ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

ilmavps
December 7th, 2012, 22:59
سلام

دیتاسنتر Avesta Networks LLC می باشد و طی چند روز تست و بررسی کیفیت پورت و اپتایم این دیتاسنتر تایید شد

نکته:
تحویل سرورها بین 1 ساعت تا 5 ساعت میباشد.
اگر نیاز به کانفینگ خاصی داشته باشید یک بار به صورت رایگان انجام میدهیم قبل از خرید حتما هماهنگ کنید.
سرورها به دو صورت مدیریت شده و نشده به فروش میرسند که برای مدیریت نرم افزاری از sسمت ما لازم است ماهانه مبلغ 5 هزار تومان مازاد پرداخت کنید البته در صورتی که مشکلات نرم افزاری شما یک یا دو مرتبه در ماه باشد میتوانید از خدمات ما استفاده کنید.

Plan1
Ram:2 G
H.D.D: 80GB
port: 1G
قیمت:22000تومان
لینک سفارش خرید (http://client.ilmavps.com/cart.php?gid=4)
(http://client.ilmavps.com/cart.php?gid=4)
--------------------------------------------------------------------------------------
Plan2
Ram:4 G
H.D.D: 130GB
قیمت:32000تومان
سفارش خرید (http://client.ilmavps.com/cart.php?gid=4)

پشتیبانی از طریق تلفن . تیکت میباشد

ilmavps
December 8th, 2012, 17:40
اگر کاربری نیاز به هارد بیشتری داشته باشد میتوانیم به صورت افر قیمکت بدهیم

ilmavps
December 13th, 2012, 17:13
تخفیف رم 256 برداشته شد و 4 عدد دیگر از این پلن موجود است

همین طور تصویری از سرعت دانلود قرار داده شده

10295

http://www.speedtest.net/result/2364459732.png

فروش هم چنان ادامه دارد تحویل بین 1 تا 5 ساعت

IranSatellite
December 17th, 2012, 15:18
سلام
خواستم تشکر کنم بابت سرویس دهی فوق العاده سایت ایلما وی پی اس که جدا از کیفیت بالای سرورهاشون که واقعا تک هست، ساپورت بسیار خوبی چه قبل از خرید و چه بعد از خرید دارند.
سرعت دانلود و همین طور سرعت بالای خود سرور هم خیلی خوبه و من کاملا راضی هستم. به دوستان هم پیشنهاد میکنم که اگر دنبال کیفیت خوب توام با قیمت مناسب هستید حتما از این سایت، سرور تهیه کنید.
خسته نباشید و خدا قوت

ilmavps
December 17th, 2012, 19:04
سلام
خواستم تشکر کنم بابت سرویس دهی فوق العاده سایت ایلما وی پی اس که جدا از کیفیت بالای سرورهاشون که واقعا تک هست، ساپورت بسیار خوبی چه قبل از خرید و چه بعد از خرید دارند.
سرعت دانلود و همین طور سرعت بالای خود سرور هم خیلی خوبه و من کاملا راضی هستم. به دوستان هم پیشنهاد میکنم که اگر دنبال کیفیت خوب توام با قیمت مناسب هستید حتما از این سایت، سرور تهیه کنید.
خسته نباشید و خدا قوت

ممنون از شما خوشحالم رضایت شما جلب شده

ilmavps
December 19th, 2012, 18:18
افر هنوز موجود است

mahkoom021
December 20th, 2012, 03:04
یه سرور از ایشون تهیه شد
هم کیفیت سرور و پورت خوبه
هم برخوردشون
با اینکه دیر وقت بود اما سرورو کانفیگ کردن و بهمون تحویل دادن
ایشالا موفق باشن

ilmavps
December 20th, 2012, 12:34
یه سرور از ایشون تهیه شد
هم کیفیت سرور و پورت خوبه
هم برخوردشون
با اینکه دیر وقت بود اما سرورو کانفیگ کردن و بهمون تحویل دادن
ایشالا موفق باشن

خوشحالم شما راضی هستید

sshvps
December 20th, 2012, 18:32
تاید میشن کارشون خیلی 20 هست فردکار بلد و متشخصی هستن ممنونم دادا :x

musicayob
December 21st, 2012, 18:26
تخفیف واسه رم 2 گیگ نذاشتید؟

ilmavps
December 21st, 2012, 19:46
تاید میشن کارشون خیلی 20 هست فردکار بلد و متشخصی هستن ممنونم دادا :x

ممنون از شما

ilmavps
December 21st, 2012, 19:48
تخفیف واسه رم 2 گیگ نذاشتید؟

برای رم 2 گیگ هم میتوانید ماه اول 4 هزار تومان تخفیف بگیرید

با تشکر

bahar13699
December 25th, 2012, 01:24
ویرایش

bahar13699
December 26th, 2012, 00:39
هر چند یه سوتفاهم کوچولو داشتم با ایلما که تقصیر من هم بود و حق با ایلما بود ولی همینجا من از سرورهاشون و قیمتاشون تشکر میکنم و پیشنهاد میکنم ازشون تهیه کنید پشیمون نمیشید دوستان من این سرور رو که گرفتم از جاهای دیگه دوبرابر میگیرم

ilmavps
December 31st, 2012, 12:24
هر چند یه سوتفاهم کوچولو داشتم با ایلما که تقصیر من هم بود و حق با ایلما بود ولی همینجا من از سرورهاشون و قیمتاشون تشکر میکنم و پیشنهاد میکنم ازشون تهیه کنید پشیمون نمیشید دوستان من این سرور رو که گرفتم از جاهای دیگه دوبرابر میگیرم

سلام

ممنون از شما فروش هم چنان ادامه دارد

ali_12
December 31st, 2012, 16:14
سلام دوست عزیزم
وقت بخیر
من یک حساب پیپال از امارات دارم حالا برای امنیت بیشتر و تغییر آی پی ام میخوام وی پی اس بخرم.ویندوزم 7 است و خیلی کارم سنگین نیست.هزینه ی نصب رایگانه؟خودتون انجام میدید؟.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

bahar13699
January 12th, 2013, 12:47
ویرایش

ilmavps
January 26th, 2013, 20:22
افرهای جدید اضافه شد

mnine
January 26th, 2013, 21:32
من از ایشان کاملاً راضی هستم.

ilmavps
January 26th, 2013, 21:39
من از ایشان کاملاً راضی هستم.

