توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سرورهای Hetzner
peyman0742
December 3rd, 2012, 09:06
سلام عزیزان
از سرورهای هتزنر به عنوان میزبان هاست دانلود میشه استفاده کرد یا خیر ؟
بله بهترین سرور ها رو دارن میشه به عنوان هاست دانلود استفاده کرد
در سایت خودش درج شده قیمت ها
usahost2
December 3rd, 2012, 11:12
بله میشه و چرا نشه ؟!
peyman0742
December 3rd, 2012, 13:12
ترافیک پورت 1 فکر می کنم 15 ترابایت باشه
افزایش ترافیک هزینش به چه شکل است ؟!
AvalinHost
December 3rd, 2012, 13:33
ترافیک پورت 1 فکر می کنم 15 ترابایت باشه
افزایش ترافیک هزینش به چه شکل است ؟!
بله 15 ترابایت هست.
به ازای هر ترابایت 6.9 یورو دریافت می کنند.
peyman0742
December 3rd, 2012, 13:41
خیلی گرون در میاد اگه بشه 15 ترابایت رو با 30 یورو مثلا الی 35 یورو ازشون گرفت خیلی خوب می شد اینجوری هزینش خیلی میشه
AvalinHost
December 3rd, 2012, 13:56
خیلی گرون در میاد اگه بشه 15 ترابایت رو با 30 یورو مثلا الی 35 یورو ازشون گرفت خیلی خوب می شد اینجوری هزینش خیلی میشه
ارتقا به پورت 1 گیگ 39 یورو هست و پهنای باند مجاز سرور میشه 15 ترابایت
بعد از اون هر ترابایت اضافه که مصرف کنید 6.9 یورو دریافت می کنند.
فکر میکنم قیمت مناسبی باشه.
peyman0742
December 3rd, 2012, 14:06
برا سایت دانلود پر ترافیک اصلا صرفه نداره چون 15 ترابایت در نهایت 12 روز تمام میشه
20 ترابایت اضافه میشه 138 یورو در ماه که واقعا هزینه سنگینی میشه
m-batista
December 3rd, 2012, 14:25
سلام. هم ترافیک بسار گران هست هم هارد در سایت های پربازدید کم میاره. حتی enterprice
babelirani
December 3rd, 2012, 14:45
سلام. هم ترافیک بسار گران هست هم هارد در سایت های پربازدید کم میاره. حتی enterprice
با سلام
بعد از چند ماه استفاده تا حالا در مورد هارد مشکلی نداشتیم میتونم بپرسم مشکلتون چیه ؟
ترافیک هم فکر نکنم چندان گرون باشه
MagicVps.Com
December 3rd, 2012, 14:56
ترافیک گرون نیست ولی وقتی طرف میبنده سرور اختصاصی با مشصخات انچنانی بهش میدن 200 تومن انتظار داره مثلا 100 ترا بایت هم مصرف کنه و قیمت 100 ترا بایت اضافه 10 هزار تومن باشه
مشکل اینه عزیز .انشاالله این نوع طرز فکرهم درست میشه در 100 سال اینده
VpsParse
December 3rd, 2012, 15:46
بله من استفاده کردم خوبه
HyperServer
December 3rd, 2012, 16:15
بله بهترین سرور ها رو دارن میشه به عنوان هاست دانلود استفاده کرد
در سایت خودش درج شده قیمت ها
بهترین سرورها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کی تا حالا pc با مادربورد asus و هارد desktop معمولی بهترین سرور هست ؟؟؟
------------
استارتر : Hetnzer فقط به درد میزبانی معمولی میخوره.
اگر نیاز به سرور برای سایت دانلود دارید ترجیحا از سروری با هارد SSD یا SAS در دیتاسنترهایی مثل IceColo، RedStation، UK2 در انگلستان و یا LeaseWeb باشید.
AvalinHost
December 3rd, 2012, 16:33
بهترین سرورها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کی تا حالا pc با مادربورد asus و هارد desktop معمولی بهترین سرور هست ؟؟؟
------------
استارتر : Hetnzer فقط به درد میزبانی معمولی میخوره.
اگر نیاز به سرور برای سایت دانلود دارید ترجیحا از سروری با هارد SSD یا SAS در دیتاسنترهایی مثل IceColo، RedStation، UK2 در انگلستان و یا LeaseWeb باشید.
با این وضعیت ارزی از سر ما هم زیاده!!!
