PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنل ریبوت در سرور مجازی؟؟؟

hadi-110
December 3rd, 2012, 22:45
سلام بنده یه سوال دارم در صورتی که به بنده پنل ریبوت داده باشند چطور میتونم به اون دسترسی داشته باشم؟

majidisaloo1
December 3rd, 2012, 22:47
یعنی چی؟؟؟؟
اگه تحت وب باشه توی پنل کاربری و اگه وی ام ویر باشه هم وی اس فر
بازم سوال خیلی گنگ هست

hadi-110
December 6th, 2012, 09:02
یعنی چی؟؟؟؟
بازم سوال خیلی گنگ هست

ببینید منظورم اینه که بجز پنل تحت وب که تو پنل کاربر میدن میشه از طریق دیگه الی به یوزر امکان اینو داد که بتونه سیستم رو ریبوت خاموش روشن نمود؟؟؟؟

RoobinaServer
December 6th, 2012, 09:06
ببینید منظورم اینه که بجز پنل تحت وب که تو پنل کاربر میدن میشه از طریق دیگه الی به یوزر امکان اینو داد که بتونه سیستم رو ریبوت خاموش روشن نمود؟؟؟؟

بله بالا گفتند به شما :

VMware vSphere Client

یعنی چی؟؟؟؟
بازم سوال خیلی گنگ هست

MagicVps.Com
December 6th, 2012, 10:30

انواع پنلهای قابل ارایه به کاربر جهت مجازی ساز(VMware esx/esxi ) تحت وب و برنامهای جانبی (http://www.webhostingtalk.ir/f66/65356)

hadi-110
December 6th, 2012, 10:41
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون میشه درباره VMware vSphere Web Client بیشتر توضیح بدید بگین چطور میتونم به این دسترسی داشته باشم و چطور فعال میشه؟

MagicVps.Com
December 6th, 2012, 10:48
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون میشه درباره VMware vSphere Web Client بیشتر توضیح بدید بگین چطور میتونم به این دسترسی داشته باشم و چطور فعال میشه؟

باید ابتدا یک وی سنتر نصب کنید بعدازنصب وی سنتر Web Client نصب و به وی سنتر ادد بشه بعدهم ساخت کابر و دسترسی و بقیه موارد

hadi-110
December 6th, 2012, 11:07
باید ابتدا یک وی سنتر نصب کنید بعدازنصب وی سنتر Web Client نصب و به وی سنتر ادد بشه بعدهم ساخت کابر و دسترسی و بقیه موارد

وی سنتر کجانصب بشه؟

hadi-110
December 6th, 2012, 11:08
میشه یه آموزش کلی بذارید ممنون میشم...

MagicVps.Com
December 6th, 2012, 13:59
وی سنتر کجانصب بشه؟

وی سنتر روی یک سرور مجازی باید نصب کنید
برای نصب ویسنترهم باید حتما سیستم عامل 64 بیتی باشه که توصیه و پیشنهاد ویندوز 2008r2 هستش
ترجیحا هم 250 گیگ فضا اگر نیاز داریدکه اپدیت منجرهم نصب بشه توصیه خود شرکت وی ام ور 250 گیگ فضا هست اگر نیازی به اپدیت منجر ندارید روی همون فضای دیفالت و پیشنهاد شده ویندوز یعنی 40 گیگ میتویند نصب و راندازی کنید

اپدیت منجرهم برای اپدیت کردن نسخه جدید مجازی ساز و همچنین نصب اپدیت ا و پچهای جدید مجازی ساز کاربرد داره

dreamdata
December 6th, 2012, 14:15

ضمن تشکر از جناب کیانی MagicVps.Com و بقیه دوستان
خطاب به استارتر : شما توجه کردید امروز و بقیه روز ها چند تا تاپیک به طوری باز کردید که تعداد پست هاتون رو افزایش بدید ؟ -( بعضا سه - چهار تا پست با یک موضوع مشترک - زیر مجموعه های هم هستند - باز کردید - همه رو در یک تاپیک آموزشی با یک عنوان مناسب اگر باز میکردید خیلی بهتر بود) باور کنید اگر خودتون تاپیک مفید بزارید در بخش آموزش این روند توسط دیگران ( من نوعی ) هم افزایش پیدا میکنه و فروم بیش از پیش مفید تر میشه - بازم تشکر میکنم از توجهتون

VpsParse
December 10th, 2012, 01:59
من مجازی ساز vmware دارم
میتونم به وی پی اس هام پنل ریبوت بدم؟

hadi-110
December 10th, 2012, 08:12
من مجازی ساز vmware دارم
میتونم به وی پی اس هام پنل ریبوت بدم؟

در پست های قبلی بیان شده است میشه ولی راه دارد