شرکت ؟
اصلا شرکت ثبت شده ای به نام شما نیست و کلا فرار مالیاتی و ....
همه این ها را روز شنبه اعلام میکنم

parsspace
February 6th, 2013, 13:50
24 هزار تومن چی شد؟؟

شماره حسابت رو پ.خ کن به حسابت واریز کنم.

parsspace
February 6th, 2013, 13:59

ما کلاهبردار نیستیم به این راحتی به کسی تهمت نزنید باید اون دنیا جواب پس بدین. پولتون به حسابتون واریز شد.

baranblog
February 6th, 2013, 14:17
آقا اگه دارین پولای به اشتباه گرفته شده از مردم رو پس میدین؟ منم شماره حسابم رو بدم!!!
یا اگه دوست دارین موکول میکنیم به او دنیا سر پل صراط حساب کنیم؟

parsspace
February 6th, 2013, 14:26
آقا اگه دارین پولای به اشتباه گرفته شده از مردم رو پس میدین؟ منم شماره حسابم رو بدم!!!
یا اگه دوست دارین موکول میکنیم به او دنیا سر پل صراط حساب کنیم؟

نه دوست عزیز سرویسی که کنسل شه پولش بر نمیگرده. قانون شماره ۸.
این بنده خدا هم سرویسش کنسل شد این پولم تو حسابش بود درخواست داد ریختم به حسابش. التبه شما هم اگه تو حسابت شارژ داری میتونی درخواست بدی برا منتقل کنم.

baranblog
February 6th, 2013, 14:32
من سرویس کنسل نکردم
اصلا سرویسی به من تحویل داده نشد من اومدم تو انجمن گفتم چرا تحویل نمیدین چرا جواب نمیدین نمیدونم سر کدوم قانون دیگه هم کلا منو از سایت انداختین بیرون
فقط من اینو متوجه شدم شنبه از من پول گرفتین 2 شنبه منو انداختین بیرون
حالا این 2 زار پول که ارزش نداره ولی اعتبار شرکتتون رو که جایی ثبت نشده رو اینجوری زیر سوال نبرین

parsspace
February 6th, 2013, 14:40
من سرویس کنسل نکردم
اصلا سرویسی به من تحویل داده نشد من اومدم تو انجمن گفتم چرا تحویل نمیدین چرا جواب نمیدین نمیدونم سر کدوم قانون دیگه هم کلا منو از سایت انداختین بیرون
فقط من اینو متوجه شدم شنبه از من پول گرفتین 2 شنبه منو انداختین بیرون
حالا این 2 زار پول که ارزش نداره ولی اعتبار شرکتتون رو که جایی ثبت نشده رو اینجوری زیر سوال نبرین

ما ***ی نمیکنیم که اعتبارمون زیر سوال بره. ما طبق قوانینمون کار میکنیم. همون قوانینی که به شما اجازه میده تا ۱ روز اگه سرویستون رو نخواستید کنسل کنید به ما هم این اجازرو میده که با کاربرای خاطی برخورد کنیم.
به هر حال شما هم اگه سرویستون رو تحویل نگرفته باشید میتونید درخواست بدین و هزینه به حسابتون برگرده اگرم تحویل گرفتید که خوب ...
میتونید برید تو پنلتون بخش پیام ها و ببینید پیام مشخصات وی پی اس و پیام لغو شدن اشتراک چقدر فاصله زمانی دارن و به چه شکلی هستند.