با اینکه سرورهاشون دسکتاپ هست ولی نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داره.
peyman0742
December 3rd, 2012, 16:49
از هارد SSD برای سایت دانلود فیلم و سریال و ... نمیشه استفاده کرده
در مورد حرف دوستمون بله 1 ترابایت 6.9 یورو صرفه نداره
Redstation هم که واقعا اگر تخفیفی براش قائل نشن اصلا نمیشه نزدیکش شد فعلا که تا 6 ماه خیالمون راحته انشاالله بعد از 6 ماه هم خدا بزرگه
با حرف این دوستمون که Hetzner برای میزبانی سایت های معمولی کفایت می کنه موافقم
در باب نوشته های Magicvps هم که در همه تاپیک ها به همه یک تیکه ای میندازن و امیدارم در 100 سال آینده این حرکت رو کنار بگذارند
به هیچ عنوان 1 ترابایت با این قیمت و با این شبکه به صرفه نیست
بابت پاسخگویی به سوالات و راهنمایی ممنون
reza*
December 3rd, 2012, 19:26
شما مجبورید سرور هاست بگیرید ؟
کاری رو میکنید یا درست انجام بدید و هزینه کنید یا اینکه کلا انجام ندید
تا کی باید اطلاعات مردم برای سود جویی برخی افراد یک شبه دود بشه بره هوا ؟
فقط ترافیک و حجم هارد براتون مهم هست ؟
به فکر رید کردن هارد نیستید ؟ به فکر نوع هاردی که دیتاسنتر استفاده میکنه ؟ به فکر سخت افزارش ؟:-|
AvalinHost
December 3rd, 2012, 19:36
شما مجبورید سرور هاست بگیرید ؟
کاری رو میکنید یا درست انجام بدید و هزینه کنید یا اینکه کلا انجام ندید
تا کی باید اطلاعات مردم برای سود جویی برخی افراد یک شبه دود بشه بره هوا ؟
فقط ترافیک و حجم هارد براتون مهم هست ؟
به فکر رید کردن هارد نیستید ؟ به فکر نوع هاردی که دیتاسنتر استفاده میکنه ؟ به فکر سخت افزارش ؟:-|
عجب!
حتما کسایی که از دیتاسنتر های دیگه سرور دارن به فکر این مورد هستن و ماهایی که از هتزنر سرور داریم به فکر اینها نیستیم!
ما هم از بک آپ گیری منظم استفاده می کنیم هم از raid 1
شما میتونید از هرجایی که دلتون بخواد سرور بگیرید ولی این حق رو ندارید در مورد انتخاب دیگران نظر بدین. برید کارخودتون رو بقول خودتون درست انجام بدین!
ok؟
makranvps.ir
December 3rd, 2012, 19:49
با سلام دوست عزیز
هتزنر میشه چرا نشه خیلی هم عالی هست
اگه خواستید سرور اختصاصی تهیه کنید
پیشنهاد میدم از جناب سعادت ( AvalinHost (http://www.webhostingtalk.ir/member/19468/) ) اولین هاست تهیه کنید
به شخصه از جناب سعادت تهیه کردم بسیار ازشون راضی هستم
سروری هم که بهم داده واقعا عالی هست
ساپورت و حسن خلق عالی داره
با احترام
عباس زاده
www.makranvps.ir فروش سرور مجازی با کفیت و قیمت مناسب (http://www.makranvps.ir)
m-batista
December 3rd, 2012, 22:39
با سلام
بعد از چند ماه استفاده تا حالا در مورد هارد مشکلی نداشتیم میتونم بپرسم مشکلتون چیه ؟
ترافیک هم فکر نکنم چندان گرون باشه
سلام
شما 4 تا تورنت بزن توی سرور بعد ببین اصلا میتوکنی کلیک کنی ؟ ولی جاهای دیگه اصلا به این صورت نیست
reza*
December 3rd, 2012, 23:44
عجب!
حتما کسایی که از دیتاسنتر های دیگه سرور دارن به فکر این مورد هستن و ماهایی که از هتزنر سرور داریم به فکر اینها نیستیم!
ما هم از بک آپ گیری منظم استفاده می کنیم هم از raid 1
شما میتونید از هرجایی که دلتون بخواد سرور بگیرید ولی این حق رو ندارید در مورد انتخاب دیگران نظر بدین. برید کارخودتون رو بقول خودتون درست انجام بدین!
ok؟
شما طی این دو صفحه فقط و فقط براتون قیمت تمام شده ملاک بوده نه چیز دیگه ! اکثر افرادی هم که سراغ هتزنر میرن دو دسته اند : یا به خاطر قیمت پایین یا به خطر اینکه جنسشون جور باشه و الا دیتاسنتری که از هارد های معمولی استفاده میکنه ، روز تعطیل داره و با چندتا ریپورت یا کار های مسخره سرور رو میبنده بهش میگن با کیفیت ؟!!!
AvalinHost
December 4th, 2012, 00:52
شما طی این دو صفحه فقط و فقط براتون قیمت تمام شده ملاک بوده نه چیز دیگه ! اکثر افرادی هم که سراغ هتزنر میرن دو دسته اند : یا به خاطر قیمت پایین یا به خطر اینکه جنسشون جور باشه و الا دیتاسنتری که از هارد های معمولی استفاده میکنه ، روز تعطیل داره و با چندتا ریپورت یا کار های مسخره سرور رو میبنده بهش میگن با کیفیت ؟!!!
قیمت کم و مطلوب بودن کیفیت رو موافقم ولی جور بودن جنس رو حتما منظورتون همون فندوق شکن ها هستن؟ اصلا این دسته خدمات دهنده ها جزء خدمات وب محسوب میشن؟؟!!!
روز شنبه و یکشنبه فقط بخش مالی دیتاسنتر تعطیل هست.
پشتیبانی از سرورهای فعال در همه روزهای هفته بصورت 24 ساعته هست.
البته برای اختصاص داد ip و سابنت باید در روزهای اداری انجام دهند. و برخی موارد دیگر که یادم نیست.
متوجه منظور شما از ریپورت نمی شوم و احتمالا نشاندهنده این هست که فقط در این مورد مطلبی را از چند نفر شنیده اید و به قولی الان بازگو می کنید.
برای هر سرور abuse دریافت شود حدود 24 ساعت مهلت می دهند که موضوع را بررسی کنید و به ابیوز پاسخ دهید و بعد از آن فقط ip که توسط آن تخلف صورت گرفته مسدود می شود و سرور به هیچ عنوان مسدود نمی گردد. ضمنا با تعهد کتبی ip نیز باز می شود.
ما نمی گیم با کیفیت، میگیم نسبت به قیمتی که دارد کیفیت مطلوبی ارائه می کند که با توجه به این وضعیت ارزی برای ما و مشتری مناسب هست.
HyperServer
December 4th, 2012, 02:09
قیمت کم و مطلوب بودن کیفیت رو موافقم ولی جور بودن جنس رو حتما منظورتون همون فندوق شکن ها هستن؟ اصلا این دسته خدمات دهنده ها جزء خدمات وب محسوب میشن؟؟!!!
روز شنبه و یکشنبه فقط بخش مالی دیتاسنتر تعطیل هست.
پشتیبانی از سرورهای فعال در همه روزهای هفته بصورت 24 ساعته هست.
البته برای اختصاص داد ip و سابنت باید در روزهای اداری انجام دهند. و برخی موارد دیگر که یادم نیست.
متوجه منظور شما از ریپورت نمی شوم و احتمالا نشاندهنده این هست که فقط در این مورد مطلبی را از چند نفر شنیده اید و به قولی الان بازگو می کنید.
برای هر سرور abuse دریافت شود حدود 24 ساعت مهلت می دهند که موضوع را بررسی کنید و به ابیوز پاسخ دهید و بعد از آن فقط ip که توسط آن تخلف صورت گرفته مسدود می شود و سرور به هیچ عنوان مسدود نمی گردد. ضمنا با تعهد کتبی ip نیز باز می شود.
ما نمی گیم با کیفیت، میگیم نسبت به قیمتی که دارد کیفیت مطلوبی ارائه می کند که با توجه به این وضعیت ارزی برای ما و مشتری مناسب هست.
بله !!!!!
دیدیم بدون ارسال abuse سرور روت بسته شده و بعد از کلی پیگیری ... ! ولی اصلا نشنیدیم....فقط دیدیم.
AvalinHost
December 4th, 2012, 11:05
بله !!!!!
دیدیم بدون ارسال abuse سرور روت بسته شده و بعد از کلی پیگیری ... ! ولی اصلا نشنیدیم....فقط دیدیم.
مرغه یه پا داره نه ؟
بدون ارسال ابیوز هم میبندن دوست عزیز . مدرک میخواین ؟ بخش اخبار جوان سرور
همین الان هم با hostwz صحبت میکردم که گفتن هارد سرورشون سوخته !