ممنون

خوشحالم راضی هستید

persianboy
January 26th, 2013, 21:55
سلام
تایید میشن

ilmavps
January 27th, 2013, 10:35
سلام
تایید میشن

ممنون از شما فروش همچنان ادامه دارد

IranSatellite
January 27th, 2013, 15:40
کیفیت آفر جدید بسیار عالی و منابع کاملا اختصاصی هستند
همه جوره تایید میشوند

ilmavps
January 27th, 2013, 19:42
کیفیت آفر جدید بسیار عالی و منابع کاملا اختصاصی هستند
همه جوره تایید میشوند

سرورهای سفارش داده شده تحویل مشتریان گردید

ilmavps
January 28th, 2013, 12:49
فروش هم چنان ادامه دارد

ilmavps
January 28th, 2013, 14:03
موفق باشید...:53:

behtash007
January 29th, 2013, 18:01
با درود من دوتا سرور از ایلما سرور دارم . چند ساعت میشه قطع شده . . . [-([-([-(

n_dambelog
January 29th, 2013, 18:22
ايا قيمت ها ثابته يا ٦ ماه ديگه دوبرابر مبشه؟ريبوت پنل هم ارايه ميديد؟سي پي يو چجورياست؟هزينه نصب مجدد هم ميكيريدپشتيباني چند ساعته است؟اين افر تا كي هست؟

ilmavps
January 29th, 2013, 20:08
ايا قيمت ها ثابته يا ٦ ماه ديگه دوبرابر مبشه؟ريبوت پنل هم ارايه ميديد؟سي پي يو چجورياست؟هزينه نصب مجدد هم ميكيريدپشتيباني چند ساعته است؟اين افر تا كي هست؟

سلام

سی پی یو سرور اصلی Intel E5620 2.40GHz است به هر سرور 1 گیگاهرتز سی پی یو تعلق میگیرد.

پنل ربوت در وبسایت ما قرار دارد.

قیمت ها در حال حاظر ثابت است در یک سال گذشته تغییر قیمت نداشته ایم در صورتی که قیمت دلار به صورت نجومی بالا نرود با همین قیمت ارائه میشود.

پشتیبانی به جز روزهای تعطیل سعی میشود بین 15 تا 17 ساعت در روز باشد روزهای تعطیل هم پاسخ گو هستیم تیکت ها دیرتر جواب داده میشوند.

افر تا زمان پر شذن سرور باقی است.

ilmavps
January 29th, 2013, 21:33
با درود من دوتا سرور از ایلما سرور دارم . چند ساعت میشه قطع شده . . . [-([-([-(

بله متاسفانه امروز یکی از سرورها مشکلی پیدا کرده بود سعی بر این بود در سریع ترین زمان مشکل حل شود در حال حاظر مشکل برطرف شده است

ilmavps
January 30th, 2013, 16:56
سرویس های سفارش داده شده در حال اماده سازی است

ilmavps
February 1st, 2013, 00:01
افر هنوز موجود است به زودی افر جدیدی ارائه میشود

lo0ord
February 1st, 2013, 16:18
من دو تا سرویس از ایشون دارم. بسیار خوبه کارشون تایید میشن .

ilmavps
February 1st, 2013, 17:14
من دو تا سرویس از ایشون دارم. بسیار خوبه کارشون تایید میشن .

خوشحالم که راضی هستید

فروش هم چنان ادامه دارد

Devil
February 2nd, 2013, 14:04
سلام
من میخواستم این plan 1 رو سفارش بدم ولی نمیتونم وارد سایتتون بشم

ilmavps
February 2nd, 2013, 14:47
سلام
من میخواستم این plan 1 رو سفارش بدم ولی نمیتونم وارد سایتتون بشم

سلام

میتوانید وارد بشوید

baghebahar
February 2nd, 2013, 15:06
سلام
تعداد core سی پیو اختصاص داده به این سرویس چه مقدار است

Ram:2 G
H.D.D: 80GB
قیمت:22000تومان

ilmavps
February 2nd, 2013, 15:08
سلام
تعداد core سی پیو اختصاص داده به این سرویس چه مقدار است

سلام

cpu : 1000GHz
2 core

ilmavps
February 2nd, 2013, 21:59
سفارش ها تحویل داده شد

baghebahar
February 3rd, 2013, 08:52
سلام

2 core

سلام
وقت بخیر
چند ساعته سرویس را تحویل میدهید ؟

pakradm
February 3rd, 2013, 15:09
سلام

2 core

سلام
خسته نباشید
ببخشید آیا این سرور های مجازی برای راه اندازی هاستینگ مناسب هستند؟؟؟
به نظر شما 1 گیگاهرتز CPU برای Windows Server 2008 کم نیست؟؟؟!!!

متشکرم:53:

mahkoom021
February 3rd, 2013, 15:11
اقا این سرورا کی میخواد درست شه ؟
تیکت هم که جواب نمیدید

ilmavps
February 3rd, 2013, 16:08
اقا این سرورا کی میخواد درست شه ؟
تیکت هم که جواب نمیدید

چه مشکلی سرورتان دارد؟

gidgid
February 3rd, 2013, 16:18
سلام
به تیکت ها پاسخ نمیدید؟

ilmavps
February 3rd, 2013, 17:58
سلام
به تیکت ها پاسخ نمیدید؟

سلام

تمام تیکت ها پاسخ داده شده امروز کمی تاخیر بود به دلیل سر درد شدید :دی

جز 2 تیکت که باید به صورت تلفنی حل شوند

mashomid
February 4th, 2013, 16:06
سلام

وضعیت ابیوز و تورنت (استفاده شخصی) چه‌جوره ؟
پینگ تایم چنده ؟ پنل ریبوت میدید ؟
مشخصات سرور اصلی رو هم لطف کنید.
از ماه‌های بعد قیمت‌ها تغییر میکنند ؟

ilmavps
February 4th, 2013, 19:32
سلام

وضعیت ابیوز و تورنت (استفاده شخصی) چه‌جوره ؟
پینگ تایم چنده ؟ پنل ریبوت میدید ؟
مشخصات سرور اصلی رو هم لطف کنید.
از ماه‌های بعد قیمت‌ها تغییر میکنند ؟

