ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب Vcenter 5.1

tizparvaz
December 5th, 2012, 18:18
سلام
دوستان دارم vcenter 5.1 نصب میکنم قسمت اول باید single sin on نصب بشه یه پسورد 8 کارکتری میخواد هر پسوردی میدم قبول نمیکنه ه نظرتون چی بزنم همه جورشو تست کردم
کسی نصب کرده ! ؟

astro.alireza
December 5th, 2012, 19:11
سلام
مطالعه بفرمایید شاید حل شد مشکلتون:
http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=2035820

MagicVps.Com
December 5th, 2012, 19:42
سلام
دوستان دارم vcenter 5.1 نصب میکنم قسمت اول باید single sin on نصب بشه یه پسورد 8 کارکتری میخواد هر پسوردی میدم قبول نمیکنه ه نظرتون چی بزنم همه جورشو تست کردم
کسی نصب کرده ! ؟

قبلا بحث شده سرچ میکردین توی فرم دیگران هم همین مشکل داشتن

شما باید یک پسورد انتخاب کنید که شامل حروف بزرگ کوچیک اعداد و سیمبول و یا کارکتر باشه
اگر موردی بود مشخصات بفرستید نصب میکنم وی سنتر و پنل تحت وب

serverstar.ir
December 5th, 2012, 20:12
5 , 5.1 فرقشون تو چیه ؟

MagicVps.Com
December 5th, 2012, 20:28
5 , 5.1 فرقشون تو چیه ؟

فرقش اینه که جدا از این قضیه تغیرات و امکانات جدیدتری که بهش اضافه شده) شما اگرسروت نسخه 5.1 مجازی سازش باشه روی نسخه وی سنتر نسخه 5 ادد نمیشه وحتما باید روی نسخه 5.1 ادد بشه

serverstar.ir
December 5th, 2012, 21:53
فرقش اینه که جدا از این قضیه تغیرات و امکانات جدیدتری که بهش اضافه شده) شما اگرسروت نسخه 5.1 مجازی سازش باشه روی نسخه وی سنتر نسخه 5 ادد نمیشه وحتما باید روی نسخه 5.1 ادد بشه

یک سوال : امکانات Vcenter برای مانیتور کردن vps ها بهتر هست یا prtg

MagicVps.Com
December 5th, 2012, 22:24
ptrg را معمولا برای مانیتورنیگ پهنای باند استفاده میکنند معمولا
وی سنتر کارش چیز دیگه و برای مانیتورنیگ و منج کردن سرور و مجازی ساز هست(مانیتور کردم هارد رم سپیو پورت - بک اپ گیری -جابجای دیتا و موارد مشابه)

tizparvaz
December 7th, 2012, 19:08
بله با همین کار حلشد پسورد باید یه حرف بزرگ یه عدد یه سیمبول و به همینترتیب بیشتر از 8 کارکتر باشه

zenix
December 12th, 2012, 09:09
سلام ، هنگام نصب vcenter 5.1
گزینه های زیر را چه مقداری باید وارد کنیم :
1-Fully qualified domain name
2-lookup service url
3- vsenter single sign on admin user name