ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مدیریت whmcs

eslamzadeh
December 5th, 2012, 23:13
سلام
امروز عصر من به یه مشکل عجیبی برخوردم! وقتی می خواهم وارد مدیریت بشم و آدرس قسمت ورود به مدیریت رو میزنم به صفحه ایندکس ریدایرکت میشه و صفحه کاملاً خالیه! بقیه صفحات هم خالی نشود داده میشه! کسی هست بدونه مشکل از کجاس؟ فقط در قسمت مدیریت این مشکل را دارم!

zarserver
December 5th, 2012, 23:33
ایا از whmcs نال شده استفاده استفاده می کنید

eslamzadeh
December 6th, 2012, 00:12
بله نال شده است! تا امروز درست کار میکرد ولی نمیدونم چی شد یهو باز نشد! وقتی هم فایل هایی که باید دسترسی شون 777 باشه میارم جای قبلیشون از دایرکتوری home ارور میده که دسترسی شون باید 777 باشه درحالی که 777 هست!

barfhost
December 6th, 2012, 00:16
بله نال شده است! تا امروز درست کار میکرد ولی نمیدونم چی شد یهو باز نشد! وقتی هم فایل هایی که باید دسترسی شون 777 باشه میارم جای قبلیشون از دایرکتوری home ارور میده که دسترسی شون باید 777 باشه درحالی که 777 هست!

شما خودتون جواب دادین

نال شده

eslamzadeh
December 6th, 2012, 00:34
نه اینو میدونم که مشکل از نال بودن نیست! مشکل از یه قسمت دیگه هست!

eslamzadeh
December 6th, 2012, 12:28
مشکل از فایل config بود که چون چند تا پوشه رو اینور و اونور کردم به مشکل برخوردم!
برای انتقال اطلاعات کدوم جداول رو باید بردارم؟
مثلاً اطلاعات کاربران! فاکنور ها! ایمیل ها! محصولات و .....

eslamzadeh
December 6th, 2012, 13:05
مشکل حل شد!
مشکل از فارسی ساز مدیریت بود! که حل شد! این رو چون خودم نال کردم مشکلی نداره و از کار نمی افته ;;)