سلام
ابیوز تا حالا نداشتیم استفاده شخصی مشکلی ندارد

Minimum = 267ms, Maximum = 274ms, Average = 269ms

از ماه های اینده تغییر قیمتی نداریم در صورتی که قیمت دلار نجومی بالا نرود

ram: 96G
hard: 3*3Tr ssd
port 1G
cpu: Dual intel E5620

lo0ord
February 5th, 2013, 00:01
آقا سرویسهای ما قطع شده . تو سایت هم زدید احتمال ورشکستگی 99% . تلفنتون هم خاموشه. چیکار کنیم؟؟

bahar13699
February 5th, 2013, 00:10
متاسفانه عدم مسئولیت پذیری بیداد میکنه یه اطلاعی هم از قبل نمیدن ..یعنی نمیتونید بیاید درس بگید مشکل پیش اومده فقط پول مارو باید بگیرید و بعدش فرار؟؟؟زشته به خدا خجالت بکشید برای 20 تومن ارزش نداره اطلاعات مردمو به باد هوا بدید

baghebahar
February 5th, 2013, 09:30
ما هم تماس گرفتیم.کسی جواب نداد!!!!!:64:
تیکت هم زدیم کسی جواب نداد !!!!!!:64:
هرجا من میریم سرویس دهنده .........:65:

Mohamad26
February 5th, 2013, 10:20
الان دقیقا قراره چی بشه ؟
پول مارو برگشت میزنی یا سرور هارو اوکی میکنی.
کار داریم با سرور که گرفتیما......

amir_ng
February 5th, 2013, 10:43
کسایی که ایشون رو تایید میکردن الان بیان جواب بدن.
اینم که کلاه بردار در اومد!!!!:^o

behtash007
February 5th, 2013, 10:52
یعنی چی .... آخه ... از اون طرف میگی در حال مذاکره هستی از اون طرف میگی 99% ورشکسته ... بخاطر 1% داری مذاکره میکنی !؟!! هزینه های که پرداخت کردیم چی میشه ... پ[-( باید تا کی منتظر باشم .. بک آپ از سرور نداریم .. چه باید بکنیم من اگر بک آپ داشتم میرفتم یه شرکت دیگه ...

mashomid
February 5th, 2013, 11:25
خداییش خسته شدیم از بس سرویس عوض کردیم. من که به شخصه هیچ گونه اعتمادی به سرویس دهنده‌های ایرانی ندارم.
اول پست مشتی تعریف و تایید الکی ردیف می‌کنند و آخرش گویا همشون ول می‌کنند یا اونقدر کیفیت پایین میاد که فلنگ رو می‌بندی.
باید یه سازوکار اعتماد سازی درست ایجاد بشه.

alireza.076
February 5th, 2013, 12:26
دوست عزیز، ورشکستگی ارتباطی با کلاه برداری نداره!!!
ببخشید که بنده داخل تاپیک دخالت کردم، اما احتمالا براشون مشکلی پیش امده، نتونستند پاسخ تیکت شما رو بدند یا حالا هر چیز دیگر
انقدر زود قضاوت نکنید
موفق باشید

lo0ord
February 5th, 2013, 12:36
ما که زود قضاوت نمیکنیم. فقط بیان بگن مشکل چیه ؟ و اینکه تکلیف ما معلوم شه . ما هم از ایشون سرویس گرفتیم و به کسای دیگه سرویس میدیم.
از دوستان هرکسی با ایشون ارتباط داره لطفا بهشون بگن که بیان و یه جوابی بدن به ما.

MagicVps.Com
February 5th, 2013, 12:47
سلام
ابیوز تا حالا نداشتیم استفاده شخصی مشکلی ندارد

minimum = 267ms, maximum = 274ms, average = 269ms

از ماه های اینده تغییر قیمتی نداریم در صورتی که قیمت دلار نجومی بالا نرود

ram: 96g
hard: 3*3tr ssd
port 1g
cpu: Dual intel e5620

دوست عزیز، ورشکستگی ارتباطی با کلاه برداری نداره!!!
ببخشید که بنده داخل تاپیک دخالت کردم، اما احتمالا براشون مشکلی پیش امده، نتونستند پاسخ تیکت شما رو بدند یا حالا هر چیز دیگر
انقدر زود قضاوت نکنید
موفق باشید

دوست و همکار عزیز

ایا جدیدا هارد ssd با ظرفیت 3 ترا بایت امده ایشون حتی توی دادن اطلاعات سرور به مشترها هم صادق نبودن هادرهای موجود اس اس دی که استافده میشه توی دیتا سنترها درحال حاضر نحایت تا 600 گیگ هست و مشتریهم به عنوان هارد اس اس دی خرید میکرده

با این وضعیت ارز امده رم 2 گیگی میده 22 تومن بعدهم میگه 99% ورشکستگی

متاسفانه یکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده و تمام سرورهای ما به حالت ساسپند رفته اند در حال مذاکره با دیتاسنتر هستیم احتمال ورشکستی ما 99% است
در هر صورت

انشاالله مشکل ایشون هم حل بشه

shingo
February 5th, 2013, 12:54
خداییش خسته شدیم از بس سرویس عوض کردیم. من که به شخصه هیچ گونه اعتمادی به سرویس دهنده‌های ایرانی ندارم.
اول پست مشتی تعریف و تایید الکی ردیف می‌کنند و آخرش گویا همشون ول می‌کنند یا اونقدر کیفیت پایین میاد که فلنگ رو می‌بندی.

