توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت سرور اختصاصی با سرور مجازی
abod_black
January 7th, 2010, 13:35
تفاوت سرور اختصاصی با سرور مجازی
میخواستم بدونم تفاوت عمده این دو چیه؟
اول یه توضیح در مورد سرور اختصاصی میخواستم و همچمنین یه توضیح در مورد سرور مجازی.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
iranihost
January 7th, 2010, 13:49
چندین سرور مجازی روی 1 سرور اختصاصی هستند و از منابع سرور به صورت اشتراکی استفاده میکنند !
abod_black
January 7th, 2010, 14:29
میشه یه دره کامل تر توضیح بدید.
میخوام دقیق تر بدونم
ممنون میشم.
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
سرور اختصاصي چيست؟
خدمات سرور اختصاصي، امكان كارآمدي براي موسسات و سازمانهاي بزرگ است كه نميتوانند يا نميخواهند به هر دليل از سرورهاي اشتراكي با ديگر سازمانها استفاده كنند. از آن جا كه در اين روش، تمام فضاي هارد ديسك سرور به طور كامل و نيز پهناي باند قابل توجه در اختيار مشتري قرار ميگيرد، امكانات متنوعي براي يك سازمان بزرگ فراهم ميآيد. از آن جمله ميتوان به فضاي وب بسيار بيشتر از معمول، تعدد پايگاههاي اينترنتي، پهناي باند بسيار زياد، تامين بستر ترافيك ماهانهي بيش از ميزان معمول، تسلط و كنترل كامل بر روي سرور اختصاص يافته، آزادي در نصب نرمافزارهاي دلخواه بر روي سرور، تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات و دادههاي سازمان در هر زمان دلخواه و آزادي در مديريت محتواي سرور اشاره كرد.
بهرهمندي از اين ويژگيها سبب شده است تا بسياري از سازمانهاي بزرگ داشتن يك سرور اختصاصي را در مركز دادهاي ايمن و مطمئن بسيار به صرفهتر از استفاده از فضا بر روي سرورهاي مشترك بدانند.
هر مشتري ميتواند سرور اختصاصي خود را كه مجهز به تمام امكانات عمومي از قبيل برق با UPS، سيستم اعلام و پيشگيري از آتشسوزي و امنيت فيزيكي است، دريافت و امكانات تخصصي آن را از قبيل نوع سرور، حجم ديسك، پهناي باند و سيستمهاي پشتيبان و Firewall از ميان گزينههاي موجود انتخاب كند.
ويژگيهاي خدمات سرور اختصاصي عبارتاند از:
+ پشتيباني سرور به صورت 24 ساعته
+ بر طرف كردن مشكلات احتمالي و خرابي در مدت 30 دقيقه در ساعات اداري
+ نگهداري مطمئن و تامين امنيت فيزيكي سرور
+ بهرهمندي از سيستم برق پشتيبان، سيستم جلوگيري از آتشسوزي و تهويه مركزي
+ نصب رايگان هر يك از سيستم عاملهاي Unix/Linux, Windows, FreeBSD
+ دسترسي كامل مشتري به مديريت سرور
+ تضمين كيفيت خدمات و برقراري امكانات با ضريب اطمينان 99 درصد
+ تامين پهناي باند اينترنتي از طريق دو مسير بينالمللي ماهوارهاي و فيبر نوري به صورت پشتيبان تا ظرفيت 155Mbps.
+ جبران خسارت احتمالي مشتريان به ميزان دو برابر مدت قطع شدن
چه كساني از سرور اختصاصي استفاده مینمايند؟
تمام سازمانهاي بزرگ خصوصي و دولتي كه به يكي از دلايل زير نميتوانند يا نميخواهند از خدمات سرورهاي مشترك استفاده كنند، به سادگي خواهند توانست از مزاياي داشتن يك سرور اختصاصي بهرهمند شوند.
+ نياز به فضاي وب بسيار زياد (براي مثال بيش از 10 گيگا بايت)
+ تامين پهناي باند دلخواه
نياز به تامين بستري براي ترافيك ماهانه خيلي زياد + (براي مثال بيش 100 گيگا بايت)
+ در اختيار گرفتن مديريت كامل محتويات سرور
+ نياز به تهيهي دايم نسخههاي پشتيبان از اطلاعات و دادهها
+ برقراري ارتباط با نقاط مختلف سازمان در موقعيتهاي جغرافيايي متعدد
مشخصات خدمات سرورهای اختصاصی :
هر سرور تنها به یک مشترک اختصاص می گردد.
