PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : متصل نشدن دامنه به سرور

amin256
December 6th, 2012, 23:35
سلام به همه دوستان عزیز
بنده یک هاست رایگان در سایت youhosting.ir ایجاد کردم و همچنین یک دامین .com رایگان هم ساختم.
جوملا رو آپلود کردم .ولی وقتی به آدرس دامین تو browser میرم نوشته:This Account Has Been Suspendedهمچنین وقتی به cpanel میرم یک پیغام واسم گذاشته که نوشته:
"دامنه شما به سرور متصل نشده است. و ممکن است که بخش هایی همانند فایل منجر, ایمیل, و ... برای شما کار نکنند. پس در اولین فرصت دی ان اس های ما را از بخش اکانت ها و بعد بخش جزئیات پیدا نمایید و بر روی دامنه خود ست نمایید."خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.

jazebeh
December 7th, 2012, 02:59
همانظور که خودتان هم ذکر کرده ایید می بایست DNSهای سرویس هاست رایگان سایت youhosting را گرفته و روی دامنه خود تنظیم کنید.
احتمالا با اینکار مشکل برطرف خواهد شد.

amin256
December 7th, 2012, 05:51
همانظور که خودتان هم ذکر کرده ایید می بایست dnsهای سرویس هاست رایگان سایت youhosting را گرفته و روی دامنه خود تنظیم کنید.
احتمالا با اینکار مشکل برطرف خواهد شد.
خوب سوال من هم همینه که چطوری می تونم dns های رایگان سایت رو گرفته و طریقه تنظیمش چطوری هست؟( البته باید بگم که مبتدی هستم)#:-s

mamali5
December 7th, 2012, 06:19
خوب خودش گفته دیگه به این قسمت برین دی ان اس هارو بگیین

پس در اولین فرصت دی ان اس های ما را از بخش اکانت ها و بعد بخش جزئیات پیدا نمایید و بر روی دامنه خود ست نمایید.

jazebeh
December 7th, 2012, 10:59
ضمنا dnsها رو باید از طریق پنل مدیریت دامنه خود (از جایی که دامنه را ثبت کرده ایید درخواست کنید) ست کنید.

hadi-110
December 7th, 2012, 11:33
اگه بلدنیستین از شرکتی که دامنه تون رو ثبت کردین بخواین واستون انجام میدن به صورت رایگان..

mehrdadzavar
December 7th, 2012, 11:36
منتظر باشین بین 5 ساعت تا 24 ساعت سرور دامنه آپدیت میشه

+irtci+
December 10th, 2012, 00:41
تمام مشخصات برای شما ایمیل شده.آدرس dns ها