دوست عزیز اشتباه از شماست که فقط دنبال قیمت ارزان هستید هر چه قد پول بدهید همان قدر اش می خورید
اینجه سرویس دهنده های هستند که چندین ساله فعالیت می کنند قیمتاشونم 5 6 برابر قیمتهای این همکار عزیز هستش شمام که اینهمه پولو میدی فقط برا کیفیت سرور هست و اینجوری نیست که این اقایون رو هر سرور مجازی 20 30 تومن سود کنند
این قضایا دفعه اول نیست که پیش اومده دفعه اخرم نیست بازم اتفاق میفته
همیشم یادتون باشه هیچ ارزونی به علت نیست
موفق و سرزنده باشید:53:

SV24.CO
February 5th, 2013, 13:06
دوست عزیز اشتباه از شماست که فقط دنبال قیمت ارزان هستید هر چه قد پول بدهید همان قدر اش می خورید
اینجه سرویس دهنده های هستند که چندین ساله فعالیت می کنند قیمتاشونم 5 6 برابر قیمتهای این همکار عزیز هستش شمام که اینهمه پولو میدی فقط برا کیفیت سرور هست و اینجوری نیست که این اقایون رو هر سرور مجازی 20 30 تومن سود کنند

عزیز من ماهانه 3.5 میلیون پول فقط یکی از سرورهام هست . رم 4 گیگ هم میدم 29900 تومان . کاملا هم میصرفه برام . باز هم میگید هیچ ارزونی بی دلیل نیست؟

shingo
February 5th, 2013, 13:16
همکار گرامی بعد 6 ماه که 55 درصد off رداستین برداشته شد باز هم میخواید به همین قیمت بدید دیگه؟؟؟؟سروی که 10 gbps پرتشه 500 گارانتی میده که میشه 70 مگ شما چند تا یوزر می خویاد رو سرور بزارید که با 29 تومان هزینه 3.5 میلیون این سرور رو دربیارید؟پورت سرور احیانا کم نمیاد؟ شایدم پورتتون 100 گیگ هست من خبر ندارم :)

SV24.CO
February 5th, 2013, 13:33
همکار گرامی بعد 6 ماه که 55 درصد off رداستین برداشته شد باز هم میخواید به همین قیمت بدید دیگه؟؟؟؟سروی که 10 gbps پرتشه 500 گارانتی میده که میشه 70 مگ شما چند تا یوزر می خویاد رو سرور بزارید که با 29 تومان هزینه 3.5 میلیون این سرور رو دربیارید؟پورت سرور احیانا کم نمیاد؟ شایدم پورتتون 100 گیگ هست من خبر ندارم :)

همکار عزیز موضوع فقط وی پی اس نیست روی یک سرور . همین الان هم off 55% رو بردارند ما میتونیم هزینه سرور رو در بیاریم چه برسه به 6 ماه دیگه . پورت هم خودتون بهتر از من میدونید 500 مگابیت گارانتی هست . حداقل سرور قبلی همیشه به ما 800 تا رو داده حالا بماند 1500 هم گرفتیم به راحتی . قصد جسارت و تخریب کسی رو ندارم . درسته ارز خیلی اذیت میکنه اما با برنامه ریزی میشه باهاش کنار اومد ، حداقل تا به الان که شده . مگر اینکه دلار برسه به 7 8 تومن که اونوقت نه تنها هاستینگ بلکه کل کشور تعطیل خواهد شد .

mahdi2009
February 5th, 2013, 13:51
همکار عزیز موضوع فقط وی پی اس نیست روی یک سرور . همین الان هم off 55% رو بردارند ما میتونیم هزینه سرور رو در بیاریم چه برسه به 6 ماه دیگه . پورت هم خودتون بهتر از من میدونید 500 مگابیت گارانتی هست . حداقل سرور قبلی همیشه به ما 800 تا رو داده حالا بماند 1500 هم گرفتیم به راحتی . قصد جسارت و تخریب کسی رو ندارم . درسته ارز خیلی اذیت میکنه اما با برنامه ریزی میشه باهاش کنار اومد ، حداقل تا به الان که شده . مگر اینکه دلار برسه به 7 8 تومن که اونوقت نه تنها هاستینگ بلکه کل کشور تعطیل خواهد شد .

دوست عزیز مبحث بین فروشنده ها ربطی به من نداره ولی یوزرها باید بدونن که معنی اورسل یعنی چه! شما از همین سرورهای مجازی که ارائه میکنید میتونید یک تست سرعت هارد قرار بدین و همین سرعت رو گارانتی بکنید؟ من به عنوان یه مشتری همین حالا میپرسم یا دوست استارتری که فروشنده تاپیک بودن ایا میتونن اینکار رو بکنن؟ در رنج فروشنده های ارزان چه شما چه دوستان دیگر اورسل امری اجتناب ناپذیر هست!(حالا اینجا اورسل منابع مختلف مطرح میشه و ...) این چرخه هم باعث میشه در نتیجه کیفیت کم بشه و ..... من در این چند سال فروشنده ایی ندیدم که قیمت از حد متعارف بازار کمتر ارائه بده و بتونه سرویس طولانی مدت و با ثباتی ارائه بده به یوزرها حتی زمانی که دلار 2000 تومن بود!

امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.

SV24.CO
February 5th, 2013, 14:09
دوست عزیز مبحث بین فروشنده ها ربطی به من نداره ولی یوزرها باید بدونن که معنی اورسل یعنی چه! شما از همین سرورهای مجازی که ارائه میکنید میتونید یک تست سرعت هارد قرار بدین و همین سرعت رو گارانتی بکنید؟ من به عنوان یه مشتری همین حالا میپرسم یا دوست استارتری که فروشنده تاپیک بودن ایا میتونن اینکار رو بکنن؟ در رنج فروشنده های ارزان چه شما چه دوستان دیگر اورسل امری اجتناب ناپذیر هست!(حالا اینجا اورسل منابع مختلف مطرح میشه و ...) این چرخه هم باعث میشه در نتیجه کیفیت کم بشه و ..... من در این چند سال فروشنده ایی ندیدم که قیمت از حد متعارف بازار کمتر ارائه بده و بتونه سرویس طولانی مدت و با ثباتی ارائه بده به یوزرها حتی زمانی که دلار 2000 تومن بود!

امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.

