PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جشنواره فروش سرور های مجازی با قیمت ویژه به مناسبت افتتاح سایت www.techserver.ir

khazarnet
December 3rd, 2012, 15:16
با عرض سلام و درود بی کران
به منظور پشتیبانی قوی تر و کیفیت بهتر اقدام به افتتاح سایتی جدید با تیمی جدید و مجرب نموده ایم امید است به یاری حمدالله با تیم جدید بتوانیم تمام کاستی ها را برطرف کرده و رضایت شما و اعتماد شما را کسب کنیم.... برای اطمینان بیشتر اگر تیکت های ارسالی شما در بازه زمانی 8 صبح الی 12 شب بیش از 45 دقیقه بی پاسخ ماند مبلغ 10% از هزینه سرویس خریداری شده به حساب خریدار بازگشت داده میشود

تمام یوزر های خزرنــــت و رویال نتورک به tech server انتقال پیدا کرد
www.techserver.ir فناوری ســـرور (http://www.techserver.ir)

فروش ویژه سرور مجازی المان هتزنر (فروش ویژه رم 1 گیگ فقط 20.000 تومان)

پلان اول - رم256 مگابات

Intel® Core™ i7-920 Quadcore

هارد30 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل دلخواه شما
13 هزار تومان

پلان دوم - رم 512 مگابایت

هارد 60 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما
15 هزار تومان

پلان سوم - رم 1024 مگابایت

هارد 80 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما
20 هزار تومان

پلان چهارم - رم 2048 مگابایت

هارد 100 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما
35 هزار تومان

پلان پنجم - رم 4096 مگابایت

هارد 180 گیگابایت

پورت 1 گیگابیت

پهنای باند نامحدود

سیستم عامل انتخابی شما
55 هزار تومان

www.techserver.ir فناوری ســـرور (http://www.techserver.ir)

SV24.CO
December 3rd, 2012, 16:32
شما سایت رویال نتورک رو خریدین ؟ وقتی سایت رو باز میکنم میاد روی سایت شما ؟؟

MUV
December 3rd, 2012, 16:39
فکر نکنید که اسپم دادم نه. فقط آپ کردم:)

hamedhp
December 3rd, 2012, 20:32
از ایشون سرویس دارم ... تا الان که اقای مهرانفر عالی مارو پشتیبانی کردند و ازشون از سرور المان هم اخیرا گرفتم واقعا راضی هستم
ممنون:53:

davoodbigham
December 3rd, 2012, 20:44
هم از نظر پشتیبانی و کیفیت سرویس تایید میشن

khazarnet
December 3rd, 2012, 22:50
از ایشون سرویس دارم ... تا الان که اقای مهرانفر عالی مارو پشتیبانی کردند و ازشون از سرور المان هم اخیرا گرفتم واقعا راضی هستم
ممنون:53:

هم از نظر پشتیبانی و کیفیت سرویس تایید میشن

نظر لطف شما عزیزان است
وظیفه بود نه کمتر نه بیشتر

tain
December 4th, 2012, 01:03
منم یه سرور گرفتم که سرعتش عالیه
قیمت ها مناسب
هاست هم همینطور + دامین
همه چیو از اینجا گرفتم
پشتیبانی که حرف نداره
راضــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــیم

MostafaBestMan
December 4th, 2012, 10:22
پشتیبانی رو الان از کی باید بگیریم؟!

khazarnet
December 4th, 2012, 11:03
پشتیبانی رو الان از کی باید بگیریم؟!

مرجع اصلی همون سایت www.techserver.ir l میباشد

تیکت بزنید در کمتر از 10 دقیقه پاسخ داده میشه

یا حق

agha_mehran
December 5th, 2012, 20:28
آقا شما سایت رویال هستید، یا عوض شده ؟

khazarnet
December 5th, 2012, 21:38
آقا شما سایت رویال هستید، یا عوض شده ؟

پرتال مشتریان خزرنت و رویال نتورک به techserver واگذار شده است.

TLOVE
December 5th, 2012, 21:48
سلام منم یکی از خزرنت گرفتم واقعا عالیه فقط سرتون خیلی شلوغ میشه ده بار تیکت زدم پیام دادم که چرا قطعه دو بار ای پی عوض کردند دوبار کلا سرورم پاک شد دوباره نصب شد و الانم چهار روزه که قطعه پولمم ریختم دور کاملا سفارش میشه واقعا عالیه

mohamad62
December 6th, 2012, 19:00
آقا من 3 روزه یه سرور 1g یک ماهه [انگلیس] از ایشون خریدم ،هاردشم 100 هست ، الان میخوام بفروشم ، زیر قیمت ، کسی میخره ؟

agha_mehran
December 6th, 2012, 19:24
پهنای باند نامحدوددم دارید ؟

khazarnet
December 6th, 2012, 21:41
پهنای باند نامحدوددم دارید ؟

پهنای باند تمام سرور ها نامحدود هست

khazarnet
December 6th, 2012, 21:48
سلام منم یکی از خزرنت گرفتم واقعا عالیه فقط ...