کسی که فقط 1% به فکر مشتری باشه هیچ وقت هاست از هتزنر نمیده
AvalinHost
December 4th, 2012, 16:26
مرغه یه پا داره نه ؟
بدون ارسال ابیوز هم میبندن دوست عزیز . مدرک میخواین ؟ بخش اخبار جوان سرور
همین الان هم با hostwz صحبت میکردم که گفتن هارد سرورشون سوخته !
کسی که فقط 1% به فکر مشتری باشه هیچ وقت هاست از هتزنر نمیده
کنتور که نمیندازه همینجوری هرچی میشه گفت ....
آقای قنبری هم خیلی چیزها گفته بود...
سوختن هارد یک چیز طبیعی هست و شما که سرویس دهنده هستید باید از اطلاعاتتون بک آپ داشته باشید، هیچ دیتاسنتری برای اطلاعات شما تضمین نمیده.
من عادت ندارم از چیزی بیخودی تعریف کنم و یا بزرگنمایی کنم. از هتزنر هم تعریف بیخود نمی کنم و این رو هم میدونم که سرورهاش دسکتاپ هست، هرچیزی که واقعیت هست رو عنوان می کنم.
نسبت به قیمت کیفیت مطلوبی داره و هرکسی مختار هست از هرجایی خدمات بگیره.
کسی شما رو زور نکرده که از این دیتاسنتر استفاده کنید.
mehrshad.ho
December 4th, 2012, 16:54
سوختن هارد یک چیز طبیعی هست و شما که سرویس دهنده هستید باید از اطلاعاتتون بک آپ داشته باشید، هیچ دیتاسنتری برای اطلاعات شما تضمین نمیده.
من عادت ندارم از چیزی بیخودی تعریف کنم و یا بزرگنمایی کنم. از هتزنر هم تعریف بیخود نمی کنم و این رو هم میدونم که سرورهاش دسکتاپ هست، هرچیزی که واقعیت هست رو عنوان می کنم.
تایید !
Iran Web Host
December 4th, 2012, 17:20
سلام
در اینکه سرور های سطح پایین هتزنر همگی دسکتاپ هستند شکی نیست ولی دلیل بر بی کیفیت بودن هتزنر نمیشه ( ovh هم سرور دسکتاپ میده بی کیفیته ؟ )
ما هم چند ساله داریم باهاشون کار میکنیم نه تا بحال تیکت هامون بدون پاسخ مونده نه سروری بدون دلیل مشکل پیدا کرده
هر موردی هم بوده بصورت ایمیل اطلاع دادند و پیگیری کردیم. :39:
اگه به ابیوز توجه نشه آی پی مورد نظر مسدود میشه و برای باز کردنش حتی اگر ۲ ماه هم گذشته باشه با پیوست یک تعهد کتبی به راحتی آی پی رو باز میکنند.
در مورد صورتحساب ها زیاد سختگیر نیستند
به علاوه با ایرانی هیچ مشکلی ندارند !!
HyperServer
December 4th, 2012, 17:57
سوختن هارد یک امر طبیعی هست :)) ؟؟؟؟؟؟
در hetnzer بله .... اما 2 سال هست حرفه ای داریم کار میکنیم در دیتاسنترهای مثل peer1 و iweb و quadranet و redstation و حتی privatelayer یک مورد سوختن هارد نداشتیم....به دلیل اینکه هاردهای enterprise هستند...هارد به مرور زمان دچار افت سرعت میشه و باید از رده خارح بشه... اما Hetnzer تا دین هارد رو سرور میگذاره تا روی سرور یوزر بسوزه...یوزرها هم که اکثرا ایرانی و دستشون به دیتاسنتر نمیشه و هیچ جا هم نمیتونن شکایت کنن....پس دیتاسنتر واسه خودش هر کاری بخواد میکنه ...
کاربران ایرانی هم چند برابر کاربران عادی به سرور فشار وارد میکنند دیگه هیچی !
اسم این رو دیتاسنتر نمیشه گذاشت !
جای تاسف داره!
AvalinHost
December 4th, 2012, 18:11
در hetnzer بله .... اما 2 سال هست حرفه ای داریم کار میکنیم در دیتاسنترهای مثل peer1 و iweb و quadranet و redstation و حتی privatelayer یک مورد سوختن هارد نداشتیم....به دلیل اینکه هاردهای enterprise هستند...هارد به مرور زمان دچار افت سرعت میشه و باید از رده خارح بشه... اما Hetnzer تا دین هارد رو سرور میگذاره تا روی سرور یوزر بسوزه...یوزرها هم که اکثرا ایرانی و دستشون به دیتاسنتر نمیشه و هیچ جا هم نمیتونن شکایت کنن....پس دیتاسنتر واسه خودش هر کاری بخواد میکنه ...