پیشنهاد میکنم یه نگاهی به تاپیک ما بندازید .
تشکر از شما :53:

arash_2376
February 5th, 2013, 14:37
آقا این کارتون اصلا اخلاقی‌ نیست،حداقل یه اطلاعیه درست بده و نترس از جواب دادن! بگو ما چیکار کنیم ؟پولمونو میگیریم یا سرویست درست می‌شه؟تا ما تکلیف خودمونو بدونیم خوب.

laser1
February 5th, 2013, 15:56
سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا از اروپا چون آمریکا دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر

mashomid
February 5th, 2013, 16:12

کاملا موافق هستم با این موضوع که امکان فرآهم آوردن کیفیت مناسب با قیمت پایین امکان پذیر نیست. اما متاسفانه مواردی نیز بوده که کیفیت مناسب با دادن هزینه‌ی بالا نیز فراهم نشده و تمامی اطلاعاتم از بین رفته و کسی پاسخگو نبوده.
با توجه به آنکه قانونی در راستای حفظ حقوق مشتریان وجود ندارد و مکانیزمی نیز در راستای تایید صلاحیت سرویس‌دهنده‌ها استفاده نمی‌شود، لذا پرداخت هزینه‌ی بالا به عنوان تضمین کیفیت راه‌گشا نیست.

MagicVps.Com
February 5th, 2013, 16:17
آقا سرویسهای ما قطع شده . تو سایت هم زدید احتمال ورشکستگی 99% . تلفنتون هم خاموشه. چیکار کنیم؟؟

متاسفانه عدم مسئولیت پذیری بیداد میکنه یه اطلاعی هم از قبل نمیدن ..یعنی نمیتونید بیاید درس بگید مشکل پیش اومده فقط پول مارو باید بگیرید و بعدش فرار؟؟؟زشته به خدا خجالت بکشید برای 20 تومن ارزش نداره اطلاعات مردمو به باد هوا بدید

ما هم تماس گرفتیم.کسی جواب نداد!!!!!:64:
تیکت هم زدیم کسی جواب نداد !!!!!!:64:
هرجا من میریم سرویس دهنده .........:65:

الان دقیقا قراره چی بشه ؟
پول مارو برگشت میزنی یا سرور هارو اوکی میکنی.
کار داریم با سرور که گرفتیما......

کسایی که ایشون رو تایید میکردن الان بیان جواب بدن.
اینم که کلاه بردار در اومد!!!!:^o

یعنی چی .... آخه ... از اون طرف میگی در حال مذاکره هستی از اون طرف میگی 99% ورشکسته ... بخاطر 1% داری مذاکره میکنی !؟!! هزینه های که پرداخت کردیم چی میشه ... پ[-( باید تا کی منتظر باشم .. بک آپ از سرور نداریم .. چه باید بکنیم من اگر بک آپ داشتم میرفتم یه شرکت دیگه ...

آقا این کارتون اصلا اخلاقی‌ نیست،حداقل یه اطلاعیه درست بده و نترس از جواب دادن! بگو ما چیکار کنیم ؟پولمونو میگیریم یا سرویست درست می‌شه؟تا ما تکلیف خودمونو بدونیم خوب.

سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا از اروپا چون آمریکا دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر

این همه ادم دنبال سرور از دست رفتشون هستند خود استارتر و شخص فورشنده هم توی سایتش زده

متاسفانه یکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده و تمام سرورهای ما به حالت ساسپند رفته اند در حال مذاکره با دیتاسنتر هستیم احتمال ورشکستی ما 99% است

بعد شما امدین دارین درخواست سرور میدن
مگر پستها را نمیخونید عجب
بعد دو روزدیگه هم میان تاپیک میزنید که پولم دود شده و ( مدیریت این فورم چرا برسی نمیکنه )و اشتباه خودتون گردن دیگران میاندازید و از دیگران باز خواست میکنید و از مدیریت طلبکار میشد

ilmavps
February 5th, 2013, 19:00

سلام

بکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده این باعث شده که همههزینه ها را از ما بخواهند در صورتی که فرار بوده یکی از فاکتورها 3 روز دیگر پرداخت شود ولی الان خواهان دریافت هزینه شده اند نزدیک به 900 هزا تومان

بماند به خاطر تغییرات ارضی 500 هرزار تومان این ماه من اضافه پرداخت کرده ام

باز هم پیگیر هستم اگر تا امشب توانستم هزینه را پرداخت کنم که هیچ ادامه میدهم در غیر این صورت تمام سرورها و مشتریان واگذار میشوند

جنابعالی هر وقت یاد گرفتی در موقعیت سخت افاد دیگر نیایی تیکه بندازی بیا تو افر مردم مشتری ب*** این کار جنابعالی اسمی جز این نداره بذارید ما بریم بعد بیایید این کارها را انجام بدید

تا حالا پول کسی نخوردیم حالا هم مشکل مالی پیش امده توکل بر خدا ان شاالله این امتحان نیز میگذرد

SV24.CO
February 5th, 2013, 19:11
سلام

بکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده این باعث شده که همههزینه ها را از ما بخواهند در صورتی که فرار بوده یکی از فاکتورها 3 روز دیگر پرداخت شود ولی الان خواهان دریافت هزینه شده اند نزدیک به 900 هزا تومان

باز هم پیگیر هستم اگر تا امشب توانستم هزینه را پرداخت کنم که هیچ ادامه میدهم در غیر این صورت تمام سرورها و مشتریان واگذار میشوند

جنابعالی هر وقت یاد گرفتی در موقعیت سخت افاد دیگر نیایی تیکه بندازی بیا تو افر مردم مشتری ب*** این کار جنابعالی اسمی جز این نداره بذارید ما بریم بعد بیایید این کارها را انجام بدید

تا حالا پول کسی نخوردیم حالا هم مشکل مالی پیش امده توکل بر خدا ان شاالله این امتحان نیز میگذرد