دوست عزیز به تاپیک توجه کنید میبینید پرتال خزرنت و رویال نتورک به techserver انتقال پیدا کرده است
اگه مشکلی هست با ما در میان بذارید
ما مسئول کار های قبلی ایشون نیستیم
تا اونجا که بشه سعی میکنیم مشکل رو حل کنیم
یا حق

MostafaBestMan
December 11th, 2012, 15:43
ما هم یک ماه داشتیم (داریم هنوز یک ماه ما تموم نشد) از رویال نتورک خریدیم.اصلأ از کیفیت و خدمات راضی نیستیم! این اواخر هم که اصلأ رویال نتورک جواب ما رو نمیداد.
با گفتن انتقال از اون دو گروه به گروه جدید چه کسی رو میخواید گول بزنید؟
چه طور بعد از انتقال باز ما داشتیم با مسئولین دو گروه قبلی حرف میزدیم!

optical
December 11th, 2012, 19:33
يعني اشغال شرف داره به اين سروراي خزر نت. اول مياد يه بازار گرمي ميكنه.بعد با دو تا اكانت كه خودش ساخته مياد تعريف ميكنه از سروراش.منم گول همين تعريفات الكي رو خوردم.دوستان اگه كسي ميخواد سرور بخره نگاه كنه ببينه يوزرهاي قديمي تاييد ميكنن بعد بخره كه سرش كلاه نره

iqson
December 12th, 2012, 09:49
به شدت تأیید میشه . من از خزرنت یه سرور خریدم سرعت دانلود 300 کیلو و یه هفته است قطعه .اگر با این مشخصات به دنبال سرور مجازی هستید حتما خزرنت و دوستانش را فراموش نکنید در ارائه ی خدمات افتضاح عالین

رویال نتورک
December 12th, 2012, 13:45
دوستان شما درست میفرمایید با این قیمت های پایین کی میاد سرور مجازی بفروشه... چرا باید اصلا وجدان کاری وجود داشته باشه... باید حتما یه سرور که برای شرکت میوفته 8 هزار تومان رو به مشتری بدن 30 هزاز تومان تا مشتری راضی باشه.. هرچه گرون تر باشه مشتری بیشتر راضی هست... شما همه درست میفرمایید به همین خاطر دیگه نمیخوایم کار کنیم و تمام یوزر ها و سرور هامون رو به مزایده میذاریم و به بالاترین قیمت میفروشیم
بهترین ارزو ها را برای شما داریم
به امید روز های بهتر .

tarsiran
December 13th, 2012, 17:46
بنده چند روز از ایشون برای مشتریم سرویس گرفتم و تاکید کردم که واسه مشتری میخوام و کیفیت و اطلاعات مشتری فوف العاده مهم هستش

گفتن خیالتون راحت باشه هیچ موردی نیست

بدلیل سرعت پورت کند سرورشون 2 روز تمام درگیر انتقال فایل ها به سرور ایشون بودیم که حالا این به کنار

1 روز بیشتر مشتری نتونست از سرویس استفاده کنه و الان مدت 4 روز هستش سرویس داون هستش و سرورشون هم داون و نه به اطلاعات دسترسی داریم نه پاسخ درستی میدن فقط میگن دیتاسنتر داره پیگیری میکنه... مشتری بنده بشدت عصبانی هستنش و حق هم داره اطلاعات چندین ساله سایتش رو الان از دست داده

به هرحال بدلیل اینکه مشتری بنده خودشون در یک اورگان اطلاعاتی مشغول بکار هستند بنده حتما این موضوغ را قانونی پیگیری خواهم کرد و اصرار به اینکار هم دارم که واثعا هرکی بلند میشه نیاد سرویس بی کیفیت بده دست مردم که اطلاعات مردم رو به باد بده
ضمنا بنده خودم هاستینگ کار هستم و به امور سرور آشنایی کامل دارم و کاربر مبتدی نیستم

smart_soheil
December 13th, 2012, 19:04
بنده چند روز از ایشون برای مشتریم سرویس گرفتم و تاکید کردم که واسه مشتری میخوام و کیفیت و اطلاعات مشتری فوف العاده مهم هستش

بدلیل سرعت پورت کند سرورشون 2 روز تمام درگیر انتقال فایل ها به سرور ایشون بودیم که حالا این به کنار

1 روز بیشتر مشتری نتونست از سرویس استفاده کنه و الان مدت 4 روز هستش سرویس داون هستش و سرورشون هم داون و نه به اطلاعات دسترسی داریم نه پاسخ درستی میدن فقط میگن دیتاسنتر داره پیگیری میکنه... مشتری بنده بشدت عصبانی هستنش و حق هم داره اطلاعات چندین ساله سایتش رو الان از دست داده

به هرحال بدلیل اینکه مشتری بنده خودشون در یک اورگان اطلاعاتی مشغول بکار هستند بنده حتما این موضوغ را قانونی پیگیری خواهم کرد و اصرار به اینکار هم دارم که واثعا هرکی بلند میشه نیاد سرویس بی کیفیت بده دست مردم که اطلاعات مردم رو به باد بده
ضمنا بنده خودم هاستینگ کار هستم و به امور سرور آشنایی کامل دارم و کاربر مبتدی نیستم
واقعا دمتون گرم با همچین آدمایی باید همین کارو کرد!
منم یک هفته پیش ازشون سرور گرفتم همون روز گفتم که از کیفیت راضی نیستم ( سرور در حدی بود که توی اینترنت دانلود منیجر هنگ می کرد!! باورتون نمیشه! ), اونا هم گفتن تا 3 روز دیگه برمیگردونن سرور رو, 3 روز گدشت زنگ زدم, تا روز 6م زنگ زدم گفتم مگه چقدر سرتون شلوغه که نمیتونین بر گردونین! گفت 21 تومن ارزش نداره که داری با من اینطوری صحبت می کنی!!!, بعدم گفت که به مسول کار های مالی سپرده که پول رو برگردونه!! ( انگار کارشون چقد گشتردس مثلا! ), خلاصه الانم 1 روز گذشته باز.
بهرحال منم 21 تومن برام خیلی مهم نیست ولی بلاخره من راضی نیستم و حرومه به خوشونم گقتم.
دوستان شما حواستون باشه اشتباه منو نکنین, من الا از 3paco.com یه سرور انگلیس گرفتم خداییش راضیم خدا خیرشون بده!

Azad Web
December 14th, 2012, 01:42

کاملاً تایید میشه
بنده هم الان دقیقاً وضعیت ایشون رو دارم
البته از یک طرف مقصر فروشنده نیست چون ایراد از بالا که باشه عملا دست فروشنده بسته هست
اما از یک طرف دیگه فروشنده مقصر شناخته میشه برای اینکه تضمین بی مورد میده به مشتری
حالا اگر ما بخواهیم فقط 50 درصد تقصیر رو گردن فروشنده بندازیم... در این موارد بهترین کاری که میتونه فروشنده بکنه اینه که بلافاصله وجه رو برگشت بزنه... و وقت مشتری رو نگیره
بنده سایتم به خاطر همین قطعی چند روزه 700.000 هزار تا رتبه اش اومده پایین و نتونستم آپ کنم، و متاسفانه خیلی از فروشنده ها پول رو که میگیرن به هیچ عنوان کوچکترین مسئولیتی رو به گردن نمیگیرن

Azad Web
December 15th, 2012, 15:21
سرویس دهی افتضاح این شرکت دیگه واقعاً غیر قابل تحمله
10 روزه ما رو معطل خودشون کردن
آقای مهرانفر و آقای صالحی خواهشا جمع کنین این بساطتون رو و بزارید حرفه ای ها کارشون رو انجام بدن
شما که هزینه کافی برای انجام امور سرور ندارید برای چی مردم رو سرکار میگزارید؟
9 ساله بنده کارم با سرور و امنیت و اینجور مسایله ولی به خاطر مسایل مالی نرفتم سمت سرور اختصاصی
فروش سرور سواد فتی میخواد و سرمایه کافی که مردم مسخره آدم نشن
متاسفانه دیگه هر بچه مدرسه ای میره دنبال فروش سرور ،
از مسئولین انجمن تقاضا دارم یه فکری برای این قضیه بکنن و یه سر و سامونی بدن به اوضاع

mahkoom021
December 16th, 2012, 23:33
ما از این رویال نتورک یه سرور فرانسه گرفتیم
وسط ماه یهو دان شد گفتن مشکل از دیتا سنتره !!!!!!!
کلا دیگه هم فرانسه وصل نشد

عجب فروشنده باحالی بودن خدایی عین اینارو دیگه ندیده بودم
تو 1 ماه
سرور اختصاصی عوض شد
وی پی اس عوض شد
مجازی ساز عوض شد
سایت فروشنده عوض شد
خود فروشنده هم عوض شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!