parsspace
February 6th, 2013, 14:45
ما تا جایی که بتونیم حقوق مشتری رو در اولویت قرار میدیم ولی بعضی وقت ها مجبوریم برخورد سفت و سخت بکنیم. مثلا همین شخصی که الان قصد داره از ما شکایت بکنه ۸ تا وی پی اس از ما گرفته که اگه در ۳۰ ضرب بکنیم ۲۴۰ روز باید بهش سرویس بدیم. الان ۱۵۰ روزش گذشته و ادعا میکنه که کل پولش رو پس بدیم. حتی قبول کردیم که سرویس های زیر ۱۵ روزش رو ریفاند کنیم و سرویس های بالاتر از اونو به صورت روزشمار رو سرور آلمان میزبانی کنیم ولی قبول نمیکنه. بعدم که مارو مجازات قبل از ارتکاب جرم میکنه و در حالی که سرویسش هنوز فعاله مارو *** و کلاهبردار معرفی میکنه. انتظار دارید چه برخوردی بکنیم؟

baranblog
February 6th, 2013, 15:01
8 تا وی پی اس چیه من یک وی پی اس هم تحویل نگرفتم بعد منو انداختین بیرون منو تهدید کردید که اینجا مطلب نزارم مدارکشم موجوده
شما سرویسی به من تحویل ندادی عزیز چرا شلوغش میکنی وقتی هم که در خواست دادم یا سرویسمو بده یا پولمو بده منو انداختی بیرون

parsspace
February 6th, 2013, 18:13
شما اگه سرویستون رو قبل از اخراج شدنتون گرفتید ( حتی اگه مشخصاتش ارسال شده باشه ) طبق قانون از سایت اخراج شدی و از پرداخت وجه معذوریم.
ولی اگه سرویستون بعد از اخراج شدنتون آماده شده که خوب درخواست بدین پولتون برگرده. منظور از دریافت سرویس دریافت پیام مشخصات وی پی اس هست.

saeidz
February 6th, 2013, 21:51
ما از این اقا سرویس داشتیم بدون هماهنگی سرور منا حذف کردن و اطلاعاتم ....

parsspace
February 7th, 2013, 00:20
ما از این اقا سرویس داشتیم بدون هماهنگی سرور منا حذف کردن و اطلاعاتم ....

سرور شما کی حذف شده؟ امشب یا قبلا؟

parsspace
February 8th, 2013, 10:31
دوستان وقتی قوانین رو رعایت نمیکنن طبق قوانین باهاشون برخورد میشه بعد میان شاکی میشن. سرویس هیچکس هم بیمورد حذف نمیشه. حذف سرویس تنها در صورت ابیوز اومدن و توجه نکردن یا نقض قانون شماره ۹ و یا تمدید نکردن سرویس حذف میشه. در غیر این صورت میتونید تیکت بزنید برریس کنیم. نه اینکه بیاید اینجا بگید بی مورد سرویسمون حذف شده. اگه سرویستون بی مورد حذف شده چرا پیگیری نکردین؟ اگه کردین شماره تیکت رو پ.خ کنید بررسی کنم.
در مورد اتمام سرویس هم ما که نمیتونیم بیایم خواهش تمنا کنیم که سرویستون رو تمدید کنید.
برای هر سرویس ۷ ایمیل به صورت زمانبندی ارسال میشه و اخطار میده که سریستون در حال اتمام هست. پس از پایان هم ۲۴ ساعت سرور خاموش میشه و بعد به شخص دیگه واگذار میشه.

obunto
February 8th, 2013, 19:20
دوستان گرامی با سلام

در خصوص ایشان لازم به ذکر است که موبایل و تلفن به صورت مجازی می باشد !!! و اینکه سرور فرانسه ایشان بد نبود ولی سرور آلمان بسیار افتضاح بود.....

parsspace
February 8th, 2013, 19:57
شما یه زحمت میکشیدی قوانین رو میخوندی.
سرور آلمان ما از فرانسه خیلی خیلی بهتر هست ولی به علت مشکل روتینگ مخابرات برای برخی مشتریان مشکل وجود داشت.

parsspace
February 8th, 2013, 20:01
شما یه زحمت میکشیدی قوانین رو میخوندی.
سرور آلمان ما از فرانسه خیلی خیلی بهتر هست ولی به علت مشکل روتینگ مخابرات برای برخی مشتریان مشکل وجود داشت.