انشالا که مشکلتان حل شود همکار عزیزم .
قصد بدی نداشتم اما قبول کنید حق با مشتری هست اون ها هم مثل منو شما تحت فشار هستن .
شما فکر میکنید ما خوشحال هستیم از این هرج و مرجی که درست کردن؟ هرکسی به اندازه خودش داره سختی میکشه .
باز هم آرزو میکنم که مشکل حل بشه و مجدد به صحنه برگردید و اگر باعث آزردگی خاطر شما شدم من رو ببخشید :53:

shingo
February 5th, 2013, 19:25
سلام

انشالا به امید خدا دیتاسنتر کوتاه می اید و مشکل حل میشود
اگه باز هم دیتاسنتر کوتاه نیومد می تونید از مشتریان بخواید حسابشون زودتر شارژ کنن تا لااقل کمکی به شما شده باش
هیچی بدتر از این نیست که اطلاعات 20 30تا مشتری بدون بکاپ از بین بره

مشتریان عزیز هم توجه کنند با حالت طلب کار بودن و عصبانیت حرف زدن چیزی درست نمیشه متاسفانه اتفاقیه که افتاده به ایشون جرف بزنید و دنبال چاره باشید

موفق باشید:53:

ilmavps
February 5th, 2013, 19:41
به هر حال این کاری که برای ما هیچ سودی ندارد فقط و فقط فوش و فصیحت دارد

دلار 3000 تومان میشود 4000 تومان یعنی ماهانه 544 تومان هزینه ی بیشتر فاکتوری که ماله 3 روز بعد بوده امروز درخواست واریز میشه!!!!

lo0ord
February 5th, 2013, 21:36
نمیدونم چی بگم. الان من دو روزه از شما سرویس دارم. بک آپ هم دارم و میتونم از یه جا دیگه بگیرم. اگر سرورتون درست نمیشه بگید من از یه جا دیگه بگیرم و پول رو بک بدید.

Devil
February 5th, 2013, 21:56
ما الان چی کار کنیم بریم از یه حا دیگه سرویس بگیریم یا منتظر بمونیم
یه چیزی بگو حداقل تکلیفمونو بدونیم

Mohamad26
February 5th, 2013, 22:04
راست میگن بچه ها به قرآن
حداقل بگو ما باید چیکار کنیم. یعنی دیشب تا حالا در حال مذاکره اید و هنوز نتیجه نداده ؟
ما هم یوزر داریم روی سرور. به قرآن کارامون لنگ میشه هیچی از عالم و آدم داریم فحش میخوریم.

بگو قراره چی بشه.
پول برگشت داده بشه ؟
سرور اوکی بشه ؟
کی قراره این اقدامات بشه. چه برگشت پول چه درست شدن سرور ؟

host8
February 5th, 2013, 22:07
سلا سرور مجازی من ارزون میخوام دارید؟؟؟
رم 1
لایسنس سی پنل چنده؟؟

n_dambelog
February 5th, 2013, 22:32
ولي خداييش كيفيتش خوب بود حيف شد
خواهشا اگر مشكل حل نشد پولو پس بديد خودمون تايين كنيم از كجا بايد بگيريم
يا به يه ادم درست بده كه پشتيبانيش خوب باشه

ilmavps
February 5th, 2013, 22:58
پولها به حساب دیتاسنتر واریز شده یک صورت حساب باید 3 روز بعد واریز میشد اما گفتند چون دیر واریز کردید همشا قطع میکنیم

به هر حال من هر چه پول در حساب بوده واریز کردم به دیتاسنتر الان هم مشتریان و سرورها برای فروش گذاشته شده اگر کسی خریداری کرد سرورها باز میشوند

lo0ord
February 6th, 2013, 10:46
یعنی چی ؟؟؟ خداقل بک آپ ما رو بده.

IranSatellite
February 6th, 2013, 12:22
یعنی مایی که 35 تومن واسه یک ماه دادیم به شما و الان یک هفته هست که از تاریخ سرور گذشته، نه سرورمون اوکی میشه و نه پول برگشت داده میشه؟؟
اگر این طور باشه واقعا نمیدونم به شما چی بگم ...

mashomid
February 6th, 2013, 13:20
سلا سرور مجازی من ارزون میخوام دارید؟؟؟
رم 1
لایسنس سی پنل چنده؟؟

حال شما خوبه ؟

musicayob
February 6th, 2013, 13:41
لطفا به تیکت ها جواب بدید | تقاضای برگشت پول

SV24.CO
February 6th, 2013, 13:45
لطفا به تیکت ها جواب بدید | تقاضای برگشت پول

دوست عزیز تو این وضعیت تقاضای برگشت پول میکنید؟ ماشالا به شما که اینقدر درک میکنید . به جای اینکه صورتحساب ماه بعد هم پرداخت کنید بلکه مشکلشون حل بشه ...

musicayob
February 6th, 2013, 13:49
دوست عزیز مشکل شرکتشون به من ربطی داره؟؟؟؟؟ من مستری هستم به به جای پول ازشون سرویس گرفتم و حالا که قطعه تقااضی برگشت کردم مشکلی هست؟؟؟؟ اگه شما پول بدید یه سرور بگیری که کار نکنه ناراحت نمیشی پس بی خودی نگید شما این مسائل رو درک نمی کنید

SV24.CO
February 6th, 2013, 13:53
دوست عزیز مشکل شرکتشون به من ربطی داره؟؟؟؟؟ من مستری هستم به به جای پول ازشون سرویس گرفتم و حالا که قطعه تقااضی برگشت کردم مشکلی هست؟؟؟؟ اگه شما پول بدید یه سرور بگیری که کار نکنه ناراحت نمیشی پس بی خودی نگید شما این مسائل رو درک نمی کنید

قبول دارم دوست عزیز حق با شماست ، من قبلا هم گفتم پست های قبلی رو بخونید گفتم حق با مشتریاست . اما اتفاقیه که افتاده به نظرم کمک کنید حل بشه بهتر از این جار و جنجال هست .