نصب رایگان هر یک از سیستمهای عامل UNIX/Linux, Windows, FreeBSD.
دسترسی کامل مشترکین برای مدیریت سرور خود
تضمین کیفیت خدمات و برقراری امکانات با ضریب اطمینان 99%
ارایه خدمات نگهداری و مدیریت سرور
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
VPS یا سرور مجازی چیست ؟
VPS که مخفف Virtual Private Server به معناي سرور اختصاصي مجازي مي باشد و گاهي از آن به عنوان VDS يا Virtual Dedicated Server نيز نام مي برند، به طور ساده به سرويس هاي ميزباني فضايي گفته مي شود که همانند يک سرور اختصاصي مستقل با دسترسي سطح بالا به سرور عمل مينمايند لکن بصورت چندگانه و با هم بر روي يک سرور فيزيکي قرار مي گيرند. به عبارت بهتر، با استفاده از تکنولوژي مانند Virtuozzo و با بهره گيري از سخت افزارهاي بسيار قوي و پيشرفته، يک سرور فيزيکي به چندين VPS با امکانات يکسان يا متفاوت تقسيم مي شود.
هر VPS بنا به تعريف اوليه، سهم خاصي از منابع سرور از قبيل پردازنده، حافظه اصلي، فضاي ديسک سخت، پهناي باند و... را به صورت اختصاصي و تضمين شده در اختيار خواهد داشت. به عنوان مثال، يک VPS مي تواند شامل 512 مگابايت از 8 گيگابايت حافظه اصلي سرور را به صورت تضمين شده به همراه 50 گيگابايت فضاي ذخيره سازي و 500 گيگابايت پهناي باند ماهيانه باشد. اين بدين معنا است که صرفنظر از ميزان مصرف ساير VPS هاي موجود بر روي سرور، VPS مورد مثال ما تحت هر شرايطي به 512 مگابايت از حافظه اصلي سرور دسترسي خواهد داشت.
هر VPS به طور کاملاً جداگانه عـمـل مي کنـد در نتيجـه VPS هـاي موجود بر روي يک سـرور مي توانند از سيستم هاي عامل متفاوت و نرم افزارهاي مختلف و نسخه هاي متفاوتي استفاده نمايند. بر فرض يک VPS داراي لينوکس Fedora، ديگري داراي CentOS به عنوان سيستم عامل هاي سـرور خواهند بود. همين امر در رابطه با VPS هاي با سـيسـتـم عامل وينـدوز نيـز صادق مي باشد. همچنين تعريف Name Server هاي اختصاصي ، نصب ASP, PHP , MySQL , .NET و ساير برنامه ها با نسخه دلخواه ، نصب و اجراي كليه برنامه ها، DLL ها، ... بطور كامل در كنترل و اختيار هر مشترك ميباشد.
مهمترين مزاياي استفاده از VPS ها در مقايسه با ساير سرويس هاي ميزباني، هزينه بسيار کمتر VPS ها نسبت به سرورهاي اختصاصي و استقلال عملکرد و دسترسي بالاتر نسبت به سرويس هاي نمايندگي (Resseller/Shared Hosting) مي باشد بگونه اي که هزينه VPS ها در بسياري از اوقات يک پنجم تا يک دهم هزينـه سـرور هاي اختصاصـي بوده ولي تمامي امکانات آنهـا را دارا مي باشد. همچنين هر VPS ميتواند به تعداد دلخواه IP معتبر اختصاصي نيز داشته باشد. در مجموع از ديد کاربر نهايي، VPS درست همانند يک سرور اختصاصي بوده و کاربر به هيچ عنوان تفاوتي را در نحوه عملکرد و کيفيت خدمات اين دو مشاهده نخواهد کرد.
مزایای سرور مجازی به میزبانی وب اشتراکی:
کنترل: با دراختیار داشتن دسترسی root، یا Administrator شما به راحتی می توانید پیکره بندی سرور را تغییر دهید، برنامه های مورد نظر خود را نصب کنید، یا تغییر دهید، که به هیچ وجه در میزبانی اشتراکی مقدور نیست.
