ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدوم رو انتخاب کنم دریم سرور ، نوین وی پی اس یا ...

s619
December 6th, 2012, 18:14
سلام دوستان من می خوام سرور مجازی بگیرم به نظر شما از کدوم یک از اینا بگیرم بهتره از هر نظر
مجیک وی پی ای ، وب پویان ، دریم سرور ، لوگین وی پی ای ، نوین وی پی اس ، سرور دل ، میزبان وی پی اس ، i-whost ، جوان سرور ، ارنا وب ، آذرآنلابن ، کولو سرور ، هایپرسرور

کدوم بهتره یا غیر از این اگه می دونید بگید لطفا

ممنون

tizparvaz
December 6th, 2012, 18:23
مجیک وی پی اس
هایپرسرور
دریم سرور
معمولا تعریف شنیدیم از این سه سرویس دهنده

majidisaloo1
December 6th, 2012, 18:25
مجیک وی پی اس
جوان سرور
توی این لیست من تایید میکنم

lived
December 6th, 2012, 18:45
این دوستان رو در انجمن سرچ کنید و پستها و آفرهایشان را دنبال کنید خودتان متوجه میشوید کدام بهتر هستند

s619
December 6th, 2012, 18:49
این دوستان رو در انجمن سرچ کنید و پستها و آفرهایشان را دنبال کنید خودتان متوجه میشوید کدام بهتر هستند

دنبال کردم ولی به نتیجه نرسیدم دو میگن خوبه دو نفر هم میگن بد همینجوری تا آخر از چند تا از اینا هم سرور دارم ولی ..... حالا می خوام نتیجه نهایی رو بگیرم که تا آخر از اون بگیرم !

s619
December 6th, 2012, 18:52
سلام دوستان من می خوام سرور مجازی بگیرم به نظر شما از کدوم یک از اینا بگیرم بهتره از هر نظر
مجیک وی پی ای ، وب پویان ، دریم سرور ، لوگین وی پی ای ، نوین وی پی اس ، سرور دل ، میزبان وی پی اس ، i-whost ، جوان سرور ، ارنا وب ، آذرآنلابن ، کولو سرور ، هایپرسرور

کدوم بهتره یا غیر از این اگه می دونید بگید لطفا

ممنون

آنلاین سرورز و ایران وب کو هم به لیست اضافه شد !

saeedxxx
December 6th, 2012, 19:07
وب پویان تایید میشن از همه نظر ;)

موفق باشید.

om!d-D
December 6th, 2012, 22:07
نوین وی پی اس از همکارای قدیمی و تیم خوبی هستند .
جوان سرور که اگر اشتباه نکنم آقای مسعودی تازگیا مشکل پیدا کردند و تاپیک هست در موردشون
آذرآنلاین و سرور دی ال هم که تبلیغاتشون هست در انجمن و نمیشناسمشون...

SatSat
December 7th, 2012, 00:56
مجیک بگیر دیگه خیالت راحت

با نوین کار کردم اولا اوکی بود بعد یهویی نمی دونم چی شد که کلا همه چیز ریخت به هم و مدام مدیر عوض می شد

با جوان سرور هم 2 تا سرور گرفتم همون ماه اول دیگه تمدید نکردم (نمی دونم شاید مشکل از من بود )ولی به دلم ننشست

الان بالای یه سال هست که با مجیک کار می کنم و خدا رو شکر همه چیزش اوکی هست

البته قیمتش یه مقدار نسبت به این آفر های 10 تومنی و 8 تومنی بالاتر هست ولی خوب خدایش تا الان همه چیزش درست بوده من 512 زو 30 شارژ کردم این ماه ولی ارزش داره

تا الان که دارم برات می نویسم همه چیزش اوکی هست ممکنه فردا ورق برگرده ولی تو این 1 سال می تونم بگم آپ تایمش 100 در صد بود

mr-secret
December 7th, 2012, 01:41
www.magicvps.com

کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | نمایندگی (http://www.kakohost.com)

TARIMEHR
December 7th, 2012, 01:56
وب پویان تجربه ی خوبی داشتم

MagicVps.Com
December 7th, 2012, 07:12
مجیک وی پی اس
هایپرسرور
دریم سرور
معمولا تعریف شنیدیم از این سه سرویس دهنده

مجیک وی پی اس
جوان سرور
توی این لیست من تایید میکنم

مجیک بگیر دیگه خیالت راحت

با نوین کار کردم اولا اوکی بود بعد یهویی نمی دونم چی شد که کلا همه چیز ریخت به هم و مدام مدیر عوض می شد

با جوان سرور هم 2 تا سرور گرفتم همون ماه اول دیگه تمدید نکردم (نمی دونم شاید مشکل از من بود )ولی به دلم ننشست

الان بالای یه سال هست که با مجیک کار می کنم و خدا رو شکر همه چیزش اوکی هست

البته قیمتش یه مقدار نسبت به این آفر های 10 تومنی و 8 تومنی بالاتر هست ولی خوب خدایش تا الان همه چیزش درست بوده من 512 زو 30 شارژ کردم این ماه ولی ارزش داره

تا الان که دارم برات می نویسم همه چیزش اوکی هست ممکنه فردا ورق برگرده ولی تو این 1 سال می تونم بگم آپ تایمش 100 در صد بود

www.magicvps.com

کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | نمایندگی (http://www.kakohost.com)

با تشکر از این دوستان عزیز که تایید کردن ما را و همچنین دیگر دوستانی که حداقل از 1 سال به بالامشتری ما بودن و همچنان از سرویسهای ما رضایت دارن هرچی بوده تهعد کاری در قبال مشتریان عزیز و گرامی بوده

reza*
December 8th, 2012, 01:19
نوین وی پی اس

شک نکن

websazha
December 8th, 2012, 02:21
از www.magicvps.com (http://www.magicvps.com) که کیفیت بی نظیری دارن اگر مهم کیفیت هست نه قیمت.

silver9024
December 8th, 2012, 02:54
وب پویان تجربه ی خوبی داشتم

موافقم

vpspro.org
December 8th, 2012, 03:49
قبلا واسه ی یکی از دوستام یک سرور 6 ماه از magicvps گرفتم . تو این 6 ماه یک دفعه دوستم زنگ نزد که بگه سرور مشکل داره .
افتخار اشنایی با بقیه دوستان رو ندارم