PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی رم 4 فقط 40 هزار تومان مخصوص مجازی سازی

ariansafaei
December 6th, 2012, 18:50
با سلام دوستان از امروز من طرحیو راه اندازی کردم که کسانی که بودجه ی خیلی زیادی ندارند و میخواهند از همه ی دیتاسنترا سرور داشته باشن بتونن سرور بگیرن
جریان اینه که به جای این که (مثلا فقط برای مثال) یک نفر 160 هزار تومن پول یک سرورو بده به جاش 4 نفر هر کدوم 40 تومن میذارن رو هم یه سرورو میخرن و منابع هم تقسیم میشه
یعنی سرور رم 16 که 160 هست از کیم سوفی اگه 4 نفر شریک بشن میشه نفری 40 تومن با 4 گیگ رم
تا الان 3 نفر شریک شدند و یک نفر دیگه نیاز هست که البته بعد از تکمیل دوباره پیشنهاد جدید اغاز میشه
سود منم اینجا اینه که خودمم به عنوان یکی از شرکا سرور میگیرم همین
همچنین از سایت معتبر سرور خریداری میشه
الان پیشنهاد ویزه سرور اختصاصی رم 4 فقط 40 هزار تومن هست
اینم لینک پرداخت ولی اول تیکت بزنید تا مطمین بشید بعد خرید کنید
درگاه پارس پالم اگه داشته باشید خیلی خوب میشه
اپتایم وی پی اس - سبد خرید (http://irbesthost.com/vps)
از دوستان حرفه ای هم میخام که بگن اگه تاحالا این کارو انجام دادن مشکلی نداشته ؟

tak~vps
December 6th, 2012, 19:03
با سلام
کدام کشور هست
اگر ای پی دیتا سنتر ارسال کنید تا پینگ ان چک کنم

MUV
December 6th, 2012, 19:04
چند تا آی پی داره این سرور؟؟

ariansafaei
December 6th, 2012, 19:16
با سلام من الان تحقیق کردم دیدم کیم سوفی جدیدا دیگه ای پی نمیده بیشتر از 5 تا پس دارم با شرکتی که ازشون قراره سرور بگیریم صحبت کردم
قرار شد به جاش سرور خیلی قوی تر از ovh خریداری بشه که سرعت بالا تری داره مشخصات سرور اینجا هست
https://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/sp_16g.xml
لوکیشن هم فرانسس من سرور اختصاصی نمیفروشم که ای پی برا تست بدم و دیتاسنتر او وی اچ از هر نظر تایید میشه قبلا ازش سرور داشتم

ariansafaei
December 6th, 2012, 19:19
راستی هزینه ای پی برا هر کس جدا هست چون او وی اچ این جوری هست که هر ای پی 1 یورو هست و تو خرید عمده هم تخفیف داده نمیشه

tizparvaz
December 6th, 2012, 19:27
او وی اچ فقط یه بار پول آی پی میگیره

MagicVps.Com
December 6th, 2012, 19:30
او وی اچ فقط یه بار پول آی پی میگیره

عوض شده دیگه عزیز ایها را هر ماه پولشون میگره قبلا یه هزینه ستاپ ایپی میگرفتن النا بصورت ماهاینه فاکتور میهش و هرپکیج نیاز نداشتی میتونید کنسل کنید ولی درکل هر ماه هزینه ایپی دارید

ariansafaei
December 6th, 2012, 19:32
یکم کار سخت میشه ولی بازم به توافق میرسیم هر کس میگه چه قدر میخاد بعد اخر کار میگیریم ولی خب هزینه ی سرور با 32 تا ای پی میشه 82 یورو یورو هم 4 تومن هست میشه هر کس با 4 گیگ رم و 7 تا ای پی میشه 82 تومن

sellpad
December 6th, 2012, 19:46
چطوری منابع رو تخصیص میکنید؟
شاید یکی oversell کنه
تکلیف بقیه چیه؟

hosinaa
December 6th, 2012, 20:29
سلام
دوستان توضیح میدیند ای پی ها الان به چه صورت ارائه میده؟ و شرایط و مزیتش نسبت به بقی دیتاسنتر چیه؟

Mihan-VPS
December 6th, 2012, 20:52
عوض شده دیگه عزیز ایها را هر ماه پولشون میگره قبلا یه هزینه ستاپ ایپی میگرفتن النا بصورت ماهاینه فاکتور میهش و هرپکیج نیاز نداشتی میتونید کنسل کنید ولی درکل هر ماه هزینه ایپی دارید

الان هم با ستاپ ارائه میده هنوز:)
شما خودتون خرید مستقیم کردید یا از شخص دیگه ایی شنیدید ؟!