توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال html
mil4d
December 3rd, 2012, 13:43
سلام دوستان عزیز.
یه فایل با فرمت txt رو هاست ساختم حالا میخوام یه چیزی مثل کنترل پنل داشته باشه که مثلا لینک سایت رو بدم به مخاطب بتونه چیزی داخل txt بنویسه و ذخیره کنه که در فایل اصلی هم که رو هاست هستش عوض بشه!
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم.مرسی اگه کمک کنید:53:
spalisp
December 5th, 2012, 14:57
دوست عزیز میشه 1 ذره واضح تر بیان کنی منظورتو ؟؟؟ منظور شما اینه که میخوای به کاربرات دسترسی این رو بدی که بتونه توی هاستت چیزی ذخیره کنه ؟
shahab-f
December 5th, 2012, 14:59
گویا منظورشون این هست که یه دسترسی به کابررشون بدند که بتونه داخل اون فایل مطلبی بریزه یا ویرایش کنه
ms313
December 5th, 2012, 18:53
يعني اينطور چيزي ميشه؟
mil4d
December 6th, 2012, 00:21
بزارید بگم منظورم چیه.من یه برنامه نوشتم با ویژوال بیسیک که یه لینک توی برنامه هست مثلا به آدرس زیر
www.saite.com/names.txt
هرچیزی که توی لینک نوشته شده باشه توی برنامه نمایش میده!
این به کنار..
حالا من میخوام یه کاری بکنم که برای تغییر دادن متن داخل اون فایل هر بار لازم نباشه برم تو هاست و ادیت بزنم و....
میخوام جوری باشه که از داخل سایت بشه محتویات توی اون فایل رو عوض کرد و ذخیره کرد...
اگه دوستان کمک کنن خیلی ممنون میشم دوس دارم اینو یاد بگیرم;;)
mil4d
December 6th, 2012, 13:16
یعنی نمیشه همچین کاری کرد؟:(
shivahost
December 6th, 2012, 13:31
باید یک فرم بسازید که خروجی آن در فایل مورد نظر شما ذخیره بشه. البته احتمالا می خواهید محتویات قبلی حذف بشه و محتویات جدید اضافه بشه. باید برید با php کار کنید.
hamed2100
September 1st, 2013, 21:03
تنها راهش استفاده از توابع file در php هست دوست عزیز. باید همچینین مجوزهای لازم رو به او فولدر اضافه کنید. خیلی پیچیده نیست. یک مقدار وقت بذارید یاد میگیرید