ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش 3 عدد سرور از دیتاسنتر yesup با پورت 1 و پهنای باند نامحدود .

ourweb
December 6th, 2012, 12:04
فروش 3 عدد سرور از دیتاسنتر yesup با پورت 1 و پهنای باند نامحدود .

CPU: Intel® Xeon® Processor E3-1240V2 (8M Cache, 3.40 GHz

Memory: 24.00 GB

Hard Drive: Add SATA III 2000.00 GB x4
Monthly : USD $399

majidisaloo1
December 6th, 2012, 13:11
8 ترابایت هست فضا؟

facenama
December 6th, 2012, 13:38
فروش 3 عدد سرور از دیتاسنتر yesup با پورت 1 و پهنای باند نامحدود .

CPU: Intel® Xeon® Processor E3-1240V2 (8M Cache, 3.40 GHz

Memory: 24.00 GB

Hard Drive: Add SATA III 2000.00 GB x4
Monthly : USD $399

سلام دوستان دیتا سنتر yesup host به هیچ وجه سرویس های با پورت 1 خود را با پهنای باند نامحدود ارائه نمیدهد.
پورت های 100 نامحدود
پورت های 1000 دارای 10 ترابایت پهنای باند هستند
این پکیج هم با پورت 100 هست که دوستمون معرفی کردند

Reza.exe
December 6th, 2012, 13:42
سلام دوستان دیتا سنتر yesup host به هیچ وجه سرویس های با پورت 1 خود را با پهنای باند نامحدود ارائه نمیدهد.
پورت های 100 نامحدود
ارائه می ده عزیز
ولی با این قیمت ارائه نمی ده
حدود 800$ هست در سایت اصلی

ourweb
December 8th, 2012, 15:20
پورت های 100 نامحدود

سلام بار ها در مورد این بحث شده داخل تاپیک های ما این سرور ها روی کولوهای ما میباشد و با پورت 1 ارائه میشود .

Masoud.B
December 8th, 2012, 19:40
پورت های 100 نامحدود

این دیتاسنتر یک سری آفر هایی داره که به هیچ وجه پابلیک نمیکنه و فقط برای مشتریان بخصوصی ارائه میده

milade
December 8th, 2012, 19:51
سلام بار ها در مورد این بحث شده داخل تاپیک های ما این سرور ها روی کولوهای ما میباشد و با پورت 1 ارائه میشود .

این دیتاسنتر یک سری آفر هایی داره که به هیچ وجه پابلیک نمیکنه و فقط برای مشتریان بخصوصی ارائه میده

کولو هست . افر دیتاسنتر هست چی هست ؟
من واقعاً موندم از این همه ابهام ! دیتاسنتر داره میره زیر سوال کم کم !!

دیتاسنتر داره پورت 1 گیگش رو میده 300 دلار نامحدود ؟ نامحدود یعنی 300 ترابایت دانلود ؟ چه خبره ؟ اونم رو کولو ؟

HyperServer
December 8th, 2012, 21:44

دیتاسنتر داره پورت 1 گیگش رو میده 300 دلار نامحدود ؟ نامحدود یعنی 300 ترابایت دانلود ؟ چه خبره ؟ اونم رو کولو ؟

نا محدود اسمی هست...موقعی ضریب شیر بالا باشه عملا شما از یه مقدار بیشتر نیمتونی استفاده کنید (مثلا 30 تا 40 ترابایت)

Masoud.B
December 8th, 2012, 23:34

دوست عزیز من چیکار به شما دارم . اصلا" کولو نباشه شما صاحب دیتاسنتر باشید ! . زمانی که من با این دیتاسنتر کار میکردم شما اسمشم نشنیده بودید !

شما می دونستید hostdl تمام سرورهای دانلودش را منتقل کرد به این دیتاسنتر با پورت 10 Gbps ؟ الان تازه فکر میکنم 1ماهه اعلام کردن که پورت 10 gbps دارن

موفق باشید

milade
December 8th, 2012, 23:50
: )

سلام .

سر صحبت من با شما نبود قربان .
شما فرمودید دیتاسنتر یه سری افر میده و ... ، بنده خطاب به استارتر گفتم چرا آفر دیتاسنتر رو جزو کولو خودشون خطاب میکنند . چراکه میدونید که یک پورت 1 گیگابیت توی کولو زیر 1000 دلار نمیدهند و این قیمت ها مقرون به صرفه نیست مگر اینکه به قول جناب محب علی ، ضریب شیرینگ بسیار بالا باشه که اون هم دیگه باید رقابت کرد سر گرفتن پهنای باند !

زمانی که من با این دیتاسنتر کار میکردم شما اسمشم نشنیده بودید !
قطعا همین طوره . من ترجیح میدم سمت همچین دیتاسنترهایی نروم کلاً !

شما می دونستید hostdl تمام سرورهای دانلودش را منتقل کرد به این دیتاسنتر با پورت 10 gbps ؟ الان تازه فکر میکنم 1ماهه اعلام کردن که پورت 10 gbps دارن
ما که بخیل نیستیم ! . این هم یه چیز بدیهی هستش که دیتاسنتر پورت 10 بده ! همچین شاخ هم نیست ! پول بدید آش میخورید !
البته متاسفانه هاست dl که گویا غزل خداحاظی رو خوندند !

تشکر .