musicayob
February 6th, 2013, 13:55
دوست عزیز من که چیز نگفتم تیکت فرستادم اینجا گفتم جواب تیکت رو بدید همین

arash_2376
February 6th, 2013, 14:42
با سلام،
ازتون محترمانه درخواست شد که یه بیانیه درست بدید،که واضح ذکر کنید که یا پولو میدید یا سرویس رو؟و تا کی‌ تکلیف مشخص می‌شه
من ۱ماه و ۲۰ روز از سرویسم مونده که پولشم پیش گرفتید،واضح بگید که چیکار میخواید بکنید؟اینم واسه دهمین بار که ما نیاز داریم تکلیف خودمونو بدونیم،پس روشن جواب بده لطفا

lo0ord
February 6th, 2013, 16:05
منم 2روزه دو تا سرویس گرفتم از ایشون.

arash_2376
February 6th, 2013, 17:51
با سلام،
ازتون محترمانه درخواست شد که یه بیانیه درست بدید،که واضح ذکر کنید که یا پولو میدید یا سرویس رو؟و تا کی‌ تکلیف مشخص می‌شه
من ۱ماه و ۲۰ روز از سرویسم مونده که پولشم پیش گرفتید،واضح بگید که چیکار میخواید بکنید؟اینم واسه دهمین بار که ما نیاز داریم تکلیف خودمونو بدونیم،پس روشن جواب بده لطفا

n_dambelog
February 6th, 2013, 17:54
داداش من ما هم گرفتاريم دست ما رو گذاشتي تو پوست گردو
بيا يه چيزي بگو

IranSatellite
February 6th, 2013, 20:07
آقا لطفا بیا یه توضیح به ما بده که بالاخره چی کار میکنی.
به خدا ما هم گرفتاریم و شما انگار نه انگار کلی مشتری دارید!

baghebahar
February 6th, 2013, 20:54
پولها به حساب دیتاسنتر واریز شده یک صورت حساب باید 3 روز بعد واریز میشد اما گفتند چون دیر واریز کردید همشا قطع میکنیم

به هر حال من هر چه پول در حساب بوده واریز کردم به دیتاسنتر الان هم مشتریان و سرورها برای فروش گذاشته شده اگر کسی خریداری کرد سرورها باز میشوند

دوست عزیز شماره حساب براتون میل شده
لطفا هزینه را برگشت بدید
شما را بخیر و مارا بسلامت...

n_dambelog
February 7th, 2013, 10:16
3 روز سايتم داون شده عزيزم خداييش داري لج ما رو در مياري شما اشتباه كردي من بايد تاوان پس بدم بيا جواب بده قرار چه بلايي سر ما بياد الان سه روز گذشته

lo0ord
February 7th, 2013, 11:15
دوست عزیز شماره حساب رو براتون پ خ میکنم. که برگشت بدید. چون من همونروزی که گرفتم سرور شما قطع شد.
وی پی اس ها رو هم انتقال دادم به یک سرور دیگه

Mohamad26
February 7th, 2013, 11:56
آخه آدم نامرد
ما هم مشتری داریم
حداقل بیا اینجا بگو سرور به ما میدی؟ پول به ما میدی ؟ بکاپ به ما میدی ؟
حداقل جواب بده
تحت فشاریم ما هم. اگرم قراره نه سرورمونو بدی نه پولمونو نه بکاپمونو بگو تا تکلیفو بدونیم و اقدام کنیم.

behtash007
February 7th, 2013, 13:56
منم یکی از مشتری های ایلما هستم .. سرویس هاشون خوب بود ولی حیف که قطع شد الان از جای دیگه میگیرم . اگر دوباره برگرده حتما به نحوی از ایشون سرویس میگیرم ..:(( امید وارم زودتر برگرده

n_dambelog
February 7th, 2013, 14:07
منم یکی از مشتری های ایلما هستم .. سرویس هاشون خوب بود ولی حیف که قطع شد الان از جای دیگه میگیرم . اگر دوباره برگرده حتما به نحوی از ایشون سرویس میگیرم ..:(( امید وارم زودتر برگرده
اره سرويسشون خوب بود به نسبت قيمت عالي بود ولي الان داره بد تا مي كنه ما هم گرفتاريم به خدا نمي اد جواب بده كه چي شده قرار چي بشه

arash_2376
February 7th, 2013, 14:34
مثل اینکه دیگه واسه ایشون اهمیت نداره ما چقدر مشکل داریم ! هرچی‌ می‌نویسیم،خواهش می‌کنیم ،اصلا انگار نه انگار!! نمی‌دونم از چی‌ میترسه هیچی‌ نمیگه! اتفاقی که افتاده،جای پنهان شدن،بیا بگو که چیکار میکنی‌ مارو معطل نکن.سرویس میدی یا پول؟اگه اونجور که گفتی‌ پول مردمو نمیخوری،یکیشو بالاخره باید بعدی،یا سرویس یا پول. پس پاشو بیا یکم درست بگو تا ماهم تکلیف خودمونو بدونیم!

IranSatellite
February 7th, 2013, 21:24
آقا نمیخوای بیای تکلیف مارو روشن کنی؟؟؟
الان سه چهار روزه که سرور قطع شده و سایت رو هم بستی نمیشه تیکت داد!!
تو این فروم هم آنلاین میشی و پیغام هارو میبینی اما جوابی نمیای بدی. این یعنی چی؟؟ این همه مشتری رو منتظر خودت گذاشتی و حتی حاضر نیستی یه جواب خشک خالی هم بیای بدی!
مدیریت انجمن نمیخواد این مسئله رو رسیدگی کنه؟؟

behtash007
February 8th, 2013, 03:36
دقیقا باهات موافقم . همه ما اینجا پولی از دست دادیم من تازه . تمدید کرده بودم . و ارتقاء داده بودم فکر کردم همکاریمون ادامه دار خواهد بود ولی اینطور نشد .. الان از جای دیگه هم گرفتم خیلی راضی نیستم ..تقریبا هرماه من سرور عوض کردم . دیگه خسته شدم .. از کوچ کردن ..

O_o
February 8th, 2013, 17:36
منم اخیراً یکی دیگه برا دوستم گرفته بودم... با چهار تا سرور خودم، 5 تا vps بود...
زودتر یه اقدامی، چیزی بکنید... خسته شدیم حقیقتاً :|

Mohamad26
February 8th, 2013, 21:53
دوستان کسی خبری نداره از این آقا ؟
کسی به نتیجه ای نرسیده هنوز ؟
جواب کسی رو نداده هنوز ؟

O_o
February 9th, 2013, 05:26
دوستان کسی خبری نداره از این آقا ؟
کسی به نتیجه ای نرسیده هنوز ؟
جواب کسی رو نداده هنوز ؟
فکر نکنم...
همچنان منتظریم...

amir_ng
February 9th, 2013, 16:45
پولارو خورده رفته. باید به پلیس فتا اطلاع بدیم.
نباید بزاریم هر کسی اینجوری بیاد پولمون رو بخوره و بره

lo0ord
February 10th, 2013, 11:53
یعنی کسی از دوستان ایلما اینجا نیست که بهش خبری بده ؟؟ چندین نفر باهم اگه به پلیس فتا شکایت کنن براش خیلی بد میشه.

elmizina
February 10th, 2013, 14:53
من پارسال ازشون سرویس گرفتم همش جمعه ها قطع میشد پشتیبانیشون هم صفر اصلا جواب خوبی نمیداد

IranSatellite
February 10th, 2013, 17:17
متاسفانه این آقا خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش را می کردم، بی خیال هستند و الان بیشتر از یک هفته هست که سرورهاشون کلا داون هست و ایشون هم دایورت کردند به ...!
نه خبری نه سروری نه پولی ... انگار نه انگار که پول این همه آدم دستشه. من نمیدونم ایشون چه جوری خوابشون میبره با این افتضاحی که به بار آوردند.
دوستان ظاهرا این آقا کلا نمیخواد نه پول پس بده و نه سرور اوکی کنه و مجبورمون کرده کاری که دوست نداریم رو انجام بدیم.
فکر میکنم وقتش هست که از ایشون شکایت کنیم به فتا

lo0ord
February 10th, 2013, 20:39
من فردا حضوری اقدام میکنم / باهاشون حرف زدم و فرم پر کردم قراره فردا برم پلیس فتا. 50 تومن چیزی نیست ولی به خاطر اینکه هیچ جوابی نمیدن اگر قرار بشه 3 برابرش هم خرج میکنم تا ایشون دیگه فکر اینکارا رو نکنن.

O_o
February 11th, 2013, 16:48
منم حتماً شکایت میکنم. تا الانم صبر کردم، بلکه خودشون بیان و کار رو تموم کنند ولی خب مثکه... آره :دی.

Mohamad26
February 13th, 2013, 14:45
دوستان منم بالاخره شیوه شکایت از این مدل افراد رو یاد گرفتم

دوستانی که نمیدونن چطوری اقدام کنن میتونن از اینجا ببینن :
آموزش نحوه شکایت از شرکت های هاستینگ ، برنامه نویسی ، رایانه ای (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=26137)

قرار باشه هرکی رسید پول آدمو بخوره و یه آب روش و اون طرفم فکر کنه عجب خرایی بودنا خیلی بد میشه واسه وبمسترا و دنیای اینترنت.
خواهشن اقدام کنید. شده 100 تومن خرج بشه خرج کنید تا افراد دیگه فکر نکنن میتونن بیان پول زحمت کشی مارو به صورت حروم بخورن.

ehsan_296
February 13th, 2013, 15:28
اگه از وی پی اس برای غیر از قندشکن استفاده می کردید . حتما شکایت کنید

lo0ord
February 14th, 2013, 00:36
دوستان من شکایت کردم. طرف اسمش رفت تو سیستمشون. حالا قراره شنبه چند تا از مدارک هامو ببرم. هر کی خواست میتونه رسید پرداخت هاشو اینجا بزاره تا براشون توضیح بدم که چندین نفر مثل من شکایت دارن و ... و هر کی هم آدرسی چیزی داره که بتونن پیداش کنن بگن.

IranSatellite
February 15th, 2013, 13:09
دوستان کسی تونسته در این دو هفته با این آقا ارتباط برقرار کنه؟؟
نمیخوام این حرفو بزنم اما واقعا با این عکس العملی که ایشون نشون دادند، کاملا یک کلاهبردار واقعی هستند و من به زودی از طرق بانک و شماره کارتی که پول به حسابشون واریز کردم، آدرس این آقارو با کمک قانون به دست میارم تا درس عبرتی واسه دیگرون بشه.
ظاهرا ایشون ساکن اصفهان هستند.

arash_2376
February 15th, 2013, 16:45
دوستان کسی تونسته در این دو هفته با این آقا ارتباط برقرار کنه؟؟
نمیخوام این حرفو بزنم اما واقعا با این عکس العملی که ایشون نشون دادند، کاملا یک کلاهبردار واقعی هستند و من به زودی از طرق بانک و شماره کارتی که پول به حسابشون واریز کردم، آدرس این آقارو با کمک قانون به دست میارم تا درس عبرتی واسه دیگرون بشه.
ظاهرا ایشون ساکن اصفهان هستند.

mesle inke daneshjuye mohandesie camputer ham hast.hala azado dolatisho nemidunam dg
vali malume ke dozde

lo0ord
February 15th, 2013, 23:07
به من یکی که اگه میومد و حتی به دروغ هم میگفت که ببخشید مشکل برام پیش اومد و نتونستم پولاتون رو برگشت بدم بیخیالش میشدم. چون هرکسی ممکنه مشکل بزرگی براش پیش بیاد. ولی چون این آقا اینجوری رفتار کرد تا آخرش میرم.

arash_2376
February 16th, 2013, 20:06
ham khodesh ham avesta network hardo dozdan

mnine
February 16th, 2013, 20:08
ایشان آخرین فعالیتشان در وب هاستینگ تاک 5روز پیش بوده مخفیانه میرن میان......

musicayob
February 16th, 2013, 23:34
من دیروز تیکت زدم امروز تیکت بسته شده بود پس نشون میده هنوز به سایت سر مزینه | ناحیه کاربری - ایلما سرور (http://client.ilmavps.com/clientarea.php)

arash_2376
February 19th, 2013, 01:06
dozdid raft kesaf.

musicayob
February 21st, 2013, 14:00
سایت رو جمع کرد