امنیت : فایل سیستم شما کاملا مجزا از سایر مشتریان خواهد بود و مطمئن خواهید بود که از دسترس آنها دور است و بدین ترتیب امنیت بیشتری برای شما تامین خواهد شد.
مجزا بودن و کارایی: سرور مجازی شما از منابع اختصاص یافته گارانتی شده برای خود به صورت کامل می تواند استفاده کند و کار مشتریان دیگر سرویس شما را تحت تاثیر قرار نخواهد داد.
مزایای سرور مجازی نسبت به سرور اختصاصی:
هزینه: در واقع شما همه قابلیتهای یک سرور اختصاصی را با کسری از هزینه های آن خواهید داشت.
قابلیت اطمینان: سازوکار تهیه نسخه پشتیبان به صورت لحظه ای امنیت داده های سرور مجازی را تضمین می کند.
مدیریت پذیری: ابزارهای تعبیه شده در ویرچوزو (Virtuozzo) نصب برنامه ها و تغییر و به روزرسانی آنها را فورا انجام می دهند.
استفاده از ظرفیتهای خالی: هر سرور مجازی قادر است تا در صورت خالی بودن ظرفیتهای سیستم و عدم استفاده از آن بوسیله سرور مجازی دیگر در صورت نیاز، از همه آن استفاده کند.
انعطاف پذیری: ارتقاءمنابع اختصاص یافته برای یک سرورمجازی، در صورت نیاز به منابع بیشتر به راحتی قابل انجام است.
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
http://www.webdata.ir/images/Icons/ded-vps.jpg
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
من که خودم فهمیدم گذاشتم بقیه هم بفهمن :104:
parsanik
August 8th, 2013, 02:32
سلام
یه سوال: من جدیدا از یه شرکت، یه سرور اختصاصی گرفتم. قبلا هم از همون شرکت سرور مجازی داشتم. سوالی که برام پیش اومده اینه که از کجا بدونم سروری که به من دادن اختصاصی هست، چون امکاناتی که الان دارم با وقتی که سرور مجازی داشتم هیچ فرقی نکرده. ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
koorosh_kabir
August 8th, 2013, 16:09
یکی از راه هاش این هست که برید توی سایت دیتاسنتری که سرور را ازشون براتون خریدن و مشخصاتی که دادند را با اونها چک کنید اگر یکسان بود می تونید با خیال راحت اعتماد کنید . ولی قبلش باید حتما به فروشنده اعتماد کنید و خرید انجام بدید . البته سوالم اینه به شما سرور مجازی اختصاصی ندادند که ؟
parsanik
August 8th, 2013, 18:54
نه VPS نیست . اول VPS داشتم ولی جدیدا یه سرور اختصاصی گرفتم. سرور اختصاصی که گرفتم توی ایران هست. از فراسو خریدم. اینم لینک مشخصات سرورهاشونه:
سرور اختصاصی ایران (http://www.faraso.org/dedicatedserver-iran)
ولی واقعیت اینه که الان که سرور اختصاصی گرفتم هیچ فرقی با سرور مجازی که قبلا داشتم نداره. یعنی امکاناتی که ازشون تحویل گرفتم فقط دایرکت ادمین هست به اضافه دسترسی SSH والسلام. حتی توی سرور قبلی پنل مجازی سازی رو داشتم که یه سری امکاناتی مثل عوض کردن سیستم عامل و کارهای دیگه داشت ولی اینجا هیچ امکان دیگه ای ندارم.
میگن سرورهاشون پارس آنلاینه چطوری میتونم با اونها چک کنم مشخصات سروری که خریدم رو؟
ممنون که جواب دادین.
koorosh_kabir
August 10th, 2013, 13:13
در کل اگر لینوکس نصب کردن همین امکانات را که بهتون دادن هست اگر هم امکانش باشه یه پنل ریستارت هم با کی وی ام در مواقع ضروری می دن ولی از نظر کارایی خیلی فرق می کنه.
برای اگاهی از اطلاعات سیستم هم این دستور را بزنید توی کنسول اس اس اچ :
# dmidecode | less
p30webhost
March 10th, 2017, 02:35
باید ابتدا ببینی نیازت چیه؟اگه بخوای سرور اختصاصی تهیه کنی و یه سایت با بازدید کم ... داشته باشی هزینه زیاد کردی