توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : restore کردن بکاپ در هاست اشتراکی
shahab2005
December 4th, 2012, 20:21
سلام . من از ****** هاست سرویس گرفتم . به من گفتن باید 20 تومن بدم تا بکاپ سایت قبلیم رو منتقل کنن . . واقعاً اینجوریشو ندیده بودم . . واقعاً متاسفم .
حالا دوستان میتون راهنمایی کنن چطوری فول بکاپ رو ری استور کنم ؟ کاربر هاست اشتراکی هستم و فقط دسترسی به سی پنل و و اف تی پی دارم . . .
shahab-f
December 4th, 2012, 20:23
باید دستی اینکارو کنید - تو گوگل سرچ کنید آموزشاش هست
shahab2005
December 4th, 2012, 20:24
یعنی دونه دونه بیام دیتابیس ها با نام قبلی و کاربر قبلی رو بسازم و دونه دونه ایمپورت کنم ؟
این که خیلی دردسر داره ؟
shahab-f
December 4th, 2012, 20:33
آگر فول بک آپ باشه بله !
البته اگر جدا جدا از sql و فایل ها بک آپ دارید میتونید از روش زیر ریستور کنید
.وارد cpanel خود شوید.
2.روی گزینه backup کلیک نمایید.
3.نوع بک آپی که میخواهید بازگردانی شود را باید انتخاب نمایید.
Restore a Home Backup
Restore an SQL Database
Restore an Alias/Filter Backup
4.روی دکمه Browse کلیک نمایید و آدرس بک آپی که قبلا دانلود کردهاید را وارد نمایید.
برای اطلاع از چگونگی دانلود بک آپ روی Download or Generate a Full Website Backup کلیک نمایید.
5.پس از انتخاب فایل بک آپ روی دکمه آپلود کلیک نمایید تا فرایند باز گردانی آغاز شود.
shahab2005
December 4th, 2012, 20:39
من الان به سرویس قبلیم هنوز دسترسی دارم . .
میتونم دوباره بکاپ های مورد نظر رو بگیرم . ولی خب حجمشون بالاس . نمیتونم همینطوری بزارم آپلود شه .
shahab-f
December 4th, 2012, 20:41
من الان به سرویس قبلیم هنوز دسترسی دارم . .
میتونم دوباره بکاپ های مورد نظر رو بگیرم . ولی خب حجمشون بالاس . نمیتونم همینطوری بزارم آپلود شه .
سرور مجازی ندارید ؟؟ میتونید دانلود کنید تو ویپی استون بعد از اونجا بزنید ریستور شه
shahab2005
December 4th, 2012, 22:24
ممنون . فکر کنم حلش کردم (با وی پی اس) - پدرمو این وی پی اس درآورد .
24-48 ساعت بگذره ببینیم چی از آب در میاد :دی
shahab-f
December 5th, 2012, 13:04
ممنون . فکر کنم حلش کردم (با وی پی اس) - پدرمو این وی پی اس درآورد .
24-48 ساعت بگذره ببینیم چی از آب در میاد :دی
اگر بازم نتونستید همون 20 تومن و بدید جهنمو ضرر :d
تمیز تر در میاد تا اینکه خودتون دستی ریستور کنید
shahab2005
December 5th, 2012, 13:25
مشکلم حل شده . سایت رو درست درمون انتقال دادم .
طوری انتقال دادم سایت رو که هنوز سایت نخوابیده . سرور قبلی همچنان فعاله . دی ان اس ها رو که عوض کردم هم روی سرور قبلی که بود کار میکرد هم روی سرور جدید . واسه همین سایت نخوابید .
اصلاً دوست ندارم پول مفت یا زور بدم . حتی اگه ضرر کنم . اگه قبلش میگفتن که حواست بشه پولیه شاید 20 تومن رو بهشون با کمال میل میدادم ولی از این مخفی کاریشون خوشم نیومد .
shivahost
December 5th, 2012, 13:36
الان دیگه همه هاستینگ ها انتقال رو رایگان انجام میدن..... یک کم اسم در می کنن فکر می کنن چه خبره...!؟
shahab-f
December 5th, 2012, 13:38
الان دیگه همه هاستینگ ها انتقال رو رایگان انجام میدن..... یک کم اسم در می کنن فکر می کنن چه خبره...!؟
دقیقا ! آخه ریستور بک آپ چکار داره که براش 20.000 تومان هزینه میگیرند انگار میخوان چه کار شاخی انجام بدند- بازم میگیم اگه 5000 تومان میگرفتن به صرفه بود ولی 20 تومن به قول استارتر واقعا زور داره برای ادم
shahab2005
December 5th, 2012, 13:47
حالا جالبیش اینه که من فول بکاپ رو هم خودم گرفته بودم و به سرور جدید انتقال داده بودم .
حتی لینک دانلود فول بکاپ رو از هاست قبلیم هم بهشون داده بودم . فقط باید ری استور می کردن .
این تجربه هم الان دارم که همیشه حتی کوچکترین موارد رو از هاستینگ بپرسم که بعدا گیر نکنم . میخواستم قید پول هاست رو بزنم برم از جای دیگه بگیرم . :-s ولی باز دیدم خیلی ضرر میشه .
30SecondToMars
December 5th, 2012, 15:10
سلام . من از ****** هاست سرویس گرفتم . به من گفتن باید 20 تومن بدم تا بکاپ سایت قبلیم رو منتقل کنن . . واقعاً اینجوریشو ندیده بودم . . واقعاً متاسفم .
حالا دوستان میتون راهنمایی کنن چطوری فول بکاپ رو ری استور کنم ؟ کاربر هاست اشتراکی هستم و فقط دسترسی به سی پنل و و اف تی پی دارم . . .
از بس لاش خور هستن .
به جای تو باشم ازشون هاست نمیگیرم . میرم از یکی دیگه میگیرم ..!
ادمی که صداقت تو کارش نباشه به درد نمیخوره /
خوب، جنجالای بی خود سر بک اپ ....من تا دو هفته پیش میگفتم انگار چه کار شاخیه . اما دیدم هیچی نیست .
حالا تو به هیچ کی نده که برات ریکاوری کنه . تا خودت یاد بگیری .
اما اگر فول بک اپ داری .
داخل public_html هر چی داری رو کپی کن به هاست جدید . این از فایل ها /
اما دیتابیس :
داخل یک از فولدرها هم یک فایل هست به اسم دیتابیست YourDatabase.SQL که معمولا زیپه
اگر هم زیپ نبود زیپش کن به زیپی با فرمت tar.gz که حجم دیتابیس رو مثلا از 25 مگ به 1 مگ تبدیل میکنه .
خوب، داخل هاست جدید یک یوز و دیتابیس به اسم قبلی بساز و در داخل php my admin داخل دیتابیس فایل زیپ رو ایمپورت کن
الان کار تمومه .....
ربطی هم به دایرکت ادمین و سی پنل و از این چیزا نداره .اینا فقط پنل هستند و اصلا مهم نیست /
موفق باشی خیلی زیاد
MUV
December 5th, 2012, 15:39
عجب وضعی شده به خدا. دیگه از آب هم کره میگیرند!!!!!!!!!