ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک نفر متخصص کانفینگ و تنظیمات سرور نیاز داریم

ramin n
December 7th, 2012, 14:20
با سلام به همه دوستان خسته نباشید من یک چت روم ایت چت دارم که پنل کلوکسو داره و با 300 نفر آنلاین هی خراب میشه هر کی بتونه تضمینی درست کنه با آیدی زیر اطلاع بده
ایمیل:ghoghnooschat@yahoo.com
آیدی:ghoghnoochat

آدرس سایت:ghoghnooschat.com
خواهشا از کسانی اطلاع بدهند که وارد باشند تر جیحا مدیران سایت باشند ممنون میشم

OnlineServer
December 7th, 2012, 15:32
در خدمت هستیم .
در تماس باشید : info @ tehranserver.ir

ramin n
December 7th, 2012, 15:58
سلام دوست عزیز تاحالا کانفینگ کلوکسو برای چت روم انجام دادید من تضمینی می خواهم اگر تضمینی انجام میدهید شماره تلفن خود را به ایمیل بنده بفرستید

allbert
December 7th, 2012, 23:10
با 300 انلاین اپاچی جواب گو نیست

لایت اسپید نصب کنید لود رو به 1/3 کاهش میده

موفق باشید

ramin n
December 7th, 2012, 23:25
ما آپاچیمون بهینه شدس
تا 300 مشکلی نداریم
ولی بعد از یک ربع کار کردن نمیدونم چیش پر میشه
و باید ریبوت کنم تا از صفر پروسس هارو شروع کنه

tarsiran
December 7th, 2012, 23:28
300 انلاین با وی پی اس؟ امکان نداره بنده با این اسکریپت کار کردم بیش از 150 آنلاین نیاز به سرور اختصاصی داره وحشتناک مصرف اسکیوال و وب سرور داره

ramin n
December 7th, 2012, 23:36
داداش سرور نیمه اختصاصی دارم

OnlineServer
December 7th, 2012, 23:52
وب سایت شما نیاز به cpu دارد :)

ramin n
December 7th, 2012, 23:54
بله داداش میدونم اینشالله همین کارا میکنیم بابت همه چی ممنون اینشالله که درست بشه>:d

ramin n
January 2nd, 2013, 01:09
سلام داداش مشکل من هنوز حل نشده نمیدونمچی کار کنم

babelirani
January 2nd, 2013, 01:13
با سلام

دوست عزیز هنوز روی سرور نیمه اختصاصی هستید ؟

ramin n
January 2nd, 2013, 01:18
سلام متاسفانه رو وی پی اس قبلی مشکلاتمون حل شد اما دی داس زدند مدیر سرور دیگه بهمون سرویس نداد الان اومدیم رو یه سرور دیگه اما هیچ کس نمیتونه مثل مدیر سرور قبلیم کانفینگ کنه ایشونم میگه وقت ندارم من با اون سرور 570 تا آنلاین با بهترین سرعت داشتم اما الان هیچ کس نیست کانفینگ کنه به جز مهندس محمدی که وارد سرور قبلی بنده شدند و باهاش آشنا شدند فقط شاید ایشون بتونن مشکلم حل کنند واسه همین دوباره اومدم بهشون پی ام دادم