ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با زرین پال و whmcs

sinaevil
December 3rd, 2012, 18:17
سلام دوستان
من یک مشکل با زرین پال و whmcs دارم. ممنون میشم کمک کنید مشکلم حل بشه. لازم به صرف هزینه هم باشه موردی نیست.

من whmcs رو روی آدرس mydomain.com/my نصب کردم. همه چیز کانفیگ شد و زرین پال هم به درستی پرداخت رو انجام میداد.

بعد با استفاده از whmcs bridge سیستم رو به سایت وردپرس ام وصل کردم که با قالب سایت هماهنگ بشه. به این صورت که کل سیستم whmcs روی یک صفحه وردپرس به آدرس mydomain.com/cp نمایش داده میشه. همه موارد هم درست کار میکنه به جز پرداخت زرین پال. زرین پال برای ثبت خرید دنبال فایل zarinpal.php روی روت whmcs میگرده که آدرسش mydomain.com/my/zarinpal.php هست اما وقتی از صفحه وردپرس لودش میکنی به این آدرس میره mydomain.com/cp/zarinpal.php که اصلا چنین فایلی اینجا نیست. من با استفاده از htaccess آدرس هایی رو هم که میخواست به جای درست ریدایرکت کردم. حالا به زرین پال وصل میشه اما زرین پال خطای -1 میده.

واقعا ممنون میشم کمک کنید این مشکل حل شه. حتما زحمات کسی رو هم که به حل این مشکل کمک کنه جبران میکنم.

tizparvaz
December 3rd, 2012, 18:25
سلام
این ارورهای عددی در زرین پال هرمدو معنی داره که دقیق خاطرم نست یک چی بود به خودشون تیکت بزنید بهتره

sinaevil
December 3rd, 2012, 18:33
دیدم. ارروش یعنی اطلاعات درست منتقل نشده. سر همون چیزیه که توضیح دادم. اما راه حلش رو نمیدونم دیگه

soheil.zare2006
December 3rd, 2012, 18:55
دیدم. ارروش یعنی اطلاعات درست منتقل نشده. سر همون چیزیه که توضیح دادم. اما راه حلش رو نمیدونم دیگه
سلام
روی سرور شما Soap نصب هست؟

sinaevil
December 3rd, 2012, 19:04
سلام
بله همون طوری که توضیح دادم همه چیز وقتی از خود whmcs هست کار میکنه. من ماژول بدون soap هم تست کردم همین مشکله...

soheil.zare2006
December 3rd, 2012, 20:51
آی پی سرور رو از همون طریقی که توی سایت زرین پال توضیح داده شده بدست آوردید؟

s98
December 4th, 2012, 08:33
فایل zarinpal.php

از خود زرین پال تهیه کنید

sinaevil
December 4th, 2012, 08:57
فکر کنم آی پی سرور خودم رو بلد باشم.
فایل هم از خود زرین پال گرفتم...
دوستان اصلا مثل اینکه دقت نمی کنید من چی میگم. ماژول سالمه و کاملا کار میکنه... مشکل اینجاست از‌آدرس دیگه کار نمیکنه. یک بار دیگه مشکل رو از اول با دقت بخونید...

mizbanwebhost
December 7th, 2012, 09:56
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم به خود زرین پال تیکت بزنید و بگید با هزینه این مشکل رو براتون حل کنند