kalak888
February 15th, 2013, 20:10
پشتيباني بسيار ضعيف.هرموقع دوست دارن جواب ميدن.الان 4-5 روزه ظاهرا تشريف بردن مسافرت!!
كيفيت سرورفرانسه به نسبت قيمتي كه اون موقع ارائه ميدادن خوب بود،كيفيت سرورآلمان بسيار بسيار پايينه...در حد افتضاح!!
هيچ نوع خدماتي هم به جز اينكه فقط يكبار براي مشتري اون هم دفعه اول ويندوز نصب مي كنن ارائه نميدن.حتي شما بعد از يك ماه اگر درخواست نصب سيستم عامل بدين ميگن 5000 تومن ميشه!!
آقاي فراهاني لطفا تشريف بيارين جواب بدين...

parsspace
February 15th, 2013, 20:14
چه جالب وبهاستینگ تالک چقدر پیشرفت کرده. دوستانی که سرویس ندارن میان نظر میدن.

kalak888
February 16th, 2013, 00:49
چه جالب وبهاستینگ تالک چقدر پیشرفت کرده. دوستانی که سرویس ندارن میان نظر میدن.
جناب آقاي سعيد واشقاني فراهاني
فكر مي كنم خودتون بهتر از بنده و هر كس ديگه اي در جريان وضعيت سرور هاتون باشين...
جالبه كه تيكت ها رو بعد از 5-6 روز جواب نميدهيد،حتي آنلاين هم نيستيد!!ولي به محض ديدن همچين پستي سريع سروكله تون پيدا ميشه و جواب آماده داريد!!
دوستانه خدمتتون عرض مي كنم.اگر ميخواهيد به فعاليتتون ادامه بديد،بهتره بجاي اين نوع برخورد- كه متاسفانه از ابتداي اين تاپيك زياد از شما به چشم ميخوره(مثل دفعه پيش كه سه چهار روز مسافرت تشريف داشتين)-كيفيت سرويس دهي و از اون مهم تر پشتيبانيتون رو بالا ببرين.
ببخشين اگر جسارت كرديم و واقعيت رو گفتيم.

parsspace
February 16th, 2013, 00:55
میشه عکسی از تیکتی که ۶ روزه جواب ندادم بگذارید؟

ph1287
February 16th, 2013, 00:58
سلام
آقا من سه ماهه دارم باهاشون كار مي كنم.مشكلي نبوده تا الان.سرور فرانسه بسيار عالي بود.اما در مورد سرور آلمان متاسفانه با دوستان موافقم.يكمي اخيرا سرور جديد آلمان كمي مشكل پيدا كرده. نميدونم مشكل از كجاست.تا قبل اينكه پست هاي دوستان رو ببينم فكر ميكردم سرور من فقط اينجوريه...تيكت دادم بهشون،ولي يكي دو روزه تشريف ندارن.ولي فكر مي كنم مشكلي باشون پيش اومده كه نميتونن تيكت ها رو جواب بدن...
ايشالا كه حل بشه.

ph1287
February 16th, 2013, 01:05
سلام
آقا من سه ماهه دارم باهاشون كار مي كنم.مشكلي نبوده تا الان.سرور فرانسه بسيار عالي بود.اما در مورد سرور آلمان متاسفانه با دوستان موافقم.يكمي اخيرا سرور جديد آلمان كمي مشكل پيدا كرده. نميدونم مشكل از كجاست.تا قبل اينكه پست هاي دوستان رو ببينم فكر ميكردم سرور من فقط اينجوريه...تيكت دادم بهشون،ولي يكي دو روزه تشريف ندارن.ولي فكر مي كنم مشكلي باشون پيش اومده كه نميتونن تيكت ها رو جواب بدن...
ايشالا كه حل بشه.

parsspace
February 20th, 2013, 10:53
مشکل سرور آلمان حل شده. ۱ آی پی خالی از آلمان موجود هست.