ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا کسی موفق شده با enamad تماس بگیره؟

برف هاستینگ
December 5th, 2012, 09:25
سلام من الان 3 روزه دارم زنگ میزنم میگه تماس گیرنده محترم در حال حاضر تمامی اپراتور های ما مشغول هستند شما اولین نفر در صف پاسخ گویی هستید (:| 5 هزار تومان شارژ برام کم شده تا الان میخواستم بدونم کسی موفق به تماس شده؟ یا شماره دکوریه

my1zarb
December 5th, 2012, 09:36
سلام من الان 3 روزه دارم زنگ میزنم میگه تماس گیرنده محترم در حال حاضر تمامی اپراتور های ما مشغول هستند شما اولین نفر در صف پاسخ گویی هستید (:| 5 هزار تومان شارژ برام کم شده تا الان میخواستم بدونم کسی موفق به تماس شده؟ یا شماره دکوریه

سلام،
با ایمیل info@enamad.ir باهاشون تماس بگیرید.

novintak2
December 5th, 2012, 09:39
ببین زنگ نزن

من زنگ زدم یک مشت منشی که تازه فهمیدن نت چیه اونجا جوابت رو می ده خنگ گفتی یو بسx-(x-(

GOD
December 5th, 2012, 09:57
ایمیل بزنی زودتر جواب میگیری

sardarn
December 5th, 2012, 11:07
سلام
مشکل تون چیه؟
تاح الا به ایمیلم جواب ندادند اما دو بار خودشون تماس گرفتند

برف هاستینگ
December 5th, 2012, 11:14
ایمیل من رو جواب ندادن

sardarn
December 5th, 2012, 12:40
مشکل تون چیه؟

AriyaDownload
January 14th, 2013, 22:17
من تنوستم تماس بگیرم :d
ولی بعد از چند ساعت تو صف انتظار

پ.ن: اسم من باید به علت این موفقیت بزرگ در کتاب گینس ثبت بشه :105:
پ.ن2: جالبه بدونید که نه از طریق ایمیل جواب درست و حسابی می دن نه از طریق تلفن / کلا از اسمش مشخصه "نماد" یعنی حالت نمادین داره :d

tizparvaz
January 14th, 2013, 22:39
به ما گیر دادن میگن باید یزنید تو سایت که قیمتاتون هر روز به روز میشه
میگم آخه پدرت خوب مادرت خوب ما که قیمتم.ن هر روز عوض نمیشه که تو سایت بزنیم اما به زور میگه باید قید کنید
شماره تماسشونو اینجا میذارید من ندارم

speedy
January 14th, 2013, 22:41
یه بار من زنگ زدم مستقیم مسئول سایتشون گفتم سایتتون قطه از دیروز
خودشون هم نمیدونستن :دی
احساس میکنم یه کاری کردن ، موندن توش :دی
تعداد این بخش 4-5 نفر بیشتر نیست. اونم از نوع کارمندای دولت

webmizban
June 23rd, 2014, 10:03
معمولا جوابگو نیستند

hassan5099
June 23rd, 2014, 10:50
سلام
صبح اول وقت یا ساعات آخر وقتشون تماس بگیرید جواب میدند
من هر موقع تماس گرفتم جواب دادند

samansystems
June 23rd, 2014, 10:59
سوتی هاشون کم نيست. از سايت بدون ssl اشون بگيريد تا وضعيت رسيدگی به کارها همگی دارای مشکل هست!
دليل اين مشکلات هم اين هست که هيچ بازرسی ای ندارن و هيچ مرجعی به کارشون نظارت نميکنه!

chaleshtor
June 23rd, 2014, 11:40
ما با ایمیل باهاشون تماس میگریم میگن زنگ بزن زنگم میزنی اینطوری کلا نماد بهترین سرگرمی شده
فقط نماد چه ارتباطی با وزارت صنعت و معدن داره کاری که داخل شبکه هست یا همون اینترنت چه ارتباطی با صنعت و معدن داره
ایراد الکی که میگیرن ما قبلا نماد ازشون گرفتیم حالا باز خواستیم برای یه دامین دیگه بگیریم فقط میگن نقص در تکمیل اطلاعات معلوم هم نیست این نقص چیه

webmizban
June 23rd, 2014, 12:01
یک مشت ادم فراخ که بی مورد اشکال میگرند و خودشون خبر قوانین خودشونو ندارند تو فایل pdf یک جور نوشتند بعد یک جور دیگه بررسی میکنند تا فایل pdf خودشونو برای خودشون دوبار نفرستی قانع نمیشند.... :71: