توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در راه اندازی iis
TLOVE
December 6th, 2012, 22:23
سلام من یک سرور گرفتم که یک مشکل داره
داخل سرور من دو هارد است یکی 10 گیگ و دیگری 90 گیگ من iis رو که نصب کنم چطوری لینک فایلهای این دو هارد رو روی سایتم برای دانلود قرار بدم؟
usahost2
December 6th, 2012, 22:48
iis نصب نکن
تو درایو 90 گیگ وب سرور نصب کن
اون ۱۰ گیگ هم خالی باشه
TLOVE
December 6th, 2012, 23:05
وب سرور؟
میشه راهنمایی کنید چطوری؟
بعد میشه لینک فایلهای روی سرورم رو برای د انلود بزارم رو سایتم؟
usahost2
December 6th, 2012, 23:07
نرم افزار های مثل wamp , zampp , esay php به شما کمک می کنن تا یه هاست روی سرور ویندوز یا کامپیوتر شخصی داشته باشد
مثل iis میمونه اما قوی تر
TLOVE
December 6th, 2012, 23:20
رو ویندوز کدوم رو سفارش می کنید؟
usahost2
December 6th, 2012, 23:25
wamp
تو انجمن آموزش کار کردن وconfig امن کردن و همه چی در بارش هست
majidisaloo1
December 6th, 2012, 23:27
ویندوز من iis رو پیشنهاد میکنم
TLOVE
December 6th, 2012, 23:31
ویندوز من iis رو پیشنهاد میکنم
میشه رو هارد دیگه هم نصب کنم
AmirHosein
December 6th, 2012, 23:46
نرم افزار های مثل wamp , zampp , esay php به شما کمک می کنن تا یه هاست روی سرور ویندوز یا کامپیوتر شخصی داشته باشد
مثل iis میمونه اما قوی تر
هیچ وقت هیچ وقت iis رو با وب سرور های دیگه مقایسه نکنید برای دانلود :)
یکی کیفیت براش مهمه یکی میخواد حداکثر استفاده رو از ببره از یه وی پی اس! هر وب سروری توی حیطه کاری خودش قوی هست!
پیشنهاد به استارتر، هیچ وقت فکر اینکه فایل هاتون رو توی یه پارتیشن بزارید رو نکنید ما این کار رو کردیم از بین رفت! همون درایوی که فضای بیشتری رو داره روش وب سرور IIS رو نصب کنید بهتره IIS 7 هم بهتون پیشنهاد میدم.
Scot
December 7th, 2012, 00:12
من که هرچی نصب می کنم کم میاره حتی iis
usahost2
December 7th, 2012, 00:49
هیچ وقت هیچ وقت iis رو با وب سرور های دیگه مقایسه نکنید برای دانلود :)
یکی کیفیت براش مهمه یکی میخواد حداکثر استفاده رو از ببره از یه وی پی اس! هر وب سروری توی حیطه کاری خودش قوی هست!
پیشنهاد به استارتر، هیچ وقت فکر اینکه فایل هاتون رو توی یه پارتیشن بزارید رو نکنید ما این کار رو کردیم از بین رفت! همون درایوی که فضای بیشتری رو داره روش وب سرور IIS رو نصب کنید بهتره IIS 7 هم بهتون پیشنهاد میدم.
iمرسی از راهتمایی اما وب سرور ها از نظر کارایی خیلی اسون تر هست و میشه تو درایو های دیگه نصب کرد
TLOVE
December 7th, 2012, 00:58
iis رو چطوری تو درایو دیگه نصب کنم
Scot
December 7th, 2012, 02:22
nGinx نصب کن
نیاز به نصب نداره فقط اکسترکت کن تو هر درایوی که خواستی
دوست عزیز نیاز نیست که iis رو تو درایو 90 گیگ نصب کنین.
Iis رو توی همون درایو ویندوز نصب کنین و محل قرار گیری فایل هارو در تنظیمات iis درایو 90 گیگی معرف کنید.
به همین آسونی...