جای تاسف داره!
زیاد نخند!
اینجا هم هارد اینترپرایز داره.
البته ما از همون هارد استانداردش داریم استفاده می کنیم و الان حدود 1.5 سال هست مشکلی نداشته.
دوستان عزیز و کاربران ایرانی برین از اینجا سرور مجازی بگیرین:
برای اولین بار در ایران ! - <<سرور مجازی منابع اختصاصی رم 1 گیگ فقط 5 دلار>> (تعداد محدود) (http://www.webhostingtalk.ir/f15/63393)
حتما از دیتاسنتر فوق العاده سرور میدن و به هیچ عنوان اطلاعات شما از بین نمیره.
فقط 5 دلار برای رم 1 گیگ!
ایشون از دیتاسنتر سرور میدن ما از شان قوزآباد سرور میدیم.
بخدا من جرعت نمیکنیم روی هتزنر با این قیمت سرویس بدم!!!
babelirani
December 4th, 2012, 18:31
جای تاسف داره!
با سلام
والا بنده نمیخوام از هتزنر حرفی بزنم ولی حرف شما خیلی خیلی عجیبه
بنده خودم همین چند روز پیش هارد سرور توی دیتاسنتر SingleHop متاسفانه سوخت . یکی از دوستان هم مشکل هارد از Redstation داشته .
شما مختارید از هر دیتاسنتر که دوس دارید خرید کنید ولی بنده الان بیش از 1 سالو نیمه از یکی از سرور های هتزنر برای هاست دانلود سایتم استفاده میکنم تا الان هیچ گونه مشکلی باهاش نداشتیم فقط یک بار مشکل رم داشتید که خوب همه 16 گیگ رم رو برامون عوض کردن دیگه مشکلی نداشتیم تا حالا
دیتاسنتر چی کار کرده که کاربر بخواد شکایت کنه ؟
میشه چند مورد که واسه خودتون مشکل ایجاد شده در این دیتاسنتر رو بگید نه چیزی که فقط شنیدید
reza*
December 4th, 2012, 18:55
سلام
من سرویس دهنده نیستم و برخلاف سرویس دهنده ها که کلی سود از هتزنر به جیب میزنند قربانی سرور های بی کیفیتش بودم
اما در مورد بک آپ امیدوارم از raid استفاده کنید . خودتون گفتید قراره استفاده کنید که امیدوارم بهش عمل کنید. اکثر افراد میان روی سرور هم سرور مجازی میدن هم هاست هم که نمی صرفه از رید استفاده کنند به خصوص 1 و 10 که امیدوارم جزو این دسته نباشید.
و در مورد قسمتی که گفتید نسبت به قیمت کیفیت مطلوبی داره !
خب پس خودتون هم از کیفیت پایین آگاهی دارید و باز نشون میده قیمت براتون ملاک هست متاسفانه
زیاد نخند!
البته ما از همون هارد استانداردش داریم استفاده می کنیم و الان حدود 1.5 سال هست مشکلی نداشته.
برای اولین بار در ایران ! - <<سرور مجازی منابع اختصاصی رم 1 گیگ فقط 5 دلار>> (تعداد محدود) (http://www.webhostingtalk.ir/f15/63393)
هاست رو با سرور مجازی مقایسه میکنید ؟ (مخصوصا هاست دانلود )
دوست عزیز بالاخره اکثر گفته های شما نشون میده از کیفیت پایین هتزنر مطلع هستید ولی قیمت پایین باعث شده از این دیتاسنتر استفاده کنید. تکلیفتون با خودتون مشخص نیست. اگر به با کیفیت بودن دیتاسنتر ایمان داشتید این تاپیک رو کلا ایجاد نمیکردید !
آرزوی موفقیت برای شما ( البته بیشتر برای اینکه اطلاعات مردم از دست نره این آرزو رو میکنم ! همین )
AvalinHost
December 4th, 2012, 19:12
سلام
من سرویس دهنده نیستم و برخلاف سرویس دهنده ها که کلی سود از هتزنر به جیب میزنند قربانی سرور های بی کیفیتش بودم
اما در مورد بک آپ امیدوارم از raid استفاده کنید . خودتون گفتید قراره استفاده کنید که امیدوارم بهش عمل کنید. اکثر افراد میان روی سرور هم سرور مجازی میدن هم هاست هم که نمی صرفه از رید استفاده کنند به خصوص 1 و 10 که امیدوارم جزو این دسته نباشید.
و در مورد قسمتی که گفتید نسبت به قیمت کیفیت مطلوبی داره !
خب پس خودتون هم از کیفیت پایین آگاهی دارید و باز نشون میده قیمت براتون ملاک هست متاسفانه
هاست رو با سرور مجازی مقایسه میکنید ؟ (مخصوصا هاست دانلود )
دوست عزیز بالاخره اکثر گفته های شما نشون میده از کیفیت پایین هتزنر مطلع هستید ولی قیمت پایین باعث شده از این دیتاسنتر استفاده کنید. تکلیفتون با خودتون مشخص نیست. اگر به با کیفیت بودن دیتاسنتر ایمان داشتید این تاپیک رو کلا ایجاد نمیکردید !
آرزوی موفقیت برای شما ( البته بیشتر برای اینکه اطلاعات مردم از دست نره این آرزو رو میکنم ! همین )
مهندس من تاپیک رو ایجاد نکردم برو صفحه اول ببین کی ایجاد کرده.
شما سرویس دهنده نیستی پس لطفا با بنده بحث بیخود نکن. هروقت سرویس دهنده شدی اونوقت بیا باهات در موردش صحبت میکنم.
شخصی که از هتزنر به شما سرویس داده بوده مشکل داشته و تا خرخره روی سرور oversell کرده بود دلیل بر کیفیت بده دیتاسنتر نمیشه، البته خوشبختانه اون ارزون فروشها بخاطر لیمیت شدن تعداد ip در هتزنر دیگه نمیتونن سمتش بیان و دستشون ازش کوتاه شده.
مطمئن باشید تا چند وقت دیگه به رداستیشن هم گند میزنن میره پی کارش ....
beniii
December 4th, 2012, 19:13
سرور های اختصاصی ایران سرور در Hetzner نگهداری می شود:
ایران سرور - لیست سرویسها (http://hub.iranserver.com/cart.php?gid=8)
reza*
December 4th, 2012, 19:19
زیاد نخند!
مهندس من تاپیک رو ایجاد نکردم برو صفحه اول ببین کی ایجاد کرده.
شما سرویس دهنده نیستی پس لطفا با بنده بحث بیخود نکن. هروقت سرویس دهنده شدی اونوقت بیا باهات در موردش صحبت میکنم.
شخصی که از هتزنر به شما سرویس داده بوده مشکل داشته و تا خرخره روی سرور oversell کرده بود دلیل بر کیفیت بده دیتاسنتر نمیشه، البته خوشبختانه اون ارزون فروشها بخاطر لیمیت شدن تعداد ip در هتزنر دیگه نمیتونن سمتش بیان و دستشون ازش کوتاه شده.
مطمئن باشید تا چند وقت دیگه به رداستیشن هم گند میزنن میره پی کارش ....
:دی
شما بیشتر از استارتر فعال بودی سند تاپیک به اسمه شما زده شد .
AvalinHost
December 4th, 2012, 19:25
:دی
شما بیشتر از استارتر فعال بودی سند تاپیک به اسمه شما زده شد .
استارتر من نبودم، حالا اگه میخواین سند بزنید، بزنید. :d
من فقط پاسخگو به سوالات هستم، دلیلش اینه که زیر و بم این دیتاسنتر رو درآوردم و چند سالی میشه که دارم باهاش کار میکنم و از این دیتاسنتر سرور اختصاصی ارائه میدم.
reza*
December 4th, 2012, 19:34
استارتر من نبودم، حالا اگه میخواین سند بزنید، بزنید. :d
من فقط پاسخگو به سوالات هستم، دلیلش اینه که زیر و بم این دیتاسنتر رو درآوردم و چند سالی میشه که دارم باهاش کار میکنم و از این دیتاسنتر سرور اختصاصی ارائه میدم.
مجرم اعتراف کرد!
AvalinHost
December 4th, 2012, 19:38
مجرم اعتراف کرد!
بله، به چند فقره قتل دیگه هم اعتراف می کنم!
HyperServer
December 4th, 2012, 21:36
زیاد نخند!
دوست عزیز .. بهتر عصبی نشید ;) :) ...
چند ماهی میشه که اورده اما سال نکو از بهارش پیداست ...
برو کانفیگ سرور رو بخون بعد بیا نظر بده ...
10 هارد 2 ترابایت SAS Enterprise به صورت RAID 10 هست ...از RAID Card با 1 گیگابیت NV Ram استفاده میشه و باتری backup داره ...در صورت خاموش شدن سرور هم هاردها روشن میمونه تا اطلاعات cache در raid بر روی هاردها نوشته بشه ...
متوجه شدی :) ؟
در مورد قیمتش هم ..پول مفت داشتم دادم سرور 70 میلیونی ..الان فقط هزینه کولو داره...
حل شد برات ؟ :)
mrasol
December 4th, 2012, 21:43
10 هارد 2 ترابایت SAS Enterprise به صورت RAID 10 هست ...از RAID Card با 1 گیگابیت NV Ram استفاده میشه و باتری backup داره ...در صورت خاموش شدن سرور هم هاردها روشن میمونه تا اطلاعات cache در raid بر روی هاردها نوشته بشه ...
در مورد قیمتش هم ..پول مفت داشتم دادم سرور 70 میلیونی ..الان فقط هزینه کولو داره...
آقا حوصله داری با کسایی که از هتزنر سود کلان به جیب میزنن بحث کنی؟
فقط بهشون بگو هتزنر دسکتاپ میده دیگه هیچی نمیگن...
HyperServer
December 4th, 2012, 21:50
آقا حوصله داری با کسایی که از هتزنر سود کلان به جیب میزنن بحث کنی؟
فقط بهشون بگو هتزنر دسکتاپ میده دیگه هیچی نمیگن...
آخه افتخار میکنن به دسکتاپ دادن ... :دی ...میگن خیلی هم خوبه ...
روی هارد desktop سرور دانلود هم میدن تاره !
mrasol
December 4th, 2012, 21:56
آخه افتخار میکنن به دسکتاپ دادن ... :دی ...میپن خیلی هم خوبه ...
روی هارد desktop سرور دانلود هم میدن تاره !
یه تاپیک یه بنده خدایی زده بود 3 روز پیش واسه سرور دانلود که ماهی 70 ترابایت کم کم پهنای باند میسوزونه طرف اومده از هتزنر با یک هارد!!!آفر داده 130 تومان!
اصلا نمیدونن raid چی هست!اون بنده خدا استارتر رو بدبخت میکنن و فروشنده هایی مثل شما و آریا فهیمی پور رو هم که سواد بالایی دارید خراب میکنن!
danitfk
December 4th, 2012, 21:59
از لیز وب تهیه کنید بهتره..
برای میزبانی سایت های دانلود فیلم ، نرم افزار یا موزیک های دارای کپی رایت بهتره.
پورت مناسبتی داره .. قیمتش هم نسبت به مزایایی که داره بهتره.. هاست دی ال برای میزبانی هاست دانلود
از دیتاسنتر لیز وب استفاده می کرد.
HyperServer
December 4th, 2012, 22:13
یه تاپیک یه بنده خدایی زده بود 3 روز پیش واسه سرور دانلود که ماهی 70 ترابایت کم کم پهنای باند میسوزونه طرف اومده از هتزنر با یک هارد!!!آفر داده 130 تومان!
اصلا نمیدونن raid چی هست!اون بنده خدا استارتر رو بدبخت میکنن و فروشنده هایی مثل شما و آریا فهیمی پور رو هم که سواد بالایی دارید خراب میکنن!
شما لطف دارید ..بنده چیز خاصی نمیدونم و بلد نیستم...
اما خوب قصدم این هست که سطح اطلاعات مشتری بالا بره و بتونه انتخاب درست داشته باشه...مثل زمانی که به عنوان اولین سرویس دهنده در ایران اومدیم مقدار پردازنده محدود شده رو اعلام کردیم و مشتری تازه فمیمد چیه ...رفت از فروشنده های دیگه هم سوال کرد....اون ها هم مجبور شدن در صورتی که این کار رو میکنن اعلام کنند.
پایدارترین فروش و سرویس دهی این هست که مشتری فهیم و آگاه باشه وووهر دو طرف سود میکنن.
AvalinHost
December 4th, 2012, 22:44
شما لطف دارید ..بنده چیز خاصی نمیدونم و بلد نیستم...
اما خوب قصدم این هست که سطح اطلاعا مشتری بالا بره و بتونه انتخاب درست داشته باشه...مثل زمانی که به عنوان اولین سرویس دهنده در ایران اومدیم مقدار پردازنده محدود شده رو اعلام کردیم و مشتری تازه فمیمد چیه ...رفت از فروشنده های دیگه هم سوال کرد....اون ها هم مجبور شدن در صورتی که این کار رو میکنن اعلام کنند.
پایدارترین فروش و سرویس دهی این هست که مشتری فهیم و آگاه باشه وووهر دو طرف سود میکنن.
میخوای چند تا نوشابه هم من برات باز کنم؟!
HyperServer
December 4th, 2012, 22:46
میخوای چند تا نوشابه هم من برات باز کنم؟!
حرص نخور ... :)
AvalinHost
December 4th, 2012, 22:48
خدانکنه آدم جو گیر بشه!
یه بنده خدایی توی این انجمن همینجوری جو گیر شده بود از این کارا کرده بود ولی عاقبتش معلوم شد!
mehrshad.ho
December 4th, 2012, 22:55
خدانکنه آدم جو گیر بشه!
یه بنده خدایی توی این انجمن همینجوری جو گیر شده بود از این کارا کرده بود ولی عاقبتش معلوم شد!
شما چرا بحث می کنید آقای سعادت ؟
مشتریان هتزنر خودشون از عالی بودن این دیتاسنتر باخبر هستند
احتمالا همون سرورهای xlhost خوبه که نیم ترابایت پهنای باند میده در ماه
isoroush
December 4th, 2012, 23:00
شما چرا بحث می کنید آقای سعادت ؟
مشتریان هتزنر خودشون از عالی بودن این دیتاسنتر باخبر هستند
احتمالا همون سرورهای xlhost خوبه که نیم ترابایت پهنای باند میده در ماه
گلاب به روی کلیه دوستان ! :D
آخه هتزنر رو می زنید به xlhost ، توبه کن داداش توبه کن :D
HyperServer
December 5th, 2012, 00:45
خدانکنه آدم جو گیر بشه!
حی میگم عصبی نشو ...حرص نخور واسه همینه ...
اون بنده خدا :
1 - سرور rent بود.... سرور بنده کولو هست.
2 - پوند پرداخت میکرد .... ریال پول میگیرفت با حاشیه سود بسیار پایین....با کمترین نوسان تراز مالیش منفی شد و ضرر داد
اما بنده معادل دلار حواله روز میگیرم و قیمت گذاری بر اساس نرخ برابری دلار و پوند هست که همیشه حدود 1.6 یا 1.7 هست ...
مقداری هم مراقب طرز صحبت کردنت باش ...کاربرانت اینجا میبینن چه طوری حرف میزنی..
AvalinHost
December 5th, 2012, 11:15
حی میگم عصبی نشو ...حرص نخور واسه همینه ...
اون بنده خدا :
1 - سرور rent بود.... سرور بنده کولو هست.
2 - پوند پرداخت میکرد .... ریال پول میگیرفت با حاشیه سود بسیار پایین....با کمترین نوسان تراز مالیش منفی شد و ضرر داد
اما بنده معادل دلار حواله روز میگیرم و قیمت گذاری بر اساس نرخ برابری دلار و پوند هست که همیشه حدود 1.6 یا 1.7 هست ...
مقداری هم مراقب طرز صحبت کردنت باش ...کاربرانت اینجا میبینن چه طوری حرف میزنی..
من عصبی نمیشم عزیزم!
ولی همیشه گفتن سنگ بزرگ علامت نزدن هست.
لقمه درشت تو گلو گیر میکنه ولی وقتی لقمه ریز برداری راحت از گلو میره پایین و راحت هم هضم میشه و راحت هم شب میتونی بخوابی.
موفق باشی.
HyperServer
December 5th, 2012, 11:57
من عصبی نمیشم عزیزم!
ولی همیشه گفتن سنگ بزرگ علامت نزدن هست.
لقمه درشت تو گلو گیر میکنه ولی وقتی لقمه ریز برداری راحت از گلو میره پایین و راحت هم هضم میشه و راحت هم شب میتونی بخوابی.
موفق باشی.
کاملا مشخص هست :)...
لقمه ای که بنده بر داشتم برای گلوی شما خیلی بزرگ هست ... بنده مشکلی ندارم ...;)
AvalinHost
December 5th, 2012, 12:04
کاملا مشخص هست :)...
لقمه ای که بنده بر داشتم برای گلوی شما خیلی بزرگ هست ... بنده مشکلی ندارم ...;)